Menu

Futsal

1. Futsal liga

SK Interobal Plzeň – Svarog FC Teplice

4:3

konec (2:1)

02.10.2020, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 4. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.5 4.5 4.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

38:52

Teplice právě vstřelily branku!
Už ne! Bude to drama až do konce! Vnuk ležel na zemi. Hrálo se dál a tečovaná střela CLAUDIA z pravé strany skončila u zadní tyče. Tepličtí následně ještě provokovali Vnuka. Asistence: Deco.

35:48

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Kozár presoval proti rozehrávajícímu Cesarovi. MICHAL SEIDLER dobře načasoval zdvojení Cesara a přistoupil do souboje jako třetí hráč. Čistě získal míč. Následně mu Kozár nahrál ze středu do pravé poloviny vápna a MICHAL SEIDLER zakončil z úhlu do prázdné branky. Asistence: Peter Kozár.

23:34

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Tahle standardka vyšla Plzni mnohem lépe než před chvílí. Holý rozehrál na levou stranu a střela MICHALA SEIDLERA propadla po zemi k zadní tyči. Asistence: Michal Holý.

21:26

Teplice právě vstřelily branku!
Při přihrávce z pravé strany byl u vzdálenější tyče úplně volný TATO a ten před prázdnou bránou nezaváhal. Asistence: Deco.

11:09

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Po zisku míče vyřešil Seidler přečíslení dva na jednoho pasem zleva přes obránce na pravou stranu a TOMÁŠ BUCHTA zakončil na kratší tyč. Asistence: Michal Seidler.

08:53

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Plzeň neproměnila loženku Seidlerem. Jenže Teplice zaspaly při autu Kozára z pravé strany. TOMÁŠ VNUK si hned říkal o přihrávku, dostal míč a k levé tyči využil zaváhání hostující defenzivy. Posléze ještě provokoval lavičku Svarogu, ale těžko říci, nač tím narážel. Asistence: Peter Kozár.
Jeden z členů realizačního týmu Teplic vyběhl před vymezenou zónu na hřiště...

01:14

Teplice právě vstřelily branku!
Teplice slaví! Plzni se nepovedla powerplay s Němcem v poli a než se plzeňský brankář vrátil do brány, tak jej PICA PAU přehodil z levé strany na zadní tyč. Bez asistence.

SK Interobal Plzeň – Svarog FC Teplice

4:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 9. Vnuk (Kozár), 12. Buchta (Seidler), 24. Seidler (Holý), 36. Seidler (Kozár) – 2. Pica Pau, 22. Tato (Deco), 39. Claudio (Deco)

Karty:   13. Vnuk (PLZ), 26. Künstner (PLZ), 30. Rick (PLZ) – 12. Cesar (STP), 13. Keko (STP), 23. Baran (STP), 24. Adriano (STP), 26. Jezin (STP), 27. Realizační tým (STP)

SK Interobal Plzeň: Němec (Luhový) – Buchta, Holý, Vnuk, Seidler – Rick, Rešetár (C), Kozár, Maur, Štrajt, Havel, Ševčík, Künstner.

Svarog FC Teplice: Hůla (Marek, Soukup) – Deco, Claudio (C), Pica Pau, Tato, Cesar, Jezin, Adriano, Žolcer, Šebek, Baran, Keko.

Rozhodčí: Nešněra, Lafek – Laštovička

Diváci: 190