Menu

Fotbal

Turecká Superliga

Yeni Malatyaspor – Gazişehir Gaziantep F.K.

0:1

konec (0:0)

25.07.2020, 20:00 • Venue Yeni Malatya Stadyumu, Malatya • 34. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.87 3.58 3.81 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (21:59:33)
Konečný hvizd hlavního rozhodčího poslal Malatyaspor do druhé ligy. A to ještě domácí fotbalisté neví, že v souběžně hraném střetnutí mezi Denizlisporem a Ankaragücü hosté vstřelili jediný gól v zápase ve čtvrté nastavené minutě, tudíž by právě Malatyaspor v případě vítězství setrval v první lize.

O osudu zápasu rozhodla situace ze 63. minuty. Yıldırım těsně za šestnáctkou fauloval Özera a nařízený přímý kop přetavil v gól Papy Mison Djilobodji, jenž využil nesmyslného odskočení Buluta ze zdi. Jak již bylo zmíněno, Malatyaspor končí na šestnácté, čili první sestupové pozici, naopak Gaziantep ještě vylepšil své konečné postavení, posunul se na osmé místo před Antalyaspor.
Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 2:1. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 14:9.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Hosté možná dohrají poslední okamžiky zápasu o deseti, za postranní čáru odkráčel s bolestí pravé ruky Kenan Özer. K návratu na trávník se moc nemá.

90+2

Střídání v týmu Gazişehir Gaziantep F.K.: ze hřiště odchází Alexandru Maxim, přichází Mehmet Uğurlu.

90+1

Těžko říct, na koho se nyní Mitchell Donald vztekal. Mohl jedině sám na sebe, protože Bulut mu chtěl narazit, jenže holandský středopolař s neznámých důvodů úplně zastavil.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

90

Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Youssouf Ndayishimiye, přichází Yitighan Güveli.

89

Murat Yıldırım na sebe navázal dva protihráče, vzápětí zpětnou přihrávkou našel Donalda. Jeho centr postrádal na výšce, do bezpečí odhlavičkoval Morais.

88

Murat Yıldırım měl dostatek času a prostoru, přesto chyboval. Balón mu projel pod nohou až do zámezí, aniž by si této skutečnosti všiml.

87

Fotbalisté Malatyasporu už prohráli utkání v hlavách. Chybí nápad, myšlenka, naopak můžeme zpozorovat velkou frustraci a bezmoc.

86

Hráči ve světle modrém velmi dobře vědí, že nemají kam spěchat. Vítězství za tři body jim v konečném zúčtování vynese posun na osmé místo, což je výborným počinem.

85

První ofsajdové postavení hostujícího mužstva. Pozici s obrannou linií si nepohlídal Maxim, správnému rozhodnutí pomezního se hodně diví.

84

Dobrý pokus Toscy, jenž dlouhým nákopem hledal Mugdata Çelika. Dobře zapracoval Arturo Mina, který udržel soka na zádech.

83

Situaci muži v zelených vestách vyřešili rychle, tudíž hra pokračuje. Dlouhý aut Olkowského prodloužil Sousa za sebe přímo ke kopačkám protihráče Hafíze.

82

Hlavní rozhodčí musel na moment přerušit hru, protože na tribunách došlo k menší roztržce mezi členy realizačního týmu a pořadatelskou službou.

81

Zmar a smutek lze vyčíst z tváří fotbalistů v domácích dresech. Ti nyní vstřelili třetí branku v utkání, avšak i v tomto případě šlo o ofsajd, v němž byl nachytán Töre.

80

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Malatyaspor na domácím stadiónu prohrává o gól s Gaziantepem. Působení Karamanových svěřenců v nejvyšší turecké lize se pomalu, ale jistě chýlí ke konci.

79

Hosté působí zkušeným dojmem, hrají přesně to, co potřebují. Kombinují na polovině soupeře a početný presink protihráčů zvládají bez větších problémů.

78

Střídání v týmu Gazişehir Gaziantep F.K.: ze hřiště odchází Papy Mison Djilobodji, přichází Kubilay Aktaş.

77

Při snaze zabránit islandskému forwardovi v zakončení došlo ke zranění stopera a jediného střelce utkání Djilobodjiho. Signalizace lékařů je jasné, bude se muset střídat.

76

Jak jeden, tak druhý pomezní rozhodčí dnes předvádí velmi dobrý výkon. Nyní Sancaktar nechal Kjartanssona dohrát akci, jež stejně gólem neskončila a až pak zvedl praporek. Moc dobře si byl vědom, že jej v případě mylné domněnky opraví přítomný VAR.

75

Malatyaspor změnil taktiku, zkouší hrát vzduchem. S touto variantou zatím Gaziantep válčí úspěšně, vysoký balón Töreho schoval Yılmaz v náručí.

74

Jean-Armel Kana-Biyik neváhal a okamžitě z prvního doteku hledal by Maxim postupoval s Çelik do přečíslení, avšak přihrávku zastavil poslední obránce Mina.

73

Portugalský středopolař může zůstat klidným, domácím standardka v podobě rohu vůbec nevyšla. Vysoký centr Kjartanssona přeletěl všechny aktéry v pokutovém území.

72

Po znovuobnovení hry nově příchozí Mitchell Donald vybojoval rohový kop, když šikovně nastřelil Sousu. Ten je na sebe hodně nazlobený, že se nechal tak školácky trefit.

71

Střídání v týmu Gazişehir Gaziantep F.K.: ze hřiště odchází Muhammet Demir, přichází Mugdat Çelik.

70

Stejně jako v prvním poločase, tak i ve druhém nařizuje hlavní rozhodčí pauzu na osvěžení. Kouč Karaman brejku využívá k udílení nových taktických pokynů pro nadcházející minuty.

69

Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Ahmed Ildiz, přichází Mitchell Donald.

68

Rychle na druhou stranu. Zde dvojice Youssouf Ndayishimiye, Umut Bulut pěknou narážečkou vyřadila ze hry hned trojici protihráčů. Po přízemním centru druhého jmenovaného pálil Kjartansson z dobré pozice trestuhodně mimo.

67

Svěřenci trenéra Karamana pochopitelně vrhli všechny zbývající síly do ofenzivy. Jenže po ztrátě Hadebeho mohl naopak navýšit skóre Demir, útočník napálil dobře vyběhnutého brankáře.

66

Pokud chce Malatyaspor zůstat mezi tureckou elitou, musí ve zbývajícím průběhu střetnutí otočit stav ve svůj prospěch. Navíc musí spoléhat na zaváhání Denizlisporu, který stále drží postačující remízu proti poslednímu Ankaragücü.

64

64. Papy Mison Djilobodji - 0:1

64

Gaziantep právě vstřelil branku!
Obrovská chyba snižuje výrazně snižuje šance Malatyasporu na záchranu. Bulut úplně nesmyslně odskočil od zdi a právě touto mezerou PAPY MISON DJILOBODJI poslal balón do sítě. Farnolle šel k zemi pozdě.

63

Hodně pozdě skluzoval Murat Yıldırım. Kenan Özer momentu dokonale využil, pokopl balón a nechal se faulovat. Hosté mají standardku z ideální palebné pozice.

62

Muhammet Demir v souboji jeden na jednoho předčil Ildize, jenže pak celou situaci úplně zazdil, když místo pokračování vpřed sáhl raději ke zpětné nahrávce.

61

Hodina střetnutí je pryč, do konce základní hrací doby zbývá třicet minut. Malatyaspor stále marně bojuje o potřebný gól, naopak v posledních minutách přidal na aktivitě Gaziantep.

60

Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Moryké Fofana, přichází Erkan Kaş.

59

Velezkušený pětatřicetiletý gólman musel znovu na zem. Tentokráte řešil o poznání snazší situaci, přízemní pas Olkowského směřoval přímo do jeho rukou.

58

Gaziantep přidává na aktivitě směrem dopředu. Zhruba z osmnácti metrů vypálil André Sousa, Fabien Farnolle předvedl pohledný zákrok. Maxim přispěchal s dorážkou pozdě.

57

Karím Háfiz vymyslel zajímavý pas z levé strany. Umut Bulut ovšem balón o kousek podskočil, ten se tedy stal kořistí brankáře.

56

Pravý obránce si nechal postižené místo obstříknout a posléze sám vstal a odkráčel za postranní čáru, kde se vehementně hlásí o návrat do hry.

55

Utkání na pozastaveno, na trávníku totiž zůstal sedět Murat Yıldırım. Opakovené záběry ukázalo, že mu Júnior Morais nepříjemně přišlápl kotník.

54

Hodně pozdě reagovala defenziva Malatyasporu na nákop Kany-Biyika. Situace využil Demir, který však mizerně zpracoval balón. Nakonec vystřelil, ale z těžkého úhlu a vysoko nad.

53

Gökhan Töre naběhl za obranu, kam mu balón poslal Ildiz. Turek zbytečnou kličkou dozadu celou akci zpomalil, pas na Buluta zastavil Sousa.

52

Premiérový úspěšný zákrok má na kontě Fabien Farnolle. Z velkého úhlu jej chtěl překvapit Kenan Özer, avšak strážce domácí svatyně včas lehl na zem.

51

Dlouhý obranný odkop Hadebeho pohlídal Pawel Olkowski. Před sprintujícím Bulutem vsadil na jistotu, poslal malou domů brankáři.

50

50. Kjartansson trefil gólmana, Bulut tyč

50

To je až neskutečné, jakou má Malatyaspor smůlu! Kjartansson nejprve selhal tváří v tvář gólmanovi, kterého trefil do rukavic, dorážející Bulut pak místo prázdné brány zasáhl brankovou konstrukci!

49

Máme tu první žlutou kartu. Jejím držitelem se stal domácí bek Karím Háfiz, jenž viditelně zatáhl za dres Maxima, čímž mu zabránil v pohybu vpřed.

48

Po levé lajně utíkal do šance Júnior Morais. Gökhan Töre ovšem dokázal udržet s protivníkem krok a ve finále ho tělem poslal k zemi. Hra pokračuje.

47

Zatímco domácí trenér Karaman neudělal v sestavě žádnou změnu, tak hostující kouč Sumudica vystřídal hned dva hráče. Je to logické, Gaziantepu již o nic nejde, a tak chce trenér dát příležitost i hráčům širšího kádru.

46

Střídání v týmu Gazişehir Gaziantep F.K.: ze hřiště odchází Jefferson, přichází Kenan Özer.
Střídání v týmu Gazişehir Gaziantep F.K.: ze hřiště odchází Güray Vural, přichází Furkan Soyalp.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 21:03.
V souběžně hraných zápasech Malatyaspor zajímá především duel Denizlispor – Ankaragücü. Tam platí po prvním poločase také bezbrankové skóre. Pokud chce Malatyaspor zůstat v nejvyšší soutěži, musí bezpodmínečně zvítězit a doufat v porážku Denizlisporu.
Statistiky prvního poločasu:
Držení míče: 49%-51%. Střely na branku: 1-3. Střely mimo: 0-1. Rohy: 0-4. Ofsajdy: 2-0. Fauly: 4-5.
Skončil první poločas zápasu mezi Malatyasporem a Gaziantepem, v němž jsme na regulérní branku čekali marně. Mírně aktivnějším mužstvem jsou domácí fotbalisté, kteří měli hned několik příležitostí, avšak v kolonce vstřelených branek zůstává nula. Vidar Kjartansson v rozmezí jedné minuty stihl napálit tyč a břevno, následně Malatyaspor zaznamenal dva góly z ofsajdu. Svěřenci kouče Karamana musí vyhrát, jinak sestoupí do druhé ligy.

45+4

První poločas skončil.

45+3

Poslední náznak příležitosti Karamanových svěřenců v první půli zhatil brankář Haydar Yılmaz. Dobře vyběhl proti centru Hafíze z levé strany a míč udržel v rukavicích, což bylo klíčové.

45+2

Úmysl dobrý, realizace nic moc. Moryké Fofana hledal za obranou Kjartanssona, který se ke smůle Malatyasporu rozběhl příliš pozdě.

45+1

Fotbalisté v červeném útočí, moc dobře ví, že prostě musí vyhrát, jestli chtějí udržet naději na záchranu. Avšak Gaziantep zatím brání bezchybně.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.

44

Kombinační akce Gazientepu pěkná, k dokonalosti chyběla pouze dobře vyřešená finální fáze. Júnior Morais vklouzl do vápna, ale přihrávku poslal Demirovi za paty.

43

Jean-Armel Kana-Biyik vyslal dlouhým nákopem z přímého kopu do brejku Maxime. Ten udržel na zádech Hadebeho a zpětným pasem našel Vurala, ofenzivní záložník ránou z voleje zasáhl pozičně výborně postaveného Minu.

42

Zbytečně zbrkle se zachoval těsně za hranicí šestnáctky Gökhan Töre. Turek ještě mohl rozehrávat vedle sebe volnému spoluhráči, místo toho vypálil velmi nepřesnou ránu mířenou nejspíše k pravé tyči.

41

Středopolař Ndayishimiye sběhl mimo svou pozici na post pravého záložníka, kam také dostal vysoký balón. Centr z druhého doteku proletěl vysoko nad brankou.

40

Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se gólu nebo půjdou týmy do kabin za bezbrankového stavu?

39

Alexandru Maxim naznačil ránu, aby zmátl Hafíze a po pravé lajně uvolnil Olkowského. Polský bek odcentroval přímo do rukavic brankáře.

38

Malatyaspor dosáhl druhého gólu, znovu z postavení mimo hru. Obrana dobře vystoupila, do pasti chytla Ildize. Jeho povedený lob přes Yilmaze byl zbytečný.

37

Po hodně dlouhé době si zahrál také brankář domácích Fabien Farnolle. A to nohama, malou domů jej oslovil v nouzi hrající Mina.

36

Youssouf Ndayishimiye dnes patří k nejlepším hráčům na hřišti. Nyní opět dokázal výborný přehled, když vyskočil v ideálním momentu a hlavou navíc posunul balón přímo k nohám Töreho.

35

Do třetice byl Malatyaspor úspěšný, míč skončil v síti! Avšak radost byla předčasná, zakončující Umut Bulut totiž obdržel nahrávku do jasného ofsajdu.

34

34. To je smůla! Kjartansson pro změnu napálil břevno

34

Vidar Kjartansson má obrovskou smůlu! Tento třicetiletý útočník měl na kopačce druhý gól v rozmezí jedné minuty, tentokráte zasáhl břevno!

33

33. Technická střela Kjartanssona skončila na tyči

33

Zničehonic mohl a měl jít Malatyaspor do vedení! Umut Bulut krásnou průnikovou přihrávkou uvolnil Vidara Kjartanssona, Islanďanova přízemní střela orazítkovala levou tyč a míč následně skončil v zámezí.

32

Efektní, leč neefektivní patičku vyprodukoval Güray Vural. Balón sice doputoval k Maximovi, ten však proti blízko stojícímu Ildizovi neměl kam utéct.

31

Teenage Hadebe musel pořádně zabrat. Vlastní vinou zavinil slibně vypadající šanci soupeře, když se nevytáhl s obrannou linií a toho využil Demir. Stoper ovšem zasprintoval a před útočníka stihl dát tělo.

30

Máme za sebou úvodní půl hodinu. První gól ne a ne přijít, navíc jsme ještě neviděli ani pořádnou šanci. Ani jeden z týmů nechce udělat chybu, která by ho mohla v konečném důsledku hodně mrzet.

29

Karím Háfiz pěkným lobem oslovil Youssoufa Ndayishimiyeho. Středopolař zaváhal při zpracování, čehož okamžitě využila dvojice hráčů v modrém, jež protivníka čistě odzbrojila.

28

Můžeme pokračovat ve hře. S balónem na kopačkách operují domácí, protože krátce před hvizdem Fofana nastřelil Olkowského, čímž vybojoval vhazování.

27

Arbitr Kardeşler nařizuje oběma celkům pauzu na občerstvení. Tento brejk má zamezit možnému zranění poté, co většina evropských soutěží stála kvůli pandemii koronaviru.

26

Hráči Gaziantepu ještě reklamovali hru rukou v podání útočníka domácích, avšak rozhodčí inkriminovaný moment dobře viděl, horní končetina byla u těla.

25

Turecký fotbalista odkráčel po svých za postranní čáru, což byl pro Maxima signál k rozehrávce standardky. Centr odvrátil Hadebe k Moraisovi, Brazilcovu ránu z voleje úspěšně zblokoval Bulut.

24

Ještě před jeho rozehráváním však musí na hrací plochu klubové lékaři Gaziantepu. Zničehonic lehl na zem Güray Vural. Drží se za levý bok.

23

Malatyaspor si ale musí dávat pozor na zadní vrátka. Do nich vnikl Güray Vural, jehož pohyb vpřed zastavil Mina. Bude se kopat roh.

22

Karamanova družina v posledních okamžicích přidala na aktivitě a hned je to znát i v rozpoložení na hrací ploše. Gaziantep brání kolem vlastní šestnáctky v devíti lidech.

21

Vysoký centr Ildize odhlavičkoval mimo pokutové území Tosca. Do odraženého balónu se z první položil Youssouf Ndayishimiye, jenže trefil pouze spoluhráče Fofanu.

20

Dvojice domácích fotbalistů dostala pod velký tlak váhajícího Jean-Armela Kana-Biyika. Stoper nakonec sáhl k nejsnazšímu řešení, k odkopu do autu.

19

Mohl nahrávat, ale vzal celou akci na sebe. Muhammet Demir udělal úspěšnou kličku pasivně bránícímu Hadebemu, střelu však poslal o dobrý metr vedle levé tyče.

18

Obranné povinnosti splnil na jedničku s hvězdičkou Papy Mison Djilobodji. Kutálející míč nechal doputovat za postranní čáru, Bulut bojoval o udržení balónu ve hře bez úspěchu.

17

Parádní reflexy prokázal Haydar Yılmaz. Za milimetrově přesným pasem Ildize nabíhal Kjartansson, ale míč k němu nedoputoval právě díky rychlým reflexům a nohám brankáře.

16

Sledujeme velmi bojovné střetnutí. Ani jeden z týmů ovšem nepůsobí jistě při finální fázi, proto stále marně čekáme na první opravdu velkou příležitost.

15

Youssouf Ndayishimiye udělal nejhorší věc, co mohl. Reprezentant Burundi chtěl napálit Sousu a vybojovat roh. První úkol vyšel, jenže balón se následně odrazil zpátky do jeho nohy a až pak do zámezí.

14

Muhammet Demir chtěl prodlužovat za sebe, jenže při hlavičce temenem nešťastně trefil protihráče. Chvilku zůstal ležet otřesený na zemi, avšak teď už je schopný pokračovat ve hře.

13

Karím Háfiz si pěkně vyměnil míč s Fofanou, jenže vzápětí předkopl míč až moc před sebe. Marně jej pak stíhal na hrací ploše.

12

S útočnou agresivitou to nyní přehnal Alexandru Maxim. Ofenzivní záložník nekontrolovaně naskočil do hlavičkujícího Hadebeho. Jasný faul.

11

Výborné přenesení hry v podání Olkowského, jenž ideálně našel levou stranou nabíhajícího Moraise. Brazilec ztroskotal přišel o míč v souboji s Ndayishimiyem.

10

V souboji dvou hráčů s číslem 14 byl úspěšnější útočník Muhammet Demir. Ten nastřelil Ildize do ruky, čehož si hlavní rozhodčí všiml.

9

Sestupem ohrožený celek, tedy Malatyaspor chce uklidnit hru, zatím marně hledá recept na soupeřovu defenzivu. Kombinace začíná odzadu.

8

Více volného prostoru využil k zakončení Jefferson. Rána mu sklouzla po noze, balón minul levou tyč o několik metrů.

7

Avšak fotbalisté v modrých dresech rychle získali míč zpátky na kopačky a podnikli další akci. Po narážečce mezi Maximem a Vuralem napálil první jmenovaný při snaze o centr jiného spoluhráče.

6

Následoval první rohový kop hostů. Centr letěl na penaltu, kde všechno vyřešil dobře vyběhnuvší Fabien Farnolle. Kulatý nesmysl vyboxoval do bezpečí.

5

Poprvé musel do zápasu zasáhnout rozhodčí. Kardesler foukl do píšťalky poté, co po obranném zákroku Miny překročil balón čáru.

4

Defenzivu Malatyasporu chtěl dlouhým výkopem překvapit gólman Haydar Yılmaz. Avšak stoper Hadebe přehlavičkoval útočníka Gaziantepu.

3

Svěřenci kouče Karamana po výkopu okamžitě zaveleli k útočení. Ahmed Ildiz hledal za obranou Buluta, útočníka nepustil za záda pozorný Djilobodji.

2

Domácí fotbalisté vstoupili do utkání, v němž hrají o všechno, v červených dresech, hráči Gaziantepu dnes hrají v modrém.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Yeni Malatyaspor: Farnolle – M. Yıldırım, A. Mina, Hadebe, Háfiz – Töre, Ndayishimiye, Ildiz, Fofana – Kjartansson, Bulut.
Náhradníci: Damlu – Akbaş, Aytaç, Donald, Güveli, Kaş.

Gazişehir Gaziantep F.K.: Yılmaz – Djilobodji, Kana-Biyik, Toșca – Olkowski, A. Sousa, Jefferson, Júnior Morais – Maxim, Vural – Demir.
Náhradníci: Bozan – K. Aktaş, M. Çelik, Uğurlu, Özer, Soyalp, Yurtseven, Zengin.

Rozhodčí: Kardeşler – Sancaktar, Dedeş.
Gazişehir Gaziantep F.K.

Fotbalisté Gaziantepu mohou odehrát poslední ligový zápas bez starostí. Patří jim devátá pozice, což značí klidný střed tabulky. V případě výhry ještě může povyskočit na konečnou osmou pozici, sešup směrem dolů nehrozí.

Svěřenci rumunského trenéra Sumudici jsou remízovým králem soutěže. Smírně skončilo hned třináct jejich utkání, tolik nerozhodných výsledků nemá žádný jiný klub. Jen v posledních sedmi střetnutích remizoval Gaziantep pětkrát. Ofenzivu táhne Olarenwaju Kayode, jenž má na kontě 10 ligových zásahů.
Yeni Malatyaspor

Malatyaspor před posledním střetnutím nemá záchranu ve svých rukou. Momentálně okupuje první sestupovou šestnáctou pozici, přičemž na Rizespor a Denizlispor ztrácí shodně tři body. V případě rovnosti však rozhoduje vzájemná bilance, kterou má Karamanova družina horší s Rizesporem, avšak lepší s Denizlisporem, musí tedy povinně zvítězit za tři body a spoléhat na jeho zaváhání.

Forma Malatyasporu není dobrá. Tým momentálně drží šňůru dvou proher v řadě, z posledních pěti utkání zvítězil pouze jednou. Nejlepšími střelci mužstva jsou s šesti brankami Bifouma a Bulut.
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný sobotní večer! Vítám vás při sledování závěrečného 34. kola turecké Superligy, u zápasu mezi Yeni Malatyasporem a Gaziantepem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Yeni Malatyaspor – Gazişehir Gaziantep F.K.

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 64. Djilobodji

Karty:   49. Háfiz (YMA)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 2:1. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 14:9.

Yeni Malatyaspor: Farnolle – M. Yıldırım, A. Mina, Hadebe, Háfiz – Töre, Ndayishimiye (90. Güveli), Ildiz (69. Donald), Fofana (60. Kaş) – Kjartansson, Bulut.
Náhradníci: Damlu – Akbaş, Aytaç, Donald, Güveli, Kaş.

Gazişehir Gaziantep F.K.: Yılmaz – Djilobodji (78. K. Aktaş), Kana-Biyik, Toșca – Olkowski, A. Sousa, Jefferson (46. Özer), Júnior Morais – Maxim (90+2. Uğurlu), Vural (46. Soyalp) – Demir (71. M. Çelik).
Náhradníci: Bozan – K. Aktaş, M. Çelik, Uğurlu, Özer, Soyalp, Yurtseven, Zengin.

Rozhodčí: Kardeşler – Sancaktar, Dedeş