Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Rumunsko – Malta

4:1

konec (4:0)

13.10.2020, 19:00 • Marin Anastasovici Stadium, Giurgiu • Skupina 8 • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 1.33 5.18 8.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

81

Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Ciobanu, přichází Itu.

80

Střídání v týmu Malta: ze hřiště odchází McKay, přichází Ghio.

77

Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Olaru, přichází Morutan.

72

Střídání v týmu Malta: ze hřiště odchází Borg, přichází Vella.

60

Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Matan, přichází Petrila.
Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Man, přichází Dragus.
Střídání v týmu Malta: ze hřiště odchází Scicluna, přichází Zammit.

57

Žlutou kartu dostává Olaru (Rumunsko).

55

Domácí zase ale zapli a nebylo vůbec daleko k vlastnímu gólu Malty! Man střílel z hodně ostrého úhlu, jenže jeho střelu tečoval Gauci a Formosa měl co dělat, aby v pádu vytrčil ruku vzhůru a vyškrábl míč mířící za brankovou čáru!

51

51. ELOUNI - 4:1

51

Malta právě vstřelila branku!
Tentokrát už to bylo bez chyby a Malta se trefuje potřetí v celé kvalifikaci! Na centr od Friggieriho si parádně naběhl lehkovážně hlídaný OMAR ELOUNI a umístil míč hlavou mimo jakýkoliv dosah domácího brankáře. Malta tak tento gól náležitě oslavuje – 4:1!

48

Na druhé straně taktéž nebylo ke gólu daleko! Vladoiu poslal ostrý centr do předbrankového prostoru, kde šel na míč Man, avšak mu chyběl krok k tomu, aby měl míč zcela pod kontrolou a usměrnil jej do branky!

46

Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Ganea, přichází Chindris.
Střídání v týmu Malta: ze hřiště odchází Attard, přichází Fenech.
Střídání v týmu Malta: ze hřiště odchází Matthew Spiteri, přichází Farrugia.

44

Ganea ve vápně velmi ochotně padl za účelem toho, aby si obstaral penaltu, již druhou v krátké době. Jeho jednoaktovku rozhodčí ohodnocuje tak, jak se sluší a patří. Tedy za stejnou barvu karty, jako mají rumunští hráči dres.

40

40. MAN - 4:0

40

Rumunsko právě vstřelilo branku!
DENNIS MAN se k desítce postavil zkušeně, počkal si na pohyb Formosy a přesně na opačnou stranu vyslal prakticky placírku – 4:0!

39

39. Penaltový zákrok Camillieriho

39

Další pohroma pro maltské plejery, Camilleri srazil ve vápně Vladoiua a je tu penalta!

37

Krátce po rozehrávce ale spáchal McKay útočný faul, ještě si neodpustil pár invektiv směrem ke všem okolo a i on je zapsán v kronice hřišníků pro tento zápas.

36

36. GANEA - 3:0

36

Rumunsko právě vstřelilo branku!
Domácím to ale moc nevadí, z brejku připsali na konto třetí gól a budují si komfortní náskok. Man před sebou hrnul útok 3 na 3, nakonec našel za obranou nabíhajícího GEORGE GANEU, který nezaváhal a překonal Formosu střelou krosem po zemi, navíc přesně k tyči – 3:0!

34

34. Červená karta po 2. žluté

34

Po 34 minutách hry jdou Rumuni do desíti! Baluta hasil náběh Elouniho po pravém křídle riskantním skluzem. Míč netrefil, za to nabral hostujícího reprezentanta. Během devíti minut tak Baluta dostává druhou žlutou kartu, tím pádem červenou!

27

27. MAN - 2:0

27

Rumunsko právě vstřelilo branku!
Po parádní práci brankáře Aioaniho a útočníků je to už o branky dvě. Dlouhý výkop Aioaniho totiž prodloužil jeden z hráčů až na Matana, který v tu chvíli šel opět sám na kasu. Těsně před zakončením však spadl, za ním běžící DENNIS MAN ale jeho akci plně přebral, obešel brankáře a dopravil míč do prázdné – 2:0!

25

Lehkovážnost v rozehrávce domácích hasil Baluta, který zboku ostře srazil k zemi Friggieriho v rodícím se protiútoku. I tady je to žlutá karta.

23

Camilleri nestačil na rychlostně lépe vybaveného Olarua, proto jej zbrzdil taháním za dres. Přichází oprávněná žlutá karta, pro Rumuny pak trestňák z pravé strany.

21

Matan mohl hned poté přidat druhý zásah, když šel zhruba z poloviny sám na branku, ale střelu křížem na zadní tyč poslal mimo! Tohle měl být jasný gól, což ví úplně všichni na hřišti.

17

17. MATAN - 1:0

17

Rumunsko právě vstřelilo branku!
Po 17 minutách se domácí dočkali a prolomili nulu na svém kontě! Man ještě ve vápně sklepával vysoký centr pro ALEXANDERA MATANA, který si vyběhl s míčem do lepší střelecké pozice a přímo proti brance zvolil tvrdýobstřel blokujících obránců. Na tuto střelu neměl Cain Formosa nárok – 1:0!

14

Matan vedl útok po levém křídle a v ideální moment poslal přízemní centr do vápna na naběhnutého Ganeu, který z jedničky ale přepálil a míč poslal zhruba sedm metrů nad branku!

7

Man nebyl vůbec daleko od úvodního gólu zápasu, přes dva obránce se dostal do vzduchu po přihrávce Haruta a hlavičkoval, na hranici malého vápna ale míč poslal vedle tyče!

Rumunsko – Malta

4:1

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 17. Matan, 27. Man, 36. Ganea, 40. Man (pen.) – 51. Elouni

Karty:   25. Baluta (RUM), 44. Ganea (RUM), 57. Olaru (RUM) – 23. Camilleri (MAL), 37. McKay (MAL)   34. Baluta (RUM)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 10:2. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:15.

Rumunsko: Aioani – Baluta, Dragusin, Vladoiu, Harut – Olaru (77. Morutan), Marin, Ciobanu (81. Itu) – Man (C) (60. Dragus), Ganea (46. Chindris), Matan (60. Petrila)
Náhradníci: Axinte – Itu, Cimpanu, Morutan, Dragus, Chindris, Petrila, Munteanu, Costache

Malta: Cain Formosa – Borg (72. Vella), Camilleri, Owen Spiteri, Gauci – McKay (80. Ghio), Attard (46. Fenech), Matthew Spiteri (46. Farrugia), Scicluna (60. Zammit) – Friggieri (C), Elouni
Náhradníci: Duncan Formosa – Andrei Spiteri, Ghio, Zammit, Tanti, Fenech, Mallia, Farrugia, Vella

Rozhodčí: Kastrati – Morina, Kabaši (všichni KOS)