Menu

Fotbal

Italská Serie A

UC Sampdoria – Cagliari Calcio

3:0

konec (2:0)

15.07.2020, 19:30 • Venue Stadio Comunale Luigi Ferraris • 33. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.83 3.74 4.69 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

79

Hostujícímu celku se nedaří odpálil gólovou bombu! Centr z pravé strany si na první tyči našel João Pedro, jehož pokus z voleje mířil do bližší šibenice. Emil Audero vytáhl parádní zákrok, když míč vytěsnil nad břevno.

78

Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Giovanni Simeone, přichází Alberto Paloschi.
Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Valter Birsa, přichází Federico Mattiello.

70

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Federico Bonazzoli, přichází Fabio Quagliarella.

70

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Karol Linetty, přichází Bartosz Bereszyński.
Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Manolo Gabbiadini, přichází Andrea Bertolacci.

69

Dalším potrestaným hráčem je Marko Rog (Cagliari), který dal nohu před soupeře, čímž porušil pravidla.

62

Hostující mužstvo si až do zakončení počínalo výborně! Babis Lykogiannis zpracoval míč na prsa a předal ho před branku, kde se pohyboval Giovanni Simeone. Následně poslal míč pod sebe, odkud zakončil Marko Rog. Jeho pokus vyrazil Emil Audero a až poté byla odpískaná hra rukou. Nic to nemění, že zakončení trápí Cagliari.

59

59. João Pedro (CAG)

59

Střídající hráči Cagliari se snaží se stavem ještě něco udělat. Od postranní čáry si balon na střed nevedl João Pedro, jehož pokus z velké dálky zamířil těsně nad břevno. Kdyby míč šel pod horní tyč, tak Emil Audero by určitě zasáhl.

57

Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Sebastian Walukiewicz, přichází Paolo Faragò.

53

53. Federico BONAZZOLI - 3:0

53

Sampdoria právě vstřelila branku!
Nedáš – dostaneš! Na levé straně se rozeběhl Jakub Jankto, který měl hodně času k centru. Míč z jeho kopačky letěl na zadní tyč, kde se musel hodně natahovat FEDERICO BONAZZOLI, který dnes zaznamenal druhý gól. Asistence: Jakub Jankto.

53

53. Gastón Pereiro (CAG)

53

Tak to bylo těsné! Balon na střed si navedl Gastón Pereiro, jehož pokus proletěl asi metr vedle levé tyče. Tohle byla opravdu pohledná individuálního akce.

46

Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Daniele Ragatzu, přichází Gastón Pereiro.
Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Artur Ionita, přichází João Pedro.

43

Tohle nevypadá dobře! Jakub Jankto se snažil dohnat balon, jenž mířil ven z hrací plochy. Český záložník pak nezvládl zastavit svůj pohyb a rozbil se o reklamní banner. Jakub aktuálně leží na trávníku s bolestivou grimasou a další minuty se bude hrát bez něj.

41

41. Federico BONAZZOLI - 2:0

41

Sampdoria právě vstřelila branku!
Když nevíš co s míčem – vystřel! Tímto pořekadlem se nyní řídil FEDERICO BONAZZOLI. Sampdoria vyhrála souboj ve středovém kruhu, po kterém postupoval proti obránci právě Federico Bonazzoli. Jeho pokus z velké dálky před brankářem trochu skočil a skončil v pravém spodním rohu branky.

29

Po kombinaci u postranní čáry směřoval balon z pokutové území, kam si naběhl hostující Nahitan Nández. Jeho pokus z jedné ale zamířil doprostřed branky, kde se nacházel připravený Emil Audero. Tohle chtělo jen trochu více přesnosti.

27

Federico Bonazzoli se krásně uvolnil za šestnáctkou, když měl proti sobě hned dva soupeře. Jeho technická střela nenabrala gólové parametry a mířila jen těsně vedle levé šibenice.

16

Prvním potrestaným dnešního střetnutí je Artur Ionita (Cagliari), který v souboji použil ruce, a tak musel být potrestán. Další žlutá karta ho navíc nepustí do dalšího zápasu Série A.

8

8. Manolo GABBIADINI - 1:0

8

Sampdoria právě vstřelila branku!
Domácí celek plní od začátku zápasu roli favorita a zaslouženě jde do vedení! Centr zprava byl přetažen na zadní tyč, kde se pohyboval Jakub Jankto, jehož hlavička mířila před branku, kde byl nikým nehlídaný MANOLO GABBIADINI. Jeho zakončení už bylo snadné, a tak se může se spoluhráči jít radovat. Asistence: Jakub Jankto.

UC Sampdoria – Cagliari Calcio

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 8. Gabbiadini (Jankto), 41. Bonazzoli, 53. Bonazzoli (Jankto)

Karty:   16. Ionita (CAG), 69. Rog (CAG)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:15.

UC Sampdoria: Audero – Depaoli, Jošida, Colley, Augello – Linetty (70. Bereszyński), Thorsby, Ekdal (C), Jankto – Gabbiadini (70. Bertolacci), Bonazzoli (70. Quagliarella).
Náhradníci: Seculin – Askildsen, Bereszyński, Bertolacci, D'Amico, Chabot, La Gumina, Léris, Maroni, Quagliarella, G. Ramírez.

Cagliari Calcio: Cragno – Walukiewicz (57. Faragò), Carboni, Pisacane (C) – Nández, Ionita (46. João Pedro), Birsa (78. Mattiello), Rog, Lykogiannis – Ragatzu (46. Pereiro), Simeone (78. Paloschi).
Náhradníci: Ciocci, Rafael – Ceppitelli, Faragò, Klavan, Ladinetti, Lombardi, Mattiello, Paloschi, João Pedro, Pereiro.

Rozhodčí: Pairetto – Passeri, Mastrodonato