Menu

Hokej

Tipsport UNI CUP

Black Dogs Budweis – Akademici Plzeň

5:0

konec (1:0, 3:0, 1:0)

02.09.2020, 11:00 • ZS Pouzar Aréna • Milan Huppert

Tipsport: 1.85 4.8 2.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (12:57:01)
Máme za sebou utkání Tipsport UNI Cupu, v němž Black Dogs Budweis potvrdili roli papírového favorita, Akademiky z Plzně porazili vysoko 5:0. Domácí mužstvo skórovalo poprvé už v 7. minutě, střelou zápěstím se prosadil Tomáš Vochozka. Klíčovým faktorem byla prostřední část, v níž Jihočeši přidali tři góly a tím rozhodli o svém vítězství. Postupně se prosadili Dominik Kaisler, Jan Prokop a Lukáš Prášek. Posledně jmenovaný pak byl jediným střelcem závěrečné třetí třetiny, pěknou samostatnou akci zakončil forhendovou ránou pod břevno.

Konec zápasu.

59:27

59:27 Neproměněný nájezd Erika Bahuly

59:27

Toho se chopil sám faulovaný Erik Bahula. Nic moc nevymýšlel, forhendem vystřelil na lapačku gólmana. Černý změnu stavu nepřipustil.

59:27

59:27 Důvod trestného střílení

59:27

Erik Bahula obdržel přihrávku a šel by do samostatného úniku, pokud by mu obránce neskočil pod nohy. Signalizace rozhodčího je jasná, trestné střílení!

58:57

Dlouhé vyhození přes všechny čáry tečoval jeden z obránců domácích, a proto hra pokračuje bez přerušení. S rozehrávkou vypomohl i Spáčil.

58:29

Jiří Černý se blýskl parádním zákrokem lapačkou. Tu vytasil proti střelci, jenž už mířil do odkryté svatyně, v poslední chvíli ale touši zastavila cestu právě lapačka.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:33

Krátce po vyhraném buly přišlo nahození domácího křídla z levé strany. Projektilu chyběla razance i přesnost, snadný zákrok pro brankáře.

57:11

Zdálo se, že Spáčil má puk pod kontrolou, ale nebylo tomu tak. Rozhodčí situaci dobře viděl, hru nepřerušil. Domácí obrana těžkou chvilku zvládla.

56:26

Akce domácího výběru ještě pár sekund pokračovala. Odražený puk si totiž našel u modré čáry bruslící Jiří Kubeš, jeho dělovka o kousek minula pravou tyčku.

56:17

Úmysl dobrý, avšak realizace pokulhávala. Šimon Masopust zkusil objet branku, jenže postrádal rychlost, skóre zůstává nezměněno.

55:56

Zápas se víceméně už jen dohrává. Black Dogs jsou viditelně spokojeni s rozdílem ve skóre, Akademikům jako by naopak docházely síly.

55:15

Pěkná individuální akce Martina Koupala. Forward z vlastního obranného pásma nabruslil až do toho útočného, pokus o zakončení zblokoval dobře blokující obránce.

54:35

Výbornou poziční hru ukázal Daniel Šiška. Rychle bruslícímu sokovi efektivně vypíchl puk, následně však proti přesile neměl kam uhnout.

54:06

Dlouho váhal s rozehrávkou Dominik Beer, který vůbec nevěděl o protihráči za zády. Ten mu přizvedl hokejku, hostující bek přesto dostal touš alespoň ke středovému kruhu.

53:21

Za nahozením Svobody za branku vystartoval gólman. Toho se vydal obtěžovat útočník, když zazněla píšťalka rozhodčího. Ofsajd.

53:00

Rychle na druhou stranu. Zde došlo k zakončení domácího útočníka, jenž hledal prostor u bližší tyčky, avšak Černý u ní zůstal přilepený do poslední chvilky.

52:31

Jenže ne na dlouho. Byl to právě Prachař, kdo zariskoval a pasem před branku hledal jednoho ze svých spoluhráčů. Rukavicí ale zastavil vysokou nahrávku Kronus.

52:02

Po buly v útočném pásmu hostů se strhla velká bitva o kotouč. Navzdory poloze vsedě ho vybojoval kapitán David Prachař, Akademici mohou kombinovat.

51:42

David Prachař teď volil špatné řešení. V těsné blízkosti branky vystřelil příklepem vysoko nad, místo toho, aby s rozmyslem zamířil.

51:12

Jedna střela za druhou nyní naskakuje na konto Černých psů. Z vrcholku levého kruhu vystřelilo levé křídlo, Černý puk nadvakrát zpacifikoval.

50:33

Velká chyba v rozehrávce, po níž ujížděl Gustav Poncar z levé strany sám na gólmana. Varianta zakončení mezi nohy nebyla dobrým řešením.

50:10

Přehoupli jsme se do závěrečné desetiminutovky zápasu. Ihned po buly pálil od levého mantinelu Sitter, strážce hostující svatyně předvedl úspěšný zákrok ramenem.

49:58

49:58 Šuhaj v úniku nepřidal šestý gól

49:58

Oulíkova družina v plném počtu, s přehledem přestála i třetí oslabení v utkání. Šestou branku mohl přidat Šuhaj, tváří v tvář gólmanovi ovšem neuspěl.

49:17

Black Dogs zahrozili při vlastním oslabení. V situaci dva na dva našel Vochozka Rolínka, jehož projektil vyrazil brankář do ochranné sítě.

48:41

Bohužel pro hosty, na druhý pokus ovládl buly hokejista domácího výběru. Jeho spoluhráč posléze bez rozpaků vypálil touš přes všechny čáry.

48:20

Úspěšné buly bylo klíčem k úspěchu. Západočeští obránci si několikrát vyměnili puk na modré, následnou střelu pokryl Spáčil.

47:58

Po dlouhé době se vylučuje. Hlavní rozhodčí posílá na trestnou lavici dnes podruhé Aleše Krtka. Bek se provinil hákováním.

47:08

Svěřenci kouče Ceperky usilují alespoň o čestný zásah. Blízko mu měl Martin Straka, střelu příklepem namířil přímo do gólmana.

46:55

Souboj v blízkosti modré čáry Plzeňských. Vítězně puk vyvezl z houfu těl Sitter, jenž přihrál svému kolegovi z obrany.

46:14

Vysoké vyhození Dominika Beera umožnila Akademikům prostřídat formace. Černí psi po pomalejším úvodu znovu získávají převahu.

45:44

Nejprve to vypadalo, že rozhodčí budou vylučovat, avšak problém byl někde jinde. Každopádně vhazování proběhne v útočné třetině Black Dogs.

45:14

45:14 Lukáš PRÁŠEK - 5:0

45:14

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
Jihočeši završují populárního "bůra!" LUKÁŠ PRÁŠEK sebral puk, projel kolem pasivně bruslících obránců, gólmanovi udělal kličku do forhendu a poté zavěsil pod horní tyčku. Bez asistence.

44:58

Svatyně Černého je znovu ostřelována ze všech pozic. Jan Prokop vyzkoušel štěstí z velkého úhlu, trefil jen plexi za brankou.

44:45

Pěknou přihrávku napříč celou útočnou třetinou obdržel na pravou stranu Matěj Dvořák. Střela se mu ovšem vůbec nepovedla, bránu minul o několik metrů.

44:17

Což má paradoxně negativní vliv na dění na ledě. Oba celky totiž střídají jednu nepřesnost za druhou, hraje se převážně kolem středového kruhu.

43:56

Těžko říct, zda Západočeši přidali nebo jestli domácí uspokojeni výsledkem přestali hrát. Každopádně hra ve třetí části je zatím nejvyrovnanější.

43:15

Po delším úseku bez přerušení přichází zase postavení mimo hru. Jan Šibra byl příliš rychlý, Straka najel do pásma s pukem pomaleji.

42:44

Už i Jiří Černý za sebou má úspěšný zákrok. Z levé strany vyzkoušel jeho pozornost jeden z obránců, lapačka byla v pozoru.

42:20

Matěj Dvořák ujel obráncům, posléze přenechal kotouč za sebou jedoucímu Vochozkovi, rána příklepem trefila dobře zakleknutého beka.

41:43

První zákrok poslední dvacetiminutovky zaznamenal Petr Spáčil. Pěknou skrytou střelu si dokázal najít v poslední chvíli, aby zakročil vyrážečkou.

41:07

Třetí třetina nám zatím nabízí samé ofsajdy. Lukáš Prášek vystihl rozehrávku soupeře, měl ale smůlu, že puk už opustil obranou třetinu Akademiků.

40:22

Ofsajd rovněž na druhé straně. Jan Šibra přejel příliš rychle útočnou modrou, nahrávku za paty zpracovával až v pásmu.

40:10

Úvodní vhazování závěrečného dějství ovládl domácí hokejista. Obránce následně rozjel rychlou akci středem, jenže jeden z českobudějovického celku se nechal chytit v postavení mimo hru.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 12:19.
Druhá třetina nejspíše rozhodla o vítězi. Black Dogs v ní totiž přidali další tři branky a před poslední částí tak disponují klidným čtyřbrankovým vedením. Skóre odpovídá předváděné hře, Černí psi útočí, zatímco Akademici se trápí, prakticky ve všech ohledech. Klid do domácích řad dal svým gólem v úvodu druhé třetiny Dominik Kaisler, následně Jihočeši vstřelili dvě branky v rozmezí 36. a 38. minuty zásluhou Jana Prokopa a Lukáše Práška.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:58

V samotném závěru druhé dvacetiminutovky ještě musel Spáčil řešit snadné nahození od modré čáry. Puk včas vyklepal pro spoluhráče.

39:41

Dominik Beer zaváhal při rozehrávce, o puk jej obral Jan Prokop. Ten ještě přes celou šíří pásma uvolnil Koupala, rána skončila v boční síti.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:45

Adam Váchal vyhodil do středního pásma a s hlavou smutně sklopenou odjíždí na střídačku. Na Plzeňských je vidět velký zmar.

38:12

A domácí jsou i nadále při chuti. Albert Hrůša už mohl střílet, ještě ale vyšperkoval celou akci pasem na volného Práška, který s tím už nepočítal a hokejku přiložil k ledu pozdě.

37:20

37:20 Lukáš PRÁŠEK - 4:0

37:20

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
Druhý zásah v rozmezí tří minut, Black Dogs vedou už čtyřbrankovým rozdílem. Svobodovo nahození gólman vykopl k LUKÁŠI PRÁSKOVI, jenž při dorážce nezaváhal. Asistence: David Svoboda.

36:42

Dominik Beer při snaze o vyhození kotouče ze středního pásma napálil do brusle spoluhráče. Na druhý pokus už černou gumu dostal alespoň do střední třetiny.

36:10

Těžko říct, zda ještě někdo pochybuje o vítězství Jihočechů. Černí psi dnes dominují ve všech aspektech, Západočeši zatím marně hledají recept na Spáčila.

35:21

35:21 Jan PROKOP - 3:0

35:21

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
Zase se vyplatilo staré otřepané pravidlo nedáš-dostaneš! Parádní individuální akcí se prezentoval Jan Prokop. Ten probruslil mezi dvěma protihráči a ránou zápěstím poslal kotouč do pravého víka. Asistence: Jiří Kubeš.

35:06

Akademici spálili obrovskou šanci na snížení! Dezorientovaný Spáčil zůstal ležet v brankovišti, bekhendem zakončující útočník ale nedokázal přehodit jeho levý beton!

34:33

Dominik Beer zaváhal při zpracování, naštěstí pro něj nebyl v jeho okolí žádný z protihráčů. Proto mohl i navzdory chybičce v klidu rozehrát.

34:05

Druhý zákrok domácího gólmana v krátkém časovém sledu, to dnes k vidění mockrát nebylo. Po buly vyzkoušel štěstí Starý, strážce svatyně tentokráte zasáhl vyrážečkou.

33:44

Znuděný Petr Spáčil trošku zariskoval, avšak vše dopadlo dobře. proti nahození obránce vyjel hodně ze své brány, aby touš schoval v lapačce.

33:09

Velká bojovnost Práška a Kaislera proti přesile. Akademici ale byli postavení velmi dobře a zabránili soupeři v tvoření další šance.

32:36

Jeden ze dvou střelců dnešního utkání, Tomáš Vochozka, útočil na druhý zásah. Zbavil se dvou protihráčů, z velkého úhlu ovšem minul cílové zařízení.

32:00

Střídání v týmu Akademici Plzeň: ze hřiště odchází Jonáš Štekr, přichází Jiří Černý.

32:00

Černí psi okamžitě rozjeli bleskový protiútok po pravé straně. Nahození Kronuse splnilo svůj účel, Štekr nestihl puk z lapačky vyklepat v časovém limitu.

31:53

Po hodně dlouhé době musel být v permanenci také Petr Spáčil. Ten si víceméně jen vyzkoušel brankářský postoj, žádné střely se nedočkal.

31:14

Od modré čáry přišla tvrdá rána jihočeského beka. Jonáš Štekr zakročil pravým betonem, načež dorážce zabránil Beer.

30:33

Radek Rolínek vyzval jednoho ze soupeřů k souboji jeden na jednoho. Povedenou kličkou se jej zbavil, jenže pak nepřesně přihrával.

30:10

Právě jsme se přehoupli do druhé poloviny zápasu. Black Dogs směřují za jasným vítězstvím, Plzeňští jejich tempu vůbec nestačí.

29:27

Beci Akademiků práci svému gólmanovi moc neusnadňují. Světlou výjimkou se teď stal Váchal, jenž srazil prudké nahození do ochranné sítě.

29:05

Matěj Dvořák zkoušel nachytat gólmana na hruškách pokusem z hodně velkého úhlu. Štekr ovšem nenechal u bližší tyčky ani centimetr volný.

28:28

Štekr si na nudu rozhodně stěžovat nemůže. Nyní přežil další kontr bez ztráty kytičky, ránu při ledě vykopl do bezpečí pravým betonem.

28:08

Velká šance domácího týmu přichází vniveč. Před brankou chtěl trefit skákající kotouč z jedničky Lukáš Prokop, ale promáchl.

27:22

Jan Prokop nabral velkou rychlost pravou stranou. Skoro až zapomněl přihrát, nahrávku do předbrankového prostoru na poslední chvíli vystihl Beer.

27:02

Jaroslav Starý vyhodil z obranné třetiny puk přes všechny čáry, aniž by se ho dotkl některý z dalších hokejistů. Výsledkem je zakázané uvolnění.

26:42

Okamžitě po vhazování pálil od levého mantinelu Šimon Masopust. Štekr na touš dobře viděl, přesto ji raději udržel ve výstroji.

26:10

Pokračujeme v útočném pásmu Akademiků. V souboji za brankou ukázal největší šikovnost Erik Bahula, pas naslepo před bránu však nevyšel.

25:40

Jonáš Štekr je tím, kdo ještě drží alespoň malé naděje hostujícího celku na nějaký bodový zisk. Střelci z levého kruhu výborně zmenšil střelecký úhel a zasáhl lapačkou.

25:13

Hokejisté v modrých dresech hráli déle s pukem na holi, jenže zakončení ne a ne přijít. Přihrávka na pravou stranu, kam najížděl Straka, neprošla.

24:16

Přesilovka povedená, ale gól z ní nevzešel. Pavel Koco určitě neprožíval na trestné lavici příjemné chvilky, avšak už je na ledě.

24:03

Lukáš Prášek kvedlal s kotoučem na holi a hledal jakoukoliv drobnou mezírku. Nenašel ji, zápěstím trefil obránce do chráničů.

23:41

Hostující strážce svatyně si vyžádal přerušení hry, protože ho tvrdá dělovka od modré trefila do masky. Hlavní rozhodčí jeho žádosti vyhověl.

23:25

Jihočeši hrají početní převahu o poznání lépe než soupeř. Ale ani jim se zatím nepodařilo výhodu jednoho hráče využít, obě prozatímní střely vykryl Štekr.

22:16

Navíc se teď budou muset bránit dvě minuty v oslabení. Black Dogs si zahrají první přesilovku poté, co Pavel Koco podrazil jednoho ze soupeřů.

22:05

Hosté zatím svádějí marný boj, co se útočné fáze týče. Dolů je sráží mnoho nepřesností. Šiška při pokusu o zakončení zlomil hůl.

21:20

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
V úvodu prostředního dějství domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Střelu kapitána Sittera vyrazil Štekr jen na hokejku Dominika Kaislera, který uklidil touš do sítě.

21:11

Západočeši pokračují v útočné aktivitě. Nahození zprava Štekr řešit nemusel, puk totiž vysoko přeletěl jeho svatyni.

20:26

Následně rozehrávku vystihl David Svoboda, jenž rozjel rychlou akci na druhou stranu. Avšak útočníka vystavil pomalým pasem do ofsajdu.

20:10

Úvodní buly druhé třetiny vyhráli Plzeňští. Ti do útoku příliš nepospíchají, puk si mezi sebou dvakrát vyměnili beci.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 11:34.
Skončila první třetina zápasu mezi Black Dogs Budweis a Akademiky z Plzně. Domácí zaslouženě vedou jednobrankovým rozdílem, přičemž skóre mohlo být klidně vyšší. Ráz zápasu zatím udává parádní střela zápěstím Tomáše Vochozky do levého horního rohu.

20:00

První třetina skončila.

19:52

Poslední vteřiny probíhají v obranném pásmu hostů. Nevypadá to ale, že by ještě mělo dojít k zakončení, obránci kontrolují situaci za brankou.

19:21

To, co se nepovedlo Akademikům, se podařilo domácím. A to usazení v útočném pásmu, zakončené střelou. Nahození Váchala udržel Štekr ve výstroji.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:23

Ani druhou početní převahu Plzeňští nevyužili a nutno podotknout, že se nedostali ani k jedinému střeleckému pokusu.

18:01

Úmysl dobrý, realizace nic moc. Straka hledal na modré Poncara, kterého však zradilo zpracování. Toho okamžitě využil bek k vyhození.

17:22

Konečně se svěřenci kouče Ceperka dostali do útočné třetiny. Série přihrávek byla opravdu dlouhá, ale žádná střela.

17:00

Zmar Akademiků v početní převaze pokračuje. Místo útočení se musí soustředit spíše na bránění. Nahození beka Štekr raději podržel v lapačce.

16:23

Zbytečný faul v útočném pásmu posílá Black Dogs znovu do oslabení. Byl to Matěj Dvořák, kdo nesmyslně hákoval protivníka.

16:20

Hokejisté v bílých dresech nyní ukázali pohlednou kombinační akci po pravé straně. Kronus přihrál Masopustovi, střelu do teploměru si gólman pohlídal.

16:13

Hra se celkem vyrovnala. Po nemastném úvodu Plzeňští přeci jen našli dobrou provozní teplotu a začínají se soupeři vyrovnávat.

15:36

Jonáš Štekr bruslil ze strany na stranu, moc dobře nevěděl, kde je kotouč. Měl štěstí, že projektil od modré těsně minul pravou tyčku.

15:21

Bek Západočechů zastavil vysoký lob rukavicí, od níž se touš odrazil na hokejku domácího borce. Rozhodčí zapískal přihrávku rukou.

14:23

Podruhé v krátkém časovém sledu se Černí psi provinili ofsajdem. Dominiku Kaislerovi zmařil útočné snažení Koupal.

14:08

Jonáš Kronus chtěl založit rychlý brejk, jenže s kolegy se nedomluvil. Pas šel na pravou lajnu, avšak všichni jeho spoluhráči právě střídali.

13:56

Domácí hrají v plném počtu. Prakticky si nevytvořili vůbec nic, naopak v samotném závěru oslabení mohl skórovat Lukáš Prášek, na jehož střele si smlsnul gólman.

13:15

Plzeňští nyní mají obrovské problémy získat nazpět útočné pásmo. Skvěle situaci vyřešil Radek Sitter, jenž zastavil vysoký puk v rukavici a pak jej vystřelil pryč.

12:24

Výborná práce domácího útočícího hokejisty na buly. Kotouč získal čistě na za sebou stojícího beka, jenž v poklidu vyhodil přes všechny čáry.

12:10

Akademici se udrželi v útoku a nakonec se i dostali ke střele. Obránce šikovně schoval nahození přes hráče, přesto brankář zasáhl.

11:56

Hosté si zahrají přesilovou hru. Aleš Krtek podrazil protihráče při střele, která tak ztratila na kvalitě. Jasné dvě minuty.

11:35

Přechod Black Dogs do útočného pásma měl jednu malou chybičku. Útočník v něm byl dříve, než puk. Rozhodčí píská ofsajd.

11:11

Konečně něco předvedli i hosté. Jan Šibra nabral rychlost pravou stranou, avšak zapomněl zakončit, skončil za bránou.

10:44

Pěkná otočka jednoho z útočníků kolem brány. Bohužel, v klíčový okamžik mu touš sjel z čepele hole, a tak mohl brankář zůstat klidným.

10:10

Rozběhla se druhá polovina první třetiny. Výsledek je zasloužený, skóre mohlo být klidně vyšší. Akademici se zatím trápí.

09:47

Rána od modré jen orazítkovala zadní plexisklo. Černí psi pokračovali v aktivitě, v předbrankovém prostoru si kotouč našel Štekr.

09:10

Zatím sledujeme sérii velkých nepřesností. Jihočeši se snaží hrát, soupeř víceméně jen brání a vyhazuje puky z vlastního pásma.

08:44

Bekhendový nástřel do pásma Šafáře, za nímž spěchal Šuhaj. Puk mu ovšem přeskočil přes hokejku, a to znamená jediné, hrají hosté.

08:14

Západočeši se brání pouze za cenu vyhození. Jedno takové předvedl Jaroslav Starý o mantinel, hraje domácí gólman.

07:51

Pokračuje aktivita domácího výběru. Akademici z Plzně chtěli podniknout rychlý výpad středem, jenže na přihrávku útočník nedosáhl.

07:02

Od modré čáry pálil domácí Jan Kříž. Hostující gólman ale zachoval chladnou hlavu, na puk dobře viděl a schoval jej v lapačce.

06:37

06:37 Tomáš VOCHOZKA - 1:0

06:37

Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
Domácí se ujímají vedení! Kubeš se na pravé straně neunáhlil a v pravý čas poslal přesnou přihrávku do hokejky TOMÁŠI VOCHOZKOVI, který střelou zápěstím vymetl všechny pavouky v pravé šibenici Štekrovy svatyně. Asistence: Jiří Kubeš.

00:01

Utkání právě začalo.
Akademici Plzeň

Plzeňští Akademici pronásledovali svého středečního soupeře v rámci UULH do posledního odehraného kola. Soutěž se zrušila zrovna v chvíli, kdy měli Západočeši tři vítězství v řadě a tříbodovou ztrátu na třetí pozici, okupovanou právě Black Dogs. Před Tipsport UNI Cupem Akademici žádný přátelský zápas nesehráli, minimálně v úvodu tak může být znát na jejich hokejkách nerozehranost.
Black Dogs Budweis

Hokejisté českobudějovické univerzity skončili v loňské nedohrané sezóně na pěkném třetím místě. Lepší byla pouze Masarykova Univerzita z Brna a Engineers Prague, kteří v době přerušení vedli o poklidných 11 bodů. Černí psi sehráli v generálce na nový ročník dva přípravné zápasy. S Pískem prohráli 2:4, s juniorkou Českých Budějovic 2:3 po prodloužení.
Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásné středeční dopoledne! Vítám vás při sledování Tipsport UNI Cupu, u zápasu mezi Black Dogs Budweis a Akademiky z Plzně.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

Black Dogs Budweis – Akademici Plzeň

5:0

konec (1:0, 3:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Vochozka (Kubeš), 22. Kaisler (Sitter), 36. Prokop (Kubeš), 38. Prášek (D. Svoboda), 46. Prášek

Black Dogs Budweis: Spáčil (I. Svoboda) – Sitter (C), D. Svoboda, Kubeš, Hrůša, Kříž, Krtek – Koupal, Bahula, Prášek, Kronus, Masopust, Kaisler, Rolínek, Šafář, Prokop, Dvořák, Vochozka, Šuhaj.

Akademici Plzeň: Štekr (33. Černý) – Váchal, Starý, Beer (A), Prachař (C), Koco, Šimůnek, Šperl – Šibra, Šiška, Markov (A), Georgijev, Straka, Poncar.

Rozhodčí: Květoň – Bělohlav, Jindra

Diváci: 43

Průběh zápasu
1. třetina
06:37 BDB 1:0 Vochozka (Kubeš)
11:56 BDB 2 Krtek, podrážení
16:23 BDB 2 Dvořák, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
21:20 BDB 2:0 Kaisler (Sitter)
22:16 AKP 2 Koco, podrážení
32:00 AKP -Štekr +Černý (Střídání)
35:21 BDB 3:0 Prokop (Kubeš)
37:20 BDB 4:0 Prášek (D. Svoboda)
Po 2. třetině
3. třetina
45:14 BDB 5:0 Prášek
47:58 BDB 2 Krtek, hákování
Konec