Menu

Futsal

1. Futsal liga

Sparta Praha – Svarog FC Teplice

2:3

konec (2:0)

28.09.2020, 19:00 • UNYP Aréna, Praha-Vysočany • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Tipsport: 3.29 5.5 1.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

37:19

Teplice právě vstřelily branku!
Neuvěřitelné se stává skutečností! Sparta ztrácí dvoubrankové vedení a Svarog má poprvé v utkání na svých nohách náskok! Tato se rozeběhl po levém křídle, pláchl obránci a křižným pasem našel před prázdnou klecí KEKA, který se zblízka nemýlil. Asistence: Tato.

30:14

Teplice právě vstřelily branku!
Tak to je tedy comeback jako hrom! Deco po rychlém brejku využil chybu domácích v obraně a průnikovou přihrávkou do brankoviště našel nehlídaného JIŘÍHO BARANA, jenž z metru nemohl prázdnou branku minout. Asistence: Deco. Navíc u toho přišel faul Sparty. (Akumulované fauly: 3:3)

29:18

Teplice právě vstřelily branku!
Svarogu se přeci jen povedlo z velkého tlaku vytěžit kontaktní gól. Na hraně brankoviště se vykličkoval do zakončení ADRIANO, který přesným pokusem po zemi a k tyči překonal Vahalu.

18:08

Sparta právě vstřelila branku!
Role se tentokrát obrátily a Sparta vede již o dvě branky. Velké okno v obraně hostů využil Křivánek, který našel před brankou nikým nepokrytého ANTONÍNA HRDINU, který neměl problém zavěsit do prázdné branky. Asistence: Křivánek.

13:00

Sparta právě vstřelila branku!
Domácí se dostávají do vedení. Antonín Hrdina našel po rozehrávce LUKÁŠE KŘIVÁNKA, který si udělal prostor a parádní přízemní dělovkou vymetl dolní růžek, Hůla byl v pohybu a neměl šanci reagovat. Asistence: Hrdina.

Sparta Praha – Svarog FC Teplice

2:3

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 13. Křivánek (Hrdina), 19. Hrdina (Křivánek) – 30. Adriano, 31. Baran (Deco), 38. Keko (Tato)

Karty:   13. Keko (STP)

Sparta Praha: Vahala (C) (Plecitý) – Angeliott, Hrdina, Křivánek, Vokoun – Brahimi, William, Tušar, Hudousek, Hora, Snop.

Svarog FC Teplice: Hůla (Soukup, Marek) – Claudio, Tato, Cesar, Adriano – Deco, Pica Pau, Jezin, Gansukch, Šebek, Baran (C), Keko.

Rozhodčí: Kaštánek – Matyš, Cílek. Delegát: Primus.