Menu

Hokejbal

CROSSDOCK Extraliga

HBC Kladno – TJ Snack Dobřany

6:3

konec (2:0, 1:2, 3:1)

19.09.2020, 11:00 • 2. kolo • David Suchý

Je konec! Dnešní utkání nakonec podle očekávání končí vítězstvím Kladna, které svého soupeře porazilo výsledkem 6:3. Poslední perioda opět nabídla celkem vyrovnaný průběh, nicméně Kladno si během krátké chvíle vzalo tříbrankové vedení zpět. Dobřany se sice postaraly o snížení, avšak závěrečné slovo přesto měli domácí hráči, kteří uzavřeli na konečných 6:3. (12:38:37)

Konec zápasu.

44:00

Probíhá poslední minuta tohoto zápasu.

43:03

Vyloučení v týmu HBC Kladno (Vít Kamenář – 2 min., vysoká hůl).

42:20

Sám na branku uháněl hostující Šlehofer, který v souboji s brankářem Jirotkou neuspěl!

40:24

Střídání v týmu TJ Snack Dobřany: ze hřiště odchází Marek Hájek, přichází Ondřej Jásek.

40:24

40:24 SCHNAUBELT - 6:3

40:24

Kladno právě vstřelilo branku!
A ten končí brankou! MILAN SCHNAUBELT totiž dokázal využít špatného postavení brankáře Hájka, který musel reagovat už na předchozí zakončení. Rána víceméně směřovala do odkryté hostující branky.
Asistence: Ondřej Pražák, Jiří Hrabar.

40:12

Domácí brankář Jirotka se i o malý moment později zapojil do hry, tentokráte raději před napadajícím soupeřem vůbec nerozehrál. Kladno se žene do protiútoku.

39:36

Kladenští se doslova prohnali do útočné třetiny, kde toho ovšem nic moc nevymysleli. Poté s rozehrávkou vypomohl také Jirotka, který rozehrál k mantinelu.

38:20

Další tvrdá rána, tentokráte z hokejky Truchlého, který dost možná orazítkoval brankovou konstrukci. Kladno nyní přečkalo hodně krušný moment!

37:36

Vyloučení v týmu HBC Kladno (Radek Soukup – 2 min., krosček).

37:36

37:36 TRUCHLÝ - 5:3

37:36

Dobřany právě vstřelily branku!
Hostující celek využívá přesilovou hru, rázem je to o dvě branky! Dobřany se po vhazování usadily v útočném pásmu, kde měl míček proti hokejce TOMÁŠ TRUCHLÝ, jehož tvrdá rána skončila až za brankářem Jirotkou.
Asistence: Adam Bárta.

37:19

Vyloučení v týmu HBC Kladno (Dominik Barnošák – 2 min., držení hole).

36:18

Dobřany se konečně prosadily na vhazování, jenomže měly velké problémy s vyvezením míčku na druhou stranu. Hosté se přeci jenom prokousali směrem vpřed.

35:36

Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí domácí Hrabar, který tak opět vyzkoušel připravenost brankáře Hájka. Ten pozastavil hru, vhazovat se bude po pravici.

34:26

34:26 EITLER - 5:2

34:26

Kladno právě vstřelilo branku!
V krátkém časovém sledu se domácí hráči opět prosazují! Tentokráte se Kladnu povedl rychlý přechod do útočného pásma, kde se do zakončení natlačil JAN EITLER, jenž kompletuje svůj hattrick!
Asistence: Jakub Arlt.

34:10

Ve vyložené šanci se zjevil domácí Kamenář, který byl zcela sám před Hájkem. Ten ho dokázal vychytat, posléze si poradil také s dorážkou.

33:15

Kovářík to měl na dlouhou hůl, přesto zkoušel nahodit směrem na domácí svatyni. Jirotka prokázal připravenost, míček se mu povedlo zastavit ve své rukavici.

32:30

Kladno pokračuje ve své aktivitě, tentokráte se mu povedlo vybojovat míček u pravého hrazení. Z otočky to navíc zkoušel Pražák, jenž ale na brankáře nevyzrál.

31:40

31:40 BARNOŠÁK - 4:2

31:40

Kladno právě vstřelilo branku!
Obrovská hrubice brankáře Hájka končí inkasovanou brankou! Hájek se totiž vydal pro míček k zadnímu hrazení, kde ho ovšem dokázal přetlačit DOMINIK BARNOŠÁK, jenž bez větších problémů zasunul míček do prázdné branky.
Bez asistence.

31:15

Od pravého hrazení zkoušel své štěstí hostující kapitán Málek, který ovšem neprověřil Jirotku. Na opačné straně se finální nahrávka snesla kousek od Schnaubelta.

30:10

Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí mužstvo, které se ihned vydalo směrem kupředu. Přihrávka ovšem putovala pouze do moci Hájka.

30:01

Začala třetí třetina.
Máme za sebou také druhou třetinu, která nám pro změnu nabídla tři branky. Nejprve se z branky radovalo Kladno, jenž mělo i posléze o něco více ze hry, avšak počtvrté na brankáře Hájka nevyzrálo. Dobřany se směrem dopředu probudily až po polovině zápasu, nakonec se jim před koncem druhé třetiny povedlo snížit na rozdíl jediné branky.

30:00

Druhá třetina skončila.

29:24

29:24 KOVÁŘIK - 3:2

29:24

Dobřany právě vstřelily branku!
Ono to bude přeci jenom ještě hodně zajímavé! Vhazovalo se totiž před brankářem Jirotkou, kde hostující celek přikladným napadáním vybojoval míček, který se JANU KOVÁŘÍKOVI povedlo dotlačit až do domácí branky.
Asistence: David Braun.

27:33

Hostující celek je najednou pokropen živou vodou. Jirotka musel v krátkém časovém sledu znovu zasahovat, další střela byla pro změnu ztečována do sítě.

26:58

26:58 LANG - 3:1

26:58

Dobřany právě vstřelily branku!
Tak přeci jenom se prosazuje také hostující celek! Nejprve se do zakončení dostal Malecha, který vyprášil pouze beton brankáře Jirotky. K dorážce se ovšem dostal FILIP LANG, který už našel recept na domácího brankáře.
Asistence: Matyáš Malecha, Pavel Sloup.

25:06

Schnaubeltova aktivita nabídla další zakončení směrem na brankáře Hájka, který opět přerušil hru. Kladenští hráči vybojovali vhazování v útočné třetině.

24:36

Brankář Hájek raději uschoval horký hrací předmět ve své lapačce, což si pochopitelně vyžádalo přerušení hry. Dobřany toto oslabení zatím zvládají na jedničku.

23:14

Plimlova rána rovněž trefila pouze prvního protihráče, kterým byl David Braun. Ten se pokoušel vyrazit do protiútoku, avšak na dalšího protihráče nevyzrál.

22:57

Vyloučení v týmu TJ Snack Dobřany (Jakub Voves – 2 min., sekání).

22:05

Schnaubelt vyhrál vhazování za sebe, kde se zakončením číhal Arlt. Jehož nepříliš důrazná střela putovala výrazně vedle branky, domácí přesto zůstávají u míčku.

21:17

Hosté velice zodpovědně napadali rozehrávku soupeře, avšak k ničemu nebezpečnému to nakonec nevedlo. Na druhé straně pro změnu zahrozil forvard Procházka.

20:05

Dobřany tuto přesilovou hru zatím nesehrály nejlépe, dokonce ještě ani jednou neprověřily brankáře Jirotku. Po ofsajdu se bude vhazovat ve středním pásmu.

19:11

Obrovský kus práce odvedl v oslabení domácí Schnaubelt, který se dokonce dostal až před brankáře Hájka, avšak bekhendovým zakončením na něj nevyzrál.

18:28

Vyloučení v týmu HBC Kladno (Jakub Arlt – 2 min., nedovolené bránění).

18:07

Opět se vhazovalo před modrou čárou, úspěšnější byli hráči Kladna. Ti se prokousali až do pásma. kde se Procházkovi nepovedlo prohodit míček na Teinitzera.

17:26

Po vhazování se mohutně napřáhl domácí Dědič, jehož tvrdá rána ovšem naprosto minula hostující branku. Poté se Kladno dostalo do postavení mimo hru.

16:23

16:23 KOHOUT - 3:0

16:23

Kladno právě vstřelilo branku!
Rychlá souhra domácích končí třetím zásahem! Hostující obrana se nedokázala včas zformovat, navíc měl před brankou hodně prostoru Schnaubelt, který ještě našel lépe postaveného MARTINA KOHOUTA, jenž bez větších problémů překonal brankáře.
Asistence: Milan Schnaubelt, Jan Eitler.

16:05

Dobřany se pokusily založit rychlý kontr, jenomže to se jim vůbec nepovedlo. Naopak z toho bylo pouze zakázané uvolnění, hra se vrací zpět před Hájka.

15:33

Naopak jsme sledovali nebezpečnou protiakci Kladna, kterou na sebe vzal rychlonohý Barnošák. Ten se dostal až před brankáře Hájka, na kterého ovšem nevyzrál.

15:10

Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který se lehkou žabičkou dostal za branku soupeře, kde ovšem moc dlouho nevydržel.

15:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první třetina, která nám nakonec nabídla hned dvě branky, přičemž se o oba zásahy postaral domácí celek, hned dvakrát se prosadil Jan Eitler. Sledovali jsme ale celkem nezáživnou podívanou, ani jeden z celků se do šancí moc často nedostával, útočné akce tak většinou končily na pozorných obranách.

15:00

První třetina skončila.

14:00

Probíhá poslední minuta první třetiny.

13:06

Vyloučení v týmu TJ Snack Dobřany (Tomáš Truchlý – 2 min., hákování).

13:06

13:06 EITLER - 2:0

13:06

Kladno právě vstřelilo branku!
Nakonec se při vlastním oslabení prosazuje právě Kladno! Na konci útočné akce byl JAN EITLER, kterému se i podruhé v tomto duelu povedlo najít recept na hostujícího brankáře Hájka.
Asistence: Milan Schnaubelt, Jakub Arlt.

12:24

Po krátké kombinaci Snacku se u modré čáry sympaticky napřáhl obránce Truchlý, jehož zakončení nakonec nedoletělo na domácí branku. Míček skončil v ochranné síti.

11:36

Vyloučení v týmu HBC Kladno (František Pliml – 2 min., sekání).

11:22

Souboj o míček nakonec lépe dopadl pro Dobřany, načež jsme sledovali rychlostní souboj, ve kterém Voves neuspěl. Na opačné straně to zadovkou zkoušel Schnaubelt.

10:15

Do protiútoku spěchal domácí Pražák, který si ovšem nedokázal obhodit posledního protihráče. Poté na zemi skončil jeden z hostů, hlavní sudí raději přerušil hru.

09:33

Na vhazování se povedlo uspět domácímu Špačkovi, který buly vyhrál přímo na hokejku Hrabara, jehož dělovka se zastavila až ve výstroji brankáře Hájka.

08:02

Z protiútoku sympaticky zahrozil Malecha, který se pokoušel zakončit ke vzdálenější tyči, kam se Jirotka dokázal natáhnout. Domácí brankář raději přerušil hru.

07:12

Až nyní se domácí celek usadil v opačném pásmu, kde se k důrazné ráně dostal Hrabar. Jeho zakončení ovšem směřovalo vedle, Hájek tak nemusel zasahovat.

06:24

Kladnu se přesilová hra zatím moc nedaří, soupeř se osvobodil dalším odstřelem míčku až k Jirotkovi. Ten tak svému celku musel znovu vypomoct s rozehrávkou.

05:52

Vyloučení v týmu TJ Snack Dobřany (Jakub Voves – 2 min., vysoká hůl).

05:12

Schnaubelt v poklidu kombinoval se svým celkem na obranné polovině, načež se tentýž hráč dostal k zajímavému pokusu, který jen těsně prosvištěl vedle šibenice.

04:03

Vyloučení v týmu TJ Snack Dobřany (Ondřej Málek – 2 min., faul kolenem).

04:02

Kladnu se navíc nepovedlo ideálním způsobem založit případnou protiakci, míček totiž směřoval přes všechny čáry. Vhazovat se bude po pravici brankáře Jirotky.

03:18

Dobřany velice dobře napadaly rozehrávku soupeře, což přineslo šanci pro zakončujícího Görgese. Jeho ránu ovšem zablokoval protihráč, Jirotka tak nezasahoval.

02:30

Kladno právě vstřelilo branku!
Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do vedení se podle očekávání dostává favorit zápasu! Ke střeleckému pokusu se totiž dostal JAN EITLER, kterému se svižnou střelou povedlo najít recept na brankáře Hájka.
Asistence: Martin Kohout.

01:08

Kladno se opět dostalo do útočného pásma, avšak zatím na brankáře Hájka ani jednou nevypálilo. Nyní z toho bylo zakázané uvolnění, hra se vrací před Jirotku.

00:10

Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, který se ihned pokusil o první útočnou akci. U pravého mantinelu si ovšem dobře počínal Braun.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HBC Kladno: Jirotka (Keimar) – Arlt, Dědič, Hrabar, Kamenář, Pliml, Soukup – Barnošák, Eitler, Kohout, Pražák, Procházka, Prokop, Schnaubelt, Špaček (C), Šrámek, Teinitzer

TJ Snack Dobřany: Hájek (Jásek) – O. Bárta, Görges (A), Málek (C), Matoušek, Neumaier, Stráský, Truchlý, Voves – A. Bárta, Braun, Dlugoš, A. Duchek, T. Duchek, D. Kovařík, J. Kovařík, Lang, Malecha, O. Šlehofer, V. Šlehofer (A), Sloup

Rozhodčí: Šulo, Koskuba.
Velkým favoritem tohoto zápasu bude velezkušené Kladno, které se bude chtít vytáhnout před domácím publikem. Kladno v loňské neúplné sezoně nakonec obsadilo druhou pozici, přičemž odehrálo patnáct duelů, ve kterých se mu povedlo naplno bodovat hned v deseti případech. Domácí celek tohoto zápasu naopak prohrál pouze dvakrát, což byla hodně dobrá bilance. Naopak Dobřany odehrály šestnáct zápasů, během kterých vyhrály pouze čtyřikrát, což stačilo na předposlední pozici celé tabulky. Dobřany se v tomto duelu budou pokoušet o velké překvapení, Kladno je totiž pasováno do role velkého favorita, avšak ve světě sportu se dějí překvapení každý den.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokejbalu! CROSSDOCK Extraliga má na programu zápasy druhého kola, my budeme společně sledovat souboj mezi HBC Kladno a TJ Snack Dobřany.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

HBC Kladno – TJ Snack Dobřany

6:3

konec (2:0, 1:2, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Eitler (Kohout), 14. Eitler (Schnaubelt, Arlt), 17. Kohout (Schnaubelt, Eitler), 32. Barnošák, 35. Eitler (Arlt), 41. Schnaubelt (Pražák, Hrabar) – 27. Lang (Malecha, Sloup), 30. Kovářik (Braun), 38. Truchlý (Bárta)

HBC Kladno: Jirotka (Keimar) – Arlt, Dědič, Hrabar, Kamenář, Pliml, Soukup – Barnošák, Eitler, Kohout, Pražák, Procházka, Prokop, Schnaubelt, Špaček (C), Šrámek, Teinitzer

TJ Snack Dobřany: Hájek (Jásek) – O. Bárta, Görges (A), Málek (C), Matoušek, Neumaier, Stráský, Truchlý, Voves – A. Bárta, Braun, Dlugoš, A. Duchek, T. Duchek, D. Kovařík, J. Kovařík, Lang, Malecha, O. Šlehofer, V. Šlehofer (A), Sloup

Rozhodčí: Šulo, Koskuba

Průběh zápasu
1. třetina
02:30 KLA 1:0 Eitler (Kohout)
04:03 DOB 2 Málek, faul kolenem
05:52 DOB 2 Voves, vysoká hůl
11:36 KLA 2 Pliml, sekání
13:06 KLA 2:0 Eitler (Schnaubelt, Arlt)
13:06 DOB 2 Truchlý, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
16:23 KLA 3:0 Kohout (Schnaubelt, Eitler)
18:28 KLA 2 Arlt, nedovolené bránění
22:57 DOB 2 Voves, sekání
26:58 DOB 3:1 Lang (Malecha, Sloup)
29:24 DOB 3:2 Kovářik (Braun)
Po 2. třetině
3. třetina
31:40 KLA 4:2 Barnošák
34:26 KLA 5:2 Eitler (Arlt)
37:19 KLA 2 Barnošák, držení hole
37:36 DOB 5:3 Truchlý (Bárta)
37:36 KLA 2 Soukup, krosček
40:24 KLA 6:3 Schnaubelt (Pražák, Hrabar)
40:24 DOB -Hájek +Jásek (Střídání)
43:03 KLA 2 Kamenář, vysoká hůl
Konec