Menu

Fotbal

Liga mistrů

Manchester City – FC Porto

3:1

konec (1:1)

21.10.2020, 21:00 • Etihad Stadium, Manchester • Skupina C • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 1.24 6.59 13.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Fernandinho, přichází John Stones.

90+1

Nastavují se tři minuty.

90

Žlutou kartu dostává Fernandinho (Manchester City).

85

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Rodri, přichází Fernandinho.

84

Pepe a Raheem Sterling při souboji chovali dost přehnaně. Tvrdší byl portugalský obránce, který za svůj počin vidí žlutou kartu.

82

Porto už dává veškeré síly, což domácí málem potrestali. Raheem Sterling totiž vybojoval míč na pravé straně následně uvolnil Rijáda Mahríze, který si však vylámal zuby na dobře chytajícím Agustínu Marchesínovi.

80

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Malang Sarr, přichází Evanilson.

77

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Fábio Vieira, přichází Mahdí Taremí.

77

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Jesús Manuel Corona, přichází Nanú.

77

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Zaidu Sanusi, přichází Šoja Nakadžima.

73

73. Ferrán TORRES - 3:1

73

Manchester City právě vstřelil branku!
Nyní už je nejspíš hotovo, protože Citizens jdou do dvoubrankového vedení! FERRÁN TORRES se trefuje hned při svém debutu a navíc krátce po příchodu. Akci sám založil, na levé straně rozběhl Philipa Fodena, který mu míč vzápětí vrátil do šestnáctky, kde se střelec branky osamostatnil a následně nechytatelně zakončil do pravé části branky. Asistence: Philip Foden.

68

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Sergio Agüero, přichází Ferrán Torres.

68

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Ilkay Gündoğan, přichází Philip Foden.

67

Žlutou kartu dostává Eric García (Manchester City).

65

65. Ilkay GÜNDOĞAN - 2:1

65

Manchester City právě vstřelil branku!
ILKAY GÜNDOĞAN se napotřetí už prosazuje a hlavně on je strůjcem obratu! Německý záložník tedy vzal přímý kop na sebe, který se mu povedl naprosto náramně, protože míč přeletěl zeď a následně nechytatelně zapadl do sítě.

55

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Luis Díaz, přichází Wilson Manafá.

50

50. Gündoğana zase zastavil Marchesín

50

Pořádnou šanci měli konečně také domácí! Centr Bernarda Silvy se odrazil k Ilkayi Gündoğanovi, který z první vypálil opravdu nebezpečně. Míč se kroutil k pravé tyči, ale neměl dostatečnou rychlost, takže Agustín Marchesín dokázal zasáhnout!

45+1

Nastavují se tři minuty.

43

43. Marega se málem postaral o soupeřící vlastňák

43

Portugalský tým už mohl podruhé vézt, obrana City to zase hrubě nezvládla. Do úniky se díky dobré přihrávce dostal Moussa Marega, který místo střely volil přihrávku, kterou si jeden z domácích málem srazil do vlastní sítě. Zachránil ho jeho spoluhráč!

36

Žlutou kartu dostává João Cancelo (Manchester City).

34

Žlutou kartu dostává Bernardo Silva (Manchester City).

28

Moussa Marega schytal nepříjemného šlapáka, po kterém hlavní rozhodčí ponechává výhodu, protože Luis Díaz udržel míč ve hře. Nic z toho ale nebylo, avšak Kyle Walker vidí žlutou kartu.

21

21. Sergio AGÜERO - 1:1

21

Manchester City právě vstřelil branku!
Agustín Marchesín sice po bolestivém zákroku odhadl dobře i směr penalty, míč letěl doprava z jeho pohledu. SERGIO AGÜERO však vystřelil tak tvrdě, že si střelu gólman srazil jen do vlastní sítě.

19

Celá situace se ještě kontroluje na videu, protože Ilkay Gündoğan předtím možná fauloval Agustína Marchesína, protože mu šlápl přímo na nohu. Nutno ale říci, že to bylo nezaviněné.

17

17. Penaltová situace

17

Celou akci započal výborný průnik Ilkaye Gündoğana, který nejprve trefil brankáře a potom ještě do tyče. Míč však pořád nedokázal nikdo uklidit, kvůli čemuž Pepe musel jít tvrdě do Raheema Sterlinga, z čehož je nakonec faul a pokutový kop.

17

Penalta pro Manchester City!

14

14. Luis DÍAZ - 0:1

14

Porto právě vstřelilo branku!
Domácí úplně zbytečně chybují při rozehrávce, kvůli čemuž poprvé inkasují! Kyle Walker svou přihrávkou našel jen Mateusu Uribeho, který okamžitě předal míč LUISI DÍAZOVI. Ten si míč od půlící čáry navedl až do pravé části pokutového území, odkud se nechytatelně trefil k protější tyči. Asistence: Mateus Uribe.

Manchester City – FC Porto

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 21. Agüero (pen.), 65. Gündoğan, 73. F. Torres (Foden) – 14. Díaz (Uribe)

Karty:   28. Walker (MAC), 34. B. Silva (MAC), 36. Cancelo (MAC), 67. García (MAC), 90. Fernandinho (MAC) – 84. Pepe (PRT)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 15:4.

Manchester City: Ederson – Walker, Rúben Dias, García, Cancelo – B. Silva, Rodri (85. Fernandinho, 90+4. Stones), Gündoğan (68. Foden) – Mahríz, Agüero (68. F. Torres), Sterling (C).
Náhradníci: Steffen, Carson – Stones, Zinčenko, F. Torres, Fernandinho, Foden, Doyle, Palmer, Bernabé, Nmecha, Harwood-Bellis.

FC Porto: Marchesín – M. Sarr (80. Evanilson), Mbemba, Pepe (C), Sanusi (77. Nakadžima) – Uribe, S. Oliveira – J. M. Corona (77. Nanú), Vieira (77. Taremí), Díaz (55. Manafá) – Marega.
Náhradníci: D. Costa – Leite, Taremí, Nakadžima, Grujić, Manafá, Baró, Anderson, Nanú, N'Diaye, Toni Martínez, Evanilson.

Rozhodčí: Treimanis – Gudermanis, Spasjonnikovs (všichni LVA)