Menu

Fotbal

Niké liga

FC ViOn Zlaté Moravce – AS Trenčín

2:3

konec (0:2)

20.06.2020, 20:00 • Štadión FC ViOn, Zlaté Moravce • 2. kolo • Aleš Pur (@PurAles)

Tipsport: 3.82 4.01 1.82 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

77

Zlaté Moravce daly gól! A máme tu drama! Na levé straně si s míčem běžel nepokrytý MARTIN KOVAĽ, napřáhl ze slušné vzdálenosti a parádní ranou trefil vzdálenější horní roh Šemrincovy branky – 2:3!

60

Zlaté Moravce daly gól! Gólu se dočkávají i domácí. Na pravém křídle se uvolnil Švec, prudce přihrál na malé vápno, kde se nepovedlo odvrátit Križanovi a TOMÁŠ ĎUBEK nekompromisně napálil zblízka míč do sítě – 1:3.

56

Trenčín právě vstřelil branku!
A teď už je tu gól. Hosté předvedli rychlý přechod do útoku, van Kessel pustil přihrávku na rozběhnutého OSMANA BUKARIHO, ten to vzal na sebe a po krátkém sprintu překonal Pindrocha nekompromisní ranou – 0:3.

36

Trenčín právě vstřelil branku!
No a je to už o dvě branky. Na levé straně se tentokrát uvolnil van Kessel, i on poslal do šestnáctky příhru po zemi a podobně jako před chvílí se ke střele dostal JAKUB KADÁK, který svou střelou nasadil gólmanovi jesle a upravil na 0:2.

33

Trenčín právě vstřelil branku!
Hosté jdou do vedení! Po levé straně potáhl akci Keston, po zemi přihrál do šestnáctky, kde byl nikým nebráněný JAKUB KADÁK a ten ranou do protipohybu gólmana rozvlnil síť – 0:1.

FC ViOn Zlaté Moravce – AS Trenčín

2:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 60. Ďubek, 77. Kovaľ – 33. Kadák, 36. Kadák, 56. Bukari

Karty:   90+2. El Mahdioui (TRE)

FC ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Asanović, Hrnčár, Tóth (46. Chren), Brašeň – Ďubek (C), Švec, Duga, Sloboda (69. Grozdanovski), Kovaľ – Cmiljanić (46. Válovčan).
Náhradníci: Chovan – Grozdanovski, Chren, Richtárech, Orávik, Válovčan.

AS Trenčín: Šemrinec – Šulek (C), Križan, Kapuadi, Keston – Zubairu, El Mahdioui, Kadák (87. Čataković) – Bukari, van Kessel (89. Depetris), Ghali.
Náhradníci: Bergsen – Corryn, Čataković, Slávik, Ligeon, Tučný, Depetris.

Rozhodčí: Očenáš – Polášek, Galo

Diváci: 332