Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Tottenham Hotspur – Newcastle United

1:1

konec (1:0)

27.09.2020, 15:00 • Tottenham Hotspur Stadium • 3. kolo • Patrik Czepiec

Tipsport: 1.5 4.25 6.21 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+7

90+7. Callum WILSON - 1:1

90+7

Newcastle právě vstřelil branku!
José Mourinho znechuceně odchází hráčským tunelem do kabiny, Newcastle se prosazuje z kontroverzní penalty. Caroll napálil ruku Diera, který stál zády proti střelci, jenže svou končetinu vystrčil až příliš od těla. K penaltovému puntíku se postavil CALLUM WILSON, svůj pokus nekompromisně otřel o levou tyč a z první střely United na branku srovnává stav. Newcastle tak dnes patrně okrade o body tým, který celou dobu diktoval tempo.

90+6

Žlutou kartu dostává Harry Winks (Tottenham Hotspur).

90+5

Byla nařízena penalta ve prospěch Newcastlu!

90+3

90+3.

90+3

Jen Jonjo Shelvey zřejmě ví, jak měl za ideálních okolností vypadat jeho přímý kop. Centr letěl do vápna zbytečně dlouho, Caroll se za ním musel vracet, jenže zároveň trefil ruku bránícího Diera. Rozhodčí kontroluje video.

90

Žlutému kartonku se nevyhne ani Hayden, United totiž zkouší zariskovat, a to s sebou přináší chyby.

84

To je neskutečné. Kolik toho ještě Karl Darlow pochytá? Érik Lamela pálil téměř dokonale, ránu z ostrého úhlu ale opět zpacifikoval brankář hostujícího celku. Lamela jen nevěřícně kroutí hlavou, ten kop se mu opravdu povedl.

82

Rychlost ztratil Tanguy NDombèlé. Místo toho, aby se pokoušel o nepřipravenou ránu, vrátil míč Lamelovi. Domácí se pak propracovali po pravé straně téměř do pokutového území, těsně před ním ale Lewis fauloval Höjbjerga a vidí žlutou kartu.

79

Z původní jedenáctky Tottenhamu už zůstává na hřišti jediný útočník, Harry Kane. V tuto chvíli totiž své místo Lamelovi přenechává Lucas Moura. Jde o jasný záměr ubránit hubené vedení.

77

Dalším Afroameričanem na hřišti se stává Tanguy NDombèlé. Střídačku navštíví Giovani Lo Celso. Na druhé straně posílá Newcaslte do hry centimetry. Dlouhán Andy Carroll naskočí místo Almiróna.

74

Na hřiště se dostává také Jacob Murphy, jedná se o druhé střídání na straně hostů. Pro dnešek má splněno Jeffrey Hendrick.

69

Na hřiště už přispěchal Jamal Lewis. Hodně smolný moment pro Matta Ritchieho, který byl jeden z mála konkurenceschopných borců v sestavě United.

53

Za záchrannou brzdu zatáhl na půlce Joelinton, který nestíhal běžeckému tempu Lucase Moury. Přichází potrestání v podobě žluté karty.

46

Son Hung-min v úvodním poločase dvakrát napálil brankovou konstrukci, přesto do druhé půle již nezasáhne. Místo něj se na place bude pohybovat Steven Bergwijn.

43

Jonjo Shelvey se hodně diví poté, co mu rozhodčí ukazuje žlutou kartu, ale vlastně není čemu. Na středu hřiště naprosto převálcoval Lo Celsa svým nevybíravým skluzem a může být rád, že karta nemá tmavší barvu.

42

Son Hung-min si dnes nazul střelecké kopačky, ovšem v zakončení má nesmírnou smůlu. Znovu natáhl k ráně kousek za vápnem, místo tyče ovšem v tomto případě rozdunil břevno. Karl Darlow by se za míčem natahoval zbytečně, nabral totiž úchvatnou trajektorii.

30

30.

30

Rozhodčí velmi citlivě ponechal výhodu po zákroku na Harryho Kanea a Son Hung-min nádhernou ranou trefil pouze zadní tyč. Tottenham už byl několikrát za posledních 5 minut blízko vedení 2:0.

25

25. Lucas MOURA - 1:0

25

Tottenham právě vstřelil branku!
Parádičky Harryho Kanea konečně přinesly kýžený efekt. Hrotový útočník Spurs se přesunul na křídlo, kličkami obalamutil bránícího Haydena a ve vápně hledal LUCASE MOURU, který akci zavíral na zadní tyči. Za balonem se natahoval také Giovani Lo Celso, nakonec ovšem branka skutečně patří prvně jmenovanému. Asistence: Harry Kane.

9

Tak teď Tottenham vystřihl parádní kombinaci. Centr z kopačky Höjbjerga se snesl přímo na hlavu Harryho Kanea, ale urostlý útočník Spurs nedokázal zakončit mimo dosah brankáře Darlowa, který má tak na kontě další skvělý zákrok.

3

Parádní přímý kop Tottenhamu! Střela Lo Celsa do pravého horního rohu mířila celkem přesně, Darlow se natáhl a vyrazil míč před sebe, kde byl Kane, ale ani on nepřekonal gólmana Newcastlu!

Tottenham Hotspur – Newcastle United

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 25. Lucas Moura (Kane) – 90+7. C. Wilson (pen.)

Karty:   90+6. Winks (TOT) – 43. Shelvey (NEW), 53. Joelinton (NEW), 82. Lewis (NEW), 90. Hayden (NEW)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:9.

Tottenham Hotspur: Lloris – Doherty, D. Sánchez, Dier, B. Davies – P.-E. Höjbjerg, Winks, Lo Celso (77. NDombèlé) – Lucas Moura (79. Lamela), Kane, Son Hung-min (46. Bergwijn).
Náhradníci: Hart – Alderweireld, Reguilón, Lamela, Bergwijn, NDombèlé, G. Fernandes.

Newcastle United: Darlow – Ritchie (69. Lewis), F. Fernández, Lascelles, Manquillo – Almirón (77. Carroll), Hayden, Shelvey, Hendrick (74. Jacob Murphy) – C. Wilson, Joelinton.
Náhradníci: Gillespie – Yedlin, Krafth, Lewis, S. Longstaff, Carroll, Jacob Murphy.

Rozhodčí: Bankes – Kirkup, Mainwaring