Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (B)

FK Pardubice B – FK Přepeře

1:3

konec (0:2)

02.09.2020, 17:00 • Stadion Pod Vinicí • 1. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.45 4.7 4.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím hostujícího celku, který nakonec zvítězil výsledkem 3:1. Pardubice vstoupily do druhého poločasu tím nejlepším možným způsobem, neboť se jim povedlo vstřelit kontaktní branku. Přepeře se z této chyby ale poučily, přičemž do konce zápasu nepovolily své jednobrankové vedení, navíc se jim během nastaveného času povedlo vstřelit třetí branku. (18:51:17)

90+3

Konec zápasu.

90+3

90+3. SYNEK - 1:3

90+3

Přepeře právě vstřelily branku!
Hosté si přeci jenom odvezou všechny tři body! Domácí obrana zapomněla na JAKUBA SYNKA, který se hnal sám na Šmída. Výsledkem byla přízemní rána, která dost možná směřovala mezi nohy brankáře.

90

Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.

89

Střídání v týmu FK Přepeře: ze hřiště odchází Filip Jarosz, přichází Marek Sedláček.

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Pardubice se s míčem drží na útočné polovině. Dost možná se dočkáme nastaveného času.

86

Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází Jaroslav Boura, přichází Lukáš Zelenka.

86

Na levém křídle měl celkem dost prostoru na centr Vaníček, který v pokutovém území našel hlavu pozorného Huška. Přepeře budou zahrávat roh.

85

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, Přepeře stále vedou o jedinou branku. Domácí hodně otevírají obranu, což by se nemuselo vyplatit.

84

Do těžké situace se dostal vracející se Hušek, který měl na zádech napadajícího protihráče. Domácí hráč nakonec spolupracoval s brankářem Šmídem.

83

Až do pokutového území se dokázal natlačit Synek, který se ve skluzu pokoušel zakončit, jenomže kopačkou trefil Šmída. Nakonec z toho je útočný faul.

82

Domácí tak vykřesali rohový kop z pravé strany. Po něm se k odraženému balónu jako první dostal Gočaltovský, jehož ukvapená rána putovala nad branku.

81

Střídání v týmu FK Přepeře: ze hřiště odchází Pawel Zaradny, přichází Aleš Vaníček.

80

Pardubice dostaly k dispozici standardku z velice dobré vzdálenosti od branky. Nakonec se k rozehrávce postavil Sláma, který mířil pouze do zdi.

79

Žlutou kartu dostává Vojtěch Venc (FK Přepeře).

76

Domácí se na malý moment nastěhovali do pokutového území, kde se nejlépe zorientoval Pavlata, kterému se povedlo dostat balón na opačnou polovinu.

75

Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází David Huf, přichází Jaroslav Boura.

74

Truksa ani během další rozehrávky nevolil odkop na druhou stranu, nýbrž rozehrávku po zemi. Průnikem to zkoušel Volf, který narazil na prvního soupeře.

73

Hodně drze to zkoušel Huf, který chtěl proskočit mezi trojici protihráčů. To se mu nakonec nepovedlo, na opačné straně centroval do protihráče Zaradny.

72

Sychra se na pravém křídle dokázal zbavit svého strážce, načež měl celkem dost prostoru na kvalitní centr. Ten si ale v malém vápně našel pouze Truksa.

71

Logicky byl výsledkem zisk rohového kopu, který směřoval k přední tyči. Centrovanou nabídku nakonec odvracel Kubart, jenž odpálil míč mimo šestnáctku.

70

Přepeře nakonec zahrávaly celkem zajímavou standardku, která skončila pouze na zdi. Poté se hrací předmět odrazil na horní síť domácí branky.

69

Po delší době se do akce dostal také pomezní sudí, který si všiml ofsajdového postavení domácích. Šlo o jasný ofsajd, rozehrávat tak bude Truksa.

68

V krátkém časovém sledu se domácím povedlo vybojovat další standardku, kterou z pokutového území odvracel Nesvadba. Přepeře se dostávají pod tlak.

67

Velice zkušeně to provedl Hušek, který nejprve vystihl rozehrávku a poté v těžké pozici vybojoval volný kop. Rezervní tým Pardubic rozehrál urychleně.

66

Další nákop měl pro změnu směřovat na Petráně, avšak domácí útočník na něj neměl šanci dosáhnout. Balón se tak snesl pouze k brankáři Truksovi.

65

Domácí se po delší době dostali k souvislejšímu držení míče, se kterým se přesunuli ke středovému kruhu. Slámovi se ale nepovedlo přesně přenést hru.

62

Střídání v týmu FK Přepeře: ze hřiště odchází Martin Ježek, přichází Marek Volf.
Střídání v týmu FK Přepeře: ze hřiště odchází Tomáš Bulíř, přichází Jakub Synek.

59

Pardubicím se nyní odkop na útočnou polovinu zrovna moc nepovedl, putoval totiž mimo dosah všech hráčů v červeném. Hrát tak může brankář Truksa.

58

Rohový kop sice nepřinesl nic nebezpečného, avšak poté se k volnému míči dostal osamocený Jarosz, jehož rána pravou nohou byla hodně nepovedená.

57

Přenesení hry putovalo na naprosto osamoceného Tvarohu, kterému se na levém křídle povedlo vysunout Bulíře, jehož prudký centr přinese rohový kop.

56

Tvaroha byl zahnán daleko k postranní lajně, avšak se mu přesto povedlo udržet balón na hrací ploše. Po jeho přihrávce skončil po faulu na zemi Zaradny.

55

Na opačné straně se důrazným způsobem natlačil až do slušné šance Zaradny, který ovšem v těžké pozici nedokázal dostat míč za Šmída.

54

Aby toho nebylo málo, tak si sudí všiml útočného faulu Pardubic, útočný výpad je tak u konce. Následovat bude odkop z kopačky brankáře Truksy.

53

Do protiútoku spěchal Sychra, kterému se povedlo přeposlat vedle sebe na Petráně. Druhý jmenovaný pálil na branku, jenomže mířil pouze doprostřed.

52

Vracející se Nesvadba si nechtěl komplikovat život, proto vyprodukoval zpětnou nahrávku směrem na Truksu, který ihned roztáhl hru do volného prostoru.

51

Do nahrávky vložil kopačku pozorný Sychra, od kterého šel míč pouze ven z hrací plochy. Autového vhazování se tak ujal Tvaroha, který si vybral Vence.

50

O rychlou odpověď se na opačné straně pokoušel Ježek, který se pokoušel odcentrovat do pokutového území, kde našel pouze rukavic připraveného Šmída.

48

Tým Pardubice B právě vstřelil branku! Po chybě v rozehrávce tu máme kontaktní branku! Na hranici pokutového území se totiž k míči dostal MICHAL PETRÁŇ, před kterým byl pouze brankář Truksa. Hostující strážce tyčí nakonec neodhadl směr letu balónu.

48

Hned v úvodu druhého poločasu se do rozehrávky zapojil také brankář Truksa, který nikam nespěchal. Naopak si ke spolupráci vybral volného Nesvadbu.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou hrát zleva doprava.

46

Střídání v týmu FK Pardubice B: ze hřiště odchází Sanghyeok Lee, přichází Filip Gočaltovský.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který byl celkem zajímavý. Úvodní minuty patřily hostům, avšak posléze se hra pořádně vyrovnala, načež se Pardubice dostaly do několika vyložených šancí. Ani jedna z nich v brance neskončila, což znamenalo trest. Nejprve se nechal vyloučit obránce Filip Čihák, o pár desítek vteřin se Přepeře prosadily hned dvakrát, což znamená, že po prvním dějství vedou 2:0.

45+1

První poločas skončil.

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

43

Pardubice to budou mít najednou hodně složité, prohrávají totiž už o dvě branky. Do konce přesto zbývá dost času, přesto bude početní nevýhoda citelná.

41

41. JEŽEK - 0:2

41

Přepeře právě vstřelily branku!
Důraz v pokutovém území znamená druhou branku hostů! Po centrované nabídce se k odraženému míči jako první dostal MARTIN JEŽEK, jehož tvrdá rána zapadla přesně pod břevno branky domácích. Šmíd byl i tentokráte naprosto bez šance!

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

39

Martan velice chytře přeposlal míč do strany, kde příliš dlouho vyčkával Novotný. Včas se k němu dostal jeden z protihráčů, od kterého šel míč do zámezí.

38

Prudký nákop se snášel do míst, kam si nabíhal hostující Tvaroha, jenomže před ním se povedlo zakročit Slámovi. Pardubice navíc vykřesaly aut zleva.

37

Navíc v pokutovém území došlo ke srážce dvojice hráčů, sudí proto na malý moment přerušil hru. Následně se bude pokračovat odkopem hostujícího brankáře.

36

Na druhé straně jsme byli svědky centrované nabídky, která se snášela k zadní konstrukci. Petráň se k míči nedostal, domácí budou zahrávat rohový kop.

35

Přepeře málem podruhé udeřily! Tentokráte sám na Šmída upaloval Martan, který se dostal do samostatného úniku, avšak trefil pouze vyběhnuvšího brankáře.

34

Je za námi více než třetina hry. Přepeře se před malým momentem dostaly do kýženého vedení, domácí navíc zápas dohrávají bez vyloučeného Čiháka.

30

30. NESVADBA - 0:1

30

Přepeře právě vstřelily branku!
A je tu druhý trest pro domácí celek! K rozehrávce volného kopu se nakonec postavil kapitán JAROSLAV NESVADBA, který fantastickým obstřelem zamířil přesně k bližší brankové konstrukci, kam brankář Šmíd nedosáhl.

29

Obrovský malér pro domácí! V roli posledního hráče totiž fauloval Čihák, který vyfasoval přímou červenou kartu. Přepeře budou navíc zahrávat zajímavý volný kop.

28

Do vzdušného souboje se pouštěla dvojice Huf – Venc, nicméně ani jeden z hráčů neodhadl dráhu dopadu míče. Proto se k němu dostal brankář Šmíd.

27

Truksa nemusel ani v tomto případě zasahovat, balón totiž putoval výrazně vedle hostující branky. Následovat bude prudký odkop od svatyně hostů.

26

Vypadalo to na další stoprocentní šanci pro Pardubice, avšak tentokráte se jednalo o ofsajdové postavení, což správně signalizoval také pomezní sudí.

25

Za kolmicí se pokoušel dostat Zaradny, avšak mnohem rychlejší byl u míče jeden z domácích. Pardubice jsou v posledních minutách aktivnější.

24

U středového kruhu se do hry zapojil také hlavní sudí, což si pochopitelně vyžádalo pozastavení hry. Pardubice budou pokračovat rozehrávkou z místa "přestupku".

23

Obrovská šance domácích! Ti se po centru dostali do vyložené šance, avšak hlavička se snesla pouze do horní konstrukce. Dost možná to bylo od hostujícího Ježka.

22

Brankář Šmíd se v krátkém časovém sledu opět zapojil do rozehrávky, která putovala po zemi. Domácí celek se pokouší prokombinovat vpřed.

21

Je za námi úvodní dvacetiminutovka, na první přesný zásah stále čekáme. Vesměs sledujeme vyrovnanou podívanou, zatím jsme vyloženou šanci neviděli.

20

Vít spolupracoval se Slámou, jenomže ani jeden z hráčů se nakonec k ničemu nebezpečnému nedostal. Na opačné straně sledujeme protiútok Ježka.

19

Do akce se dostal domácí brankář Šmíd, kterému se povedlo schovat padající míč do svých rukavic. Poté jsme sledovali vyhození balónu do strany.

14

Hosté jsou v posledních minutách aktivnější, tentokráte zahrávali volný kop kousek od šestnáctky. Sledovali jsme centr na Pavlatu, před kterým zakročil Sláma.

13

Žlutou kartu dostává Filip Čihák (FK Pardubice B).

13

A v krátkém časovém sledu se hostům povedlo vybojovat další roh. Rozehrávající Martan tentokráte našel Šmída, jenž vyrazil pouze před sebe, kde jeden z protihráčů zakončoval vedle.

12

Také Přepeře si vybojovaly rohový kop, který přinesl vzdušnou nabídku na hranici malého vápna. Po jednom z odrazů sympaticky zakončoval Nesvadba.

11

Také hráči v červených dresech si vybojovali první rohový kop, a sice z levé strany. Po menším rozruchu odkopával do bezpečnějšího prostoru Novotný.

10

Pardubice raději rozehrály v poklidu po zemi, přičemž se pohodlným způsobem dostal ke středovému kruhu Petráň, který ještě hledal Víta.

9

Následoval rohový kop, který byl rozehrán po zemi. Po nahrávce se k centru dostal Bulíř, jehož vzdušnou nabídku za sebe prodlužoval jeden z domácích.

8

Na pořadu dne byla úvodní standardní situace, a sice pro Přepeře. Míč směřoval k zadní tyči, kam si seběhl Tvaroha, jenž trefil Šmída do zad.

7

Na opačné straně se o centr pokoušel Martan, který ovšem trefil pouze protihráče před sebou. Pardubice se daleko nedostaly, s balónem hraje Pavlata.

6

Domácí se kombinací dostali až ke středovému kruhu, kde měl příliš málo času na práci s míčem Pfeifer. Proto jsme sledovali zpětnou nahrávku.

5

Posléze to po pravém křídle zkoušel vzít sám na sebe Novotný, který si ovšem ukopl míč daleko do kopačky, čehož dokázal využít protihráč.

4

Přepeře se tak nastěhovaly zpět k pokutovému území soupeře, kde jsem sledovali centrovanou nabídku, jenž byla zablokována do zámezí.

3

Poprvé se k míči dostal také domácí celek, který si vybojoval autové vhazování z pravé strany. Daleko na útočnou polovinu se ovšem nedostal.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Pardubice B: Šmíd – Sláma, Pfeifer, Čihák, Lee, Kubart, Hušek, Sychra, Petráň, Huf (C), Vít
Náhradníci: Boura, Gočaltovský, Formáček, Zelenka, Pitter, Jiroutek

FK Přepeře: Truksa – Novotný, Venc, Nesvadba (C), Tvaroha, Pavlata, Jarosz, Martan, Bulíř, Zaradny, Ježek
Náhradníci: Vrána, Vaníček, Sedláček, Synek, Elbel, Hlůže, Volf

Rozhodčí: Vít – Ježek, Tryzna.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Česká fotbalová liga má na programu zápasy druhého kola, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Pardubice B a FK Přepeře.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

FK Pardubice B – FK Přepeře

1:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 48. Petráň – 30. Nesvadba, 41. Ježek, 90+3. Synek

Karty:   13. Čihák (PCB) – 79. Venc (PRP)   29. Čihák (PCB)

FK Pardubice B: Šmíd – Sláma, Pfeifer, Čihák, Lee (46. Gočaltovský), Kubart, Hušek, Sychra, Petráň, Huf (C) (75. Boura) (86. Zelenka), Vít
Náhradníci: Boura, Gočaltovský, Formáček, Zelenka, Pitter, Jiroutek

FK Přepeře: Truksa – Novotný, Venc, Nesvadba (C), Tvaroha, Pavlata, Jarosz (89. Sedláček), Martan, Bulíř (62. Synek), Zaradny (81. Vaníček), Ježek (62. Volf)
Náhradníci: Vrána, Vaníček, Sedláček, Synek, Elbel, Hlůže, Volf

Rozhodčí: Vít – Ježek, Tryzna

Diváci: 100