Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (B)

Slovan Liberec B – Bohemians Praha 1905 B

2:1

konec (1:0)

06.09.2020, 10:15 • Městský stadión, Liberec • 3. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 2.59 4.0 1.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (12:33:47)
Fotbalisté liberecké rezervy předvedli velmi pěkný výkon a favorizované "béčko" Bohemians, v němž dnes dostalo prostor i několik členů, kteří většinou hrávají s "A" týmem, porazili 2:1. Do vedení dostal Severočechy v 19. minutě Kang-hjon Ju, který zakončil únik střelou k levé tyči. Bohemians měla možnost vyrovnat v 54. minutě, ale Ugwu penaltu neproměnil. O tři minuty později však vyrovnal střídající Lukáš Musil. Liberec rozhodl o svém vítězství v závěrečné čtvrthodinovce, konkrétně v 78. minutě, kdy se prosadil devatenáctiletý ruský fotbalista Andrij Juzvak.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Střídání v týmu FC Slovan Liberec B: ze hřiště odchází Ju Kang-hjon, přichází Yi-seok Kim.

88

Střídání v týmu FC Slovan Liberec B: ze hřiště odchází Andrij Juzvak, přichází Vít Kratochvíl.

78

78. Andrij JUZVAK - 2:1

78

Tým Liberec B právě vstřelil branku! "Béčko" Liberce si bere zpět ztracené vedení. Skvěle provedený protiútok byl vyřešený přihrávkou na levou stranu, kam nabíhal ANDRIJ JUZVAK. Ruský hráč si balón zpracoval a střelou k levé části brankové konstrukce rozvlnil síť.

77

Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Filip Hašek, přichází Tuan Anh Le.

76

Žlutou kartu dostává Lukáš Musil (Bohemians 1905 B).

72

Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Roman Květ, přichází Matyáš Buneš.

71

Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Ibrahim Keita, přichází Filip Štěpánek.

66

Střídání v týmu FC Slovan Liberec B: ze hřiště odchází Matyáš Kazda, přichází Jakub Daněk.

57

Žlutou kartu dostává Lukáš Hasalík (FC Slovan Liberec B).

57

57. Lukáš MUSIL - 1:1

57

Bohemians U21 právě vstřelili branku!
Je vyrovnáno! Krátcepo neproměnené penaltě přichází zasloužený gól Klokanů. Střídající LUKÁŠ MUSIL si jedním dotekem hodil míč do vápna a tvrdým projektilem propálil Hasalíka.

54

Exekuci penalty si vzal na starost Michal Ugwu. "Desítku" však kopl prachmizerně, polovysokou střelu poslal do středu brány. Lukáš Hasalík zůstal stát na místě, balón vyrazil do bezpečí.

53

Bude se kopat penalta! Po sraženém centru po rohovém kopu přiletěl do šestnáctky Liberec další balón. Ten dostal k noze Ibrahim Keita, jehož nedovoleně srazil k zemi jeden z protihráčů.

46

Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Pavel Jirsa, přichází Lukáš Musil.
Střídání v týmu Bohemians 1905 B: ze hřiště odchází Lukáš Pokorný, přichází Lukáš Hůlka.

46

Začal druhý poločas.

45

První poločas skončil.

44

Zřejmě poslední útok první půle skončil velkým nezdarem. Ibrahim Keita totiž reagoval na nahrávku Vondry pozdě, ani ve skluzu pak nedokázal míč udržet v hřišti.

43

Severočeši zahrávali rohový kop Jakub Barac poslal balón na značku pokutového kopu, do bezpečné vzdáelnosti od brány odhlavičkoval Jirsa.

42

Klokani zatím doplácejí na velké množství nepřeností, a to především ve finální fázi. Nyní Kristian Michal vystihl dlouho očekávaný pas Haška na Valu.

41

Zatím to vypadá na první možnost. Sukisa ještě chtěl, za pomoci Juzavak, stav navýšit, narážečku ovšem dobře přečetl kapitán Václavík.

40

Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou domácí do kabin s jednobrankovým vedením v zádech?

39

Jan Vondra mohl centrovat, nakonec v mírném záklonu přihrával pod sebe. Nahrávka se vůbec nepovedla, Jirsa i s balónem skončil za postranní čárou.

38

Elvis Mashike Sukisa šel do útoku, jenže chyběla mu podpora od spoluhráčů. Proto zkusil vystřelit, ale zasáhl prvního blokujícího stopera.

37

Hodně naivní pokus Denise Valy najít dlouhým nákopem spoluhráče. Míč nabral příliš velkou rychlost, Ugwu ho neměl šanci stihnout na hrací ploše.

36

Těžko říct, zda Roman Květ zamýšlel centrovat, nebo střílet. Každopádně to bylo něco mezitím. Pro kulatý nesmysl vyběhl zatím bezchybný Hasalík.

35

Neobratný obranný zárko v podání Bíny soupeř nevyužil. Ibrahim Keita si nechal balón skočit, z halfvoleje pak trefil přímo gólmana.

34

Jan Vondra zkusil štěstí přímou střelou. Balónu dal malou výšku, ten tak trefil pouze dobře postavenou čtyřčlennou zeď.

33

A další faul. Severočeši mají velké problémy s disciplínou, řeší tak skutečnost, že soupeři nestíhají. Ugwu vybojoval přímý kop na Kazdovi.

32

Ani teď Kolkani nedokázali vymyslet nic převratného. Polovysoký pas Květa nšel pouze prostor, kde se pohyboval dvacetiletý Marek Bína.

31

Půl hodiny ze zápasu je pryč, překvapivě zatím vede domácí rezerva Liberce. Soupeř ovšem v posledních minutách přidal na obrátkách, vyrovnání doslova visí ve vzduchu.

30

Máme tu první žlutou kartu. Radimu Černickému utekl hráč, proto devatenáctiletý fotbalista skočil po protihráči a za dres jej stáhnul na zem.

29

Zničehonic mohl Liberec odskočit do dvoubrankového vedení! Dlouhý nákop z levé strany do pokutového území našl hlavičku Elvise Mashikeho Sukisy, chyté zakončení k levé tyči vytěsnil Pčevolodov s velkými problémy!

28

Severočeši mají v poslední minutách problém s přechodem přes útočnou polovinu. Bína odzbrojil Jirsa, který na pravou lajnu předal Vondrovi. Jeho nadýchaný centr nadzvedl mimo dosah Květa Matyáš Kazda.

27

Středopolař Květ poslal centr na přední tyč. Ugwu zpracovával míč pod tlakem bránícího Černického, jenž nakonec získal míč do svého držení.

26

Přímý volný kop pro hosty. Další šance, jak srovnat stav utkání. Provinil se Jan Šulc, jenž zbytečně zataáhl za dres pod tlakem hrajícího Haška.

25

Pražští Bohemians jsou id inkasovaného gólu jasně lepším týmem. Velkou příležitost spálil Jan Vondra, který z dobré pozice nastřelil gólmana.

24

Roman Květ opět ukázal, že mu střelba z dálky není cizí. Z dvaceti metrů natáhl k rána na levou tyč, Hasalík zasáhl pravou rukou.

23

Následoval rohový kop, po němž došlo ke zmatku v pokutovém území Liberce. Slabou hlavičku do střetu brány nakonec vyprodukoval Vala.

22

Hosté vyvinuli snahu okamžitě odpovět, zatím ale stále marně hledají recept na skvělého Hasalíka. Strážce svatyně vytěsnil i zakončení Ugwa.

21

Dlouhý nákop jednoho ze stoperů dokonale překvapil defenzivu Klokanů, avšak i útočníka Sukisu. Ten nastartoval motory pozdě, jako první k míči doběhl brankář.

19

19. Ju KANG-HJON - 1:0

19

Tým Liberec B právě vstřelil branku! Severočeši se ujímají vedení! Výbornou úprůnikovou nahrávku obdržel KANG-HJON JU, jenž zachoval chladnou hlavu, míč uklidil neomylně k levé tyči. Pčevolodov zůstal stát na místě.

18

Roman Květ umí zahrávat přímé kopy. A to pouze potvrdil, když prostřelil mizerně postavenou zeď, Hasalík ovšem předvedl další velmi dobrý zákrok!

17

První vážnou standardku obstarají hráči Bohemians. Keita při snaze přehodit si míč přes protihráče trefil jeho ruku, což zaregistroval i rozhodčí.

16

Výborná práce Ibrahima Keity. Útočník si vložil tělo před míč, s čímž Michal nepočítal, soka nedovoleným způsobem srazil k zemi.

15

Fotbalisté v zeleno-bílých dresech alespoň na chvíli přebrali aktivitu do své moci. Zleva centroval Keita, v šestnáctce nebyl žádný z jeho kolegů.

14

Hosté založili rychlý protiútok středem. Míč táhl na kopačkách Květ, který ještě mohl přihrávat Keitovi, ale rozhodl se vystřelit. Vedle.

13

Pokračujé snahy liberecké rezervy o vstřelené vedoucího golu. Hradbu těl chtěl propálit Kang-hjon, dobrý obranný zákrok předvedl Vondra.

12

Přímočará akce Severočechů, končí odkopem od brány. Z větší vzdálenosti vyzkoušel štěstí Michal, balón proletěl vysoko nad.

11

A další nepřesnost. Byl to Roman Květ, kdo tušil na levé lajně Valu, jenže spoluhráč se nacházel ještě o pár metrů mimo let míče.

10

Přechod Bohemians z obrany do útoku nebyl vůbec povedený. Keita sice dobrře zymýšlel nahrávku Vondrovi, ten však s touto variantou vůbec nepočítal.

9

Michal Ugwu chtěl vybojovat faul na svou osobu, po kontaktu s Juzvakem zůstal ležet na trávníku. Píšťalka sudího zůstala němá.

8

Lukáš Pokorný opět v akci. Stoper, který si zahrál i v barvách Slavie, stál přesně tam, kde měl být. Lob za obranu uzmul pro sebe.

7

Rychle na druhou stranu. Proti přečíslení srdnatě bojoval Kristian Michal, nakonec ovšem nedokázal projít přes Pokorného.

6

Velká šance hostujícího celku, avšak skóre zůstává bezbrankové! Z levé strany přišel přízemní centr na rhanici šestnáctky, proti střele skvěle vykopl pravou nohu Hasalík!

5

Avšak Liberec určitě nebude chtít hrát druhé housle. Elvis Mashike Sukisa se pěknou kličkou zbavil obránce, načež při snaze vystřelit trefi jiného protivníka.

4

Favoritem střetnutí je mužstvo z hlavního města. Důvodem je fakt, že dnes nastupuje v sestavě hned několik hráčů, kteří už dostali příležitost i v "áčku."

3

Po levé straně se hnal do šance Michael Ugwu. Útočník Klokanů ovšem nenabral takovou rychlost, jakou by potřeboval, soupeř ho dobře zakřižoval.

2

Domácí nastoupili do utkání v bílých dresech. Hostující Bohemians pro zápas třetího kola ČFL oblékla dresy barvy zelené.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Slovan Liberec B: Hasalík – Černický, Bína, Juzvak, Barac, Michal, Kazda, Dvořák (C), Šulc, Kang-hjon, Sukisa.
Náhradníci: Hnízdil – Kim, Kratochvíl, Mečíř, Daněk.

Bohemians 1905 B: Pčevolodov – Vala, Václavík (C), Jirsa, Květ, Keita, Ugwu, Hašek, Krch, Vondra, Pokorný.
Náhradníci: Hůlka, Buneš, Anh Le, Musil, Lehovec, Štěpánek.

Rozhodčí: Ježek – Pilný, Klečka.
Bohemians 1905 B

Klokani loni takové starosti, jako jejich nedělní soupeř, neměli. V klidu okupovali střed ligový tabulky, v době zrušení jarní části byli na solidním devátém místě. "Béčko" Bohemians nezahálelo a odehrálo hned jedenáct přátelských zápasů s bilancí šesti výher, jedné remízy a čtyř porážek. Do nového ročníku vstoupil klub z Vršovic rovněž dvěma prohrami, nejprve 0:1 v Ústí nad Orlicí, následně přišla domácí prohra 0:2 s Velvarami.
FC Slovan Liberec B

Liberecká rezerva na uplynulý ročník určitě nemá ty nejlepší vzpomínky. Severočeši obsadili v odehrané polovině sezóny konečné třinácté místo, přičemž náskok na předposlední rezervu Teplic činil pouhé čtyři body. "Béčko" Liberec zahájilo špatně i nový ročník, po těsné porážce 0:1 ve Velvarech přišla prohra 1:3 ve Zbuzanech.
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné nedělní dopoledne! Vítám vás při sledování 3. kola ČFL, u zápasu mezi Libercem B a Bohemians 1905 B.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

Slovan Liberec B – Bohemians Praha 1905 B

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 19. Kang-hjon, 78. Juzvak – 57. Musil

Karty:   30. Černický (LBB), 57. Hasalík (LBB) – 76. Musil (BOB)

Neproměněná penalta: 54. Ugwu (BOB), brankář Hasalík zneškodnil

Slovan Liberec B: Hasalík – Černický, Bína, Juzvak (88. Kratochvíl), Barac, Michal, Kazda (66. Daněk), Dvořák (C), Šulc, Kang-hjon (90+2. Kim), Sukisa.
Náhradníci: Hnízdil – Kim, Kratochvíl, Mečíř, Daněk.

Bohemians Praha 1905 B: Pčevolodov – Vala, Václavík (C), Jirsa (46. Musil), Květ (72. Buneš), Keita (71. Štěpánek), Ugwu, Hašek (77. Anh Le), Krch, Vondra, Pokorný (46. Hůlka).
Náhradníci: Hůlka, Buneš, Anh Le, Musil, Lehovec, Štěpánek.

Rozhodčí: Ježek – Pilný, Klečka

Diváci: 150