Menu

Fotbal

Divize skupina F

MFK Havířov – FK Třinec B

3:5

konec (0:1)

13.09.2020, 10:15 • Městský fotbalový areál, Havířov - Prostřední Suchá • 6. kolo • Igor Mainka (@igor_mainka)

90+2

Třinec B právě vstřelil branku!
Hokejový závěr i hokejový výsledek! Třinečtí utekli do brejku, Omasta utekl po levé straně, rozhlédl se, přihrál na hranici šestnáctky, kde si PETR NIEMCZYK počíhal na brankáře Přibyla, kličkou do strany ho poslal na párek a střelou do prázdné brány přidal pátý gól Třince – 3:5!

90+1

Havířov právě vstřelil branku!
Brankář Ciupa podskočil centr z levé strany, míč se od obránce Šuľy odrazil k JANU KLEJNOTOVI, který nasměroval balón do prázdné brány – 3:4!

90

Taktické střídání na třinecké straně. Attaha vyměnil Pilch.

88

Třinec B právě vstřelil branku!
Rychlý brejk uzavírá naděje havířovského mužstva! Po přihrávce z levé strany uklidil míč do odkryté brány CHRISTIAN JUNIOR ATTAH a vrátil Třinci dvoubrankový náskok – 2:4!

85

Havířov je při chuti! Zpoza šestnáctky prudce vypálil do levého horního rohu třinecké brány Klejnot a gólman Ciupa se musel hodně natahovat, aby míč vyrazil nad bránu!

84

Havířov znovu vystřídal. Skoupého nahradil Bajzath.

83

Havířov právě vstřelil branku!
V závěru to ještě bude drama, po prudké příhře po zemi z pravé strany střílel do odkryté brány JAN KLEJNOT a snížil na 2:3!

81

Nevídaná situace! Cienciala se ocitl sám před gólmanem Přibylem, na hranici vápna zvolil lob, přehodil gólmana a pohybem kontroloval let míče do sítě, jenže balón se od pravé tyče odrazil zpět do hry, kde se ho zmocnili domácí hráči!

79

Druhé střídání na straně Havířova. Borise Förstera vyměnil Alex Kisza.

73

Třinec B právě vstřelil branku!
Asi je rozhodnuto! Třinečtí sehráli rychlou akci, na jejímž konci byl po přihrávce Ciencialy z levé strany zakončující CHRISTIAN JUNIOR ATTAH! Třinecký útočník jedním dotekem usměrnil balón do bližší poloviny brány, kde už brankář Přibyl nedosáhl – 1:3!

71

Střídání na straně Havířova. Tomáš Zbavitel nahradil Martina Nogu.

68

Na druhé straně utekl pravou stranou Attah, prudce vypálil, brankář Přibyl míč pouze vyrazil za sebe, kde skákající míč do brány odkopl až obránce Skoupý!

67

Obrovská šance Havířova! Domácí šli do protiútokudva na dva, Chlopek si mohl vybrat, zda přihraje Försterovi nebo vystřelí, nakonec zvolil druhou možnost, ale střelu k tyči vykopl brankář Ciupa!

60

Po centru z pravé strany se zkoušel položit Wojnar, ale při pokusu o rybičku zasáhl míč rukou. Rozhodčí situaci posoudil jako úmyslnou a udělil havířovskému útočníkovi žlutou kartu.

59

Třinečtí rozjeli zajímavou kombinaci, kterou ukončil nepřesnou zpětnou přihrávkou Attah. Vzápětí do brejku zamířili domácí a po zpětném pasu pálil Wojnar pouze do těla jednoho z bránících hráčů.

51

Třinec B právě vstřelil branku!
Rozehrávka brankáře Přibyla s Försterem Havířovu nevyšla. Zpětnou přihrávku na brankáře napadl MARTIN SAMIEC a gólman Přibyl ve snaze odkopnout míč napálil míč do třineckého hráče, od kterého se balón odrazil do brány – 1:2!

46

Havířov právě vstřelil branku!
To byl nástup! Po centru Förstera z levé strany zůstal před brankou volný PAVEL MALCHAREK a hlavou vyrovnal na 1:1!

36

Centr Klejnota z levé strany prolétl až na zadní tyč, kde zůstal zcela volný Förster, ale střelou z voleje přestřelil třineckou bránu!

34

Niemczyk pláchl po pravé straně kolem svého bránícího hráče a prudce vystřelil na bližší tyč. Brankář Přibyl skočil do odkrytého prostoru a balón vyrazil vedle brány!

32

Třinec B právě vstřelil branku!
Krásná akce hostujícího celku! Z pravé strany Bolf nacentroval míč před bránu, kam si naběhl PETR NIEMCZYK a jemnou tečí nedal brankáři Přibylovi šanci. Havířovský gólman střelu z metru sice zasáhl, ale zabránit gólu už nedokázal – 0:1!

24

Parádní střela Wojnara! Hráč s osmnáctkou na dresu napřáhl ze střední vzdálenosti, jeho pokus plachtil vzduchem a namířil si to do pravého horního rohu, kam vyskočil Ciupa a balón vytáhl nad bránu! Krásný moment!

MFK Havířov – FK Třinec B

3:5

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 46. Malcharek, 83. Klejnot, 90+1. Klejnot – 32. Niemczyk, 51. Samiec, 73. Attah, 88. Attah, 90+2. Niemczyk

Karty:   60. Wojnar (HAV)

MFK Havířov: Přibyl – Klejnot, Bányácski, Skoupý (84. Bajzath), Dawid – Podešva, Förster (79. Kisza), Noga (71. Zbavitel), Chlopek – Malcharek (C), Wojnar.
Náhradníci: Směták – Krajčo, Kisza, Velčovský, Bajzath, Zbavitel.

FK Třinec B: Ciupa – Bolf, Gáč, Šuľa, Lanc – Samiec, J. Cieslar – Omasta, Niemczyk, Cienciala – Attah (90. Pilch).
Náhradníci: Křepela – Pilch, V. Cieslar, Potůček, L. Maceček, Chloň, Puczok.

Rozhodčí: Gasnárek – Galář, Potiorek.

Diváci: 320