Menu

Fotbal

Liga mistrů

Stade Rennes – FK Krasnodar

1:1

konec (0:0)

20.10.2020, 21:00 • Roazhon Park, Rennes • Skupina E • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.62 4.1 5.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Akce hostí nemůže pokračovat, neboť Cristian Ramírez byl přistižen v ofsajdu. A protože poté nechtěl odevzdat rychle míč, vidí žlutý kartonek.

90

90. Safonov likviduje střelu Hunoua

90

Matvej Safonov je lídrem hostí posledních minut! K centrovanému míči se ve vápně dostal Adrien Hunou, který ihned zakončil. Ale jednadvacetiletý brankář dokázal opět včas zareagovat. Vyrazil míč těsně před sebe a když se Adrien Hunou pokoušel dorážet, ještě Safonova fauloval.

87

A málem se jim to povedlo! Matvej Safonov nebyl pří zneškodnění centrovaného míče úplně jistý, tím spíše, že do centru šel i bijec Adrien Hunou. Balon tak jen vyrazil před sebe, kde byl Flavien Tait. Střídající hráč mohl usměrnit balon do horní části branky, jenže minul bližší růžek.

85

Flavien Tait inkasuje za úder rukou do soupeře žlutou kartu.

81

Hned dvojí střídání domácích. Dohrál dnes výborně hrající sedmnáctiletý Eduardo Camavinga a také obránce Dalbert. Místo prvního jmenovaného jde na plac Adrien Hunou, Dalberta pak nahrazuje Adrien Truffert.

74

Damien Da Silva dnes svému brankáři jednou pomohl zblokovanou střelou, se kterou mohl mít Gomis dost problémů. Nyní ale naopak problémy nadělal novicovi v brance Rennes, když přízemní centr soupeře ve skluzu nechtěně zblokoval tak, že míč šel k levé tyči. Gomis předvedl dobrou reakci a zamezil vlastní brance.

73

Sergej Petrov je za pomocí členů realizačního týmu odváděn do kabin a místo něj jde na hřiště Magomed Sulejmanov.

72

Daniil Utkin jde z placu a místo něj odehraje zbývajících dvacet minut Jurij Gazinskij.

71

71. Taitovu střelu vyráží Safonov

71

Výborný zákrok Matveje Safonova. Terrier našel přihrávkou před vápnem Flaviena Taita, jenž udělal ještě dva kroky a v pádu se poté snažil zakončit na bližší tyč, ale gólman Rennes byl připraven! Následný rohový kop bude pozdržen, jelikož na hřišti leží jeden z hráčů hostí.

69

Benjamin Bourigeaud neodehrál dnes špatný zápas, přesto po necelých sedmdesáti minutách jde z placu a místo něj se na hřiště podívá Flavien Tait.

63

Žlutou kartu dostává Eduardo Camavinga (Stade Rennes FC).

62

První střídání zápasu. Z placu jde Romain Del Castillo, který při vyrovnávací brance nepřistoupil k hráči, a nahradí jej Jéremy Doku.

59

59. Cristian RAMÍREZ - 1:1

59

Krasnodar právě vstřelil branku!
Za tři minuty se začíná od znova. CRISTIAN RAMÍREZ jakožto obránce naznačil před vápnem střelu a bek Hamari Traoré od něj poodstoupil. Když se ekvádorský bek obtáčel s balonem kolem své osy, nevěnoval mu pozornost ani Del Castillo. Tak se Ramírez opřel do míče a poslal ho ze svého pohledu do levé horní části branky. Gomis se proletěl vzduchem zbytečně – krásná střela!

55

55. Sehrou GUIRASSY - 1:0

55

Rennes právě vstřelilo branku!
Sehrou Guirassy si musel chvilku počkat, než mu bude umožněno kopat pokutový kop. Tlak ale ustál a dává první branku jak dnešního utkání, tak i první gól Rennes v Lize mistrů. Matvej Safonov si sice na míč sáhl, jelikož vystihl směr střely, ale pod tělem mladého ruského gólmana míč projel do sítě, jelikož rána Guirassyho byla velice tvrdá!

53

53. Penaltový faul Sorokina

53

Velké vzrušení mezi domácími fanoušky! Ve velkém vápně přišel hraniční zákrok Jegora Sorokina na Terriera a ačkoliv sudí prvně mlčel, následně domácí budou kopat penaltu! Z opakovaných záznamů nebylo vůbec co řešit, Sorokin byl u míče pozdě a jeho skluz byl hodně nesmyslný.

49

49. Traorého rána vedle

49

Na druhé straně se ve vápně hlásili o centr Guirassy i Camavinga. Ale Hamari Traoré vzal na pravé straně odpovědnost na sebe a tvrdou střelou o kousek minul vzdálenější tyčku.

44

A to by mohlo nyní nastat, jelikož Hamari Traoré nedokázal zastavit Jevgenije Černova. Ten si kolem něj prohodil míč, takže bekovi Rennes nezbývalo nic jiného, než nastavit nohu a zamezit dalšímu nebezpečí.

33

33. Safonov zakročil proti střele Camavingy

33

A výborná příležitost i na druhé straně. Camavinga se vůbec nerozpakoval a z pětadvaceti metrů napálil míč těsně nad zemí na branku. Matvej Safonov se ale ke své pravé tyči vrhl včas a vyrazil míč na roh.

31

31. Střelu Berga zblokoval Da Silva

31

Hosté nejsou zatím příliš nebezpeční, ale když na to přijde, tak to stojí za to! Po rychlé akci na jeden dotek dostal křižnou přihrávku ve vápně Marcus Berg. Asi už to příliš nečekal, že míč projde, ale stalo se. Nakonec musel střílet ze záklonu a Alfred Gomis byl v ohrožení, neboť se těžko přemísťoval, ovšem vypomohl mu obranným zákrokem Damien Da Silva.

24

Tohle byla naopak výrazně nebezpečnější šance. Eduardo Camavinga dostal přihrávku přímo na osu hřiště a z pětadvaceti metrů vystřelil z první! Jeho výbornou ránu vyškrábl Safonov konečky rukavic nad branku.

14

Sudí nyní Kristofferu Olssonovi spočítal dva zákroky během krátké časové chvíle. Nejprve ostrý skluz, poté držení soupeře. První žlutá karta zápasu je na světě.

4

První opravdová šance zápasu. Po levé straně se krásně prodral do vápna Eduardo Camavinga, jenž poté ještě kličkou oklamal soupeře. Nacentroval a poslal míč přesně na hlavu Benjamina Bourigeauda, jenž sice tlačil balon pod horní tyč, ale jeho hlavička neměla dostatečnou razanci a Matvej Safonov chytá míč.

Stade Rennes – FK Krasnodar

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Guirassy (pen.) – 59. Ramírez

Karty:   44. H. Traoré (REN), 63. Camavinga (REN), 85. Tait (REN) – 14. K. Olsson (KRS), 90+2. Ramírez (KRS)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 9:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 21:9.

Stade Rennes: A. Gomis – H. Traoré, Da Silva (C), Aguerd, Dalbert (81. Truffert) – Bourigeaud (69. Tait), N'Zonzi, Camavinga (81. Hunou) – Del Castillo (62. Doku), Guirassy, Terrier.
Náhradníci: Salin – Nyamsi, Grenier, Siliki, Doku, Gboho, Tait, Hunou, Rugani, Truffert, Soppy, Rutter.

FK Krasnodar: Safonov – Petrov (73. Sulejmanov), Kaio, Sorokin, J. Černov – K. Olsson, Vilhena, Utkin (72. Gazinskij) – Smolnikov, M. Berg (C), Ramírez.
Náhradníci: Gorodov, Sinicyn – Gazinskij, Macukatov, Kutovoj, Spertsjan, Sulejmanov.

Rozhodčí: Tasos Sidiropoulos – Polychronis Kostaras, Lazaros Dimitriadis (vš. Řecko)