Menu

Fotbal

MONACObet liga

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FC Petržalka

1:0

konec (1:0)

29.08.2020, 16:30 • Štadión MFK Tatran Liptovský Mikuláš • 5. kolo • Michael Hruška sk

Tipsport: 1.62 4.15 3.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Kvalitný futbal pokračoval aj v druhom polčase. Oba krásne kombinovali a dostávali sa do perfekntých gólových šancí. Diváci sa napokon druhého gólu nedočkali a Liptáci tak v dnešnom stretnutí víťazia najtesnejším rozdielom, 1:0. (18:19:42)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Kačerík, prichádza Porubän.

89

Liptáci sa už nikam neponáhľajú. Loptu má v moci bankár Luksch. Petržalka sa tlačí do streleckých príležitostí, ale Liptáci si jednogólové vedenie držia.

87

Rohový kop hostí zahrával Burian. Lopta sa dostala na hlavu Viciana, no jeho zakončenie bolo veľmi nepresné a Liptáci môžu v pokoji rozohrávať.

84

Rohový kop domácich zahrával Kačerík. Lopta v pokutovom území našla hlavu Bartoša. Jeho zakončenie bolo presné, no nemalo dostatočnú razanciu. Schevchuk loptu s prehľadom chytá.

83

Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Staš, prichádza Chansoo.
Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Laura, prichádza Lišivka.

82

Hostia vybojovali loptu na vlastej polovici a vyrazili do protiútoku. Po peknej kombinácii sa dostali k viacerým nebezpečným strelám. Liptáci sa aj s dávkou štastia ubránili a naďalej zostávajú v jednogólovom vedení.

81

Liptovský Mikuláš teraz tlačí svojho súpera a neustále sa dostáva do streleckých príležitostí.

80

Nádherná akcia domácich. V pokutovom území sa krásne uvoľnil Laura, no jeho strelu brankár Schevchuk vyrazil. Následne sa k strele z hranice pokutového územia dostal Gerát, ale jeho zakončenie letelo vysoko nad bránu.

79

Po rohovom kope Kačeríka z ľavej strany domáci hosťom v pokutovom území zavarili, no nepodarilo sa im loptu pretlačiť za bránkovú čiaru.

78

Pekný prienik Kačeríka po pravej strane. Individuálne sa dostal až do pokutového územia, no jeho prihrávku hostia zblokovali.

77

Striedanie v tíme FC Petržalka: z ihriska odchádza Kozlovský, prichádza Hronec.

76

Obrovská šanca domáci. Po sérii prihrávok pred bránou súpera sa k strele dostal Gerát. Jeho zakončenie skončilo na ľavej žrdi petržalskej brány. Hostia následne loptu odkopli.

75

Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Voško, prichádza Kováč.

74

Dnešné stretnutie sleduje 550 divákov.

73

Žltú kartu dostáva Turčák (FC Petržalka).

73

Žltú kartu dostáva Kačerík (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).

72

Priamy kop domácich zahrával Staš. Lopta do pokutového územia bola nebezpečná. Lopta sa poodrážala v okolí brankovej čiary, no hostia loptu napokon odkopli.

69

Petržalka kombinovala na pravej strane ihriska, no obrancovia domácich odviedli veľmi dobrú prácu a loptu súperovi čisto odobrali.

67

Striedanie v tíme FC Petržalka: z ihriska odchádza Gembický, prichádza Vician.
Striedanie v tíme FC Petržalka: z ihriska odchádza Jedinák, prichádza Burian.

66

Oba tímy mali v posledných minútach viacero nepresností a futbal sa hral najmä v strede ihriska.

64

Domáci zakladali útok po ľavej strane. Janec si vymenil loptu s Bartošom a následne sa k nej dostal Kačerík, ktorý sa pokúsil o center. Lopta mu vôbec nesadla a skončila mimo ihriska.

63

FC Petržalka zvyšuje aktivitu a začína domácim v obrane robiť problémy, no ich hra zatiaľ trpí na nepresných prihrávkach.

62

Striedanie v tíme FC Petržalka: z ihriska odchádza Mihálek, prichádza Kollár.

59

Obrovská príležitosť hostí v protiútoku. Po strele Gembického lopta Lukschovi vypadla. K dorážke sa tlačil Mihálek, no čiarový rozhodca jeho aktivitu zastavil kvôli ofsajdu.

58

Po vhadzovaní sa na hranici pokutového územia dostal k strele Kačerík. Jeho oblúčik brankára hostí postrašil, no lopta letela len mimo brány.

58

Po ľavej strane sa pokúsil uniknúť Kačerík, no ten bol proti obrancovi Petržalky neúspešný a lopta skončila za postrannou čiarou.

56

V protiútoku sa dostal k strele spoza pokutového územia Jedinák, no táto lopta bola veľmi nepresná a domáci budú rozohrávať.

55

Priamy kop hostí po žltej karte Bartoša zahrával Gembický. Jeho prudká strela letela k ľavej žrdi Lukschovej brány, no brankár bol pozorný a lopta skončila v jeho rukaviciach.

54

Žltú kartu dostáva A. Krčík (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).

53

Žltú kartu dostáva Bartoš (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).

53

Hostia kombinujú pred pokutovým územím súpera, no k strele sa zatiaľ nedostali.

50

Do protiútoku sa dostali tentokrát hráči Petržalky. Lopty na pravej strane sa ujal Mihálek a pokúsil sa o center. Obrana domácich bola pripravená a túto loptu dokázala poslať mimo nebezpečenstva.

49

Domáci sa pokúsili o ďalšiu rýchlu akciu, no dlhá nakopnutá lopta skončila iba u obrancov hostí a brankár Shevchuk môže v pokoji rozohrávať.

47

Veľká šanca domácich. Domáci založili akciu po ľavej strane ihriska. Nasledovala prihrávka za obranu, ku ktorej sa v pokutovom území dostal do výbornej streleckej príležitosti Voško. Jeho krížna strela minula bránu Petržalky.

46

Začal sa druhý polčas.
Po prvom polčase je stav stretnutia 1:0, keď sa domácim tesne pred koncom polčasu podarilo skórovať zásluhou Bartoša. Na Liptove sa hrá rýchly a aktívny futbal v podaní oboch tímov s veľkým množstvom streleckých a gólových príležitostí.

45

Prvý polčas sa skončil.

45

Liptovský Mikuláš dal gól!
Tak napokon sa Liptákom predsa podarilo streliť gól ešte v prvom polčase. Domáci výborne zakombinovali pred pokutovým územím súpera. K lopte sa napokon dostal RICHARD BARTOŠ, ktorý si loptu posunul do streleckej pozície a krížnou strelou prekonál brankára Shevchuka.

45

Vyzerá, že prvý polčas skončí bezgólovo aj napriek viacerým výborným šanciam na oboch stranách.

42

Perfektná individuálna akcia Richarda Bartoša. Ten sa s loptou dostal do bezprostrednej blízkosti brankára hostí. No bol v príliš veľko uhle a k ohrozeniu brány sa nedostal.

41

Liptáci boli opäť pred bránou súpera, no aj napriek rohovému komu sa im nepodarilo ohroziť Shevchukovu bránu.

39

Na druhej strane rohový kop hostí zahrával Turčák. Pred Lukschom nastala neprehľadná situácia, no hostia sa ubránili. Následný center pred bránu domácich Lukschovi zavaril, no ten po hlavičke vytiahol perfektný zákrok a loptu prstami vytlačil mimo priestor brány.

37

Rohový kop domácich zahrával Kačerík. Lopta v pokutovom území našla hlavu Dávida Krčíka, no ten bol dobre bránený a zakončiť sa mu nepodarilo.

36

Nádherná akcia domácich. Po výbornej prihrávke Staša poslal Bartoš do veľkej šanca Voška. Ten bol v pokutovom osamotený, no k lopte mu chýbalo pár centimetrov.

35

V strede ihriska si loptu prebral Gerát a bol faulovaný. Domáci môžu v pokoji rozohrávať.

34

Na druhej strane akcia Petržalky. Do pokutového územia krásne prenikol Jedinák. Napokon sa dostal k strelem no už to bolo z príliš veľkého uhla a lopta letela mimo brány.

32

Opäť rýchla akcia domácich. Na pravú stranu dostal loptu Laura, ktorý poslal center do 16-ky Petržalky. K hlavičke sa dostal Voško, ale pod tlakom nezakončil ideálne a lopta skončila mimo ihriska.

30

Obrovská šanca domáceho celku. Gerát bol s loptou v pokutovom území a prihrávkou pred bránu sa pokúsil nájsť Bartoša. Lopta sa napokon od hráča hostí odrazila pár centimetrov od brány hostí.

28

Hostia sa pokúsili založiť útok po ľavej strane. Jedinákov center Laura zachytil a hostia o loptu prišli.

27

Na zemi zostáva ležať Adam Krčík, ktorý v súboji dostal pravdepodobne lakťom do tváre. Pomaly sa dvíha z trávnika a zdá sa, že bude v poriadku.

25

Rýchly protiútok Petržalky a veľká šanca na otvorenie stavu stretnutia. Po sérii rýchlych prihrávok sa vo výbornej pozícii ocitol Jedinák. Jeho strelu z pokutového územia Luksch chytá.

24

Naďalej sa pokračuje vo vysokom tempe, no diváci sa gólu dočkať nevedia.

21

Hráči Petržalky kombinujú s loptou na polovici domácich. Po centri z pravej strany sa hostia k zakončeniu nedostali. Následná strela spoza pokutového územia letela meter od pravej žrde Liptovského Mikuláša.

19

Do pokutového územia sa po outovom vhadzovaní tlačil Gembický, no obrana domácich si s jeho útočnou snahou poľahky poradila.

18

Obrovská šanca hostí. Po rýchlej akcii sa v pokutovom území dostal do vyloženej šance Turčák, no jeho strela letela len vedľa Lukschovej brány.

16

Ďalšia šanca domácich. Bartoš poslal prihrávku za obranu hostí a perfektne našiel Voška. Ten dlho nerozmýšľal a opäť vystrelil. Shevchukovi toto zakončenie nerobilo problémy a lopta skočila v jeho rukaviciach.

15

Krásna akcia domácich, ktorý sa ujali lopty v strede ihriska. Voško sa dostal až pred pokutové územie odkiaľ prudko vystrelil. Brankárovi lopta z rukavíc vypadla a k dorážke sa dostal Kačerík. Jeho strelu obranca Petržalky zblokoval a skončila mimo ihriska.

13

Hostia si prihrávali v zadných radoch. Václav sa napokon rozhodol pre dlhú loptu až pred súperove pokutové územie, no tam loptu nikto zachytiť nedokázal a tá skončila za čiarou.

12

Liptáci sa po peknej kombinácii dostali až pred pokutové územie Petržalky. Bartošova prihrávka na Lauru ale nebola ideálna a ten sa do zakončenia nedostal.

9

V Liptovskom Mikuláši sa zatiaľ hrá pekný, rýchly a kombinačný futbal. Oba tímy si už vypracovali príležitosti na skórovanie, no stav zápasu zatiaľ zostáva bezgólový.

8

Žltú kartu dostáva Huba (FC Petržalka).

7

Rohový kop hostí zahrával Turčák. Lopta v pokutovom území pristála len na hlave Štrbu, ktorý loptu poslal mimo nebezpečenstva.

6

Na druhej strane sa po krásnej dlhej prihrávke mohol sám pred brankárom ocitnút Gembický, ale Luksch výborne predvídal a loptu stihol v sklze odkopnúť.

4

Voško výborne napádal rozohrávku brankára Shevchuka. Napokon sa mu podarilo do jeho odkopu vložiť nohu a lopta sa odrazila meter od pravej žrde petržalskej brány.

2

Liptáci založili postupnú akciu. Po sérii prihrávok bol Gerát faulovaný. Liptáci rozohrali a po centri Kačeríka sa v dobrej hlavičkovej pozícii ocitol Voško, no tomu chýbalo k lopte pár centimetrov.

1

V úvode stretnutia sa na útočný výlet po pravej strane vybral Mihálek. Janec si ho veľmi dobre postrážil a hostia po nepresnej prihrávke o loptu prišli.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Luksch – Janec, A. Krčík, Kačerík, Gerát, Bartoš, Staš, Štrba, Voško, Laura, D. Krčík
Náhradníci: Kováč, Baran, Lišivka, Porubän, Chansoo, Chanyoung, Slaniniak

FC Petržalka: Shevchuk – Huba, Filipiak, Václav, Kozlovský, Horvát, Petryk, Turčák, Mihálek, Jedinák, Gembický
Náhradníci: Sokol, Burian, Hronec, Krisztín, Vician, Kollár, Habovčík

Rozhodca: Greško – Kmec, Kuba.
Vážení športoví priatelia, vítame vás pri sledovaní sobotňajšieho zápasu 5. kola celoštátnej II. futbalovej ligy, kde domáci tím MFK Tatran Liptovský Mikuláš privíta na svojom štadióne FC Petržalka. Stretnutie má výkop o 16:30.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš si v štvrtom kole II. ligy zmeral sily s Komárnom na štadióne súpera. Stav stretnutia otvorili Liptáci v 16. minúte zásluhou Lauru. Ďalšieho gólu sa diváci dočkali až v 50. minúte, keď do dvojgólového vedenia poslal hostí Bartoš. V 68. minúte na konečných 1:2 kozmeticky z pokutového kopu upravil za domácich Krela, no Liptáci si pohodlne víťazstvo ustrážili a do tabuľky si pripísali ďalšie cenné tri body. Tatran je v tabuľke II. ligy na piatom mieste so šietimi bodmi.

FC Petržkalka
odohrala predošlé ligové stretnutie na domácom štadióne proti Popradu. O stretnutí rozhodol jediný gól, keď v 39. minúte hlavný rozhodca Nemček nariadil pokutový kop pre Petržalku. Kopu sa ujal Marek Václav a prekonaním brankára Vavrúša zariadil najtesnejšie víťazstvo domácich, 1:0. FC Petržalka má po štyroch kolách na konte dve víťazstvá a dve prehry a prináleží jej deviate miesto so šiestimi bodmi.

Posledný vzájomný zápas (11. kolo, II. futbalová liga, 2019/2020):
FC Petržalka – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 4:3 (3:2)
Góly: 22. Horník, 25. Almási, 39. Piroska, 90. Almási – 36. Kucharčík, 42. Gerát, 51. Staš
ŽK: 25. Nemec, 60. Piroska – 85. Gerát
ČK: 59. Kucharčík
Rozhodcovia: Papuča – Sluk, Košecký
Diváci: 1035

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Gábriš – A. Krčík, Gerát (90. Porubän), Bartoš, Nemergut, Staš (76. Janec), Lišivka, Kotora, Čery, Kucharčík, D. Krčík (27. Laura)

FC Petržalka: Valach (62. Kamenár) – Horník, Ondruš, Szocs, Nemec (70. Kupec), Kolčák, Quintón, Tučák, Čerňanský (56. Kosorin), Piroska, Almási
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FC Petržalka

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45. Bartoš

Karty:   53. Bartoš (LMI), 54. A. Krčík (LMI), 73. Kačerík (LMI) – 8. Huba (FCP), 73. Turčák (FCP)

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Luksch – Janec, A. Krčík, Kačerík, Gerát, Bartoš, Staš, Štrba, Voško, Laura, D. Krčík
Náhradníci: Kováč, Baran, Lišivka, Porubän, Chansoo, Chanyoung, Slaniniak

FC Petržalka: Shevchuk – Huba, Filipiak, Václav, Kozlovský, Horvát, Petryk, Turčák, Mihálek, Jedinák, Gembický
Náhradníci: Sokol, Burian, Hronec, Krisztín, Vician, Kollár, Habovčík

Rozhodčí: Greško – Kmec, Kuba

Diváci: 550