Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Espanyol Barcelona – Celta de Vigo

0:0

konec (0:0)

19.07.2020, 21:00 • RCDE Stadium (Barcelona) • 38. kolo • Filip Lefenda

Tipsport: 5.35 3.78 1.74 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše. Děkujeme za pozornost a budeme se opět těšit na prahu nové sezóny. Do té doby na viděnou! (23:12:07)
Espanyol zakončil nepodařenou sezónu se ziskem pouhých 25 bodů na posledním místě, když za 38 kol vyhrál jen pětkrát. Vigo nasbíralo o dvanáct bodů více a udrželo v neděli svůj jednobodový náskok nad sestupovou propastí. Tento ročník končí sedmnácté.
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 10:11.
Ještě se lehce ohlédněme za utkáním mezi Espanyolem a Vigem. To branku nenabídlo, byť se z ní domácí na konci prvního poločasu radovali. Pěkná trefa Embarby ale nebyla uznána, neboť akci ovlivnil svou tečí hlavní rozhodčí. Po změně stran byl k vidění dlouhou dobu urputný boj o balon, šance přišly až v závěru šestiminutového nastavení. Nejprve Sánchez orazítkoval technickou ranou břevno, z protiútoku mířil těsně vedle levé tyčky Aspas.
Na straně hostů vypukla jen několik vteřin po závěrečném hvizdu velká radost, neboť skončil i souběžně hraný duel jejich konkurenta v boji o záchranu. Leganés mistra z Madridu trápil, kýžený třetí gól ale nevstřelil, a tak je to právě tento tým, který doprovodí Espanyol a Mallorcu o patro níže.

90+7

Konec zápasu.

90+6

A obrovská příležitost i na druhé straně! Za obranu si zaběhl Iago Aspas, jenž z pravé strany šestnáctky střílel jen několik decimetru vedle vzdálenější tyče.

90+5

Svou největší možnost si schoval Espanyol až na samý závěr utkání! Victor Campuzano přihrával z pravé strany na střed, odkud orazítkoval technickou ranou bez přípravy Víctor Sánchez břevno!

90+4

Standardní situace Espanyolu končí odpískaným ofsajdem. Za centrem z pravé strany vybíhal ze zakázané pozice Naldo.

90+3

Menší závar před Oierem Olazábalem brankou neskončil.

90+2

Zdálo se, že Pape Diop zastavil nečistým skluzem Embarbův pokus o průnik do vápna, místo standardky je ale udělena žlutá karta za simulování domácímu hráči.

90+1

Rozhodčí Vega nastavuje ve druhém poločase šest minut.

90

Rozběhla se poslední minuta řádné hrací doby. Vigo rozehraje rohový kop z pravé strany hrací plochy.

89

Dídac Vilà obejmul zezadu Jacoba Gonzáleze a vykoledoval si žlutou kartu za držení.

88

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Pione Sisto, přichází Jacobo González.

88

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fran Beltrán, přichází Pape Diop.

88

Po přihrávce z levé strany střílel bez přípravy z nějakých dvaceti metrů Víctor Sánchez. Míč ovšem nasměroval nad břevno.

86

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Brais Méndez, přichází Gabriel Fernández.

85

Domácí fotbalisté vyprodukovali hned tři centry z pravé strany, ve všech případech ale skončil míč na hlavě některého z hostů, kteří jej odvrátili mimo šestnáctku.

Espanyol Barcelona – Celta de Vigo

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   89. Vilà (ESB), 90+2. Embarba (ESB) – 25. Bradarić (CVG), 65. Olaza (CVG)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 10:11.

Espanyol Barcelona: Olazábal – Pipa, David López (C) (81. Naldo), Cabrera, Vilà – Embarba, Lozano, Roca (80. V. Sánchez), Melamed (80. Pedrosa) – Lej (72. Campuzano), Melendo (63. Vargas).
Náhradníci: Prieto – Campuzano, Iturraspe, Javi López, Naldo, Pedrosa, V. Sánchez, Tugarinov, Vargas, Villahermosa, Jutgla, Ezzarfani.

Celta de Vigo: Villar – Mallo (C), Aidoo, Murillo, Olaza – Méndez (86. G. Fernández), Beltrán (88. Pape Diop), Bradarić (78. Yokuşlu), Sisto (88. Jacobo González) – Aspas, S. Mina.
Náhradníci: Rosić – N. Araujo, G. Fernández, Fontán, Jacobo González, Hernandez García, Pape Diop, Sáenz, K. Vázquez, Yokuşlu, Bermejo.

Rozhodčí: A. Vega – C. Grado, M. Munuera