Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (A)

FK Admira Praha – Loko Vltavín

2:1

konec (0:1)

13.09.2020, 10:15 • 4. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.2 4.0 2.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní vyrovnané utkání nakonec končí vítězstvím Admiry, které se ve druhém dějství povedlo otočit výsledek na konečných 2:1. Vltavín byl v úvodu druhého poločasu aktivnější, dokonce si vypracoval několik šancí, avšak ani jedna neskončila za Jungrem. Posléze přebral otěže zápasu domácí celek, kterému se po hodině hry povedlo vyrovnat. Admira si navíc rozhodující branku schovala do samotného závěru, kdy se dokázal prosadit Michal Douděra. (12:04:05)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Žlutou kartu dostává Patrik Štorc (Loko Vltavín).

90+2

Za úmyslné zakopnutí míče obdržel žlutou kartu domácí Jakub Michálek.

90

Žlutou kartu dostává Miroslav Horák (FK Admira Praha).
Žlutou kartu dostává Jakub Moravec (Loko Vltavín).

89

Vltavín zahrával jednu z posledních standardních situací, a to z levé strany. Míč se nakonec zakroutil do pokutového území, kde jeden z domácích prodloužil za sebe.

88

Jenomže Pásztorovi nevyšla snaha o vybojování rohového kopu, místo toho na řadu přijde odkop od branky. Ten pochopitelně obstará domácí brankář Jungr.

87

Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Michal Douděra, přichází Tomáš Majer.

86

Vltavín to bude mít najednou extrémně složité, pár minut před koncem zápasu prohrává o jednu branku. Hráči v zeleném se ihned usadili na druhé straně.

85

85. DOUDĚRA - 2:1

85

Admira právě vstřelila branku!
Domácí jdou pět minut před koncem řádné hrací doby do kýženého vedení! Za obranu si totiž dokázal seběhnout MICHAL DOUDĚRA, který si dal tělo před protihráče, jenž ho tak nemohl faulovat. Navíc se z branky vydal brankář Štorc, kterého domácí ofenzivní hráč jednoduše přehodil.

85

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, výsledek je i nadále nerozhodný. Už delší dobu čekáme na něco nebezpečného, dost možná budeme sledovat penalty.

84

Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Carlo Maria Maione, přichází Marián Pásztor.

83

Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Jan Martinic, přichází Filip Vyskočil.

81

Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Petr Pejša, přichází Jakub Moravec.

79

V krátkém časovém sledu aut také pro hosty. Vltavín se nakonec se štěstím prokousal ke středovému kruhu, tam odskok míče ovšem hrál do karet Michálkovi.

78

I tak se do nahrávky povedlo vložit kopačku Myslivečkovi, od které šel balón k jedné ze střídaček. To znamená autové vhazování pro Admiru, které obstará Herc.

77

Po další nepřesnosti se k míči znovu dostal brankář Jungr, který to zkoušel dalším vysokým odkopem na druhou stranu hřiště, kde se domácí konečně usadili.

76

V posledních minutách sledujeme celkem dost nepřesností, ta další byla na straně hostujícího mužstva. Jungr tak bude vykopávat, vypadá to vysoký odkop vpřed.

75

Čácha si počkal na podporu svých spoluhráčů, nicméně po jeho nahrávce si nepřesně počínal Michálek, kterému se nepovedlo na pravém křídle oslovit Zahálku.

74

Na opačné straně moc nechybělo Maionemu, aby se dostal přes posledního protihráče. Tentýž hráč posléze přeci jenom zakončoval, avšak o kus vedle.

73

V krátkém časovém sledu jsme sledovali další volný kop Admiry. Ten v tomto případě přinesl přímý střelecký pokus na branku, Štorc si s ním dokázal poradit.

72

Nakonec jim hlavní sudí přisoudil standardní situaci. Ta nakonec nepřinesla vůbec špatný centr, jenomže zakončující Douděra jí nedokázal trefit dle představ.

71

Žlutou kartu dostává Tadeáš Freisler (Loko Vltavín).

71

Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem dvaceti minut. Výsledek je i nadále nerozhodný, v posledních minutách mají více ze hry domácí hráči.

70

Snad první Pejšovo zakončení v tomto duelu. Rána levou nohou ovšem nepřinesla nic nebezpečného, Jungr ani tentokráte nezasahoval, naopak bude vykopávat.

69

I tak jsme sledovali zakončení ze strany Loka. Z přijatelné pozice totiž zkoušel branku ohrozit Abena, jenž pálil výrazně vedle. Jungr se za míčem pouze ohlédl.

68

V pokutovém území se dokázal kolem protihráče protlačit střídající Mysliveček, který poté ještě centroval do vápna pod sebe, kde číhal pouze protihráč.

67

Do rychlého protiútoku se tak pokoušel vyrazit Pejša, jenomže nahrávka na jeho osobu byla hodně prudká a nepřesná. K balónu se tak dostal pouze zadák Horák.

66

Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Lukáš Kühnel, přichází Tadeáš Freisler.
Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Daniel Jaroš, přichází František Mysliveček.

65

Následovalo autové vhazování z levé strany, které si vzal na starost domácí Herc. Jeho dalekonosná nabídka měla najít Zahálku, avšak našla pouze Matějku.

61

Vltavín nedokázal využít své šance na dvoubrankové vedení, místo toho přišlo vyrovnání domácích. Výsledek je opět nerozhodný, do konce zbývá dost času.

60

60. ZAHÁLKA - 1:1

60

Admira právě vstřelila branku!
Zvýšená aktivita domácích nakonec končí vyrovnávací trefou! Jeden z domácích totiž udržel míč na hrací ploše, což bylo klíčové. Poté do malého vápna přiletěl nadýchaný bochánek, který si ve vzduchu dokázal najít ŠTĚPÁN ZAHÁLKA, jenž nedal Štorcovi sebemenší šanci.

60

Admira se celkem jednoduše probojovala až do šestnáctky, kde si Douděra tak dlouho naváděl míč na pravou nohu, až nakonec vůbec nevypálil. Škoda pro domácí.

59

Vltavín rovněž zahrával volný kop, zhruba třicet metrů od branky soupeře. Na tuto nabídku si dokázal naskočit Matějka, jehož hlavička o zem skončila v rukavicích Jungra.

58

Ani následná standardní situace nepřinesla pro Admiru nic nebezpečného, Kunc totiž prodlužoval míč výrazně vedle. Štorc tak na první těžký zákrok stále čeká.

57

U středového kruhu se ve vzdušném souboji povedlo uspět domácímu Horákovi, který ihned vracel kulatý nesmysl na druhou stranu, kde na zemi skončil Čácha.

56

Jungrovi se nepovedlo zrovna ideálně odkopnout míč, prudce ho totiž poslal přímo do hrudi hostujícího hráče. Vypadalo to na Pejšu, který div nemá vyražený dech.

55

Hodně odvážně šel v pokutovém území do protihráče Matějka, který to zkoušel skluzem. Domácí hráč upadl po střetu na zem, penalta pro Admiru z toho nebude.

54

Žlutou kartu dostává Carlo Maria Maione (Loko Vltavín).

54

Také domácí celek si došel pro zisk rohového kopu. Ten se nakonec snesl přímo do rukavic brankáře Štorce, který byl faulován. Následuje volný kop pro Vltavín.

53

Vltavín si dokonce vybojoval rohový kop, avšak ten nic nebezpečného nakonec nepřinesl. Následně odražený míč sebral Kühnel, jenž centroval pouze do zámezí.

52

Po autovém vhazování se do nebezpečné pozice opět dostal Jaroš, který tentokráte hledal spoluhráče na zadní tyči. Tam ovšem zodpovědně zakročil Martinic.

51

Domácí obrana sice zablokovala první střelecký pokus Jaroše, nicméně tentýž hráč se dostal k dorážce, kterou musel likvidovat domácí brankář Jungr.

50

Poprvé ve druhém dějství se k míči dostal domácí brankář Jungr, který i tentokráte na jistotu rozehrál po zemi, načež to prudkou kolmicí zkoušel zadák Horák.

49

Dnešní utkání sleduje 324 diváků.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali ofsajdové postavení v podání domácího Douděry. Pomezní sudí byl pozorný, Vltavín okamžitě rozehrál vzduchem.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Je za námi první poločas, který nám přinesl velkou taktickou bitvu. Sledovali jsme totiž nesmírně vyrovnanou podívanou, jenž celou dobu nabízela zodpovědné výkony obou obran. Vyložené šance jsme tedy skoro vůbec neviděli, nicméně i přesto se jedna z nich urodila. Vltavín využil nepozornosti domácí obrany a dostal se do kýženého vedení. Admira Praha má na případné vyrovnání ještě celý druhý poločas.

45+1

První poločas skončil.

45

Tutovka Loka! Do pokutového území přiletěl další centr, který se šťastně odrazil na kopačku jednoho z hostujících hráčů, kterého fantasticky vychytal Jungr.

44

Následná standardní situace nakonec padala k zadní tyči, kde nejprve zasahoval právě Kühnel, jenž odvracel k spoluhráči Abenovi, který si počínal lépe.

43

Sympatická akce hostů přinesla přízemní zakončení, jenž se sneslo přímo do rukavic brankáře Jungra. Ten ihned založil protiútok, při kterém fauloval obránce Kühnel.

42

Směrem na útočnou polovinu se pokoušel vydat také Matějka, který ovšem nevyzrál hned na prvního protihráče. Právě od něj se míč odrazil směrem do zámezí.

41

Ihned po svém příchodu na hrací plochu se domácí Michálek podílel na bránění útočného výpadu soupeře. Ten pro Vltavín znamenal zisk autového vhazování.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

38

Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Viktor Záruba, přichází Jakub Michálek.

36

Na druhé straně se Abenovi hned nadvakrát povedlo obelstít již zmiňovaného Čáchu, jenomže to vedlo ke kontru domácích. Loko Vltavín se včas vrátil zpět.

35

O nahrávku si řekl domácí Čácha, který ale prováhal ideální moment k zakončení. Navíc si velice zodpovědně počínal Abena, jenž zakročil špičkou kopačky.

34

Nakonec to kroucenou nabídkou do pokutového území zkoušel Zahálka, který ovšem nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Naopak se míč snesl vedle branky.

33

Po delší době se do hry zapojil také sudí, který si všiml nedovoleného zákroku hostujícího kapitána Šípka. Admira zahrává volný kop, u míče dvojice Čácha – Zahálka.

32

Na opačné straně se k provedení autového vhazování postavil Kühnel, který zkoušel spolupracovat s Kuchařem, jenž raději odehrál míč na opačnou stranu.

31

Je za námi třetina hry, Vltavín se před několika minutami dostal do kýženého vedení. Soupeř pro změnu zahrával rohový kop, který ovšem odvracel Jaroš.

30

Domácí celek poté vhazoval z pravé strany, nicméně jako poslední se dotkl míče hostující Maione. Admira si autové vhazování zopakuje, opět se k němu staví Herc.

29

Dalekonosný pas se snášel na pravé křídlo, kam se za míčem pokoušel jako první dostat Panýrek, jenomže včas se z branky vydal Štorc, jenž odkopával.

28

Admira to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Stačila k tomu jedna hrubice v obraně, kterou hostující celek dokázal ihned využít.

27

Žlutou kartu dostává Štěpán Zahálka (FK Admira Praha).

26

26. KUCHAŘ - 0:1

26

Vltavín právě vstřelil branku!
Ojedinělá šance dosavadního dějství končí vedoucí brankou Loka! Domácí obrana se nestačila včas vrátit, navíc se za ní zjevil TOMÁŠ KUCHAŘ, který se dostal až před brankáře Jungra. Hostující hráč nakonec zamířil k levé tyči, díky čemuž svůj celek poslal do vedení.

25

Na hranici pokutového území ještě bojoval o míč Záruba, který ovšem proti soupeři neuspěl. Vltavín přesto pouze odkopl, a to daleko mimo dosah Maioneho.

24

Admira je v posledních minutách častěji na míči, tentokráte jsme sledovali další zpětnou nahrávku až na brankáře Jungra. Ten zvolil prudký odkop na levou stranu.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, na první branku stále čekáme. Sledujeme hodně vyrovnanou podívanou, jediná šance přišla při předešlém rohovém kopu.

20

Admira dostala k dispozici rohový kop z levé strany. Míč se nebezpečně snesl na přední tyči, kde nejprve promáchl Abena, načež kousek vedle hlavičkoval Herc.

19

Štorc v krátkém časovém sledu opět vypomohl s rozehrávkou. Po rychlé kombinaci pro nahrávku sbíhal Maione, před kterým se povedlo včas zakročit Čáchovi.

18

Na opačné straně byl do kombinace zapojen brankář Štorc. Navíc po domácí chybě dokázal zakončit Kuchař, jeho rána se ovšem stočila výrazně vedle branky.

17

Admira ani tentokráte s rozehrávkou nikam nepospíchala. Naopak sledujeme poklidnou kombinaci na obranné polovině, Vltavín zvolil vyčkávací taktiku.

16

A další nepřesnost na straně hostujícího celku, míč se snesl daleko ven z hrací plochy. Jungr tak ani tentokráte neměl práci, sám bude zkoušet rozehrávku.

15

Tentokráte autové vhazování obstaral domácí Herc, který si na pravém křídle vybral Zahálku. U něj byla hned dvojice protihráčů, jenž ho čistě obrala o míč.

14

Po dalším odkopu se do vzduchu vydal Jaroš, který ovšem na padající předmět vůbec nedosáhl. Jungr tak odkopával na druhou stranu, kde se před brankáře protlačil Panýrek, jenomže byl pískán ofsajd.

13

Loko zahrávalo volný kop od středového kruhu, přičemž to Maione zkoušel cvičeným signálem. Jeho centr v pokutovém území našel Kuchaře, toho uhlídal Panýrek.

12

Máme za sebou úvodní desetiminutovku, na první branku stále čekáme. Jinak, co se týče počasí, tak panuje celkem velké vedro. Navíc si na místní stadion našlo cestičku zhruba 300 fanoušků.

11

Štorc to v tomto případě zkoušel pasem k levé autové lajně, kde se Kühnelovi povedlo prodloužit míč za sebe. Vltavín se konečně usadil na druhé straně.

10

Ve vzdušném souboji se povedlo kralovat hostující Venigrovi, který raději odhlavičkoval ven z hrací plochu. Následný pas na Herce skončil daleko v zámezí.

9

Nahrávka na naběhnuvšího Tichého byla pro hostujícího hráče příliš dlouhá, jako první se tak k míči dostal Herc, který raději vyprodukoval zpětnou nahrávku.

8

Opět se k míči dostal domácí brankář Jungr, který na jistotu rozehrál po zemi na volné spoluhráče. Poté následoval dalekonosný nákop na volného Zahálku.

7

Vltavín celkem v poklidu přešel s míčem na opačnou stranu, kde to na sebe zkoušel vzít Pejša, který se daleko nedostal. Admira Praha tak zakládá protiútok.

6

Vzdušná nabídka nakonec doplachtila na zadní tyč, kde se ve výskoku zjevil Čácha. Jeho nedůrazná hlavička nebyla přesná, Štorc tak nemusel zasahovat.

5

Domácí se dožadovali pokutového kopu, jenomže s touto prosbou u sudího neobstáli. Admira si přesto vybojovala první rohový kop, a sice od pravého praporku.

4

K míči se tak dostal hostující brankář Štorc, který na jistotu rozehrál po zemi na Matějku. Sledujeme celkem pomalou kombinaci, domácí se snaží napadat.

3

Admira to v úvodu tohoto zápasu zkoušela po pravém křídle, odkud velice nepřesně nahrával Panýrek. Poté na hranici pokutového území došlo k další nepřesnosti.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzal na starost domácí celek, který bude hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Admira Praha: Jungr – Herc, Martinic (C), Čácha, Panýrek, Douděra, Záruba, Čížek, Zahálka, Horák, Kunc
Náhradníci: Šmejkal – Vyskočil, Michálek, Pelikán, Kurek, Majer

Loko Vltavín: Štorc – Kühnel, Abena, Veniger, Jaroš, Šípek (C), Kuchař, Matějka, Pejša, Maione, Tichý
Náhradníci: Koblenc – Šmalcl, Mysliveček, Pásztor, Freisler, Moravec

Rozhodčí: Kubec – Langmajer, Cihlář.
Loko Vltavín

Na opačné straně stojí ambiciózní Vltavín, kterému i po třech odehraných duelech patří vedoucí pozice celé tabulky. Loko má totiž na svém kontě devět bodů, povedlo se mu totiž vyhrát ve všech třech zápasech. Vltavín se tak díky vítězství může vylepšit bilanci. Loko v prvním kole dokázalo porazit celek Písku, následně pak zvládlo také těžký duel na půdě rezervního týmu pražské Slavie. Jak už bylo řečeno, tak také ve třetím kole přišlo vítězství, tentokráte se Vltavínu povedlo na domácím stadionu zdolat výsledkem 4.0 Rakovník.
FK Admira Praha

Fotbalisté Admiry se po třech odehraných duelech nacházejí na průběžné čtvrté pozici tabulky, přičemž se jim do této chvíle povedlo nasbírat šest bodů. Admira hned v úvodním kole dokázala porazit domácí Sokolov výsledkem 2:0, což znamenalo celkem povedený start do ligového ročníku. Ovšem další zápas, a sice proti Rakovníku, zrovna moc nevyšel. Admira totiž prohrála výsledkem 0:2, nicméně chuť si spravila v následném duelu. Na domácí půdě se jí totiž povedlo porazit rezervní tým plzeňské Viktorie, a sice poměrem 3:0.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Česká fotbalová liga má na programu zápasy druhého kola, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Admira Praha a Loko Vltavín.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

FK Admira Praha – Loko Vltavín

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 60. Zahálka, 85. Douděra – 26. Kuchař

Karty:   27. Zahálka (ADM), 90. Horák (ADM), 90+2. Michálek (ADM) – 54. Maione (VLT), 71. Freisler (VLT), 90. Moravec (VLT), 90+3. Štorc (VLT)

FK Admira Praha: Jungr – Herc, Martinic (C) (83. Vyskočil), Čácha, Panýrek, Douděra (87. Majer), Záruba (38. Michálek), Čížek, Zahálka, Horák, Kunc
Náhradníci: Šmejkal – Vyskočil, Michálek, Pelikán, Kurek, Majer

Loko Vltavín: Štorc – Kühnel (66. Freisler), Abena, Veniger, Jaroš (66. Mysliveček), Šípek (C), Kuchař, Matějka, Pejša, Maione (84. Pásztor), Tichý
Náhradníci: Koblenc – Šmalcl, Mysliveček, Pásztor, Freisler, Moravec

Rozhodčí: Kubec – Langmajer, Cihlář

Diváci: 324