Menu

Fotbal

Evropská liga

Inter Milán – Getafe CF

2:0

konec (1:0)

05.08.2020, 21:00 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Osmifinále • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.8 3.42 5.22 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Druhý poločas bude nastaven o šest minut!

90+1

Žlutou kartou byl potrestán Damián Suárez.

90

Getafe už zcela otevřelo obranu. Alexis Sánchez tak uháněl sám na Soriu, ovšem svou šanci zakončil nepovedeným lobem!

89

Málem to bylo 3:0! Na přímý kop Eriksena nedoskočil Alexis Sánchez a balón propadl až na bránu. Soria ho neudržel v rukavicích a dorážející Roberto Gagliardini minul zcela prázdnou svatyni Getafe!

88

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mathias Olivera, přichází Francisco Portillo.
Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mauro Arambarri, přichází Hugo Duro.

84

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Danilo D'Ambrosio, přichází Cristiano Biraghi.

83

83. Christian ERIKSEN - 2:0

83

Inter Milán právě vstřelil branku!
Myslím, že je hotovo! Eriksen si naběhl na dlouhý pas a udržel před šestnáctkou míč. Ten poté putoval doprava, odkud odcentroval D'Ambrosio. Bránící Dakonam balón nešťastně odkopl jen ke CHRISTIANOVI ERIKSENOVI a ten střelou do pravé části brány navyšuje vedení Interu. Tohle střídání vyšlo trenérovi Contemu skvěle – 2:0.

82

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Marcelo Brozović, přichází Christian Eriksen.

79

79. Lukaku trefil po nahrávce Barelly špatně míč.

79

Inter se mohl už hodně přiblížit k postupu. Po chybě obránce Etxeity, kterému tento zápas vůbec nevychází, se dostal na pravé straně šestnáctky k míči Barella. Ten už mohl sám střílet, ale zpětnou přihrávkou ještě oslovil Romela Lukaka, kterému zakončení vůbec nesedlo a skončilo daleko vedle levé tyče.

76

76. Ruka Godína a neproměněná penalta Moliny.

76

Jorge Molina obrovskou šanci na vyrovnání nevyužil! Penaltu kopl vedle levé tyče. Handanovič navíc vystihl stranu a v případě potřeby by možná zasáhl.

75

75. Sudí se rozhodoval podle tohoto záběru.

75

Penalta pro Getafe! Diego Godín zahrál rukou a sudí Taylor se po kontrole u monitoru rozhodl, že to bylo na odpískání pokutového kopu!

74

Sudí se jde sám podívat k monitoru. Že by?

70

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Alexis Sánchez.

69

Dvojí střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Jaime Mata, přichází Jorge Molina a místo Allana Nyoma si zahraje Jason.

67

67. Handanovič vytáhl nad břevno hlavičku Maty.

67

Druhý špičkový zákrok dnes vytáhl Samir Handanovič! Jaime Mata hlavičkoval po centru Nyoma pod břevno, ovšem slovinský brankář balón vyškrábl nad svou svatyni.

56

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Nemanja Maksimović, přichází Ángel Rodríguez.

49

Další příležitost Interu přišla po rohovém kopu! Přetažený centr si na zadní tyči našel Danilo D'Ambrosio, který balón akrobaticky poslal na bránu efektními nůžkami. Brankář Soria míč přizvedl za sebe, kde ho přes bránícího hráče neprocpal do brány Diego Godín! Další roh...

48

48. Hráče Getafe vylekala tečovaná střely Barelly.

48

Nicoló Barella si navedl míč na střelu zhruba z 20 metrů. Pokus, který ještě tečoval bránící hráč, prosvištěl poměrně blízko levé tyče brány Getafe.

33

33. Romelu LUKAKU - 1:0

33

Inter Milán právě vstřelil branku!
Inter se ujímá vedení! Alessandro Bastoni našel pasem z vlastní obranné poloviny ROMELA LUKAKA. Belgický útočník se následně prosadil přes obránce Etxeitu, který k němu nepřistoupil dostatečně důrazně a střelou, která prošla mezi nohama zmíněného stopera a zamířila ke vzdálenější tyči, překonal brankáře Soriu.

27

Šance Martíneze byla možná předzvěstí vzrůstající aktivity Interu. Nyní totiž přišla další příležitost Italů. Pravý bek Danilo D'Ambrosio se dostal ke střele z hranice pokutového území a Soria musel rychle na zem, aby jedovatý pokus vyrazil.

25

25. Lautar Martínez v první šanci Interu. Soria výborně zasáhl.

25

První gólovka Interu! Lautaro Martínez se dostal na útočné polovině k míči a našlápl k velkému sólu, které zakončoval křížnou ranou po zemi z pravé strany šestnáctky. Gólman Soria zasáhl skvěle a podržel tak Getafe!

2

2. Matovu hlavičku vyrazil skvělým zákrokem Handanovič.

2

Tohle je hodně ostrý začátek od španělského týmu! Nyom odcentroval z pravé strany na volného Jaimeho Matu, jehož hlavičku mířící k pravé tyči vyrazil reflexivním zákrokem brankář Samir Handanovič.

Inter Milán – Getafe CF

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 33. R. Lukaku (Bastoni), 83. Eriksen

Karty:   90+1. Damián Suárez (GET)

Neproměněná penalta: 76. J. Molina (GET), mimo

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 3:9. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:19.

Inter Milán: Handanovič (C) – Godín, de Vrij, Bastoni – D'Ambrosio (84. Biraghi), Barella, Brozović (82. Eriksen), Gagliardini, Young – R. Lukaku, Lautaro Martínez (70. Alexis Sánchez).
Náhradníci: D. Padelli – Alexis Sánchez, Moses, Sensi, Ranocchia, Valero, Eriksen, S. Esposito, Agoume, Biraghi, Škriniar, Candreva.

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Etxeita, Dakonam (C), Olivera (88. Portillo) – Nemanja Maksimović (56. Ángel Rodríguez), Timor – Nyom (69. Jason), Arambarri (88. Duro), Cucurella – Jaime Mata (69. J. Molina).
Náhradníci: Chichizola, Jean Paul – Chema, Portillo, Ángel Rodríguez, J. Molina, Fajr, Jason, Duro, Ndiaye, Cabaco.

Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn (ENG)