Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Lille OSC – FC Méty

1:0

konec (0:0)

13.09.2020, 13:00 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • 3. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.61 3.71 7.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec přeci jenom končí vítězstvím Lille, které svého soupeře porazilo výsledkem 1:0. Lille mělo i ve druhém dějství výrazně více ze hry, jenomže v tomto duelu se mu směrem dopředu zrovna moc nedařilo. Hostující obrana totiž v tomto zápasu předvedla vynikající výkon, svého soupeře totiž nepouštěla do žádných větších šancí, nicméně přeci jenom jednou inkasovala. Pár minut před koncem zápasu se totiž prosadil domácí Araújo. (14:53:09)
Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:14.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Domácí celek se v závěru tohoto zápasu drží s míčem na útočné polovině, kde se mu dokonce povedlo vybojovat autové vhazování z levé strany.

90+2

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Opa Nguette, přichází Lamine Gueye.
Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Victorien Angban, přichází Papa Ndiaga Yade.
Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Mamadou Fofana, přichází Warren Tchimbembé.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

88

88. Luiz ARAÚJO - 1:0

88

Lille právě vstřelilo branku!
Tak přeci jenom se domácím povedlo dostat míč do branky soupeře! Parádní průniková nahrávka totiž směřovala do pokutového území, kde se Bradarićovi povedlo pod sebou najít lépe postaveného LUIZE ARAÚJA, jehož zakončení placírkou nakonec skončilo za hostujícím brankářem Oukidjou.

88

Celik okamžitě obstaral autové vhazování z pravé strany, při kterém se mu do cesty ještě postavil pozorný Angban. Lille si autové vhazování nakonec zopakuje.

87

Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Benjamin André, přichází Yusuf Yazıcı.

87

Tam se navíc do útočného výpadu zapojil také střídající Weah, jehož nahrávka neprolétla na místo určení. Obrannou povinnost si dokázal splnit zadák Udol.

86

Prudký pas z kopačky Fofany se nakonec zastavil až v rukavicích Maignana, který ihned dalekonosným nákopem hledal spoluhráče na druhé polovině.

84

Žlutou kartu dostává Zeki Celik (Lille OSC).

83

Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jérémy Pied, přichází Zeki Celik.
Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jonathan David, přichází Timothy Weah.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Lille je i nadále směrem dopředu o něco aktivnější, avšak stále naráží na pozornou obranu.

80

Před malým momentem jsme sledovali další souboj u pokutového území, tentokráte byl úspěšnější domácí celek, který ovšem potom nezahrozil díky kontru.

79

A ten nakonec doplachtil přímo do rukavic brankáře Maignana. Ten se bleskovým výhozem pokusil nastartovat Pieda, po jehož nahrávce pálil nad branku Araújo.

78

Centonze spadl u pokutového území na zem, o což se zapříčinil vracející se Bamba. Prvně jmenovaný hráč totiž souboj neustál, Méty budou zahrávat volný kop.

77

Soumarého nahrávka mezi obránce měla nastartovat Yilmaze, jenomže na poslední chvíli ve skluzu zakročil Fofana, kterému se povedlo zažehnat nebezpečí.

76

Méty se s míčem přesunuly na útočnou polovinu, kde obstaral autové vhazování. Po něm se do šestnáctky dral forvard Diallo, který ale rohový kop nevybojoval.

75

Žlutou kartu dostává Fabien Centonze (FC Méty).

74

Hostující brankář si posléze přichystal dalekonosný odkop od své branky, prostřednictvím kterého oslovil střídajícího Dialla, jenž se ve vzduchu neprosadil.

73

Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jonathan Ikoné, přichází Luiz Araújo.

72

Pokutový kop to nakonec nebude! Hostující hráč podle opakovaného záběru rukou nezahrál, bude se tedy pokračovat pouze odkopem od hostující branky.

71

71. Hostující hráč nezahrál v šestnáctce rukou.

71

Hlavní sudí se nakonec sám běží podívat na video, jedná se o hodně spornou záležitost!

70

Ruka v hostující šestnáctce, penalta pro Lille!

69

Ven z branky se musel vydat hostující brankář Oukidja, kterému se nakonec padající předmět povedlo vyrazit mimo pokutové území. Navíc to bylo s útočným faulem.

67

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Ibrahima Niane, přichází Habib Diallo.

64

Boyemu se sice povedlo odklidit míč od vlastního pokutového území, jenomže zároveň svým odkopem našel pouze protihráče, který neudržel míč na hřišti.

63

Bamba to pro změnu zkoušel individuálně, přičemž se s míčem dokázal protlačit až do pokutového území, kde nahrávkou po zemi našel pouze nohu Bronna.

62

Máme za sebou hodinu hry, jenomže na první přesný zásah stále čekáme. Lille je sice ve druhém dějství aktivnější, jenomže se do vyložených šancí nedostává.

61

A ten nebyl vůbec špatný. Za pokutovým územím se totiž do dobré pozice pro zakončení dostal Bamba, který opětovně mířil doprostřed, kde se nacházel Oukidja.

60

Sám na sebe to zkoušel vzít Pajot, který se uvnitř pokutového území pokoušel dostat přes Botmana, což se nepovedlo. Lille okamžitě zahájilo rychlý protiútok.

59

Rychlá akce domácích nakonec přinesla další zakončení. Zpoza pokutového území to totiž zkoušel Soumaré, jehož ránu ovšem zablokoval Centonze.

58

Provedení autového vhazování nakonec mělo chvilkovou prodlevu. Udol si nakonec vybral aktivně hrajícího Nianeho, ke kterému ukázkově přistoupil Botman.

57

Žlutou kartu dostává Domagoj Bradarić (Lille OSC).

56

Hosté si dokonce vybojovali rohový kop, který se snášel k přední tyči. Tam ale číhal pozorný Bradarić, který odhlavičkoval balón do autu. Bude se tedy vhazovat.

55

Na opačné straně si uvnitř pokutového území připravil pozici pro centr hostující Udol, který ovšem našel pouze soupeře. Méty se konečně dostaly na druhou stranu.

54

Lille vstoupilo do druhého poločasu nesmírně aktivně, nicméně na vyloženou šanci stále čekáme. Před malým momentem pálil do protihráče křídelník Bamba.

53

Místo toho Lille zahrávalo rohový kop z levé strany, který nebyl rozehrán úplně nejlépe. Poskakující nabídka nakonec směřovala k Pajotovi, který odkopával.

52

Hodně odvážně zakročil v pokutovém území obránce Boye, který doslova smetl k zemi Yilmaze. Ten ještě reklamuje případnou penaltu, ta se ale konat nebude.

51

Za hostující celek to dalekonosným pasem zkoušel Bronn, kterému se na opačné polovině nepovedlo najít nikoho ze spoluhráčů, nýbrž pouze obránce Botmana.

50

Ten se nakonec velice přesně snesl na hlavu Fonteho, který ovšem hlavičkoval z velké vzdálenosti. Jeho zakončení směřovalo přímo do rukavic brankáře.

49

Posléze se Bambovi povedlo přeposlat nahrávku do tandemu na Bradariće, který se ovšem k centru nedostal. I tak se Lille povedlo vybojovat další rohový kop.

48

Hned v úvodu druhého poločasu to po levém křídle zkoušel domácí Bamba, který ovšem pouze narazil do Centonzeho. Lille to tak znovu zkusí přes pravou stranu.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzal na starost domácí celek, který bude pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám ani přes několik vyložených šancí branku nepřinesl. Méty si úvodní gólovku vypracovaly hned v úvodu, šance ale skončila pouze na břevně. Následně převzal otěže poločasu domácí celek, který se horko, těžko probíjel přes zodpovědnou obranu soupeře. Lille si přesto vypracovalo jednu slušnou šanci, nicméně směrem dopředu byl mnohem nebezpečnější soupeř.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45

První poločas bude nastaven o dvě minuty.

44

Další zdravotní problémy, tentokráte v podání hostujícího Udola, který byl zřejmě nepříjemně dohrán Andrém. Hlavní sudí ihned běžel zkontrolovat jeho zdravotní stav.

43

Žlutou kartu dostává Vincent Pajot (FC Méty).

42

Hodně důrazně vletěl do souboje s Nianem domácí kapitán Fonte, který ale zakročil maximálně přesně. Férový souboj jeden na jednoho skončil podáním rukou.

40

Nakonec vše vyřešil chladící postřik, který byl měl Oukidjovi pomoci s poraněným ramenem. Z ochozů se ozývá pískot, nicméně Yilmaz to skutečně přehnal.

39

Po předchozím souboji skončil na zemi hostující brankář Oukidja, kterého nepříjemně dohrál napadající Yilmaz. Chvíli se hrát nebude, na ploše jsou také lékaři.

38

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

37

Podél pravé autové lajny to na sebe vzal hostující Pajot, kterému ovšem chyběla podpora spoluhráčů. Až poté mu na pomoc přispěchal Bronn, následuje aut.

36

Žlutou kartu dostává Dylan Bronn (FC Méty).

36

V pokutovém území sváděl osobní souboj hostující Niane, který nakonec skončil na zemi. O faul Botmana se nejednalo, hostující útočník totiž zahrál rukou.

35

Jenomže hráči Mét zatím vzorně napadají rozehrávku soupeře, domácí to tak mají směrem dopředu hodně složité. Před malým momentem fauloval Centonze.

34

Opět se k míči dostal domácí brankář Maignan, kterému se výhozem povedlo na levém křídle oslovit osamoceného Bradariće, jenž se vydal na útočnou stranu.

33

U postranní lajny se domácí Bamba pokoušel hezkou finesou zbavit svého strážce, což se mu nakonec nepovedlo. Směrem dopředu to znovu zkouší Angban.

32

Rovněž máme za sebou třetinu hry, avšak na první přesný zásah stále čekáme. Lille trochu ustoupilo ze svého náporu, nyní je aktivnější hostující mužstvo.

31

Žlutou kartu dostává Jérémy Pied (Lille OSC).

30

Do pokutového území se dokázal protlačit Nguette, který svým spoluhráčům připravil přízemní nabídku, kterou si ovšem jako první dokázal najít Botman.

29

Jako poslední se míče dotkl hostující Bronn, od kterého šel míč za postranní lajnu. Autového vhazování se tak chopil Bradarić, který si vybral Soumarého.

28

Méty si vyzkoušely rohový kop z pravé strany, který nebyl vůbec špatný. Pajotovi se na přední tyči povedlo najít Maïgu, jehož zakončení putovalo vysoko nad.

27

Na opačné straně jsme sledovali rozehrávku standardní situaci. Po té ještě zkoušel zpět do pokutového území centrovat Bradarić, který našel pouze Oukidju.

26

Opakovaný záběr prokázal, že byl zakončující hráč střílenou nabídkou hodně překvapen. Míč tak trefil pouze stehnem, i tak nemusel Maignan vůbec zasahovat.

25

Zničehonic velká šance hostujícího celku! Centonze si totiž přichystal prudký centr, který překvapivě propadl až na zadní tyč, kde se Nianemu nepovedlo zamířit přesně.

21

Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, která nám branku nepřinesla. Více ze hry má domácí Lille, nicméně šance jsme viděli na obou stranách.

20

Žlutou kartu dostává Habib Maïga (FC Méty).

19

Méty se po delší době podívaly s míčem na útočnou polovinu, jenomže hodně nepřesně nahrával podél autové lajny Centonze, který tak nenašel Nianeho.

18

Najednou měl až příliš prostoru domácí David, který se tak zjevil ve vyložené šanci. Jeho přízemní rána ovšem směřovala přímo doprostřed branky.

17

Bamba zkoušel hlavičkou přeposlat do běhu na Bradariće, který se nedostal přes dvojici obránců. Centonze to vyřešil nevybíravým odkopem, který si našel Fonte.

16

Rozehrávky volného kopu se tak ujal sám brankář Oukidja, který obstaral další dalekonosný odkop. Na opačné polovině ovšem zcela sám hlavičkoval Botman.

15

V ofsajdovém postavení se při další útočné akce nacházel hodně aktivní Yilmaz, který se výroku sudího hodně diví. I opakovaný záběr ale ofsajd prokázal.

14

Na poslední chvíli se povedlo zakročit Udolovi, který při snaze o odkop napálil pouze napadajícího Davida, od kterého se míč odrazil do rukavic brankáře Mét.

13

Pokus o vysunutí Davida vůbec nevyšel, prudká nahrávka z nohy Andrého totiž skončila až u brankáře Oukidji. Méty to tentokráte vyzkouší rozehrávkou po zemi.

12

Oukidja musel rychle odkopávat před napadajícím Yilmazem, který vzorně napadal rozehrávku. Po odkopu se na zemi ocitl Niane, o faul se ale nejednalo.

11

Na levé straně měl hodně prostoru Bradarić, který nakonec ještě spolupracoval se Soumarém. Proti druhému jmenovanému vystartovala dvojice protihráčů.

10

Na útočnou polovinu se pokoušel prodat hostující Angban, který si ovšem pomohl v souboji rukama, což neuniklo ani sudímu. Lille volný kop rozehrálo po zemi.

9

Hlavní sudí si všiml nedovoleného zákroku v podání hráčů Mét. Domácí tak obstarali rychlou rozehrávku, nicméně před Bambou včas zasahoval Centonze.

8

Hostující brankář měl na následnou rozehrávku hodně prostoru. Svůj vysoký odkop poslal k levé autové lajně, kde se v hlavičkovém souboji prosadil Pied.

7

Následně si první práci připsal také brankář Oukidja, který musel rychle ze své branky. Nakonec se k míči dostal jako první, stihl to tak před dotírajícím Davidem.

6

Následně se do vzduchu povedlo vystoupat hostujícímu Boyemu, které odvracel až na druhou stranu. Lille to bude znovu zkoušet až od své poloviny hřiště.

5

5. Maignana zachránilo břevno.

5

První šanci ovšem měly Méty! Udol se snažil odcentrovat z levé strany, jenomže do jeho nahrávky vložil kopačku domácí Fonte, od které se míč odrazil do břevna.

4

Kombinace na levém křídle nakonec přinesla zpětnou nahrávku na kopačku Fonteho. Domácí kapitán si sice vybral Soumarého, avšak ten pouze přišel o balón.

3

Poprvé si s míčem zahrál domácí brankář Maignan, který pouze přeposlal nahrávku na vedle stojícího Botmana. Posléze to Lille zkoušelo pasem na Yilmaze.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Lille OSC: Maignan – Pied, J. Fonte (C), Botman, D. Bradarić – Ikoné, André, Soumaré, Bamba – B. Yılmaz, David.
Náhradníci: Chevalier – Celik, Araújo, Djaló, Lihadji, Weah, Yazıcı.

FC Méty: Úkíddžá – Centonze, Bronn, Boye (C), Fofana, Udol – Angban, Maïga, Pajot – Niane, Nguette.
Náhradníci: Caillard – Ambrose, Boulaya, Tchimbembé, Yade, L. Gueye, Kouyaté, Delaine, Diallo.

Rozhodčí: Pignard – Pasqualotti, Rahmouni.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

FC Méty

Dnešním soupeřem však budou nevyzpytatelné Méty, které se i v letošním ročníku pokusí vyhnout sestupovému pásmu. Méty se v minulém ročníku umístily na patnácté pozici, nicméně soutěž nakonec předčasně skončila. Méty se však ke konci soutěže prezentovaly dobrou formou, povedlo se jim totiž vyhrát poslední dva duely. Hostující celek tohoto zápasu má v letošním ročníku za sebou pouze jeden duel, ve kterém pocítil hořkost porážky. Méty totiž nezvládly domácí představení proti favorizovanému Monaku, které vyhrálo díky jediné brance, o kterou se v prvním dějství postaral Badiashile.
Lille OSC

Fotbalisté Lille pochopitelně mají za sebou dva ligové duely, ve kterých se jim povedlo nasbírat čtyři body. Lille sehrálo v rámci úvodního zápasu velice vyrovnaný souboj s Rennes, přičemž se diváci dočkali dvou branek, oba celky se postaraly o jeden. Lille si však v nadcházejícím utkání spravilo chuť, vůbec poprvé zajíždělo na půdu soupeře, konkrétně se jednalo o celek Reims. Tentokráte k vítězství stačila jediná branka, o kterou se po třetině hry postaral Bamba. Lille poté hodinu hry dokázalo diktovat tempo, navíc svému soupeři nedovolilo nic nebezpečného, což znamenalo zisk tří bodů.
Zdravím všechny fotbalové fanoušky! Ve Francii se rozjela nová sezoně a Ligue 1 má na programu třetí kolo. My budeme společně sledovat souboj mezi Lille OSC a FC Méty.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

Lille OSC – FC Méty

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 88. Araújo (D. Bradarić)

Karty:   31. Pied (LIL), 57. D. Bradarić (LIL), 84. Celik (LIL) – 20. Maïga (MTZ), 36. Bronn (MTZ), 43. Pajot (MTZ), 75. Centonze (MTZ)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:14.

Lille OSC: Maignan – Pied (83. Celik), J. Fonte (C), Botman, D. Bradarić – Ikoné (73. Araújo), André (87. Yazıcı), Soumaré, Bamba – B. Yılmaz, David (83. Weah).
Náhradníci: Chevalier – Celik, Araújo, Djaló, Lihadji, Weah, Yazıcı, Innocenti.

FC Méty: Úkíddžá – Centonze, Bronn, Boye (C), Fofana (90+2. Tchimbembé), Udol – Angban (90+2. Yade), Maïga, Pajot – Niane (67. Diallo), Nguette (90+2. L. Gueye).
Náhradníci: Caillard – Ambrose, Boulaya, Tchimbembé, Yade, L. Gueye, Kouyaté, Delaine, Diallo.

Rozhodčí: Pignard – Pasqualotti, Rahmouni