Menu

Fotbal

Letní liga

Bohemians Praha 1905 B – SK Slavia Praha B

2:4

konec (1:1)

24.06.2020, 10:30 • 8. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.79 4.15 2.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:17:24)
Je konec! Rezerva Slavie nakonec zvládla derby s rezervou Bohemians Praha 1905 a vítězí 4:2. Do vedení se dostala Slavia, když domácí nedokázali odkopnout míč a Adam Vlasák obstřelem otevřel skóre. Bohemians poté dokázali srovnat obraz hry a krátce před přestávkou se dočkali odměny. Obrovskou chybu v rozehrávce Slavie zužitkoval Václav Peričevič. Ve druhé půli tempo hry poněkud opadlo. Na branky se čekalo až do 77. minuty, kdy se prosadil Křišťan. Bohemka však rychle vyrovnala. Z penalty se prosadil Ogiomade! Jenže Slavia dnes měla na hřišti Jakuba Křišťana, který během sedmi minut nastřílel hattrick a zajistil svému týmu triumf.

90

Konec zápasu.

90

Tijani během chvíle uviděl druhou žlutou kartu a duel pro něj končí!

89

Slavia se nastěhovala do blízkosti pokutového území soupeře a bude chtít dohrát dnešní souboj s klidem na kopačkách.

88

Hra je přerušena! Jeden z fotbalistů Slavie zůstává po střetu ležet na polovině soupeře a drží se za levé koleno. Uvidíme, zda bude pokračovat.

87

Jakub Křišťan se opět prosmýkl až do pokutového území, ale nedokázal si míč srovnat na levačku a jeho zakončení skončilo na hrudi obránce.

86

Tijani si následně splnil své povinnosti v defenzivní činnosti. Urostlý stoper Slavie bez problémů odhlavičkoval nadýchaný centr od rohového praporku.

85

Tijani se při návratu na vlastní polovinu dopustil hodně ostrého faulu a může být rád za žlutou kartu.

83

83. KŘIŠŤAN - 2:4

83

Tým Slavia B právě vstřelil branku! Slavia přidává i čtvrtou branku a podle všeho potvrzuje svůj dnešní triumf! Obrana domácího celku opět nechala příliš mnoho prostoru JAKUBU KŘIŠŤANOVI, který během sedmi minut nasázel soupeři hattrick!

82

Slavia se tentokrát po vstřelení branky nadále drží na polovině soupeře a nechce dopustit opakování situace, která se stala po jejím druhém gólu.

80

80. KŘIŠŤAN - 2:3

80

Tým Slavia B právě vstřelil branku! Gólové hody pokračují! Slavia se potřetí v utkání dostává do vedení! JAKUB KŘIŠŤAN se znovu zjevil před brankářem a ukázal, že v zakončení si opravdu věří!

78

78. OGIOMADE - 2:2

78

Tým Bohemians B právě vstřelil branku! Je bleskově vyrovnáno! K exekuci pokutového kopu se postavul MARVIS OGIOMADE a po lehkém naznačení uklidil míč k tyči!

77

Vzápětí pak po pádu domácího hráče v pokutovém území nařizuje rozhodčí penaltu!

76

76. KŘIŠŤAN - 1:2

76

Tým Slavia B právě vstřelil branku! Až nyní se hosté dostávají do vedení! Slavia opět předvedla útok po pravé straně. Na přízemní přihrávku si v pokutovém území naběhl JIŘÍ KŘIŠŤAN a uklidil míč do branky!

75

Tijani opět vytáhl rozehrávku až na polovinu soupeře. Slavia zkusila zaútočit po pravé straně, ale centr nepřišel.

73

Domácí celek už brání prakticky v deseti lidech na hranici pokutového území. Slavia sice předvádí rychlé kombinace, ale prostor si stále neotevřela.

71

Na opačné straně si domácí brankář pohlídal centr z pravé strany, vyrazil na malé vápno a bez problémů ukryl míč do připravených rukavic.

70

Fülöp měl problémy s prudkou malou domů z levé strany, ale nakonec dokázal míč odkopnout před napadajícím soupeře. Tento risk už se Slavii jednou vymstil.

69

Tijani si pohlídal další prudkou přihrávku za obranu Slavie a bez problémů nechal míč propadnout až do rukavic připraveného brankáře.

68

Joao Felipe kouzlil na levé straně hrací plochy, jenže nakonec vybojoval jen vhazování. Po opětovném uvedení míče do hry Slavia o balón přišla.

67

Vlasák dostal přihrávku do běhu na levé křídlo, jenže místo zakončení vymýšlel kličky a fintičky, což jej stálo míč.

66

Až nyní se domácí celek po delší době dostal do útoku a hned z toho bylo zakončení. Technickou střelu zpoza velkého vápna přizvedl brankář nad břevno.

65

Bohemians se po změně stran prakticky pouze brání. Slavia je všude o krok či dva dříve a nedává domácím fotbalistům příliš prostoru ke kombinaci.

63

Tijani si v souboji na vlastní polovině skvěle pokryl míč tělem a nechal se faulovat. Slavia bude opět rozehrávat.

62

Ani další rohový kop nepřinesl ohrožení pro domácí svatyni. Na přetažený centr si totiž nenaskočil nikdo v dresu Slavie a míč propadl do autu.

61

Slavia pokračuje ve své aktivitě. Další Červův centr z pravé strany srazila obrana domácího mužstva jen na rohový kop.

60

Domácí brankář se musel znovu zapojit do rozehrávky. Tentokrát si včas všiml dobíhajících soupeřů a odkopl míč daleko od branky.

59

Gólman domácího celku si připsal další povedený zákrok. Z ostrého úhlu na něj postupoval Vlasák, ale trefil jen vytaženou špičku kopačky.

58

Červ se snažil procedit přihrávku do pokutového území, jenže hráči Bohemains stáli blízko u sebe a bez problémů jeho prostrčení zablokovali.

57

Slavia se usadila na polovině soupeře a postupnou kombinací si hledá prostor pro zakončení. Fotbalisté Bohemians se však skvěle pohybují.

56

Tijani diriguje rozehrávku Slavie na polovině hrací plochy. Hráčům v červenobílých dresech však chybí lepší pohyb.

54

Na straně domácího celku pomalu začíná přibývat nedovolených zákroků. Fotbalisté Bohemians jsou ve většině osobních soubojů o krok později.

53

Kosek dostal přihrávku na pravou stranu, dral se vpřed kolem obránce, který jej zastavil jen za cenu nedovoleného zákroku. Slavia pokračuje v kombinaci.

52

Zeronik si všiml vysokého postavení domácího brankáře a pokusil se jej přelobovat. Gólman Bohemians si ale hravě poradil a kontroloval let míče nad břevno.

51

Tijani se vydal podpořit ofenzivu a dostal se až do zakončení. Jeho rána z hranice velkého vápna však prosvištěla kolem pravé tyčky.

50

Vlček zvládl sprinterský souboj s nažhaveným soupeřem, natlačil se před něj tělem a nedal mu prostor k odcentrování do velkého vápna.

49

Musil si krásnou kličkou navedl míč na levačku a zakončil z hranice velkého vápna. Jeho přízemní dělovku zalepil brankář v rukavicích.

48

Další útočnou akci Slavie zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Jeden z hostujících fotbalistů si nepohlídal ofsajd.

47

Václavík dostal přihrávku na pravou stranu, ale obětavý obránce v červenobílém se mu položil pod nohy a odehrál míč do autu.

46

Slavia obstarala výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale nevytěžil z něj ani roh.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali ofenzivní fotbal. Do vedení se dostala Slavia, když domácí nedokázali odkopnout míč a Adam Vlasák obstřelem otevřel skóre. Bohemians poté dokázali srovnat obraz hry a krátce před přestávkou se dočkali odměny. Obrovskou chybu v rozehrávce Slavie zužitkoval Václav Peričevič. Do šaten se proto odchází za stavu 1:1.

45

První poločas skončil.

45

Tijani se při závěrečné akci domácích v prvním poločase skvěle vrátil na vlastní polovinu a fantastickým skluzem připravil domácí o možnost k protiútoku.

44

Peričevič si pohybem řekl o oblouček za obranu Slavie, ale Fülöp byl tentokrát pozorný a schoval před ním balón do rukavic.

43

Slavia se ihned po obdržení vyrovnávací branky opět tlačí do útoku a snaží se dostat do nebezpečného prostoru. Bohemians ale brání velmi pozorně.

41

41. PERIČEVIČ - 1:1

41

Tým Bohemians B právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Také domácí celek dokázal využít obrovskou hrubici soupeřovy defenzivy! Brankář Fülöp se nedohodl s obráncem, dostal moc dlouhou přihrávku, kterou vystihl napadající VÁCLAV PERIČEVIČ a s klidem zavěsil do prázdné branky!

40

Další ošemetná situace před svatyní hostující Slavie. Fülöp si musel dát pozor na nebezpečný přízemní centr z pravé strany hrací plochy.

39

Také brankář Kouba se musel zapojit do rozehrávky domácího celku. Aktivní Vlasák kombinaci domácích dobře napadal a donutil Bohemians k nákopu vpřed.

38

Fülöp jako jediný pochopil pokus domácího celku o dlouhý aut do pokutového území a bez problémů si došel pro míč. Domácí hráči za nepovedený signál dostali od svého kouče vyhubováno.

37

Bohemka opět kombinuje na vlastní polovině a vyčkává na skulinku v obraně soupeře. Slavia teď ale brání v pevném defenzivním bloku.

36

Po další rychlé akci domácího celku už z toho byla nebezpečná situace! Prudkou přízemní střelu z hranice velkého vápna zastavila až tyčka!

35

Bohemka rychle rozehrála a vydala se do útoku. Rychlý kontr domácího celku zastavil fantastickým návratem výborně hrající Tijani.

34

Další útočnou akci Slavie z pravé strany zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Autor dosud jediné branky Vlasák si nepohlídal ofsajd.

33

Po krásné akci vedené po levém křídle dostal přihrávku na hranici velkého vápna Musil, jenže jeho ránu z voleje obětavým skluzem srazil obránce do bezpečí.

32

Zadáci Bohemians opět uklidňují rozehrávku postupnou kombinací v zadních řadách. Slavie zatím vyčkává na své polovině a rozehrávku neatakuje.

31

Marhoul si pohybem řekl o přihrávku za obranu Slavie, ale Fülöp znovu prokázal fantastické čtení hry a naprosto bez problémů nebezpečí zažehnal.

30

Fülöp si po hodně dlouhé době znovu sáhl na míč. Před branku Slavie totiž přiletěl nebezpečný centr z levé strany a hostující brankář jej raději vykopl.

29

Tijani si dal pozor na nákop za obranu Slavie a bez problémů rozehrál na pravou stranu. Domácí hráči v zeleném v posledních minutách zvýšili presink.

28

Centrovaný míč nakonec přiletěl na malé vápno, kde bez problémů zasáhl obránce v zeleném dresu. Klokani tak mohou uklidnit rozehrávku.

27

Buneš zbytečně fauloval unikajícího soupeře a nabídl Slavii rozehrávku přímého kopu z pravé strany hrací plochy. Do vápna už míří všichni hlavičkáři.

26

Před branku Bohemians přiletěl další zajímavý centr z levé strany, jenže hráči Slavie zvolili náběh na přední tyč. U vzdálenější tyče prostor nikdo nezavíral.

25

Hosté se po souboji v blízkosti rohového praporku dožadovali rohového kopu, ale asistent rozhodčího bez váhání ukázal odkop od branky.

24

Až nyní se Slavia po delší době dočkala zakončení. Z úctyhodné vzdálenosti vyzkoušel své štěstí Rigo, ale jeho rána skončila nad břevnem.

23

Červ měl problémy s převzetím míče a napadající hráč v zeleném dresu jej bez větších problémů dokázal vytlačit mimo nebezpečný prostor.

22

Vlček je v posledních minutách prakticky u všeho podstatného. Stoper Slavie přerušil další rozehrávku soupeře a navíc konstruktivně rozehrál.

21

Vlček se pokusil překvapit obranu Bohemians obloučkem na hranici velkého vápna, kam se znovu vydal domácí brankář, který míč ukryl do rukavic.

20

Domácí následně zahrávali standardní situaci v blízkosti pokutového území. Pozorný Vlček ukázal sebevědomí a troufl si zahrát hlavou do rukavic brankáře.

19

Domácí zahodili vyloženou možnost na vyrovnání! Sám na brankáře se řítil Václavík, který chtěl zakončit k tyči, jenže míč nabral opačnou rotaci a minul branku!

18

Červ sprintoval za skákavou přihrávkou na polovinu soupeře, ale pobídka na něj byla moc rychlá. Míč tak prosvištěl do zámezí. Vhazuje Bohemka.

17

Vlček se fantasticky vrátil na hranici vlastní šestnáctky, kde se tělem natlačil před rozběhnutého soupeře a na poslední chvíli mu vypíchl míč.

16

Tijani chytře přenesl hru na levou stranu, jenže Hošek si neporadil se zpracováním těžké přihrávky a míč mu uskočil do autu. Vhazovat budou domácí.

15

Tentokrát už domácí klokani branku sice vsítit dokázali, ale ta pro změnu nemůže platit kvůli ofsajdu.

14

Bohemka mohla bleskově vyrovnat! Krátce po výkopu si osamocený útočník naběhl na krásný centr z levé strany, ale Fülöp vytáhl skvostný zákrok!

12

12. VLASÁK - 0:1

12

Tým Slavia B právě vstřelil branku! Slavia se dostává do vedení! Hostující celek využil nedůrazu domácí obrany při pokusu o odkop míče. K balónu se dostal osamocený ADAM VLASÁK a obstřelem na zadní tyč nedal gólmanovi šanci!

11

Slavia se opět usadila na polovině soupeře. Vlček chtěl přenést hru na pravé křídlo na Červa, jenže ten se vůbec nerozběhl.

10

Také Bohemka se dočkala svého prvního rohového kopu. Nadýchaný centr přiletěl na malé vápno, ale pozorný brankář Fülöp míč vyboxoval.

9

Po delší době se dopředu vydal domácí celek. Přímočará akce vedená po levém křídle skončila technickou střelou, která minula zadní tyč.

8

Tijani vymyslel další nadýchaný centr do pokutového území, jenže domácí brankář prokázal skvělé čtení hry a bez problémů si došel pro míč.

7

Slavia zahrávala svůj první rohový kop v dnešním souboji. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, ale obrana Bohemians si hravě poradila.

6

Červ se po pravém křídle prodíral na polovinu soupeře, dostal se až k zakončení, ale jeho rána levačkou ze záklonu skončila vysoko nad břevnem.

4

Domácí celek se znovu pokusil zaútočit po levém křídle, jenže nákop byl moc dlouhý a míč proskákal až do zámezí.

3

Znovu si domácí Bohemka dokázala poradit jen za cenu odkopu na polovinu soupeře. Slavia vstoupila do dnešního souboje velmi aktivně.

2

Také Slavia se poprvé vydala do útoku, jenže průnik středem hrací plochy obránci v zelených dresech přečetli a odehráli míč do autu.

1

Bohemians obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Bohemka se snažila zaútočit po levém křídle, ale nákop prosvištěl do autu.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hřiště. Slavia bude hrát v tradičních sešívaných dresech, zatímco Bohemka oblékne zelenou sadu.
Vzájemný duel

Dnešní soupeři se spolu utkali na začátku června. Slavia se radovala z výhry 5:0.
Dnes se společně podíváme na trošičku netradiční vršovické derby! Střetnou se v něm rezervní týmy Bohemians a Slavie. V lepší pozici jde do dnešního souboje domácí Bohemka, která má na svém kontě patnáct bodů z osmi zápasů a aktuálně vévodí tabulce Letní ligy. Rezerva Slavie odehrála o utkání méně, ale získala jen devět bodů. V posledních zápasech prohrála Slavia v Benešově, zatímco Bohemka si poradila s Táborskem.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Letní ligy mezi Bohemians Praha 1905 B a SK Slavia Praha B. Výkop je stanoven na 10:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

Bohemians Praha 1905 B – SK Slavia Praha B

2:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 41. Peričevič, 78. Ogiomade (pen.) – 12. Vlasák, 76. Křišťan, 80. Křišťan, 83. Křišťan

Karty:   85. Tijani (SLB)   90. Tijani (SLB)

Bohemians Praha 1905 B: Kouba – Buneš, Dostál, Hlinák, Jirsa, Marhoul, Musil, Novák, Peričevič, Václavík, Vala
Náhradníci: Begič, Freisler, Nátr, Ogiomade, Seniv, Štěpánek, Šumilov, Zeman

SK Slavia Praha B: Fülöp – Hošek, Vlček, Tijani, Kosek – Červ, Rigo, Langhamer – Vlasák, Zeronik, Felipe
Náhradníci: Švec, Bárta, Neruda, Douděra, Kopáček, Křišťan, Šilhan, Surovčík