Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga B

Severní Irsko – Norsko

1:5

konec (1:3)

07.09.2020, 20:45 • Windsor Park, Belfast • Skupina 1 • Aleš Pur (@PurAles)

Tipsport: 4.37 3.15 2.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58

58. Erling HÄLAND - 1:5

58

Norsko právě vstřelilo branku!
Tohle už pro domácí vypadá na nepříjemný debakl. Po dalším rychlém přechodu do útoku přiklepl Elabdellaoui na rozběhnutého ERLINGA HÄLANDA, ten nechal obránce za sebou a perfektně obstřelil bezmocného brankáře – 1:5.

47

47. Alexander SÖRLOTH - 1:4

47

Norsko právě vstřelilo branku!
Tohle je pro Severní Iry opravdu velká facka. Johansen dlouhým pasem poslal do brejku Hälanda, ten mohl sám zakončovat, ale přihrál ještě lépe postavenému ALEXANDERU SÖRLOTHOVI a ten zblízka hravě sklepl za Peacock-Farrella – 1:4.

19

19. Alexander SÖRLOTH - 1:3

19

Norsko právě vstřelilo branku!
No vida – je tu další gól! Norové přesunuli hru na levou stranu, odkud vyslal prudký pas do vápna Haitam Aleesami, našel naběhnutého ALEXANDERA SÖRLOTHA a ten zblízka překonal číhajícího brankáře Severního Irska – 1:3.

7

7. Erling HÄLAND - 1:2

7

Norsko právě vstřelilo branku!
Neskutečné, co se v Belfastu děje... Dlouhý nákop na útočnou polovinu sklepával pod sebe Sörloth, lehce tečovaný míč se dostal na nohu ERLINGA HÄLANDA a ten nekompromisní ranou uklidil svůj pokus mimo dosah zkoprnělého Peacock-Farrella – 1:2.

6

6. Paddy MCNAIR - 1:1

6

Severní Irsko právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno. I Severní Irové předvedli rychlý přesun dopředu, Washington ještě neuspěl, když jeho střelu vyrazil Jarstein před sebe, ale PADDY MCNAIR už měl snadnou práci, když doklepával do odkryté brány – 1:1.

2

2. Mohamed ELYOUNOUSSI - 0:1

2

Norsko právě vstřelilo branku!
No tak to je opravdu ostrý start do utkání. Johansen poslal dlouhý pas křížem, na levé straně si na prsa zpracoval MOHAMED ELYOUNOUSSI, kterého neuhlídal Michael Smith a po křížné střele po zemi se Norsko dostalo do rychlého vedení!

Severní Irsko – Norsko

1:5

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 6. McNair (Washington) – 2. M. Elyounoussi (Johansen), 7. Häland, 19. Sörloth (Aleesami), 47. Sörloth (Häland), 58. Häland (Elabdellaoui)

Karty:   36. Ballard (NIR), 69. Cathcart (NIR) – 90+3. Meling (NOR)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:13.

Severní Irsko: Peacock-Farrell – Smith, Cathcart, Ballard (46. Boyce) – Dallas, Thompson, S. Davis (C), Saville (71. C. Evans), Ferguson – McNair, Washington (77. Lavery).
Náhradníci: Carson, McGovern – McGinn, Cooper, Boyce, Lavery, K. Lafferty, C. McLaughlin, C. Evans, McCalmont, Galbraith.

Norsko: Jarstein – Elabdellaoui (80. J. Svensson), Ajer, Hovland, Aleesami (77. Meling) – Johansen (C) (71. J. King), Henriksen, Normann, M. Elyounoussi – Häland, Sörloth.
Náhradníci: Nyland, Rossbach – S. Berge, J. Svensson, Gabrielsen, J. King, P. Berg, Thorsby, Fossum, Linnes, Meling, Hanche-Olsen.

Rozhodčí: Frankowski – Boniek, Winkler (všichni POL)