Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Southampton FC – Manchester City

1:0

konec (1:0)

05.07.2020, 20:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • 33. kolo • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 8.33 5.52 1.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+7

Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Stuart Armstrong, přichází William Smallbone.

86

Žlutou kartu dostává Gabriel Jesus (Manchester City). Ten měl příliš mnoho argumentů, pravděpodobně k rozhodčímu, a proto si vyfasoval tento trest.

76

Domácí celek se nyní nachomýtl k útoku, nakonec z toho byla zajímavě vypadadjící šance, kterou zakončoval Armstrong, ale Ederson parádně zasáhl.

70

Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Che Adams, střelec prvního a zatím jediného gólu a zároveň dnes, společně s McCarthym, nejlepší hráč Southamptonu , přichází Shane Long.

65

Rohový kop domácí rozehráli nakrátko a velmi rychle. Následně se v rychlém tempu také dostali k brance, kde pálil Bernardo Silva, ovšem jeden z obránců do míče strčil rameno a ten změnil trajektorii a mířil kousek mimo.

59

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Philip Foden.
Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Rijád Mahríz, přichází Kevin De Bruyne.

57

Žlutou kartu dostává Fernandinho (Manchester City). Tohle rozhodně nebylo fair play, což hráč moc dobře ví.

55

55. Šance - Jesus

55

Gabriel Jesus obdržel parádní centr k malému vápnu a zakončoval v pádu z voleje. Míč trefil velmi parádně, ale ten se následně odrazil od obránce a zamířil na rohový kop.

51

McCarthy si připisuje další parádní zákrok! Prvně se vrhl do strany, míč se však k němu nedostal a naopak se odrazil na hlavu jednoho z hráčů City, který okamžitě usměrňoval míč do sítě, ale domácí brankář zasáhl nohama.

45

Žlutou kartu dostává Oriol Romeu (Southampton FC), který místo míče trefil přímo nohy Davida Silvy, a tento trest si odnáší právem.

44

44. Šance - Ings

44

Zajímavou šanci měl nyní Ings, který si vyžádal pas do běhu, vyběhl za obranu a míč tečoval ve skluzu. Ten se ale z jeho kopačky vznesl moc vysoko.

30

30. Obrovská šance Manchesteru City

30

Neskutečná čtyřnásobná šance City! Po první střele, kterou zlikvidoval McCarthy se míč rychle vrátil k Fernandinhovi, který ho obratem poslal na branku a napálil tyčku. Od tyčky se míč odrazil ke Sterlingovi, který poslal rychlý pas do středu na Davida Silvu a opět rychlým skokem zasáhl McCarthy, opět však pouze vyrazil. Poslední rána už mířila mimo branku.

27

Hosté zvolili rozehrávku nakrátko. Následně se vzdálili a míč poslali až do obrany. Pak ale přišel rychlý centr na křídlo, kde byl úplně volný Sterling a ten obratem poslal míč "do ohně". Přímo před brankou ho ale netrefil Gabriel Jesus a David Silva ho po chvíli poslal zase až moc vysoko.

23

Cancelo opět až u rohového praporku. Tentokrát byl adresátem centrovaného míče právě on. Následně vběhl do vápna, "udělal" si dva hráče a poslal centr na zadní tyč, kde ho ve skluzu trefil Gabriel Jesus, ovšem poslal ho moc vysoko před prázdnou brankou.

16

16. Che ADAMS - 1:0

16

Southampton právě vstřelil branku!
Autorem branky je CHE ADAMS. Domácí se ujímají vedení! Zinčenko velmi nepochopitelně chyboval
a Armstrong mu vykopl míč od nohy. Míče se okamžitě ujal právě Adams, který ho velkým obloučkem poslal až do Edersonovy branky. Ederson nemohl nic udělat, jelikož byl vyběhnutý opravdu daleko od branky. Asistence: Stuart Armstrong.

Southampton FC – Manchester City

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 16. Adams (Armstrong)

Karty:   45. Romeu (SOT) – 57. Fernandinho (MAC), 86. Jesus (MAC)

Držení míče: 26 % : 74 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:9. Rohy: 2:13. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 5:7.

Southampton FC: A. McCarthy – Walker-Peters, J. Stephens, Bednarek, Bertrand – Armstrong (90+7. Smallbone), Ward-Prowse, Romeu, Redmond – Ings, Adams (70. S. Long).
Náhradníci: Gunn – Vokins, Danso, Smallbone, Jankewitz, Djenepo, S. Long, Obafemi, Ferry.

Manchester City: Ederson – Cancelo, García, Laporte, Zinčenko – B. Silva, Fernandinho, D. Silva – Mahríz (59. De Bruyne), Jesus, Sterling (59. Foden).
Náhradníci: Bravo – Otamendi, Harwood-Bellis, De Bruyne, Gündoğan, Doyle, Rodri, Foden, Stones.