Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (B)

FK Zbuzany 1953 – Slovan Liberec B

3:1

konec (1:0)

29.08.2020, 10:15 • Zbuzany • 2. kolo • Daniel Ryl (@D_Ryl)

Tipsport: 2.15 3.95 2.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

90. SUKISA - 3:1

90

Tým Liberec B právě vstřelil branku! Ha ha, ze mě jasnovidec nebude. Yu Kanghyun pěkně využil chyby obránce, kterého obral o míč a posunul ho na MASHIKEHO ELVISE SUKISU, jenž možná zbytečně otálel, ale pak podél obránce prostřelil Denise Radimského, čímž ho připravil o čisté konto.

89

Tohle se musí dávat! Centr propadl až na zadní tyč, kde stál zcela volný Jan Zákostelský, ale míč netrefil ideálně a vysoko přestřelil.

79

Trojité střídání Liberce. Utkání skončilo pro Michala Kristiana, Miroslava Dvořáka a Jana Šulce. Na jejich místa naskakují Adam Knobloch, Vít Kratochvíl a Andrij Juzvak.

77

Opět se zažlutilo! Tentokrát byl za svůj faul potrestán hostující kapitán Miroslav Dvořák (LBB).

76

76. ZEMAN - 3:0

76

Zbuzany právě vstřelily branku!
Už poněkolikáté v utkání však přichází ztráta, po které se ve vápně dostal k míči TADEÁŠ ZEMAN, jenž překonal libereckého brankáře. Domácí slaví za hlasitého štěkotu místního psa.

74

Než k odkopu dojde, domácí vystřídají. Davida Radostu s Michalem Malečkem nahradí Tadeáš Zeman a David Rohlík.

65

Žlutá karta pro faulujícího Jakuba Daňka (LBB).

65

65. SURMAJ - 2:0

65

Zbuzany právě vstřelily branku!
Rýsuje se nám adept na hattrick! K míči se totiž postavil DAVID SURMAJ, který nekompromisní střelou k tyči překonal Lukáše Hasalíka. Druhý gól pro domácího střelce.

65

Domácí budou kopat PENALTU! Na levé straně vápna se kolem obránce prodral jeden z domácích hráčů, byl zfaulován a sudí Vokoun nezaváhal.

63

Pro Jakuba Trýznu utkání končí. Kvůli zranění ho střídá Jakub Jonáš.

59

Liberec střídá. Ze hřiště odešel Lukáš Csáno, nahradil ho Mashike Elvis Sukisa.

58

Michal Kristian (LBB) přehnal svůj důraz u vápna, za což vidí právem žlutou kartu.

56

Zbuzany rychle střídají. Ze hřiště odbíhá Jan Schneider, kterého nahrazuje Adam Rohlík.

53

Na polovině hřiště tvrdě fauloval domácí kapitán Robert Barciaga (ZBZ), za což dostává žlutou kartu.

50

Liberec si musí trhat vlasy. Yu Kanghyun na hranici vápna obešel Denise Radimského, jenž možná zbytečně vyběhl až ven z vápna. Korejský hráč se ovšem lekl velkého úhlu a místo střely do prázdné branky zvolil přihrávku, které chyběla potřebná razance i přesnost.

43

Rychlý protiútok Slovanu skončil u Jana Šulce, jenž byl před velkým vápnem zfaulován. Ač bude Aleš Nešický kopat od rohu šestnáctky, je to velmi slibná pozice!

37

Žlutá karta pro Radima Černického (LBB).

35

35. SURMAJ - 1:0

35

Zbuzany právě vstřelily branku!
Středočeši jdou do vedení. Rohový kop ještě hosté ustáli, jenže akce pokračovala druhým centrem. Následnou hlavičku Lukáš Hasalík ještě vyrazil, leč pouze před sebe na kopačku DAVIDA SURMAJE, jenž uklidil míč do sítě.

33

Severočechy zachránila tyč! Zbuzany se dostaly k hlavičce z penaltového puntíku, která nakonec zaplachtila až na pravou tyč brankové konstrukce.

31

Ty však nic nevymyslely, naopak zahrozil Liberec! Rychlý brejk zakončil nebezpečným přízemním centrem, jenže letící míč nezasáhl ani jeden z útočících hráčů. Kdyby se jim to podařilo, zřejmě šel Slovan do vedení.

28

Přerušení hry využil Liberec ke střídání. Vinou zdravotních problémů odstupuje Matyáš Kazda, kterého nahrazuje Jakub Daněk.

20

Obrovská šance Martina Uvíry! Domácí borec zakončil přečíslení Zbuzan, když dostal míč do druhé vlny, jenže ve velké příležitosti z hranice vápna trefil jen skvěle zasahujícího Lukáše Hasalíka.

14

Tohle měl být gól, případně alespoň ohrožení branky! Centrovaný míč z pravé strany propadl až na penaltu, kde zakončoval jeden z útočících hráčů, ale střela mu vůbec nesedla.

FK Zbuzany 1953 – Slovan Liberec B

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 35. Surmaj, 65. Surmaj (pen.), 76. Zeman – 90. Sukisa

Karty:   53. Barciaga (ZBZ) – 37. Černický (LBB), 58. Kristian (LBB), 65. Daněk (LBB), 77. Dvořák (LBB)

FK Zbuzany 1953: Radimský – Barciaga (C), Eichler, Maleček (74. Zeman), Radosta (74. D. Rohlík), Rys, Schneider (56. A. Rohlík), Surmaj, Trýzna (64. Jonáš), Uvíra, Zákostelský
Náhradníci: Hovorka, Jonáš, Krasnyanyk, Pospíšil, A. Rohlík, D. Rohlík, Zeman

Slovan Liberec B: Hasalík – Bína, Csáno (59. Sukisa), Černický, Dvořák (C, 79. Kratochvíl), Kazda (28. Daněk), Kosek, Kristian (79. Yuzvak), Nešický, Šulc (79. Knobloch), Yu Kanghyun
Náhradníci: Hnízdil, Daněk, Kim, Knobloch, Kratochvíl, Sukisa, Juzvak

Rozhodčí: Vokoun – Krejsa, Zoufalý

Diváci: 180