Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Madrid – RCD Mallorca

2:0

konec (1:0)

24.06.2020, 22:00 • Venue Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid • 31. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.16 8.68 18.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V dresu hostů střídal v 83. minutě Argentinec Luka Romero. Tímto se jedná o nejmladšího hráče, který kdy zasáhl do utkání španělské ligy. Dnes je Romerovi 15 let a 219 dnů.

90

Hosté ztratili balón těsně před vápnem. Po následném kontru chyběly střídajícímu Brahimu Díazovi centimetry, aby skóroval zprava na zadní tyč. Povedenou střelu tečoval někdo z hráčů v červeném na roh!

87

Kubo trápí Real a hraje výborný zápas, nyní po faulu zezadu na skvělého Japonce vidí Kroos (Real) žlutou kartu. Je to druhý hráč, který za svůj nedovolený zákrok na Kuba byl karetně potrestaný.

83

V dresu hostů vběhl na hřiště Argentinec Luka Romero. Tímto se jedná o nejmladšího hráče, který kdy zasáhl do utkání španělské ligy. Dnes je Romerovi 15 let a 219 dnů.

83

Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Iddrisu Baba Mohammed, přichází Luka Romero.

83

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Brahim Díaz.

83

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Mariano Díaz.

80

Za podkopnutí Kuba tahá hlavní rozhodčí žlutou kartu pro Mendyho (Real).

71

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Gareth Bale, přichází Isco.
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Marco Asensio.

70

Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Lago Junior, přichází Yannis Salibur.

62

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Toni Kroos.

61

Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Aleix Febas, přichází Salva Sevilla.
Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Ante Budimir, přichází Cucho Hernández.

61

Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Martin Valjent, přichází Fran Gámez.

56

Real Madrid právě vstřelil branku!
A SERGIO RAMOS také tak učinil! Zatočil balón pravačkou přes čtyři hostující hráče ve zdi a rozvlnil prostor u levé tyče ze svého pohledu. Real má nakročeno ke třem bodům. Vede 2:0 a jelikož to není o poločase, tak to vypadá na plný bodový zisk pro domácí mužstvo.

46

Modrič (Real) se zlobí, ale sudí Melero mu ukazuje, že použil loket při bránění Febase, ten se drží za obličej. Modrič si prohlédl žlutou kartu.

45+1

Rozhodčí Melero přidal tři minuty! To je zhruba tolik, kolik byla pauza na občerstvení.

35

Ramos (Real) vystoupil a trefil zezadu do pravé nohy Budimira. Žlutá karta pro velkého sběratele karetních trestů je na světě.

21

Samozřejmě, že přišly hostující protesty a sudí udělil žlutou kartu někomu ze střídajících hráčů, kteří dnes sedí na tribuně a mají dodržovat dvoumetrové rozestupy.

19

Real Madrid právě vstřelil branku!
Mallorca chtěla, aby se ve středovém kruhu pískal zákrok vracejícího se Carvajala na Daniho Rodrígueze. Rozhodčí Melero do hry nezasáhl! Nechal ji pokračovat...

Real směřoval do protiútoku a Modrič periferně viděl, že mu do levé poloviny vápna nabíhá VINICÍUS JUNIOR, takže mu předal balón přes Balea. Ten stál pro změnu na hranici ofsajdu, ale evidentně nikoliv v něm. Hru totiž ovlivnil a pokud by stál v ofsajdu, tak by se (alespoň podle pravidel) musel gól odvolat. VINCÍUS JUNIOR tak skóroval pod břevno a Real vede 1:0.

10

První střela hostů v zápase a Courtois měl, co dělat! Mohammed dostal balón krásně proti noze a jeho křižnou tvrdou střelu poslal belgický gólman rukama na roh!

8

Budimir vyfasoval žlutou kartu, kdy při hlavičkovém souboji s Varanem zasáhl levou rukou jmenovaného francouzského obránce do obličeje. To je docela nepříjemnost. Hned v deváté minutě žlutá karta proti Realu Madrid... Ačkoliv je Budimir útočníkem...

7

Benzema nedal zajímavou šanci, zpracoval si balón v pravé polovině vápna, ale Manolo Reina vyrazil bodlo k přední tyči, následně skákal krásně proti Baleovi ze střední vzdálenosti.

Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se utkání odehraje bez diváků.

Real Madrid – RCD Mallorca

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 19. Vinícius Júnior (Modrić), 56. Ramos

Karty:   35. Ramos (REA), 46. Modrić (REA), 80. F. Mendy (REA), 87. Kroos (REA) – 8. Budimir (MLR), 21. Señé (MLR)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 18:11.

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (C), F. Mendy – Valverde, Modrić (71. Asensio) – Bale (71. Isco), E. Hazard (62. Kroos), Vinícius Júnior (83. M. Díaz) – Benzema (83. B. Díaz).
Náhradníci: Aréola, Altube – Militao, James Rodríguez, Asensio, B. Díaz, Hernandez, Isco, Kroos, Marcelo, M. Díaz, Rodrygo.

RCD Mallorca: Reina (C) – Valjent (61. Gámez), Raíllo, Sedlar – Pozo, Baba Mohammed (83. Romero), Febas (61. Sevilla), Lago Junior (70. Salibur) – Rodríguez, Kubo – Budimir (61. Cucho Hernández).
Náhradníci: Parera – Campos, Prats, Salibur, Chavarría, Romero, Sastre, Cucho Hernández, Señé, Trajkovski, Sevilla, Gámez.

Rozhodčí: Melero – Torre, Martínez