Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Granada CF – Valencia CF

2:2

konec (0:0)

04.07.2020, 22:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • 34. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 2.75 3.13 2.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+7

Případný kontr domácích utnul taktickým faulem Daniel Wass. Ten dostal žlutou kartu.

90+5

Roberto Soldado chtěl penaltu poté, co jeho přihrávku zastavil Mangala. Podle domácího útočníka rukou, ovšem i kdyby, měl ji stoper Valencie u těla. Z následného protiútoku hosté získali rohový kop...

90+5

Yangel Herrera se podstavil do cesty Guerrerovi, za což dostal žlutou kartu.

90+1

Sudí Cordero nastaví sedm minut!

87

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Dani Parejo, přichází Geoffrey Kondogbia.

86

Granada právě vstřelila branku!
Tak za tohle Jasper Cillessen hráče ve zdi nepochválí! Přímý kop zahrával FEDE VICO, který našel mezeru ve mezi Maxim Gómezem a Rubénem Sobrinem a nizozemský gólman následně reagoval příliš pozdě na to, aby ještě dokázal gólu zabránit. Míč skončil u levé tyče z jeho pohledu – 2:2

84

Jeden z hostujících obránců nedokázal uklidit do bezpečí vysoký míč, který následně Puertas přiťukl Robertovi Soldadovi. Ten ve velké šanci přestřeluje!

83

Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Carlos Neva, přichází Gil Bastiao Dias.

83

Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Sánchez, přichází Jesús Vallejo.

81

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Kévin Gameiro, přichází Rubén Sobrino.

74

Domácí mohli srovnat! Nákop spoluhráče sklepl Carlos Fernández pro Roberta Soldada, která pálil z voleje dobře, ale přeci jen blízko středu brány a Jasper Cillessen tak dokázal zakročit!

72

S nervy domácí lavičky a příznivců, kteří musejí zápas sledovat v televizi, si zahrával brankář Rui Silva. Ten nastřelil napadajícího Kevina Gameira, od něhož se míč odrazil vedle brány.

72

Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Víctor Díaz, přichází Antonio Puertas.

68

Valencia právě vstřelila branku!
Hosté rychle otáčejí skóre! Po rohovém kopu odvrátila domácí obrana míč, tuším, ke Gabrielovi, který ho posunul proti noze GONÇALA GUEDESE a portugalský reprezentant, jenž je na trávníku pár minut, vykouzlil z 20 metrů parádní volej, který zapadl pod břevno. Brankář Silva si na balón sáhl, ale vytěsnit ho nedokázal.

66

Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Yan Eteki, přichází Fede Vico.

66

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Manu Vallejo, přichází Maxi Gómez.
Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Denis Čeryšev, přichází Gonçalo Guedes.

63

Valencia právě vstřelila branku!
Tak tohle je bleskurychlá odpověď netopýrů! Skvěle to udělal Denis Čeryšev, který prostrčil balón za obranu na MANUA VALLEJA, jenž se nijak nerozpakoval a z hranice šestnáctky vystřelil po zemi k pravé tyči z pohledu brankáře Ruie Silvy. Ten nestačil za míčem ani skočit – 1:1.

61

Granada právě vstřelila branku!
CARLOS FERNÁNDEZ proměnil penaltu s velkým přehledem. Míč poslal k pravé tyči, zatímco Cillessen skočil na druhou stranu.

59

Na průnikovou přihrávku Carlose Fernándeze si naběhl Darwin Machís, který skončil na trávníku po souboji s vybíhajícím Cillessenem a obráncem Wassem. To ještě bylo v pořádku, ale následně podrazil Francis Coquelin z druhé vlny dobíhajícího Carlose Fernándeze a to už sudí pokutový kop nařídil...

59

Penalta pro Granadu!

49

Na Machísův centr od rohového praporku se Cillessen nedostal a byl z toho obrovský zmatek před jeho bránou. Jeden z domácích hráčů pak dokonce hlavičkoval do tyče!

46

Hosté si o přestávce připravili střídání. Jaumeho Costu nahradil debutant Adrià Guerrero.

45+1

Domácí Dimitri Foulquier musel zatáhnout za záchrannou brzdu v souboji s Manem Vallejem a dostal za to žlutou kartu.

43

Domácí opět zahrozili. Roberto Soldado přetlačil na pravé straně pokutového území stopera Mangalu a z ostrého úhlu vystrašil křížnou střelou Cillessena. Balón nakonec minul vzdálenější tyč.

39

Valencii podržel fantastický Cillessen! Výborný centr Carlose Nevy si našel Carlos Fernández, který cpal hlavičku ze svého pohledu k levé tyči, ovšem hostující brankář předvedl skvělý reflexivní zákrok a pravou rukou balón vytěsnil mimo svou bránu!

3

První šance domácích! Soldado skvěle narazil míč Darwinovi Machísovi, který střílel zleva vedle vzdálenější tyče Cillessenovy svatyně.

Granada CF – Valencia CF

2:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 61. C. Fernández (pen.), 86. Vico – 63. M. Vallejo (Čeryšev), 68. Guedes (Gabriel)

Karty:   45+1. Foulquier (GRN), 90+5. Y. Herrera (GRN) – 90+7. Wass (VAL)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 11:1. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 18:14.

Granada CF: Rui Silva – Díaz (C) (72. Puertas), Sánchez (83. J. Vallejo), D. Duarte, Neva (83. Bastiao Dias) – Eteki (66. Vico), Y. Herrera – Foulquier, C. Fernández, Machís – Soldado.
Náhradníci: A. Escandell, Andorinha – Rodríguez Ruiz, Vico, J. A. Martínez, Azeez, Antoñín, J. Vallejo, Puertas, Bastiao Dias, Köybaşı.

Valencia CF: Cillessen – Wass, Gabriel, Mangala, J. Costa (46. A. Guerrero) – Soler, Parejo (C) (87. Kondogbia), Coquelin, Čeryšev (66. Guedes) – M. Vallejo (66. Gómez), Gameiro (81. Sobrino).
Náhradníci: Doménech – Lee Kang-in, Sobrino, Diakhaby, Kondogbia, Florenzi, T. Correia, Guedes, Esquerdo, Gómez, Guillamón, Guerrero.

Rozhodčí: Cordero – Escuela, Cerezo