Menu

Hokej

Extraliga dorostu

HC Dukla Jihlava – HC Tábor

8:2

konec (3:0, 2:2, 3:0)

08.10.2020, 18:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Skupina Střed • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

S konstatováním, že HC Dukla Jihlava doma smetla Tábor výsledkem 8:2 a bere do tabulky jako lídr skupiny Střed další tři body, se s Vámi loučí a hezký den přeje Tomáš Lysý. (20:17:51)
Ve třetí třetině se domácí prosadili ještě třikrát, když postupně skóroval Just Alojz Sopotnik, Jonáš Jungwirth a Tomáš Krejčí – 8:2. Nervózní závěr přinesl dva pětiminutové jihlavské tresty a zřejmě (věřme že lehčí) zranění na obou stranách.
Zápas je u konce a zatímco na sebe hráči obou týmů ještě něco pokřikují, obránce Martin Hrbek se dnes do kabiny dostane jen za pomocí svých spoluhráčů. Má silné bolesti v levé nože od koupené rány golfákem a snad bude v pořádku.

Konec zápasu.

59:36

Pět minut a do konce utkání dostává také David Bulík.

59:36

Zbytečně vyhecovaný závěr pokračuje. Nyní zůstal na ledě ležet Marek Herda po to, co dostal ránu od Davida Bulíka. Emoce by se daly nyní v CZ LOKO Aréně jen krájet a hráči obou týmů po sobě hodně jdou. Sudí mají co dělat, aby je od sebe oddělili.

59:22

Tohle nevypadá vůbec dobře. Jeden z jihlavských hráčů zůstal ležet na levém kruhu a jen obtížně se sbírá z ledu. Jde o Martina Hrbka, který dostal na koleno ránu golfákem.

58:45

Tvrdá rána Josefa Eichlera od modré byla tečovaná a prolétla vedle pravé tyče domácí klece.

58:42

Domácí hrají ve čtyřech.

58:25

Dukla oslabení tří proti pěti dobře brání a nechce inkasovat další branku.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a také celého zápasu.

57:15

Před brankou vznikla menší vřava, při které sudí Tomáš Mejzlík viděl, jak Štěpán Šabatka kopnul do protihráče a dává mu trest na pět minut a do konce utkání. Šabatka si při odchodu do kabin ještě něco vysvětluje se soupeřovými hráči a ukazuje jim na světelnou tabuli, kde svítí skóre 8:2.

57:15

Ostrá rána Filipa Bečvaříka od modré prošla těsně vedle pravé tyče Puldy.

56:42

Pár emocí na ledě. Lukáš Číhal jde opět na trestnou lavici, tentokrát za napadení.

56:14

Tesař raději schoval kotouč po jihlavském nahození ve své moci.

54:02

Krejčí se sice natlačil přes obránce soupeře, který ho ale vzápětí čistě zbavil puku a domácí forvard tak skončil v brance, jenž je posunutá.

53:02

Na Marhouna číhala volná branka po tom, co mu výborně přihrál Sopotnik. V rozhodující fázi ale domácímu forvardovi sjel puk z hole.

52:37

Zakázané uvolnění hostí.

52:27

Táborští přesilovku nevyužili, ta je u konce.

52:15

Táborským se přesilovka vůbec nedaří, navíc je Dukla hodně důrazná v osobních soubojích a nepouští hosty ke střele.

50:40

Dukla právě vstřelila branku!
A Lukáš Číhal se nyní na trestné lavici určitě zaradoval po tom, co se Jihlavě i v oslabení povedlo vstřelit osmou branku. Gólman Tesař si při rozehrávce vůbec nerozuměl se spoluhráčem, volného puku se před brankou ujal TOMÁŠ KREJČÍ a dopravil ho do sítě. Bez asistence.

50:27

Číhal a Souš se nyní strkali u obranné modré Táboru. Trenér hostí si všiml až toho, jak Lukáš Číhal trefil hokejkou soupeře a začal prudce řvát na hlavního sudího, čímž nakonec dosáhl soupeřova potrestání za sekání.

49:38

Sopotnik se i v tísni dokázal dostat před brankou k zakončení a Tesař měl co dělat, aby kotouč schoval mezi betony.

49:28

Šimon Juřička při přechodu přes modrou udělal menší kličku, což jeho spoluhráči nečekali a je z toho další jihlavský ofsajd.

48:17

Jihlavský útok je zastaven ofsajdem.

48:02

Zakázané uvolnění Táborských.

47:26

Souš ukázal rychlé nohy a po levé straně se prodral do útočného pásma. Zkusil zakončení bekhendem, ovšem Pulda si položil hokejku na led a puk vyrazil.

47:18

Tesař si věděl rady s Juřičkovou střelou z levé strany a pokryl jí.

46:09

Otázkou dnešního zápasu tak už jen zůstane, jak vysoká bude jihlavská výhra. Zatím domácí vedou o pět branek, což by bylo jejich třetí nejvyšší vítězství v sezoně.

44:36

Pulda si vyjel až na kruh pro odražený puk a poslal jej daleko od holí soupeřů.

44:06

U mantinelu v obranném pásmu Tábora probíhá pořádá tlačenice o puk. Po půlminutě z ní vyšli úspěšněji hosté.

43:26

Dukla právě vstřelila branku!
O třech jihlavských bodech již nemůže být pochyb! Číhal vyslal hodně tvrdou ránu od modré, která mezi tři tyče nešla. Mířila těsně vedle, ale od zadního mantinelu se puk opět odrazil před branku na pohotového JONÁŠE JUNGWIRTHA, jenž jej doklepl do sítě. Asistence: Lukáš Číhal, Šimon Báťa.

42:58

Další přesilovka pro Duklu. Miroslav Šimák podržel v rohu u mantinelu protihráče a jde na dvě minuty ven.

41:49

Akci Tábora přerušuje ofsajd.

41:06

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlavští poprvé v dnešním mači vedou o čtyři branky. Coufal poslal puk na Číhala, jenž vystřelil od modré a další úspěšnou teč zapsal JUST ALOJZ SOPOTNIK. Asistence: Lukáš Číhal, Kevin Coufal.

40:46

Jihlava předvedla na začátku třetí třetiny pořádný zámek a táborští hokejisté vyhazují puk na zakázané uvolnění.

40:23

Báťa výborným pasem našel před brankou Davida Bulíka, který zblízka nedokázal překonat roztaženého Tesaře.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:30.
Druhá třetina je u konce a viděli jsme v ní hned čtyři branky, z toho dvě n obou stranách. Jako první se prosadil ve 29. minutě Marek Matašovský. Na jeho trefu odpověděl po minutě a půl domácí Tomáš Krejčí. Jenže za dalších 22 sekund se prosadili znovu hosté díky brance Tomáše Fencla. Aby toho nebylo málo, čtvrtý gól během pěti a půl minuty zaznamenal Alex Marhoun a stav je tak po čtyřiceti minutách 5:2.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:52

S vypětím všech sil zasáhl Tesař proti střele Marhouna a udržel puk pod sebou, byť tedy drahnou chvíli nevěděl, kde kotouč vůbec je.

39:40

Po zakázaném uvolnění Tábora se do hry vrací Čančura, kterému vyprchal desetiminutový trest.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:51

Akce domácích kvůli hře vysokou holí nemůže pokračovat.

38:39

Dva hráči z obou stran se prali ve středním pásmu o puk, až do souboje přijel Jonáš Jungwirth a puk získal pro sebe.

37:25

Ondřej Sabiniok zkusil Puldu překvapit střelou z pravé strany. Domácí gólman si věděl rady a stejně tak si vedl i proti dorážce stejného hráče.

37:01

Hosté se nyní nemohou dostat dále než do středního pásma, jihlavští se zaměřují na dobrou defenzívu.

34:09

Marek Matašovský si najel mezi kruhy pro puk a vystřelil. Mířil ale přesně do hrudi Puldy, jenž puk nadvakrát likviduje.

33:39

Dukla právě vstřelila branku!
Druhá třetina je na branky bohatá, přichází již čtvrtá přesná trefa a druhá v této části na jihlavské straně. Číhal poslal kotouč před branku na ALEXE MARHOUNA, který z první zakončil proti přemísťujícímu se Tesařovi naprosto přesně. Asistence: Lukáš Číhal, Just Alojz Sopotnik.

32:27

A další akce domácích. Nyní předvedl dobré zrychlení Tomáš Krejčí a také on jel proti Tesařovi. Ovšem i tentokrát vychází z minisouboje jako vítěz brankář Tábora.

31:33

Šimon Juřička se natlačil přes obránce a upaloval sám na Tesaře, který se vyznamenal a udržel hostům dvoubrankové manko.

31:01

Už to mohlo být jen o jednu branku. V situaci dva na jednoho dal Špánek puk před branku na Ondřeje Sabinioka, který si ale s Puldou neporadil. Střelu pod betony domácí gólman zneškodnil.

29:46

Tábor právě vstřelil branku!
Kohouti opět snižují stav na rozdíl dvou branek, když se střelou zblízka prosazuje TOMÁŠ FENCL. Asistence: Marek Matašovský.

29:24

Marek Čančura má do konce třetiny vyděláno, za nesportovní chování po čtvrtém jihlavském gólu dostává desetiminutový osobní trest.

29:24

Dukla právě vstřelila branku!
Táborská šance na další korekci stavu trvala jen minutu a půl. Jihlavští rychle zaútočili, Šabatka před brankou našel volného TOMÁŠE KREJČÍHO a ten překonal zblízka Tesaře. Asistence: Štěpán Šabatka.

29:12

Střela Čančury od modré šla hodně nad jihlavskou branku.

28:05

Tábor právě vstřelil branku!
Hosté snižují nepříznivý vývoj zápasu. MAREK MATAŠOVSKÝ vystřelil z levé strany a ačkoliv si na kotouč Pulda sáhl, puk vypadl před brankoviště. Tam se ho snažil vyrazit ven jeden z jihlavských obránců, ale jeho snaha přišla vniveč, jelikož si kotouč srazil do sítě.

27:43

Sopotnik hledal přihrávkou zpoza klece před brankou volného Marhouna, kterému puk prošel mezi nohami.

26:51

Nahozený puk od Marhouna nebyl zcela přesný a od modré se mezi tři tyče nedostal.

26:16

A nyní si možná řekl o výrazně větší pozornost pro příští zápasy. Šimon Báťa se dostal mezi kruhy k puku a mířil pod horní tyč, ale výborný semafor Tesaře zlikvidoval jeho gólovou radost.

25:58

Dukla se snaží tlačit neustále před Tesaře, ale ten zatím drží pro sebe čisté konto.

24:36

Miroslav Šimák se dostával do situace dva na jednoho. Vzal odpovědnost na sebe a vystřelil z pravého kruhu přes obránce. Pulda ale puk viděl a vyrazil ho.

23:00

Dukla přesilovou hru nevyužila, Tábor hraje v pěti.

22:38

Tomáš Fencl se chopil odraženého puku a vyváží ho ven z obranného pásma.

22:04

Juřička přihrával mezi kruhy na Sopotnika, který neposlal puk na branku tak, jak by sám chtěl.

21:00

Dvě minuty za hákování dostává Jaroslav Suchan. Toto jméno je pro jihlavské fanoušky hodně známé, vždyť brankář s týž jménem vychytal Dukle v roce 2004 postup do extraligy. Nyní však na trestnou putuje útočník Tábora.

20:45

Dukla má signalizovanou výhodu a bude hrát přesilovou hru.

20:01

V brance Tábora dochází ke střídání, když místo Daniela Jansy nastupuje Jiří Tesař.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:44.
První třetina je za námi a byla jasně v režii Dukly. Již ve druhé minutě se prosadil Šimon Juřička, na kterého o devět sekund později navázal Jonáš Jungwirth. Třetí gól přišel v závěru třetiny a postaral se o něj Kevin Coufal – 3:0.

20:00

První třetina skončila.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:41

Bulík si už hledal cestu do útočného pásma a málem se mu to už podařilo, ale mezi kruhy jej zastavil čistě Marek Matašovský.

18:03

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlavští hokejisté jdou do tříbrankového vedení a tohle už vypadá pro domácí hodně slibně. Číhal zkusil pokus od modré, který usměrnil do branky mládežnický reprezentant KEVIN COUFAL a po asistenci na první brance se také prosazuje. Asistence: Lukáš Číhal, Alex Marhoun.

17:21

Ani tato přesilová hra se domácím příliš nepovedla, leč vadit jim to nemusí. Stále mají k dispozici dvoubrankový náskok.

16:01

Juřičkova střela od modré vypadla Jansovi z výstroje a domácí vzápětí už nestihli poslat puk lépe na branku.

15:40

Hosté se osvobozují vyhozením puku až k Puldovi.

15:21

Táborský trenér Tomáš Matušík se nyní hodně zlobí a volá si k sobě hlavního trenéra Tomáše Mejzlíka. Oba si asi vysvětlí několik situací z posledních pár minut. Mezitím jde Filip Šindelář ven za sekání.

14:30

Oba týmy si rozhodně nic nedarují, mantinely duní znovu!

14:15

Bulík si na útočné modré počkal na soupeře a vystavil mu pořádný strom. Josef Eichler šel na zem a byl zbaven puku.

13:56

Na ledě to poměrně duní, nyní přišel další hit u hrazení.

12:38

Sopotnik dostal přihrávku před branku, ale Jansa mu zmenšil střelecký úhel a domácí forvard už nemohl zakončit lépe k levé tyči.

12:11

Také Tábor je v pěti.

11:58

Střídačka Tábora se nyní hodně zlobí za hit ve svém obranném pásmu na jednoho z hráčů v modrém.

11:36

Pavel Pulda si vyjel hodně do rohu branky a zákrokem na hraně připravil o puk Marka Matašovského.

10:11

Dlouho ale táborská přesilovka netrvala, jelikož Adam Dušek zastavil ve středním pásu nedovoleně soupeře a inkasuje dvě minuty za podrážení.

09:18

Druhé vyloučení na jihlavské straně. Alex Marhoun se dopustil krosčeku a jde si odsedět dvě minuty.

08:08

David Bulík se mezi kruhy prodral k puku a zkusil střelou k levé tyči. Nebyl však přesný a puk šel vedle.

07:20

Zakázané uvolnění Tábora.

06:56

Hosté hrají také v pěti.

06:26

Táborští se osvobozují a posílají kotouč do středního pásma.

05:30

Domácí se drží před brankou Jansy, ovšem vážnější střelecká příležitost zatím nepřichází.

04:56

Přesilovku si vyzkouší také Dukla po tom, co Marek Matašovský jde ven za podrážení.

04:19

Jihlava hraje v plném počtu.

04:02

Šimák si najel na pravý kruh a ihned zkusil pohotovou střelu. Pulda ale zachránil svému týmu dvoubrankové vedení.

02:19

Jihlavští jdou do oslabení po tom, co za držení dostává dvě minuty Just Alojz Sopotnik.

02:00

Dukla právě vstřelila branku!
Po devíti sekundách přichází druhý jihlavský gól. Jeletz vystřelil od modré a JONÁŠ JUNGWIRTH tečí zamířil přesně do levé šibenice. Asistence: Denis Jeletz, Martin Hrbek.

00:51

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlavští se dostávají do vedení přesně tak, jak chtěli – ihned na začátku zápasu. Po Coufalově akci otevírá skóre ŠIMON JUŘIČKA. Asistence: Kevin Coufal.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Dukla Jihlava: Pulda (Sigmund) – Matějíček, Hrbek, Číhal (A), Šabatka, Vovsík (A), Topol, Jeletz – Báťa, Jungwirth (C), Bulík, Sopotnik, Coufal, Marhoun, Peš, Krejčí, Juřička

Hockey Club Tábor: Jansa (Tesař) – Cícha, Herda (A), Bečvařík (A), Eichler, Janda (C), Čančura – Suchan, Matašovský, Fencl, Dušek, Šimák, Souš, Špánek, Šindelář, Sabiniok

Rozhodčí: Mejzlík – Kotrba, Roupec.
Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího zápasu extraligy dorostu. Od 18 hodin se v Jihlavě utká vedoucí Dukla, která má po šesti zápasech 15 bodů při skóre 45:17, proti Táboru. Kohouti jsou naopak na šesté pozici, když si zatím připsali dvě vítězství a dvě porážky při skóre 15:14.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Dukla Jihlava – HC Tábor

8:2

konec (3:0, 2:2, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Juřička (Coufal), 2. Jungwirth (Jeletz, Hrbek), 19. Coufal (Číhal, Marhoun), 30. Krejčí (Šabatka), 34. Marhoun (Číhal, Sopotnik), 42. Sopotnik (Číhal, Coufal), 44. Jungwirth (Číhal, Báťa), 51. Krejčí – 29. Matašovský, 30. Fencl (Matašovský)

HC Dukla Jihlava: Pulda (Sigmund) – Matějíček, Hrbek, Číhal (A), Šabatka, Vovsík (A), Topol, Jeletz – Báťa, Jungwirth (C), Bulík, Sopotnik, Coufal, Marhoun, Peš, Krejčí, Juřička

HC Tábor: Jansa (21. Tesař) – Cícha, Herda (A), Bečvařík (A), Eichler, Janda (C), Čančura – Suchan, Matašovský, Fencl, Dušek, Šimák, Souš, Špánek, Šindelář, Sabiniok

Rozhodčí: Mejzlík – Kotrba, Roupec

Průběh zápasu
1. třetina
00:51 JIH 1:0 Juřička (Coufal)
02:00 JIH 2:0 Jungwirth (Jeletz, Hrbek)
02:19 JIH 2 Sopotnik, držení
04:56 TAB 2 Matašovský, podrážení
09:18 JIH 2 Marhoun, krosček
10:11 TAB 2 Dušek, podrážení
15:21 TAB 2 Šindelář, sekání
18:03 JIH 3:0 Coufal (Číhal, Marhoun)
Po 1. třetině
2. třetina
20:01 TAB -Jansa +Tesař (Střídání)
21:00 TAB 2 Suchan, hákování
28:05 TAB 3:1 Matašovský
29:24 JIH 4:1 Krejčí (Šabatka)
29:24 TAB 10 Čančura, nesportovní chování
29:46 TAB 4:2 Fencl (Matašovský)
33:39 JIH 5:2 Marhoun (Číhal, Sopotnik)
Po 2. třetině
3. třetina
41:06 JIH 6:2 Sopotnik (Číhal, Coufal)
42:58 TAB 2 Šimák, držení
43:26 JIH 7:2 Jungwirth (Číhal, Báťa)
50:27 JIH 2 Číhal, sekání
50:40 JIH 8:2 Krejčí
56:42 JIH 2 Číhal, napadení
57:15 JIH 5+20 OK Šabatka, kopnutí+kopnutí
59:36 JIH 5+20 OK Bulík, zásah do hlavy nebo krku+zásah do hlavy nebo krku
Konec