Menu

Futsal

Přípravný zápas

FK Chrudim – FTZS Liberec

8:1

konec (5:1)

21.08.2020, 19:00 • Sportovní hala Heřmanův Městec • Petr Dejnožka

36:59

Chrudim právě vstřelila branku!
Osmička je na světě! PAVEL DROZD se otočil s balonem velmi rychle a poté ho umístil nekompromisně pod horní tyč Dlaskovy branky – 8:1!

30:03

Chrudim právě vstřelila branku!
Autoři šesté branky si nyní své role vyměnili a zasadili sedmý úder na liberecký účet! Mužík posunul balon na FELIPEHO, který téměř z kroku trefil libereckou šibenici – 7:1!

24:05

Chrudim právě vstřelila branku!
Z následného rohu se ale domácí výběr prosazuje pošesté! Felipe našel nohu JIŘÍHO MUŽÍKA, který z první po zemi prostřelil brankáře Dlaska a zaznamenal tak první branku v dresu chrudimského týmu – 6:1!

14:17

Chrudim právě vstřelila branku!
Po jednadvaceti sekundách se Chrudim raduje znovu, tentokrát již popáté! Ukázková kombinace na jeden dotek končí po křižném pasu Doši u ROMANA MAREŠE, který na zadní tyči jen pohodlně uklízel do prázdné branky – 5:1!

13:56

Chrudim právě vstřelila branku!
Tříbrankové vedení je i přesto zpět! EVERTON dostal od Mareše balon na střed hřiště, míč si posunul doprava a pak se štěstím prostřelil Vogta – 4:1!

10:56

Liberec právě vstřelil branku!
A příležitost přišla dříve, než by si kdokoliv myslel. Rychlá kombinace Chrudimi na vlastní půlce přinesla hrozivý pas před vlastní branku od Davida Drozda, míč přistál na noze ŠTĚPÁNA RUMLERA, který ho z první poslal do šibenice překvapeného Daniela Javorskiho – 3:1!

04:17

Chrudim právě vstřelila branku!
Obrana Liberce kapituluje v rozmezí minuty a půl potřetí! Tentokrát se po rohovém kopu a lobu Romana Mareše dostal ke střele Max, místo pokusu ale hledal na vzdálenější tyči stojícího PAVLA DROZDA, jenž neměl v těsné blízkosti liberecké branky práci složitou – 3:0!

03:40

Chrudim právě vstřelila branku!
Vzápětí se Chrudim raduje podruhé! Max lišácky na lajně přenechal pro DAVIDA DROZDA, který parádní lobem přes brankáře navýšil vedení domácího týmu – 2:0!

02:45

Chrudim právě vstřelila branku!
Naopak ale udeřilo na druhé straně! TOMÁŠ KOUDELKA si zpracoval balon ve středu hřiště a po zemi mezi nohama Vogta dostal do vedení favorita – 1:0!

FK Chrudim – FTZS Liberec

8:1

konec (5:1)

Zpět na online

Branky: 3. Koudelka, 4. D. Drozd (Max), 5. P. Drozd (Max), 14. Everton (Mareš), 15. Mareš (Doša), 25. Mužík (Felipe), 31. Felipe (Mužík), 37. P. Drozd (Felipe) – 11. Rumler

FK Chrudim: Javorski (Litviněnko) – Everton, Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Balog, Felipe, Malý, Kubát, Mužík

FTZS Liberec: Vogt (21. Dlask) – Žoček, Benek, Novotný, Vobořil, Janáček, Henzl, Rumler, Šorsák

Rozhodčí: Ježek, Schmeiser