Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Železiarne Podbrezová – MFK Ružomberok

2:0

konec (1:0)

25.07.2020, 10:30 • Viktor Kalinács sk

83

Zdá sa, že prichádzajú finálne striedania na domácej strane.

76

76. Štefan HOLIŠ - 2:0

76

Podbrezová dala gól!
Až teraz je z toho zásah do čierneho a musíme napísať, že spravodlivý! ŠTEFAN HOLIŠ bol úspešný v súboji proti dvom prenasledovateľom a loptu konečne posiela do siete!

76

76. Krajčírik (RUZ)

76

Krajčírik zase raz zasahuje! Ďalšia tutovka pre Železiarne spálená!

74

74.

74

Domáci pokračujú v solídnej hre. Pre zmenu rozohrávka nakrátko, následný center na zadnú žrď a lopta pomaly preletela okolo pravej žrde! Ružomberok môže byť rád, že to už nie je minimálne 3:0.

64

64. Krajčírik (RUZ)

64

Už mohlo byť 2:0, to by však dvaja hráči Podbrezovej museli zvládnuť situáciu dvaja na nikoho lepšie, ako len tak, že prízemný center smeroval do rúk brankára Liptákov. Posledný obranca Ružomberka bol na zemi a nemal ako zasiahnuť, ani to však nestačilo na gól!

62

Priestupok proti pravidlám pri postrannej čiare od hostí, medzitým Podbrezová posiela do hry dvoch čerstvých hráčov.

56

56. Krajčírik (RUZ)

56

Na strane druhej Krajčírik výborne zmenšil strelecký uhol pri zakončení domáceho hráča, ktorý už bol sám v šestnástke MFK. Dôležitý, ale najmä úspešný zákrok!

43

43. Roland GALČÍK - 1:0

43

Podbrezová dala gól!
Výstavný kúsok z rýchleho brejku od domáceho hráča končí v sieti Macíka! Krásna strela ROLANDA GALČÍKA z 15 metrov, krížna koncovka nedala nárok Macíkovi na dostatočný zákrok!

42

Toto už mohol byť gól! Lopta len tak prefičala okolo brány Ludhu, aby nakoniec skončila nie tak ďaleko od pravej žrde!

27

Lopta teraz prepadla cez niekoľkých hráčov Podbrezovej v ich vlastnej šestnástke. Ružomberčan už-už pálil smer brána, no obetavo sa do dráhy lopty vrhol obranca, ktorý dosť možno zabránil úvodnému gólu!

FK Železiarne Podbrezová – MFK Ružomberok

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 43. Galčík, 76. Holiš

FK Železiarne Podbrezová: Ludha – Kováčik, Paraj, Bartoš, Kukoľ – Bakaľa, Grendel, Špyrka, Krčula, Galčík, Enzo Arevalo – Zachara Striedali: Paraj, Breznanik, Pavúk, Pribula, Arevalo, Holiš, Ďatko

MFK Ružomberok: 1. polčas: Macík – Mojžiš, Maslo, Kmeť, Mrva, Takáč, Regáli, Gerec, Múdry, Brenkus, Kojnok 2. polčas: Krajčírik – Mojžiš, Mrva, Boďa, Miroslav Almaský, Kochan, Holub, R. Kružliak, Zsigmund, Dopater, Ďungel