Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Bayer Leverkusen – Bayern Mnichov

2:4

konec (1:3)

06.06.2020, 15:30 • BayArena, Leverkusen • 30. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 8.29 5.92 1.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

74

Leon Goretzka si s velkou lehkostí pohrál s Aleksandar Dragović, jenž posléze zastavil středopolaře za dres, čímž pochopitelně zastavil jeho pohyb. Hlavní rozhodčí správně udělil stoperovi kartu žluté barvy.

40

V pokutovém území soupeře se útočného faulu dopustil Thomas Müller.Faul nevypadal nijak zvlášť nebezpečně, podhrotový hráč si ale nejspíše neodpustil nějaká ostřejší slova k výroku, hlavní rozhodčí proto tasil z kapsičky žlutý kartónek.

35

Karim Bellarabi se snažil držet krok s Comanem, ale brzy pochopil, že to není možné. Třicetiletý Němec skluzem poslal soka k zemi. Jasná žlutá.

32

Těsně za polovinou hřiště nešetrně naskočil do Baumgartlingera kanonýr Robert Lewandowski. Polák inkasoval pátou žlutou v sezóně, a to znamená jediné, že následující ligové klání stráví na tribuně.

30

Nadiem Amiri se stává druhým hráčem se žlutou kartou na kontě. Stalo se tak poté, co na levé straně podrazil Daviese, který by se jinak dostal za záda osobního strážce.

8

Máme tu první žlutou kartu. Ta nepřišla za faul, nýbrž za simulování. Jejím autorem je Kingsley Coman, který se pokusil vybojovat přímý kop na hranici šestnáctky, Tapsoba se ho ale vůbec nedotkl.

Bayer Leverkusen – Bayern Mnichov

2:4

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 10. Alario (Baumgartlinger), 89. Wirtz (Paulinho) – 27. Coman (Goretzka), 42. Goretzka (T. Müller), 45. Gnabry (Kimmich), 66. Lewandowski (T. Müller)

Karty:   30. Amiri (LEV), 35. Bellarabi (LEV), 74. Dragović (LEV) – 8. Coman (BAY), 32. Lewandowski (BAY), 40. T. Müller (BAY)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 4:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:4.

Bayer Leverkusen: Hrádecký – Tapsoba, S. Bender, Dragović – Bellarabi (46. Wirtz), Baumgartlinger (C) (62. Paulinho), Aránguiz, Amiri (46. Demirbay) – Diaby, Alario (76. Volland), Bailey (46. Wendell).
Náhradníci: R. Özcan – Tah, Wendell, Weiser, Demirbay, Palacios, Wirtz, Paulinho, Volland.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, J. Boateng, Alaba, A. Davies (85. Lucas Hernández) – Kimmich, Goretzka (74. Javi Martínez) – Coman (66. Perišić), T. Müller, Gnabry (74. Th. Alcântara) – Lewandowski.
Náhradníci: Ulreich – Odriozola Arzallus, Javi Martínez, Lucas Hernández, Th. Alcântara, Perišić, S. Singh, Zirkzee.

Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Assmuth