Menu

Fotbal

Přípravný zápas

SK Sigma Olomouc – FC Zbrojovka Brno

0:2

konec (0:0)

05.08.2020, 10:00 • Andrův stadion, Olomouc • Josef Prášek

Tipsport: 1.45 4.42 6.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

80

Brno právě vstřelilo branku!
Rohový kop Brno rozehrálo velmi dobře! Míč se několikrát odrážel v pokutovém území, až se dostal k MICHALU ŠEVČÍKOVI, který prudkou ranou poslal míč do sítě! Sám vybojoval rohový kop a nyní přidává s kapitánskou páskou branku na 2:0 pro Brno.

75

Jakub Šural zfauloval Yunise uprostřed hřiště. Sigma díky tomu získala míč. Dokonce vstřelila vzápětí branku, ale Daněk se nacházel v ofsajdu. Stav je tedy stále 1:0 pro hosty.

73

Brno ale brání vedení nejlépe, jak může. Drží míč docela pohodlně

69

Brno právě vstřelilo branku!
Tak tohle byla paráda! Vintr si dovolil krásnou otočku s míčem v pokutovém území, čímž krásně obešel protihráče a pak naservíroval míč přesně na nohu ANTONÍNA RŮSKA. Ten míč z bezprostřední blízkosti pohodlně dopravil do branky. Asistence: Marek Vintr.

66

Tak tohle musí domácí mrzet! Zahradníček se dostal do samostatného průniku, ale trefil jen nohu brankáře Flodera. Následně se míč odrazil k Yunisovi, ale ten snad trefil vlastního spoluhráče, pokud jsem tedy viděl správně. Na stadionu to každopádně jen zahučelo...

61

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Moravec, přichází Šural.
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Čermák, přichází Ševčík.
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Dreksa, přichází Jambor.

60

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Nešpor, přichází Yunis.

56

Tak tohle byla největší šance zápasu! Opět v ní byl Nešpor, ke kterému se dostal krásně míč kousek od malého vápna. Do míče se opřel z první, ale ten skončil jen na břevně!

54

Žlutou kartu dostává Vintr (FC Zbrojovka Brno).

54

Velká šance pro Nešpora! Po chybě obrany se dostal až před brankáře Brna, kousek před ním volil střelu, ale trefil brankáře přímo do hrudi. Floder si tak připsal první povedený zákrok ve druhém poločase.

46

Sestava Olomouce pro druhý poločas:
Reichl – Sladký, Greššák, David, Zahradníček, Breite, Zmrzlý, Šíp, Hapal, Falta, Nešpor.

46

Sestava Brna pro druhý poločas:
Floder – Bariš, Dreksa, Endl, Moravec – M. Vintr, Vaněk, Čermák, Šumbera – Růsek, Zikl.

44

Brno hraje teď velmi dobře. Opět to byl Přichystal, který se postaral o zmatek před brankou. Mezi několika protihráči udržel míč a poslal ho přesně na Koudelku, ten ale trefil jen protihráče!

39

Konečně vidíme poměrně útočný fotbal! Zbrojovka se také docela rozehrála a nyní měla asi největší svou šanci. Míč se dostal ve vápně až k Hladíkovi, tomu stačilo usměrnit míč na zadní tyč, ale trefil zrovna nohu protihráče. Sigma teď měla velký kus štěstí.

37

A nyní mohli jít domácí klidně do vedení. Hosté podcenili rozehrávku u vlastní branky, míč domácí posunuli k Zifčákovi, ale minul!

34

Nyní se dostal ke střele ve skrumáži Chytil, Šustr míč viděl na poslední chvíli, ale vyrazil ho pryč. Tak jsme to zakřikli, domácí nyní měli dvě slušné šance. Stále je ale stav 0:0.

33

Ale teď se útočná akce povedla! Houska našel volného Daňka v pokutovém území, ale jeho střela levačkou byla sražena na rohový kop.

31

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Radič, přichází Nešpor.

15

Hra ale plyne dál. Hála našel asi na prostoru pokutového puntíku Chytila, pohotově vypálil, ale branku trestuhodně minul! Tohle byla doposud největší šance utkání.

13

Ke střele se odhodlal David Houska, jeho rána nemířila vůbec špatně! Míč se zkroutil jen kousek vedle branky, hosté měli poměrně štěstí.

3

První krásná akce utkání! Domácí Zifčák si zpracoval míč v pokutovém území Brna. Míč ze vzduchu ale usměrnil nad břevno hostující branky.

Pro fanoušky bude otevřena hlavní tribuna. Vstupné bude zdarma.

SK Sigma Olomouc – FC Zbrojovka Brno

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 69. Růsek, 80. Ševčík

Karty:   54. Vintr (BNO)

SK Sigma Olomouc: 1. poločas: Mandous – Látal, Hubník, Jemelka, Vepřek – Zifčák, Daněk, Houska, Hála, Chytil – Radič. 2. poločas: Reichl – Sladký, Greššák, David, Zahradníček, Breite, Zmrzlý, Šíp, Hapal, Falta, Nešpor.

FC Zbrojovka Brno: 1. poločas: Šustr – Štepanovský, Dreksa, Šural, Moravec – J. Sedlák, Čermák – Hladík, Koudelka, Fousek – Přichystal. 2. poločas: Floder – Bariš, Dreksa, Endl, Moravec – M. Vintr, Vaněk, Čermák, Šumbera – Růsek, Zikl.

Rozhodčí: Dubanský – Horák, Antoníček.