Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – Norwich City

1:0

konec (1:0)

14.07.2020, 21:15 • Stamford Bridge, Londýn • 36. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.11 11.0 26.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:15:34)
Máme za sebou předehrávku 36. kola anglické Premier League, v němž Chelsea potvrdila roli favorita, poslední celek tabulky Norwich porazila na domácí půdě 1:0. Výsledek určitě neodpovídá předváděné hře, Chelsea byla po celou dobu jasně aktivnějším týmem, avšak velmi se trápila v koncovce. O třech bodech pro Blues rozhodl ve třetí nastavené minut první půle Olivier Giroud, jenž se trefil hlavou po výborném centru Pulisice z levé strany. Žádnou další tutovku si Chelsea nevytvořila, ale nulu v zadních řadách držela s velkou jistotou.

Tři body znamenají, že svěřenci kouče Lamparda sice zůstávají na třetí pozici, avšak náskok na čtvrtý Leicester a pátý Manchester United vzrostl na čtyři body.
Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 12:0. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:9.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Je to jasné, veledůležité tři body bere Chelsea. Josh Martin přehnal aktivitu při presinku, Kovačiće hodně bolestivě kopl přes kotníky.

90+2

Chelsea kontroluje závěr zápasu na vlastní obranné polovině, kde probíhá kombinace mezi kompletní obrannou čtyřkou a brankářem.

90+1

Střelecky velmi se trápící Teemu Pukki dnes sérii s největší pravděpodobností neutne. Fin nenašel prostor k ráně skrze čtyřčlenný modrý obranný blok.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.

90

Willian z přímého kopu vypálil, ačkoli byl pod poměrně velkým úhlem. Tim Krul zareagoval včas, kulatý nesmysl vyboxoval do bezpečí.

89

Emiliano Buendía zatáhl za dres Reece Jamese, jenž byl blízko vběhnutí do vnitra pokutového území. Argentinec je dalším hráčem potrestaným žlutým kartónkem.

89

Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Lukas Rupp, přichází Josh Martin.

88

Hodně aktivní je po příchodu na trávník Ross Barkley. Přes kapitána Tetteye vystřelil technickou ránu, soupeř zdviženou pravou nohou zblokoval pokus nad břevno.

87

Střední záložník Ross Barkley krásnou kličkou obelstil McLeana, jenže okamžitě u něj byli další dva protihráči. Anglický reprezentant marně hledal prostor k zakončení.

86

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Olivier Giroud, přichází Tammy Abraham.

85

César Azpilicueta přenesl hru na úplně volného Williana, jenž neuspěchal situaci, podíval se, a na přední tyči našel úplně volného Girouda, který jemným dotekem umístil balón do boční sítě.

84

Chelsea presuje hodně vysoko, soupeř má při rozehrávce obrovské problémy vůbec něco vymyslet. Bude se kopat od brány poté, co Marco Stiepermann napálil Williana.

83

A Kanárci začínají přitápět pod kotlem. Hráči ve žlutých dresech zatlačili na Azpilicuetu, ten se osvobodil pouze za cenu dlouhého odkopu.

82

Jsme v závěrečné desetiminutovce základní hrací doby. Svěřenci trenéra Lamparda jsou blízko veledůležitým třem bodům, ale Norwich stále má šanci na bodový zisk, stačí jedna podařená akce.

81

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Christian Pulisic, přichází Callum Hudson-Odoi.

Chelsea FC – Norwich City

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45+3. Giroud (Pulisic)

Karty:   60. K. Zouma (CHE), 62. Kovačić (CHE) – 58. Cantwell (NRW), 89. Buendía (NRW)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 12:0. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:9.

Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), Rüdiger, K. Zouma, M. Alonso (80. R. James) – Loftus-Cheek (67. Barkley), Jorginho, Kovačić – Willian, Giroud (86. T. Abraham), Pulisic (81. Hudson-Odoi).
Náhradníci: Caballero – T. Abraham, Barkley, Hudson-Odoi, Christensen, R. James, Mount, Pedro, Tomori.

Norwich City: Krul – Aarons, Godfrey, Klose, Lewis – Tettey (C) (79. Stiepermann) – O. Hernández (79. Pukki), McLean, Rupp (89. Martin), Cantwell (71. Buendía) – Drmić (79. Idah).
Náhradníci: McGovern – Buendía, Idah, Martin, Pukki, Stiepermann, Thomas, Trybull, M. Vrančić.

Rozhodčí: Moss – Perry, Smart