Menu

Další

Oktagon Underground

Kamil Cibinski - Jakub Kadáš

Cibinski

konec

06.06.2020, 20:00 • David Suchý

Vítěz: K. Cibinski (na body) (20:15:22)
Třetí duel tohoto turnaje měl zatím nejatraktivnější podívanou. Kamil Cibinski se celý zápas prezentoval celou řadou úspěšných takedownů, které defakto rozhodly o jeho vítězství. Cibinski však měl hned několikrát namále, během tohoto zápasu byl hned dvakrát počítán, avšak z těchto těžkých momentů se dostal na jedničku. Jakub Kadáš rozhodně nepředvedl špatný výkon, jenomže zásadní rozdíl udělaly takedowny.

Konec zápasu.

2:40

A další...

2:26

Dva kopy jdou na konto Kadáše, poté se mu navíc povedla dobrá levá zadní. Cibinski si poté připsal další takedown.

1:55

Jakub Kadáš se sice snaží s tímto zápasem něco udělat, jenomže má velký problém s obranou proti takedownům. Cibinski tak připisuje snad desátý.

1:15

Další výstavní takedown od Kamila Cibinskiho, který bez větších problémů hodil soupeře zpět na zem. Netrvalo dlouho a opět jsme se dostali na zem.

0:44

Jakub Kadáš navíc před malým momentem sám promáchl, což ho dokonce hodilo na zem. Cibinski se snažil nasadit submisi, což v Undergroundu pochopitelně nemůže.

0:20

Kadáš si v úvodu třetího kola nedal pozor na nepříjemnou pravačku, po které sám skončil na zemi. Hodně překvapivě sudí nebude počítat.

Začalo 3. kolo

Skončilo 2. kolo

2:35

Tvrdá zadní od Kadáše sice našla svůj cíl, jenomže Cibinskimu se povedlo tento zápas dostal zpět na zem. Jeho taktika tak zatím funguje.

1:40

Duel se opět dostal na zem, i tentokráte za přispění Cibinskiho. Ten se nyní rovněž několikrát dobře trefil, což přineslo krev v obličeji Jakuba Kadáše.

1:12

Sledujeme atraktivní podívanou, jenomže Kadáš má naprosto zoufalou obranu proti takedownům. Bod dolů šel také na konto Cibinskiho, který opakovaně po takedownech vstává přes soupeře.

0:35

Jenomže Kamil Cibinski se už poněkolikáté zachránil rychlým nástupem do takedownem, v tomto momentu má již třetí úspěšný takedown v tomto kole.

0:10

Cibinski byl opět poslán na zem, což pro sudího znamenalo signál pro počítání. Kadáš má vítězství na dosah, potřebuje totiž ještě jedno počítání.

Začalo 2. kolo

Skončilo 1. kolo

2:45

Cibinski však přispěchal s dalším úspěšným takedownem.

2:06

Fantastický nástup od Kadáše, který pravačkou poslal soupeře na zem. V krátkém časovém sledu se mu to povedlo podruhé, Cibinski tak byl poprvé počítán, avšak bude pokračovat.

Kamil Cibinski - Jakub Kadáš

Cibinski

konec

Zpět na online