Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

CFR Kluž – GNK Dinamo Záhřeb

2:2

po penal. (5:6) (0:1)

26.08.2020, 20:00 • Stadion Dr. Constantina Rădulescua, Kluž • 2. předkolo • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 3.13 3.0 2.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

119

Celkově podvanácté se dnes uděluje žlutá karta, tu dostává střelec posledního gólu Záhřebu, Liri Kastrati.

115

I na Rondóna došlo. Za další útočný faul, kde si pomohl loktem, dostal žlutou kartu a zákroky mu tak byly „sečteny“.

113

Střídání v týmu CFR Kluž: ze hřiště odchází Bordeianu, přichází Itu.

107

Střídání v týmu GNK Dinamo Záhřeb: ze hřiště odchází Oršić, přichází Moharrami.

104

Dinamo mohlo jít do opětovného vedení snad z jediného výpadu v tomto poločase! Stojanović si prošel bez problémů obranou CFR a s obráncem na zádech vystřelil, Bălgrădean jenom vykryl střelu před sebe, kde byl připraven Kastrati, ale tentokrát branku přestřelil!

101

Petković trefil v souboji loktem do krku Sušiće, za což dostává na začátku 101. minuty žlutou kartu. Kluž poté dostává přímák.

92

Nene, tudy cesta nepovede. Bordeianu se snažil až moc okatě vyprosit si faul. Ke kontaktu s kapitánem Dinama, Ademim, však vůbec nedošlo a sudí tasí správně žlutou.

90+3

Burcă dostává žlutou kartu z lavičky, těžko říci, k jakému došlo přestupku.

90+3

90+3. DEBELJUH - 2:2

90+3

Kluž právě vstřelila branku!
Fotbalový večer v Kluži dneska nekončí, ve třetí minutě nastavení CFR srovnává na 2:2! Petković na půli ztratil balon a dal prostor domácímu brejku, který nastartoval Rondón. Střídající hráč do druhé půle vyslal krásný pas na sbíhajícího GABRIELA DEBELJUHA, útočník Kluže se natlačil před Stojanoviće a propálil Livakoviće – 2:2! Asistence: Mario Rondón.

90+1

Z úvodní minuty nastavení se odehrálo jenom pár sekund. Livaković s rozehrávkou dvakrát za sebou nespěchal a inkasuje žlutou kartu za tahání času.

89

Debeljuh fauloval před vápnem Dinama Oršiće ostrým skluzem, a proto je mu udělen pořádkový trest v podobě žluté karty.

86

V závěru je to emoční fontána, o tom se nemusíme bavit. Djoković nedostal kartu za faul, ale za teatrální výstup poté. Domácí začínají ztrácet nervy a jsou velmi podráždění.

82

Střídání v týmu CFR Kluž: ze hřiště odchází Burcă, přichází Sušić.

82

Žlutou kartu dostává obránce Dinama, Marin Leovac. Nyní bez rizika karty tak hraje v obranné linii pouze Stojanović.

78

Po gólu na 1:2 plály emoce. Domácí brankář reklamoval ofsajd, o který se v žádném případě ale nejednalo. Dostal tak první žlutou kartu, druhou schytal Mike jakožto střídající hráč, který vandroval do pomezního tak dlouho, až hlavnímu došla trpělivost.

78

78. KASTRATI - 1:2

78

Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!
Dinamo se i v desíti dostává zpátky do vedení! Zase za to mohla děravá obrana CFR, neboť bez větší námahy prošel obranou kapitán Dinama Ademi a přišel tak až k zakončení, které ale nasměroval jenom do domácího brankáře. Bălgrădean ale v náručí míč neudržel, vyrazil ho jenom k LIRIMU KASTRATIMU, který ze zdánlivě snadné pozice umístil míč pod víko – 1:2! Asistence: Arijan Ademi.

68

Střídání v týmu GNK Dinamo Záhřeb: ze hřiště odchází Ivanušec, přichází Petković.
Střídání v týmu CFR Kluž: ze hřiště odchází Pereira, přichází Golofca.

66

Domácím chutná a důsledkem mohl být druhý gól! Obrana hostí propadla při osobním bránění rohu a Paulo Vinicius se dostal na malém vápně k hlavičce, Livakovič ale na brankové čáře dokázal balon udržet!

64

Za protesty po inkasovaném gólu vidí žlutou kartu hlavní trenér Dinama, Zoran Mamić.

64

64. PEREIRA - 1:1

64

Kluž právě vstřelila branku!
Kluž srovnává ve 64. minutě a tentokrát si Livaković vybral slabší chvíli! MICHAEL PEREIRA napřáhl ke střele z poměrně velké vzdálenosti, navíc to nebylo přímo proti brance. Livaković sice dokázal tento utěšený pokus zbrzdit, propadl mu však pod rukou a došel až za brankovou čáru – 1:1! Bez asistence.

54

Střídání v týmu GNK Dinamo Záhřeb: ze hřiště odchází Majer, přichází Kastrati.
Střídání v týmu GNK Dinamo Záhřeb: ze hřiště odchází Gavranović, přichází Gvardiol.

52

52. Penalta

52

Penalty zkrátka Kluži v předkolech nejdou! Tentokrát střílel Deac, jenže to kopnul velmi mizerně, Livaković navíc odhadl stranu a bez problémů si s nepříliš razantním pokusem poradil. Navíc si poradil i s následnou dorážkou!

51

Théophile-Catherine byl navíc posledním hráčem v obraně a za zmaření jasné brankové příležitosti kasíruje přímou červenou kartu! Tohle je pro hosty velký problém.

50

50. Penaltový zákrok Théophile-Catherina

50

Penalta pro Kluž! Théophile-Catherine stáhl zezadu Debeljuha a rozhodčí jasným gestem ukazuje na puntík!

47

Právě Rondón byl pak hlavní postavou brejkové situace, kterou vedl po pravém křídle! Situaci 3 na 2 řešil sám a křížem na zadní tyč vyslal pozemní střelu. Ta však svůj cíl těsně minula.

46

Střídání v týmu CFR Kluž: ze hřiště odchází Chipciu, přichází Rondón.

44

Nyní se to už bez žluté barvy neobejde. Kapitán Ademi na půlce ostře dojel Camoru, za což dostává oprávněné napomenutí.

41

A domácí si mohli dát vlastní gól! Nešikovné odvrácení centru na přední tyči hlavou udělalo své a balon poskakoval po celé délce břevna Bălgrădeanovy branky. Naštěstí pro Kluž ho první po pádu zpět na hrací plochu zahrál Paulo Vinicius a odvrátil do bezpečí!

39

39. Oršić obstřelem trefil břevno

39

Oršić se s tím nemazal a z levého křídla poslal technický obstřel na domácí klec. Za přispění lehké teče brankáře Bălgrădeana je z toho břevno a následný roh pro Dinamo!

37

37. Burcova střela končí nařízením rohového kopu

37

Deac trefil rozehrávkou pouze zeď, odražený míč napálil z jedničky Burcă a Livakovič se musel natahovat, aby vytáhl míč na rohový kop!

26

26. Boli si přes obránce Dinama pro míč nedošel

26

A zase z toho bylo nebezpečí! Djoković na předním klacku prodlužoval hlavou za sebe dozadu, kde byl již připraven Boli na dorážku do prázdné. Skluz jednoho z obránců Záhřebu však zajistil, že k Bolimu se míč ani nedostal.

20

20. Deacova střela zamířila nad

20

Domácí zahrávali rohový kop a Deac se uvolnil na přízemní přihrávku od Pereiry. Zde Oršić při bránění zaspal a hodně si musel oddechnout, když Deac svojí střelu z nadějné pozice poslal těsně nad!

18

Gavranović vybídl po přihrávce od Leovace ke střele Luku Ivanušece, který z dobré pozice ohrozil gólové konto Kluže. Svůj projektil ale poslal těsně vedle levé tyče!

14

14. GOJAK - 0:1

14

Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!
První zásadní chyba obrany CFR rezultuje ve vedoucí gól Dinama! Ivanušec nasadil do běhu a dlouhou kličkou na střed se zbavil jediného obránce před sebou. Pak už postupoval sám na branku a z hranice šestnáctky vystřelil. Tento pokus sice Bălgrădean lapil, na dorážku od AMERA GOJAKA ale neměl možnost reagovat – 0:1! Asistence: Luka Ivanušec.

CFR Kluž – GNK Dinamo Záhřeb

2:2

po penal. (5:6) (0:1)

Zpět na online

Branky: 64. Pereira, 90+3. Debeljuh (Rondón) – 14. Gojak (Ivanušec), 78. Kastrati (Ademi)

Karty:   78. Bălgrădean (KLZ), 78. Mike (KLZ), 86. Djoković (KLZ), 89. Debeljuh (KLZ), 90+3. Burcă (KLZ), 92. Bordeianu (KLZ), 115. Rondón (KLZ) – 44. Ademi (ZAG), 64. Mamić (ZAG), 82. Leovac (ZAG), 90+1. Livaković (ZAG), 101. Petković (ZAG), 119. Kastrati (ZAG)   51. Théophile-Catherine (ZAG)

Neproměněná penalta: 52. Deac (KLZ), brankář Livaković zneškodnil

Penaltový rozstřel:
1. série:
0:1   Petković (ZAG)
1:1   Paulo Vinicius (KLZ)
2. série:
1:2   Leovac (ZAG)
2:2   Djoković (KLZ)
3. série:
2:3   Ademi (ZAG)
3:3   Rondón (KLZ)
4. série:
3:4   Stojanović (ZAG)
4:4   Sušić (KLZ)
5. série:
4:4   Gojak (ZAG)
4:4   Golofka (KLZ)
6. série:
4:5   Dilaver (ZAG)
5:5   Deac (KLZ)
7. série:
5:6   Gvardiol (ZAG)
5:6   Boli (KLZ)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 8:4. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:17.

CFR Kluž: Bălgrădean – Burcă (82. Sušić), Paulo Vinicius, Boli, Camora (C) – Bordeianu (113. Itu) – Chipciu (46. Rondón), Deac, Djoković, Pereira (69. Golofca) – Debeljuh
Náhradníci: Sandomierski – Sušić, Golofca, Hoban, Mike, Itu, Rondón

GNK Dinamo Záhřeb: Livaković – Stojanović, Théophile-Catherine, Dilaver, Leovac – Gojak, Ivanušec (68. Petković), Ademi (C), Oršić (107. Moharrami) – Majer (54. Kastrati), Gavranović (54. Gvardiol)
Náhradníci: Čavlina – Moharrami, Kastrati, Petković, Tolić, Burton, Gvardiol

Rozhodčí: Nobre – Alves Jesus, Pereira (POR)