Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Senica – FK Blansko

3:2

konec (1:2)

25.07.2020, 16:00 • Daniel Kinc

88

A další šance domácích! Damien se zbavil beka a z úhlu šel sám, jeho ránu však dokázal Kunovský nohou pohotově vyrazit!

87

Teď už Duda rozhodnutí na noze opravdu měl! Po kolmici Mosese dokázal přelobovat brankáře, ovšem jeden z hostujících beků stihl na čáře míč o tyč vyrazit do autu!

85

Addo mohl definitivně rozhodnout, když dostal pas za obranu a mířil vstříc brance, místo střely však chtěl ještě nahrávat Dudovi, ale ten na pas nedosáhl.

70

Obrovská šance hostů! Holek po dlouhém odkopu kolegy z obrany propíchl míč stoperovi a pádil sám na branku. Celou akci vyšperkoval pasem na Kopičara, který mohl zakončovat do prázdné branky, jenže místo toho trefil na brankové čáře vracejícího se beka a dorážku sebral gólman Slančík!

63

Exekuce se ujal Kopičár, který míč krásně kroutil kolem zdi do bližší šibenice, ale jeho pokus gólman Slančík fantasticky vyrazil!

55

Senica dala gól! Neuběhla ani minuta a domácí už vedou. Tentokrát Yenne chtěl nahrávat, ovšem jeho centr byl přetažený. K míči se následně dostal střídající ENEJI MOSES, který se kličkami zbavil obránce a tvrdou ranou zakončil na vzdálenější tyč – 3:2.

54

Senica dala gól! Domácí vyrovnávají. Po rohovém kopu si brankář Kunovský poradil s hlavičkou doprostřed branky, ovšem v závaru před brankou se k zakončení dostal TENTO YENNE, který zaznamenal svůj druhý gól v zápase – 2:2.

54

Jeden z obránců Blanska chtěl míč ve vápně přiklepnout hrudí Kunovskému, ten měl však nakonec co dělat, aby jej vyškrábl na roh.

43

Blansko právě vstřelilo branku!
Hosté jdou znovu do vedení. Sukupův centr z poloviny hřiště prodloužil jeden z hostů hlavou skvěle před branku, kde se zjevil volný HARIS HARBA, který ve skluzu zakončil mimo dosah gólmana soupeře – 1:2.

25

Lahodný ve středu hřiště ostře zajel do soupeře a uviděl žlutou kartu.

5

Senica dala gól! Teď už ale domácí opravdu vyrovnávají. TENTO YENNE dostal skvělý míč za obranu, udělal kličku brankáři a pohodlně zakončil po zemi do odkryté části branky – 1:1.

2

Blansko právě vstřelilo branku!
Hosté se hned v úvodu utkání ujímají vedení. Na rohový kop si naběhl DOMINIK ŠUSTR a míč nasměroval do sítě mimo dosah brankáře – 0:1.

FK Senica – FK Blansko

3:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 5. Yenne, 54. Yenne, 55. Moses – 2. Šustr, 43. Harba

Karty:   25. Lahodný (BLA)

FK Senica: Slančík – Olafson, Didiba, Nemec, Barbora – Addo, Yenne, Duda, Piroska – Damien, Fotr.
Náhradníci: Chropovský – Meliš, Totka, Moses, Buchel

FK Blansko: Kunovský – Sukup, Šustr, Štrbák, Pospíšil – Ilko, Kopičár, Lahodný, Žák – Harba, Holek.
Náhradníci: Hanák – Huška, Přerovský, Bartolomeu, Sedlo, Straňák, Kropáček.