Menu

Fotbal

Turecká Superliga

Çaykur Rizespor – Galatasaray Istanbul

2:0

konec (1:0)

14.06.2020, 20:00 • Çaykur Didi Stadyumu, Rize • 27. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 6.2 4.29 1.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Kartami rozhodčí v posledních minutách rozhodně nešetří. Jejím dalším držitelem je Burak Albayrak, obránce zezadu srazil k zemi Falcaa.

90

90. Büyük dostal druhou žlutou kartu za řeči

90

Zkušený dvaatřicetiletý Adem Büyük se nechal vykartovat během necelé čtvrt hodiny! Turecký hráč si zřejmě neodpustil zbytečných slov směrem k hlavnímu rozhodčímu, druhé kartě se nicméně hodně diví.

87

To však nelze říci o jeho dalším zákroku. Adem Büyük znovu skluzoval, jenže místo balónu tentokráte zasáhl nohy Çağlayana. Uğurlu v krátkém časovém sledu uděluje druhou žlutou.

84

Po nedovoleném zákroku Samudia k balónu přiběhl Amedej Vetrih a odkopl jej dále od místa přestupku. Tato skutečnost sudímu neunikla, slovinský defenzivní záložník inkasoval žlutý kartónek.

61

Druhá žlutá karta v krátkém časovém sledu. Milan Škoda postrčil Donka, jemuž se to vůbec nelíbilo a po českém útočníkovi se ohnal pravou nohou. Právě za toto oplácení rozhodčí trestal.

59

Kapitán Rizesporu Miguel Samudio si z blízkosti prohlédl kartu žluté barvy. Stalo se tak poté, co na polovině hřiště trefil loktem do obličeje Akbabu.

7

Tak to je opravdu velmi kuriózní situace. Exekuce se chopil levý bek Dario Melnjak, jenž trefil dvojčlennou zeď, při snaze o dorážku pak tvrdě zajel do jednoho z protivníků. Za tento počin si vysloužil žlutou kartu.

Çaykur Rizespor – Galatasaray Istanbul

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 42. Milan Škoda, 53. Torun

Karty:   7. Melnjak (RIZ), 59. Samudio (RIZ), 84. Vetrih (RIZ), 90+3. B. Albayrak (RIZ) – 61. Donk (GAL), 87. Büyük (GAL)   90. Büyük (GAL)

Neproměněná penalta: 42. Milan Škoda (RIZ), brankář Kocuk zneškodnil

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:9. Rohy: 1:10. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 17:18.

Çaykur Rizespor: Çetin – Morozjuk, Talbi, I. Fernandes, Melnjak – Vetrih (89. B. Albayrak), Diomandé (81. Güçtekin) – Torun (68. Çağlayan), Garmaš (68. Durak), Samudio (C) – Milan Škoda (89. Ovacıklı).
Náhradníci: Kazmaz, Akkan – B. Albayrak, Borjačuk, Çağlayan, Durak, Güçtekin, Koc, Ovacıklı, Sasse.

Galatasaray Istanbul: Muslera (C) (24. Kocuk) – Mariano, Donk, Çalık (46. Andone, 72. Bilhanda), Saracchi – Fígúlí, Lemina, Seri, Ö. Bayram (46. Akbaba), Onyekuru (77. Büyük) – Falcao.
Náhradníci: Kocuk – Akbaba, Andone, Antalyalı, E. Bayram, Bilhanda, Büyük, Inan, Linnes, Özbayraklı.

Rozhodčí: Uğurlu – Sezertam, Çimen