Menu

Fotbal

Turecká Superliga

Denizlispor Kulübü – MKE Ankaragücü

0:1

konec (0:0)

25.07.2020, 20:00 • 34. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.62 3.97 4.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (22:02:07)
Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:11.
Je konec! Hostující celek se nakonec loučí s nejvyšší tureckou soutěží vítězstvím 1:0 na hřišti Denizlisporu. Jedinou obrovskou možnost si přitom vypracoval domácí celek, ale Hadi Sacko svůj únik zakončil ránou do brankáře. Hosté rozhodli z ojedinělého nákopu, po kterém se do zakončení dostal Parlak a placírkou rozvlnil síť!

90+5

Konec zápasu.

90+4

90+4. İlhan PARLAK - 0:1

90+4

Ankaragücü právě vstřelilo branku!
Podle všeho je rozhodnuto! Hosté se v nastavení ujímají vedení! Po dlouhém nákopu se Ankaragucu dostalo do brejku. Na přihrávku si v pokutovém území naběhl ILHAN PARLAK a placírkou dopravil míč do sítě!

90+2

Agilní Sacko se v pokutovém území zbavil obránce a udělal si prostor pro zakončení. Jeho přízemní dělovka nártem však prosvištěla kolem zadní tyčky.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Cebrail Karayel to přehnal v souboji u rohového praporku, ale rozhodčí překvapivě odpískal faul domácímu Sackovi. Fotbalistům Denizlisporu se verdikt vůbec nelíbí.

89

Domácí zahrávali rohový kop. Nadýchaný centr dlouho padal na značku pokutového kopu, odkud jej bez problémů odhlavičkoval obránce.

88

Střídání v týmu MKE Ankaragücü: ze hřiště odchází Saba Lobžanidze, přichází İlhan Parlak.

87

Hüseyin Altıntaş si dal pozor na odkop od branky a poslal míč daleko na polovinu soupeře. Zdá se, že oba týmy budou na závěr ligového ročníku spokojené s bodem.

86

Ismaïl Aissati se z levého křídla řítil do pokutového území, ale pomohl si faulem za žlutou kartu.

85

Olcay Şahan si skvěle pokryl míč tělem v souboji na polovině hrací plochy a nechal se faulovat. Denizlispor rozehraje přímý kop a může stupňovat tlak.

84

Po krátkém přerušení, které zavinilo zranění domácího hráče, se znovu pokračuje ve hře. Fotbalisté Denizlisporu se dostali na polovinu soupeře, ale ani tentokrát nezakončili.

82

Střídání v týmu Denizlispor Kulübü: ze hřiště odchází Zeki Yavru, přichází Tiago Lopes.

81

Další zranění na straně domácího celku! Po špatném došlápnutí zůstává na trávníku ležet Óscar Estupiňán, kterého podle všeho trápí kotník.

80

Zeki Yavru si zranil nohu v souboji na pravé straně hrací plochy, nicméně bude schopen nadále pokračovat ve hře.

79

Ezequiel Óscar Scarione se natahoval po přihrávce na polovinu soupeře, jenže v klíčovou chvíli zapomněl míč za sebou a už nestačil rozehrát.

78

Ender Aygören diriguje rozehrávku hostujícího celku na polovině Denizlisporu. Dalším hráčům ve žlutých dresech už ale evidentně docházejí síly.

77

Střídání v týmu Denizlispor Kulübü: ze hřiště odchází Hugo Rodallega, přichází Óscar Estupiňán.

76

Dever Orgill se skvěle uvolnil na levé straně a vyslal prudký centr do pokutového území. Zcela osamocený Mahmut Akan však hlavou netrefil branku.

75

Rozhodčí i ve druhé půli odpískal krátkou přestávku na občerstvení.

74

Hra je znovu přerušena! Ender Aygören si při jednom ze soubojů vyrazil dech a potřebuje ošetření zdravotníků. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

73

Žlutou kartu dostává Ender Aygören (MKE Ankaragücü).

72

Domácí zahrávali přímý kop na polovině soupeře. Centrovaný míč se snesl do pokutového území, kde zasáhl hned první obránce ve žlutém dresu.

70

Domácí celek zahrával rohový kop. K centrovanému míči se v pokutovém území dostal Radosław Murawski, jehož hlavička skončila nad břevnem.

69

Hadi Sacko poslal z pravé strany přihrávku do pokutového území, kam sprintoval Zeki Yavru, jenže přes vynikající zásah obránce se k míči nedostal.

68

Mahmut Akan poslal přihrávku na polovinu soupeře, nicméně nikdo ve žlutém dresu se k jeho pobídce nedostal. Pokračuje duel plný nepřesností.

67

Denizlispor se usadil na polovině hřiště, nicméně nikdo v zeleném dresu se zatím nedostal do zakončení. Obrana Ankaragucu nyní funguje na jedničku.

66

Střídání v týmu Denizlispor Kulübü: ze hřiště odchází Recep Niyaz, přichází Olcay Şahan.

65

Ezequiel Óscar Scarione dostal prostor na pravé straně hrací plochy, nicméně jeho centr skončil na hlavě prvního obránce v zeleném dresu.

64

Střídání v týmu MKE Ankaragücü: ze hřiště odchází Konrad Michalak, přichází Mahmut Akan.

63

Radosław Murawski dostal skvělou přihrávku do běhu na polovinu soupeře, jenže měl velké problémy se zpracováním a míč mu od nohy uskočil k obránci.

62

Hadi Sacko si na polovině hřiště skvěle zpracoval přihrávku do nohy, jenže následnou otočkou celou akci Denizlisporu pokazil. Hosté budou rozehrávat od branky.

61

Denizlispor se usadil na polovině soupeře a postupně se dostává do blízkosti pokutového území. Nikdo v zeleném však zatím nezakončil.

60

Je za námi hodina utkání a zatím pokračuje obrázek hry z prvního poločasu. Ani jeden z týmů se není schopen dostávat do vyložených šancí.

59

Ismaïl Aissati si naběhl na zpětnou přihrávku na hranici pokutového území, odkud chtěl pohotově zakončit, jenže do jeho rány se obětavým způsobem položil obránce.

58

Hra je přerušena! Domácí Radosław Murawski zůstává po jednom ze střetů ležet na trávníku a drží se za bolavý kotník. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.

57

Střídání v týmu MKE Ankaragücü: ze hřiště odchází Sedat Ağçay, přichází Ender Aygören.

56

Hadi Sacko se hnal za další přihrávkou za obranu soupeře, ale stopeři Ankaragucu si jeho pohyb tentokrát adekvátně pohlídali a nenechali mu prostor.

55

Miloš Stanojević následně neustál střet ve velkém vápně a poroučel se k zemi. Sudí měl souboj přímo před očima a rozhodl se nechat pokračovat ve hře.

54

Sedat Ağçay se krásně prosmýkl do pokutového území, odkud odcentroval na značku pokutového kopu, kde našel jen domácího obránce.

53

Radosław Murawski se v pokutovém území tlačil k přihrávce z pravé strany hrací plochy, jenže byl u míče o chvíli později a už nedokázal vypálit.

52

Korcan Çelikay se také musel zapojit do rozehrávky svého mužstva. Brankář hostujícího celku hledal Kulušiće, který si nepotykal se zpracováním.

51

Hüseyin Altıntaş nakopl míč na hranici pokutového území soupeře, nicméně nikdo ve žlutém dresu se tak daleko nedostal. Domácí tak odevzdali míč zadarmo.

50

Ezequiel Óscar Scarione málem chyboval při rozehrávce. Jeho pomalou přihrávku napadal Radosław Murawski, kterému k míči scházel snad jediný krok.

49

Radosław Murawski se s míčem u nohy tlačil do pokutového území, jenže si jej předkopl daleko před sebe a už se nedostal do zakončení.

48

48. Sackův únik

48

Denizlispor zahodil první obrovskou šanci! Hadi Sacko se dostal do samostatného úniku, ale jeho zakončení placírkou dokázal brankář vyrazit kopačkou!

47

Ezequiel Óscar Scarione dostal prostor na pravé straně a okamžitě jej využil k odcentrování do pokutového území. Jeho vysoká pobídka prolétla velkým vápnem bez teče.

46

Domácí obstarali výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Denizlispor se ihned vydal do útoku, jenže nákop za obranu skončil v rukavicích brankáře.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté domácího celku, kterým bod díky dosavadním výsledkům tohoto kola zajišťuje záchranu mezi tureckou smetánkou. Denizlispor byl v první půli také o něco aktivnější, ale do vyložených šancí se nedostal ani jeden z týmů. Zatím tak sledujeme spíše bojovný duel. Do kabin se odchází bez branek.

45+1

První poločas skončil.

45

Hadi Sacko si naběhl na přihrávku na hranici pokutového území, kde nezvládl přetlačovanou se soupeřem a nechal se obrat o míč.

44

Saba Lobžanidze se krásně uvolnil na levé straně pokutového území, navedl si míč do střelecké pozice, ale jeho technický projektil skončil v rukavicích brankáře.

43

Hüseyin Altıntaş si znovu udělal výlet až na hranici velkého vápna, kde ukryldo rukavic nepřesnou přihrávku za obranu. Domácí brankář zatím působí jistým dojmem.

42

Ezequiel Óscar Scarione dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže si nedokázal udělat prostor pro odcentrování do pokutového území.

41

Ante Kulušić se ujal rozehrávky hostujícího celku na polovině soupeře. Jeho rozehrávka skončila na levém křídle, kde nebyl nikdo ve žlutém dresu.

40

Dever Orgill si skvěle pokryl míč na polovině soupeře a nenechal se o něj připravit. Hostující celek v posledních minutách značně zlepšil svůj výkon.

39

Hadi Sacko se náběhem přihlásil o přihrávku za obranu soupeře. Míč jeho směrem sice přiletěl, jenže pobídka byla moc vysoká a skončila až u brankáře.

38

Hüseyin Altıntaş sidal pozor na Orgillovo zakončení zpoza hranice velkého vápna a schoval míč do rukavic. Stále pokračuje duel plný nepřesností.

37

Dever Orgill se prodral do pokutového území a odcentroval na malé vápno. Jeho pobídka skončila v rukavicích brankáře, který míč zkrotil až na druhý pokus.

36

Hugo Rodallega dostal přihrávku na hranici velkého vápna, jenže místo otočky a zakončení zvolil zpětnou přihrávku na obránce. Domácí následně přišli o míč.

35

Stopeři hostujícího celku kombinují s míčem na polovině hřiště a nikam se neženou. Naopak domácí celek nyní zvýšil presink a dostává soupeře pod tlak.

34

Hugo Rodallega přišel o míč v blízkosti vlastního pokutového území a může být rád, že hostům nenabídl slibnou možnost. Hráči v zeleném jsou nyní poněkud statičtí.

33

Ezequiel Óscar Scarione se dostal do pokutového území, kde upadl po souboji s obráncem a dožadoval se odpískání pokutového kopu. Rozhodčí nechává pokračovat ve hře.

32

Radosław Murawski roztáhl hru na levou stranu, nicméně jeho pobídka byla moc prudká a Ismaïl Aissati už míč neudržel na trávníku.Vhazovat budou hosté.

31

Recep Niyaz si řekl o přihrávku na levé křídlo, jenže si nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti. Rozehrávat budou hosté.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím stále čekáme na úvodní branku. Domácí Denizlispor je sice aktivnější, ale obrana hostů pracuje skvěle.

29

Radosław Murawski poslal přihrávku na levou stranu, kam si naběhl Mustafa Yumlu, jehož přízemní centr zablokoval hned první obránce.

28

Pokračuje se ve hře. Hadi Sacko si v pokutovém území brousil zuby na nadýchaný centr z pravé strany, ale Korcan Çelikay míč raději přizvedl nad břevno.

27

Rozhodčí odpískal krátkou přestávku na občerstvení.

26

Radosław Murawski prošel s míčem u nohy do pokutového území, kde si jej zasekl kolem obránce, nicméně jeho zpětný centr nenašel adresáta.

25

Hugo Rodallega se natahoval po průnikové přihrávce mezi obránce hostujícího mužstva, nicméně pobídka byla příliš prudká a skončila až u brankáře.

24

Hadi Sacko skvěle napadal rozehrávku hostujícího celku. Ante Kulušić se dlouhým vyčkáváním dostal pod tlak a musel si pomoci odkopem do autu.

23

Radosław Murawski se ve velkém vápně opřel do odraženého míče, jenže své zakončení nesměřoval jen do prostoru, kde stál připravený brankář Celikay.

22

Po následném rohovém kopu se do vzduchu dostal Oğuz Yılmaz, kterému k zakončení scházely jen centimetry. Obrana hostujícího celku si může oddechnout.

21

Hadi Sacko se dostal do prvního zakončení dnešního souboje. Domácí fotbalista se opřel do odraženého míče, ale Korcan Çelikay neměl s jeho slavým projektilem problémy.

20

Ismaïl Aissati dostal přihrávku na polovinu soupeře, nicméně vinou špatného zpracování mu míč uskočil od kopačky a skončil v zámezí.

19

Hüseyin Altıntaş si zakřičel na obránce, aby k němu pustil nákop hostujícího celku. Domácí brankář poté bez problémů rozehrál na pravou stranu.

18

Fatih Tultak si pokryl rozběhnutého Yumlua a dokázal jej odstavit od míče. Domácí fotbalista sice žádal vhazování pro Denizlispor, ale sudí zastával opačný názor.

17

Korcan Çelikay si dal pozor na další nákop za obranu hostujícího celku a pohledem bez problémů kontroloval dráhu zakončení zpoza velkého vápna.

16

Ani z rohového kopu se domácím branku soupeře ohrozit nepodařilo. Korcan Çelikay totiž vystartoval mezi hlavičkáře a vyboxoval míč ven z velkého vápna.

15

Zeki Yavru procedil průnikovou přihrávku do velkého vápna, nicméně nikdo v zeleném dresu na jeho krásnou pobídku nedosáhl. Obrana soupeře míč odehrála na roh.

14

Radosław Murawski dohrál souboj u pomezní čáry a před rozbehnutým soupeřem raději odehrál míč vysoko na tribunu. Vhazuje hostující Ankaragucu.

13

Isaac Sackey operoval s míčem u nohy na pravé straně hrací plochy, jenže jeho centr do velkého vápna skončila u prvního stopera ve žlutém dresu.

12

Zadáci hostujícího celku se opět vysunuli až na polovinu Denizlisporu, nicméně jejich postupná kombinace skončila nepřesnou přihrávkou do pokutového území.

11

Ezequiel Óscar Scarione odcentroval z pravé strany do pokutového území, ale připravený brankář Hüseyin Altıntaş vyrazil mezi hlavičkáře a ukryl míč do rukavic.

10

Hüseyin Altıntaş se znovu zapojil do rozehrávky domácího mužstva. Denizlispor následně rozjel velmi opatrnou kombinaci na vlastní polovině hřiště.

8

Radosław Murawski špatně došlápl v blízkosti pokutového území soupeře a zůstává ležet na trávníku s bolestivou grimasou v obličeji. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

7

Ezequiel Óscar Scarione diriguje rozehrávku hostujícího celku na polovině Denizlisporu. Domácí fotbalisté v úvodních minutách spíše vyčkávají.

6

Zadáci hostujícího celku se vysunuli na polovinu Denizlisporu a vyměňují si krátké přihrávky. Nikdo v zeleném dresu Denizlisporu zatím akce soupeře neatakuje.

5

Dever Orgill se vydal napadat rozehrávku zadáků domácího celku. Denizlispor si opět pomohl přihrávkou na Altintase, který míč nakopl na polovinu soupeře.

4

Radosław Murawski si po rychlé akci po levém křídle naběhl na zpětnou přihrávku z levé strany, jenže do cesty se mu postavil obránce, který míč srazil do bezpečí.

3

Hüseyin Altıntaş se musel zapojit do rozehrávky domácího mužstva. Brankář Denizlisporu rozehrál na pravé křídlo, kde však nebyl nikdo v zeleném.

2

Hadi Sacko se z pravého křídla tlačil do pokutového území, jenže zapomněl míč za sebou a nechal se o něj připravit. Rozhodčí navíc viděl Sackův faul.

1

Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Ankaragucu se ihned vydalo do útoku, ale přihrávka skončila u prvního stopera v zeleném.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na hrací ploše. Domácí Denizlispor bude hrát v zeleném, zatímco hosté obléknou žluté dresy.
Úvodní sestavy:

Denizlispor Kulübü: Altıntaş – Yavru, Yılmaz, Yumlu, Bergdich – Radosław Murawski, Sackey – Sacko, Aissati, Niyaz – Rodallega.
Náhradníci: Aksungur, Çek, Ó. Estupiňán, Kalkan, Mbamba, Lopes, Şahan, Özkal, Şahintürk.

MKE Ankaragücü: Çelikay – Karayel, Kulušić, Tultak, Stanojević – Ağçay, Łukasik – Lobžanidze, Scarione, Michalak – Orgill.
Náhradníci: Akan, Aygören, Çınar, Rivas, Parlak, Gürbüz..
Vzájemný zápas

V podzimním vzájemném souboji se zrodila remíza 2:2.
Dnes budeme sledovat souboj dvou týmů ze spodních pater ligové tabulky. Hostující Ankaragucu má na svém kontě jen dvacet devět bodů a je jistým sestupujícím do druhé nejvyšší soutěže. Naopak domácí celek má bodů pětatřicet a aktuálně disponuje tříbodovým náskokem na sestupové vody. Denizlispor tak ještě musí bodovat nebo spoléhat na ztráty Rizesporu, Malatyasporu a Kayserisporu. Hosté v posledním utkání padli doma s Antalyasporem, zatímco Denizlispor prohrál na hřišti Alanyasporu.
Dobrý den všem fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu ze závěrečného kola turecké ligy mezi Denizlisporem a MKE Ankaragucu. Výkop je stanoven na 20 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Denizlispor Kulübü – MKE Ankaragücü

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+4. Parlak

Karty:   86. Aissati (DNZ) – 73. Aygören (ANK)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:11.

Denizlispor Kulübü: Altıntaş – Yavru (82. Lopes), Yılmaz, Yumlu, Bergdich – Radosław Murawski, Sackey – Sacko, Aissati, Niyaz (66. Şahan) – Rodallega (77. Ó. Estupiňán).
Náhradníci: Aksungur, Çek, Ó. Estupiňán, Kalkan, Mbamba, Lopes, Şahan, Özkal, Şahintürk.

MKE Ankaragücü: Çelikay – Karayel, Kulušić, Tultak, Stanojević – Ağçay (57. Aygören), Łukasik – Lobžanidze (88. Parlak), Scarione, Michalak (64. Akan) – Orgill.
Náhradníci: Akan, Aygören, Çınar, Rivas, Parlak, Gürbüz, İmdat.

Rozhodčí: Ulusoy – Uyarcan, Komorcioglu