Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Levante UD – Real Sociedad San Sebastian

1:1

konec (1:1)

06.07.2020, 19:30 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • 34. kolo • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 3.83 3.78 2.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Přestože i druhá půle nám přinesla plno zajímavých akcí a šancí, gólu jsme se již nedočkali. Nový impulz nepřinesla ani velká řada střídajících hráčů, a proto se odchází za smírného stavu 1:1. Pro Real Sociedad znamená i bod navýšení náskoku na sedmé pozici, která ještě znamená postup do Evropské ligy, před Athletic Bilbaem alespoň o jeden od. Levante zůstává na dvanácté pozici mezi Osasunou a Valladolidem.

Přeji vám hezký večer, a u nějakého dalšího onlajnu na počtenou! (21:38:25)
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:3.
Střely mimo: 2:4.
Rohy: 4:2.
Ofsajdy: 0:3.
Fauly: 17:12.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Žlutou kartu dostává Gonzalo Melero (Levante UD).

90+4

Levante mělo ještě v posledních chvílích zápasu možnost rozhodnout zápas z rohového kopu. Míč ale odhlavičkovala hostujícíc obrana a skóre se už pravděpodovně nezmění.

90+2

Levante faulovalo těsně před svou šestnáctkou a Sociedadu se v posledních minutách naskytla parádní standardní situace. Míč se však po přímém kopu proletěl vysoko nad břevno.

90+1

K základní hrací době se ještě přidá dalších pět minut.

90

Žlutou kartu dostává Sergio Postigo (Levante UD), který sedí na lavičce.

89

Radoja vyskočil vysoko do vzduchu v souboji, ale vychálil se a dopadl přímo na záda. Nyní pád rozdýchával a lékaži ho odvedli vydýchat se za postarnní čáru.

88

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Borja Mayoral, přichází Sergio León.

87

Domácí rozehráli rohový kop, avšak nikdo z hráčů v šestnáctce na míč nedosáhl. Ten jí tedy celou přeletěl a skončil až v autu.

86

Roger přebral míč v hloubce hřiště a vystřelil k levé tyčce pozemi. Moya s tím ale neměl problém, vyrazil míč za brankovou čáru a Levante má k dispozici roh.

85

Domácí získali míč na své kopačky po faulu, následně chtěli hru přenést dopředu centem. Míč získal Le Normand, který zahrál rukou, ale rozhodčí si toho nevšiml.

84

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Alexander Isak, přichází Willian José.
Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Aihen Muñoz, přichází Nacho Monreal.

83

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Sergio Postigo, přichází Rober.

83

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Rubén Rochina, přichází Hernâni.

82

Campaňa dostal z pravé strany parádní centr přímo na hlavu, ale nepodařilo se mu usměrnit míč do branky. Hlavičkoval těsně vedle levé tyčky.

80

Melero se vydal sám až do pokutoveého území. Jeho sprint byl zakončen hezkou střelou k pravé tyči, kterou Moyá vyškrábl na poslední chvíli konečky prstů. Parádní akce.

79

Další nedovolený zákrok, nyní však na Martího z Levante, který byl poslán k zemi, když mu byly podkopnuty nohy. Levante rozehrálo přímý volný kop, který ale mířil s odrazem do autu.

78

Při dalším postupu Levante na branku si Melero pomohl v souboji nedovoleně a píská se faul. Míč poputuje na kopačky hráčů Realu Sociedad San Sebastian.

77

Již se konečně hraje. Hru začalo Levante, které se ale samo rychle vyhnalo z útočné poloviny a míč přihrálo na své obránce.

76

Hráči ještě stále komunikují se svými trenéry a stojí u laviček.

75

Máme tady další "cooling break", tedy dá se říci pauzu na občerstvení. Na hřišti panují tvrdé podmínky a je opravdu horko, takže to hráči jistě uvítají.

74

Melero procpal míč do vápna a následně sklepl na Mayorala, který se rozhodl zakončit a ve skluzu míč poslal přímo na Moyu, který byl sice trochu nejistý, ale nezaváhal.

72

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Nikola Vukčević, přichází Gonzalo Melero.
Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází José Luis Morales, přichází Roger Martí.

71

Opět to byl Isak, kdo chtěl trochu rozvířit vodu v pokutovém území, ale po přihrávce nechtěně zahrál rukou, takže akce skončila.

70

Isak se snažil procpat míč skrze dva hráče do vápna, což se mu nakonec i povedlo, ale jeho spoluhráči se k míči nestohli tak rychle dostat.

69

Zubeldia byl faulován. Hosté sdostalí míč, ale s tím si dlouho nezahráli, protože přišel další faul na jejich hráče. Připravuje se další střídaní.

68

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Mikel Oyarzabal, přichází Ander Barrenetxea.

67

Žlutou kartu dostává Nikola Vukčević (Levante UD).

65

Jose Campana se pokusil ohrozit branku soupeře střelou z přímého volného kopu. Krásně se do míče opřel a vyslal ho směrem na bránu. Míč těsně minul levou tyčku.

64

Z velmi dobré pozice si nyní domácí zahrají volný přímý kop. Míč leží těsně před čarou, která dělí pokutové území od zbytku hřiště.

63

Žlutou kartu dostává Aritz Elustondo (Real Sociedad San Sebastian).

62

Portu si ve sprinterském souboji pomohol ostře ramenem, takže míč, který se od soupeře odrazil za čaru, nekonec nepoputuje na rohový kop, ale na kopačky brankáře Fernándeze.

61

Merino poslal dlouhý míč Oyarzabalovi do běhu. Ten ho nestíhal, ale u rohového praporku si nechtěně míč za čáru srazil jeden z domácích a San Sebastian tak měl k dispozici autové vhazování.

60

Rochina centroval do vápna na spoluhráče, před kterého se ale postavil Le Normand a míč parádně vyhlavičkoval. Real Sociedad ale míč po chvíli opět ztratil a Levante dobývá pokutové území znovu.

59

Merinův pas na Portua byl hodně přetažený, těsně před autovou čarou ale míč "zachránil" Gorosabel a poslal ho zpět na Merina. Ten vypálil zatočenou střelu, se kterou si nakonec poradil Aitor Fernández.

57

Hosté se dopustili faulu a Levante dostává výhodu volného přímého kopu. Rochina byl naonec ten, kdo rozehrál. Jeho centr z velké dálky nečekaně doletěl až do malého vápna, ale tam si ho pohlídal Moya

56

Morales a Mayoral se nyní snažili vymyslet společně nějaký útok. Druhý jmenovaný dostal pas, zklepl na Moralese a ten vyběhl k vápnu, ale když chtěl vypálit, byl mu míč vykopnut.

55

Real Sociedad dvakrát vystřídal, ale zatím stále pokračuje v poťukávané mezi svou vlastní defenzivní linií.

54

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Martin Ödegaard, přichází Igor Zubeldia.

53

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Martín Zubimendi, přichází Diego Llorente.

52

Alexander Isak si nepohlídal svoje postavení a ocitl se až v ofsajdové pozici, čehož si nemohl nepovšimnout rozhodčí a píská se.

51

Campaňa se pustil do dalšího souboje jeden na jednoho, tentokrát s Portuem, který zaskakoval na pravé obraně. Projít ale nezvládl.

50

Gorosabel parádně obral Campaňu o míč, při jeho dlouhém sprintu po levé straně. Následně míč sebral jeho spoluhráč a odkopl na opačnou stranu hřiště.

49

Levante se dostalo k míči na útočné polovině, ovšem ten jim spadl do autu. Za postranní čarou už se mezitím začali rozcvičovat dva domácí hráči.

48

Oyarzabal se konečně pokusil o nějaký útok hostujícího celku. Nakonec to po dlouhém běhu ale byl spíš jen takový nákop na branku Aitora Fernándeze.

47

Real Sociedad už skoro dvě minuty drží míč, ovšem stále jen na své obranné půlce. Tým vypadá zatím absolutně bez nápadu.

46

Začal druhý poločas.
První poločas nám přinesl dva góly, které padly už v úvodních šestnácti minutách. Jako první se trefil San Sebastian, ovšem Levante parádně zareagovalo, a slavilo o tři minuty později. Následně týmy začaly hrát oba hodně více do obrany a hra se zpomalila. Viděli jsme několik zajimavých šancí na obou stranách, ale skóre zůstává 1:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Morales u autovo čáry fauloval Le Normanda. Snajpr z Levante se ale hodně zlobí na rozhodčího, protože se mu zdálo, že si obránce faul spíč vymyslel a projevil své herecké dovednosti.

45

Vcelku překvapivě se nastavují jen dvě minuty, přestože jen u občerstvovací pauzy se vyplýtvalo mnohem víc času.

44

Velice hezký centr poslal Martin Odegaard do malého vápna Levante, ovšem před nohu Isaka skočil připravený Aitor Fernández a míč tygřím skokem chytil.

43

A další šance domácích! Strůjce byl opět Campaňa, který míč zavez až do pokutového území, následně přihrál k penaltovému puntíku, ale jeho spoluhráče míč netrefil a promáchl.

42

Levante opět vystrkokvao růžky. Campaňa poslal průnikovou přihrávku do běhu na Moralese, který byl osamocen, ale nakonec míč nestihl dřív, než brankář Sociedadu.

41

Domácí celek nyní hraje ve vysokém tempu u pokutového území soupeře. Poslední akce vypadala slibně, ale s Mayoralovou střelou si nakonec vcelku lehce poradil Moya.

40

Odegaard poslal míč po vhozeném autu prvním dotykem zpět za čáru. Levante následně rozehrálo a nakoplo míč hodně dopředu, ovšem opět za autovou čáru.

39

Merino ve středu hřiště dvakrát zmátl stejného protihráče povedenými triky. Následně se posouval blíž k vápnu, ovšem přihrávku na Zubimendiho zkazil.

38

Levante chybovalo v obraně a míč hráčům utekl od autu. Sociedad se tak jednoduše dostal blízko k pokutovému území, kde ale nic nevymyslel.

36

Nyní to byl opět Morales, kdo vymyslel už trochu lepší akci. Vyžádal si přihrávku, s míčem obešel jednoho hráče, následně ho poslal na Rochinu a Rochina poslal pozemní střelu, se kterou ale Moya neměl vůbec problém.

35

Morales si nyní na levé straně vyžádal dlouhý pas až z obrany. Centr dopředu byl ale až moc přetažený a Morales ho už před autovou čarou nestihl.

34

Levante kombinuje na půlící čáře, ale kombinace domácího týmu zatím nikam nevede. Morales nakonec vzal odpovědnost na sebe a vysprintoval s míčem dopředu, kde mu ale míč utekl do autu.

33

Tak již konečně sudí svolal hráče zpět na hřiště. Real Sociedad začal hru u svého pokutového území vhozením autu. Následně se snažil se rychle dostat k vápnu soupeře.

32

Ještě se stále nehraje. Hráči stojí u svých trenérů a poslouchají pokyny.

31

Sudí nařídil občerstvovací pauzu. Hráči určitě možnost napití se a vydechnutí v těchto horkých dnech uvítají s otevřenou náručí. Pokračovat budeme za chviličku.

30

Rochina dostal krásný pas na levé křídlo, kde byl osamocen, avšak jeho následný centr k penaltovému puntíku byl hrozný a vůbec nemířil na jeho spoluhráče.

28

Martin Odegaard si nyní připsal parádní ránu z velké dálky od vápna, kterou musel zastavovat Aitor Fernández. Míč zastavil v náručí.

27

Borja Mayoral obelstil obránce a přešel do rychlého běhu. V cestě mu už stál jen jeden hráč, na kterého chtěl vyzrát kličkou, ovšem míč se mu přitom zamotal mezi nohy a akce skončila.

26

Levante dopravilo míč na svou útočnou polovinu, ale následně ho vykoplo a stáhlo se zase do obrany. SOciedad nyní v obraně vyměňuje míč.

24

Real Sociedad dále pokračuje v parádních kombinacích před šestnáctkou soupeře. V posledních minutách je tým ze San Sebastianu o dost lepší a aktivnější, než soupeř.

23

Hosté si zahráli rohový kop. Postavil se k němu Odegaard, který míč rozehrál nakrátko. Následně přišel centr do vápna, kde hlavičkoval Le Normand, ale jeho hlavička mířila hodně vysoko.

22

San Sebastian drží míč v posledních minutách o dost více a vytváří si zajímavé šance. Nyní by opět Portu v zajímavé příežitosti, ovšem nakonec mu míč byl odebrán.

21

Portu měl nyní na kopačce další gól! Dostal totiž parádní a nečekaný pas za obranu soupeře, objevil se za hranicí pokutového území úplně sám, a měl čas na zakončení, ve kterém ale nakonec selhal, když branku přestřelil.

20

San Sebastianu to nyní funguje kolem půlící čáry. Hráči si tam vyměňují jeden míč za druhým a předvádějí opravdu hezké kombinace. Ovšem neposouvají se k brance.

19

Odegaard poslal krásný pas ze středu na pravé křídlo pro Oyarzabala, který v mžiku míč otočil centrem až k penaltovému puntíku. Tam ho ale nakonec odcentroval někdo z domácí obrany.

18

Borja Mayoral nyní zkusil překvapit brankáře Moyu, který se ale vrhl pod něj a míč mu odebral přímo z pod noh. Následně rychle rozehrál dopředu a Sociedad je u vápna soupeře.

16

Levante právě vstřelilo branku!
Máme rychle srovnáno! JOSÉ LUIS MORALES dostal dlouhý oblouček od Rochiny a sprintoval za míčem k brance osamocen. Stíhal ho sice Elustondo, a vypadalo to, že by ho mohl doběhnout, ale Morales se nenechal rozhodit a nakonec hezky propálil gólmana Moyu. Asistence: Rubén Rochina.

14

Žlutou kartu dostává Martín Zubimendi (Real Sociedad San Sebastian).

13

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Autorem branky je ALEXANDER ISAK. Oyarzabal dostal dlouhý pas a dlouho s ním běžel. Nakonec odcentroval do středu pokutového území s teči soupeře na Isaka, který ve skoku otočen k brance míč tečoval do sítě parádním způsobem.

12

Isak skvělým obloučkem posunul míč na Portua, který ale místo aby se vydal do volného prostoru na pravé straně raději poslal míč zpět na svou obranu.

11

Le Normand si trochu zkomplikoval situaci, když dlouho neodehrál míč, až ho málem dohnal Morales, avšak nakonec ho v poslední chvíli stihl odehrát na svého brankáře.

10

Nyní to na útočné polovině zkouší Levante, ale vypadá to, že se zatím tým nesetká s úspěchem, jelikož má problém s průnikem do šestnáctky, a mimo ní se nikdo z hráčů neodváží vystřelit.

9

Isak opět dostal míč k pokutovému území, následně ho poslal ještě dál, na Zubimendiho. Ten si ho nakopl vysoko, ale těsně u čáry ho jesště stihl hlavičkovat na branku, ovšem pro Aitora Fernándeze to byl rutinní zákrok.

8

Isak si našel cestu po pravé straně hřiště. Z hranice šestnáctky se pokusil vypálit, ovšem míč nasměroval do nejbližšího hráče a balón se odrazil do autu.

7

Hosté se konečně dostali za polovinu hřiště, ale následně zase rychle přešli zpět na svou část hřiště a opět si míč postrkují mezi obránci.

6

Moya, Gorosabel a Le Normand si stále vyměňují míč v pokutovém území. Nyní jsou bez nápadu a vůbec neví, jak postupovat dopředu. Zajímavé ale je, že se Levante uvnitř vápna vůbec nesnaží napadat.

5

Moya chytil míč, který Levante směrovalo na branku snad od poloviny. Následně ho pomalu rozehrál nejbližšímu hráči. Sociedad zůstává v obraně.

4

Domácí si kopli rohový kop, který byl dozehrán vcelku daleko od šestnáctky. Následně se Levante snažilo míč nakopnout zpět do pokutovéo území, ovšem míč byl vyhlavičkován.

3

Muňoz dostal skvělý pas na pravé straně, po které dále sprintoval až k vápnu. Následně poslal zajímavý centr, který mířil do malého vápna, ale Aitor Fernández míč tygřím skokem zneškodnil.

2

Levante hraje zatím jen v obraně, kde si stále dokola přihrává. Hráči jsou zatím dost bez nápadu a neví jak přejít přes polovinu hřiště.

1

Úvodní výkop mělo na starosti Levante, které dnes nastupuje v modročervené domácí barevné kombinaci. Real Sociedad San Sebastian hraje dnešní zápas v modrobílé.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Postigo, Vezo, C. Clerc – Radoja, Rochina, N. Vukčević, Campaña – Morales, B. Mayoral.
Náhradníci: Koke – Ó. Duarte, Blesa, Toňo, S. León, Martí, Coke, Rober, Kočorašvili, Hernâni, Melero.

Real Sociedad San Sebastian: Moyà – Gorosabel, A. Elustondo, Le Normand, Muñoz – Zubimendi, Merino – Portugués, Ödegaard, Oyarzabal – Isak.
Náhradníci: Zubiaurre, Remiro – D. Llorente, Djouahra, Roberto López, Monreal, Zubeldia, Barrenetxea, Aranbarri, José, Lobete, J. Pacheco.

Rozhodčí: Pizzaro – Gonzalo, Ruiz.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Vzájemný duel

Na podzim se Levante radovalo z vítězství 2:1.
Levante UD

Domácí Levante je na tom mnohem hůře. Po třiceti třech odehraných zápasech má na svém kontě jen čtyřicet dva bodů a zatím drží dvanáctou pozici. Domácí však rozhodně neměli pohárové ambice. Na sestupové vody mají dostatečný náskok a o Evropu bojovat také nebudou. V posledním duelu uhrálo Levante bezbrankovou remízu na hřišti Realu Valladolid.
Real Sociedad

Hostující celek zatím může být s aktuálním ročníkem nejvyšší španělské soutěže spokojený. Po třiatřiceti kolech má na svém kontě padesát bodů a drží sedmou pozici zaručující předkolo Evropské ligy. V případě dnešního vítězství se navíc může bodově dotáhnout na šesté Levante. Po restartu se však Realu Sociedad moc nedaří. Až v posledním kole dokázal triumfem nad Espanyolem zastavit černou sérii porážek.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Levante UDReal Sociedad. Výkop je stanoven na 19:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

Levante UD – Real Sociedad San Sebastian

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 16. Morales (Rochina) – 13. Isak

Karty:   67. N. Vukčević (LVN), 90. Postigo (LVN), 90+5. Melero (LVN) – 14. Zubimendi (RSC), 63. A. Elustondo (RSC)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:12.

Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Postigo (83. Rober), Vezo, C. Clerc – Radoja, Rochina (83. Hernâni), N. Vukčević (72. Melero), Campaña – Morales (72. Martí), B. Mayoral (88. S. León).
Náhradníci: Koke – Ó. Duarte, Blesa, Toňo, S. León, Martí, Coke, Rober, Kočorašvili, Hernâni, Melero.

Real Sociedad San Sebastian: Moyà – Gorosabel, A. Elustondo, Le Normand, Muñoz (84. Monreal) – Zubimendi (53. D. Llorente), Merino – Portugués, Ödegaard (54. Zubeldia), Oyarzabal (68. Barrenetxea) – Isak (84. José).
Náhradníci: Zubiaurre, Remiro – D. Llorente, Djouahra, Roberto López, Monreal, Zubeldia, Barrenetxea, Aranbarri, José, Lobete, J. Pacheco.

Rozhodčí: Pizzaro – Gonzalo, Ruiz