Menu

Futsal

Přípravný zápas

SK Interobal Plzeň – SK Olympik Mělník

6:0

konec (5:0)

14.08.2020, 18:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Vít Muzikář

39:42

Machytka poslal dlouhou penaltu do pravé nohy Luhového a následná dorážka skončila na levé tyči z pohledu futsalisty Mělníku.

39:40

Šestý faul Plzně! Šanda vyběhl na pravé straně proti Seidlerovi daleko z pokutového území a ve skluzu odehrál balón do autu. Následně zřejmě Vnuk chtěl zleva přelobovat Šandu, ten se vracel do vápna a při jeho výskoku se podle mínění hlavního rozhodčího Vomastka dopustil Seidler nedovoleného zákroku v souboji s brankářem Interobalu! Zajímavá situace, pokud by totiž fauloval Seidler, tak by to samozřejmě byla penalta pro Plzeň!

36:39

Celá akce hostů začala chybou Künstnera a ten posléze fauloval z pravé strany, Plzeň má pět faulů'

34:35

Künstner posílal míč nabíhajícímu Maurovi, ten už překonal Šandu, ale za něj zaskočil spoluhráč Nečas!

32:16

To byl zřejmě Vnuk, kdo nechal v pravé části vápna volného Machytku a ten zakončoval patou zády k bráně do vzdálenější tyče!

31:52

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Rozboud prodloužil roh z pravé strany ve vápně k zadní tyči a TOMÁŠ BUCHTA se položil do zakončení ve skluzu pod víko. Asistence: Karel Rozboud.

26:37

Vnuk naservíroval míč z otočky ve vápně na pravou stranu pokutového území, ale Rick trefil místo prázdné brány ruce Šandy!

23:32

Künstner nahrál na pravou stranu Ševčíkovi, proti němu vyběhl Šanda. Následnou dorážku umístil Künstner do břevna!

20:01

Střídání brankářů v týmu SK Olympik Mělník: ze hřiště odchází Hnízdil, přichází Šanda.

18:12

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Obrana Mělníku zaspala na středu hřiště a dovolila MICHALU HOLÉMU první střelu i dorážku k levé tyči! Asistence: Tomáš Vnuk.

17:47

Výborný Gabčo se prodral pravou stranou a nacentroval na zadní tyč , těsně před tím než zakončil Lehner při souboji s bekem ve skluzu do prázdné brány, tak sudí Vomastek odpískal, neboť mínění hlavního arbitra byl v průběhu akce Gabčo na pravé straně s míčem již mimo hřiště a nařídil aut pro Interobal!

14:30

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
MICHAL SEIDLER překvapil Hnízdila lobem z úhlu a levé strany. Asistence: Tomáš Vnuk.

13:47

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Velká chyba Mělníka v rozehrávce! Seidler jen posunul míč ze středu vápna na pravou stranu a TOMÁŠ BUCHTA uklízel do prázdné brány. Asistence: Michal Seidler.

13:24

Holý vystřílel svou slabší pravou nohou z pravé strany a pak křikl na Seidlera, aby mu uhnul, Holý vzápětí napálil z jedničky horní tyč!

11:25

Přece jen prošel míč z levé strany přes bránícího Lehnera a nohu Havla a ten spálil tutovku sám před Hnízdilem zakončením do levé nohy gólmana Olympiku!

09:28

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Ševčík poslal míč z pravé strany nabíhajícímu GABRIELU RICKOVI a ten nadvakrát skóroval do kratší šibenice. Asistence: Matúš Ševčík.

08:40

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Holý na polovině hřiště obral o balón Nedostupa a nástřel Buchty z pravé strany tečoval MICHAL SEIDLER sám před Hnízdilem do dolní části brány – 1:0. Asistence: Tomáš Buchta.

04:55

Mikyska se uvolnil a jeho povedená střela směřovala z levé strany do vzdálenější šibenice, Luhový musel skočit a rukama zaznamenal svůj první zákrok v utkání!

04:01

Nástřel Havla z levé strany k přední tyči prodloužil Rick v ložence vedle pravé brankové konstrukce ze svého pohledu a schoval hlavu do dlaní.

02:37

Při své premiéře na palubovce Plzně v dresu Interobalu posílá Seidler odražený balón z první a pravé straně vedle vzdálenější tyče.

Vzhledem k současné globální situaci se toto utkání odehraje bez diváků.

SK Interobal Plzeň – SK Olympik Mělník

6:0

konec (5:0)

Zpět na online

Branky: 9. Seidler (Buchta), 10. Rick (Ševčík), 14. Buchta (Seidler), 15. Seidler (Vnuk), 19. Holý (Vnuk), 32. Buchta (Rozboud)

SK Interobal Plzeň: Luhový (Němec, Lecjaks) – Buchta, Holý, Vnuk, Seidler – Rick (C), Havel, Künstner, Ševčík – Maur, Rozboud.

SK Olympik Mělník: Hnízdil (21. Šanda) – Lehner, Mikyska, Kasýk, Gabčo (C) – Nečas, Šmejkal, Nedostup, Babovák, Machytka.

Rozhodčí: Vomastek – Špindlerová