Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Racing Lens – Paris Saint-Germain

1:0

konec (0:0)

10.09.2020, 21:00 • Bollaert-Delelis • 2. kolo • David Suchý

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí překvapivým vítězstvím Lens, které favorita zápasu porazilo těsně 1:0. Jediná branka tohoto zápasu paradoxně padla po hostující chybě, kterou vyprodukoval brankář Bulka, jehož špatnou rozehrávku dokázal zachytit Ganago, který poté vypálil naprosto přesně. Paris Saint-Germain se sice posléze dostalo k tlaku, jenomže ten nepřinášel nic nebezpečného. Na hře hostujícího mužstva bylo více než patrné, že mu chybí největší hvězdy. (22:50:26)
Držení míče: 21 % : 79 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 2:5. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 17:8.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Do útočného výpadu se zapojil také Bakker, který ovšem svůj celek vytlačil zpět na vlastní polovinu. Lens je v plném počtu hráčů u svého pokutového území.

90+2

Již nám běží druhá minuta nastaveného času. Domácí urputně brání kolem svého pokutového území, což zatím slaví úspěch. PSG se horko, těžko dostává k centrům.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Lens je neskutečně blízko k zisku plného počtu bodů. Zcela určitě se bude ještě nastavovat.

87

Další faul, tentokráte spíše z kategorie těch taktických. Verratti tak rozehrávku rozehrál urychleně po zemi, domácí celek se ale dokázal rychle zformovat zpět.

86

Následoval tedy odkop od domácí branky, přičemž Leca odkopával daleko na druhou stranu. Do vzduchu se dostávala dvojice domácích, která ale neuspěla.

85

Dalekonosný pas se snášel do míst, kam si sice sbíhal Sarabia, avšak jeho pokus o zakončení z první absolutně nevyšel. Sarabia padající míč vůbec netrefil.

84

Paris Saint-Germain vhazovalo z levé strany, o což se tentokráte postaral Kurzawa. Tomu na pomoc přispěchal Verratti, který se vracel až ke středovému kruhu.

83

Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Juan Bernat, přichází Mitchel Bakker.
Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Cheick Doucouré, přichází Tony Mauricio.
Střídání v týmu Racing Club De Lens: ze hřiště odchází Issiaga Sylla, přichází Ismaël Boura.

82

Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku, o vítězi rozhodnuto není. Lens má sice nadějné jednobrankové vedení, avšak to je zároveň také hodně ošidné.

81

Na pravém křídle si pohrával s míčem Sarabia, který si nakonec na centr příliš nevěřil. Místo toho zkoušel najít Bernata, jehož nabídka našla pouze Badého.

80

Té se nakonec chopil Michelin, kterému se povedlo míč zakroutit k hranici malého vápna. To nic nebezpečného nepřinesl, na následný centr si ovšem naskočil Sotoca, který trestuhodně minul.

79

Na vlastní polovině šel příliš agresivně do protihráče vracející se Bernat, který nakonec poslal k zemi Michelina. Lens bude zahrávat standardku z pravé strany.

78

Žlutou kartu dostává Juan Bernat (Paris Saint-Germain FC).

74

Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Presnel Kimpembe, přichází Abdou Diallo.
Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Arnaud Muinga, přichází Jesé.

74

I nadále se neděje nic moc zajímavého, což vyhovuje domácímu celku. Ten se snaží neudělat žádnou fatální chybu, nyní navíc dokonale zvládá napadat rozehrávku.

Racing Lens – Paris Saint-Germain

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 57. Ganago

Karty:   44. Doucouré (LNS), 70. Sotoca (LNS) – 38. Sarabia (PSG), 78. Bernat (PSG)

Držení míče: 21 % : 79 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 2:5. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 17:8.

Racing Lens: Leca (C) – Gradit, Badé, Medina – Michelin, Doucouré (83. Mauricio), Perez, Issiaga Sylla (83. Boura) – Ganago (71. Jean), G. Kakuta (71. Cahuzac), Banza (65. Sotoca).
Náhradníci: Faríñez – Boura, Cahuzac, Clauss, Fortes, Jean, Mauricio, Robail, Sotoca.

Paris Saint-Germain: Bulka – Kehrer, Kimpembe (C) (74. A. Diallo), Kurzawa, Bernat (83. Bakker) – A. Herrera, Gueye, Verratti – Sarabia, Muinga (74. Jesé), Ruiz-Atil (68. Dagba).
Náhradníci: Innocent – Bakker, Dagba, A. Diallo, Jesé, Simons, Pembele, Fadiga.

Rozhodčí: El Hadj – Pasqualotti, Aube