Menu

Fotbal

Niké liga

ŠK Slovan Bratislava – MFK Zemplín Michalovce

4:0

konec (2:0)

04.07.2020, 18:00 • Venue Národný Futbalový Štadión, Bratislava • 4. kolo • Ondřej Černý

Tipsport: 1.22 6.82 11.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

61

Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
Další branka domácího týmu a opět u toho byl krajní obránce Lucas Lovat. Lovat poslal hezký centr z levé strany hřiště. Centr našel ve vápně RAFAELA RATÄA, ten první hlavičkou trefil pouze brankáře, ale následně nohou ležícího brankáři již překonal.

48

Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
Tak je tu třetí branka domácích a třetí velká chyba hostující obrany. Z levé strany centroval do vápna Lucas Lovat . Jeho centr ve vápně podskočil jeden z hostujícího beků, a tak se míč dostal na RAFAELA RATÄA, který skákající míč nacpal pod víko hostující branky.

43

Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
Druhá branka zápasu a druhá velká chyba hostující obrany. Z pravé strany nacentroval míč do vápna Lukáš Pauschek. Už centr byl zblokovaný a ve vápně skončil na kopačce Dimitrise Konstantinidise, který kopem přes hlavu poslal míč do sítě svého vlastního celku.

40

Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
Skóre je otevřeno a hostující brankář si tuto branku rozhodně nedá za rámeček. NONO dostal míč pětatřicet metrů od branky soupeře, naznačením se zbavil soupeřů a vypálil. Nebyl ti nijak náročný pokus, ale přes Kirou skočil, což hostujícímu brankáři zlomilo vaz.

ŠK Slovan Bratislava – MFK Zemplín Michalovce

4:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 40. Nono, 43. Konstantinidis (vla.), 48. Ratão, 61. Ratão

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:9.

ŠK Slovan Bratislava: Trnovský – Pauschek, Apau, De Marco, Lovat – Nono (C), Mustafič – Daniel, Strelec (63. Moha), Ratão (71. Medved) – Ožbolt (55. Čavrić).
Náhradníci: Šulla – de Kamps, Moha, Medveděv, Medved, Bajrić, Čavrić.

MFK Zemplín Michalovce: Kira – Konstantinidis (65. Mendez), Kolesár, Grič, Vojtko, Popovits (65. Diarra) – Begala, Savvidis, Neofytidis – Žofčák (C) (46. Hovhannisyan), Kvocera.
Náhradníci: Dráb – Mendez, Diarra, Hovhannisyan.