Menu

Fotbal

MOL Cup

TJ Tatran Sedlčany – FC Slavoj Vyšehrad

0:6

konec (0:2)

16.08.2020, 17:00 • Městský stadion Tatran, Sedlčany • 1. kolo • Radek Barkman

Tipsport: 10.25 6.5 1.18 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Vyšehrad právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom ještě jeden gól. A parádní! DOMINIK KŘÍŽ napřáhl z uctivé vzdálenosti a trefil přesně levý horní roh Dřevojanovy branky, čímž zkompletoval výsledek dnešního utkání.

77

Vyšehrad právě vstřelil branku!
Krásný dlouhý pas za domácí obranu si zpracoval DENIS LAŇKA, který je na hřišti jen pár minut, a chytře přehodil vyběhnuvšího brankáře Dřevojana. Slavoj tak vede již o pět gólů.

67

Vyšehrad právě vstřelil branku!
A už je to o čtyři branky. Hostující celek si hravě poradil se sedlčanskou obranou a tuto akci zhodnotil gólem střídající LUKÁŠ POUČEK.

54

Vyšehrad právě vstřelil branku!
A z rohového kopu se hosté ujímají tříbrankového vedení. Míč se snesl přesně na hlavu PAVLA VANDASE, který ho už jen usměrnil mimo dosah gólmana Dřevojana.

15

Vyšehrad právě vstřelil branku!
Vyšehrad však nyní zvyšuje svůj náskok. Centr z levé strany brankář Dřevojan podběhl, hlavičku Jana Suchana si srazil na brankové čáře do vlastní sítě obránce MICHAL KDOLSKÝ. Favorit utkání tak brzy vede o dvě branky.

7

Vyšehrad právě vstřelil branku!
Na druhé straně ale dostal na pravé straně hřiště hodně prostoru Galuška, utekl domácím obráncům a předložil míč před prázdnou branku PAVLU VANDASOVI, který měl úlohu snadnou.

TJ Tatran Sedlčany – FC Slavoj Vyšehrad

0:6

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 7. Vandas, 15. Kdolský (vla.), 54. Vandas, 67. Pouček, 77. Laňka, 90. Kříž

Karty:   33. Černý (VYS), 41. Kříž (VYS), 45. Otáhal (VYS)

TJ Tatran Sedlčany: Dřevojan – Hašek, Kdolský, Řehák, Repetný, D. Krůta (65. Doubrava), Dvořák (86. Sochůrek), M. Krůta, Soldát (65. Brotánek), Novotný, Čipera (46. Kvěch).
Náhradníci: Glogar – Doubrava, Kouklík, Kvěch, Sochůrek, Brotánek.

FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal – Suchan (73. Vaněk), Vandas (63. Drobílek), Galuška (63. Polák), Černý, Kokorovič, Jablonský (46. Pouček), Alexandr, Nitrianský, Šandera (73. Laňka), Kříž.
Náhradníci: Babka – Drobílek, Pouček, Laňka, Polák, Vaněk, Čejka.

Rozhodčí: Szikszay – Hrabovský, Volf

Diváci: 796