Menu

Další

Oktagon Underground

Magdalena Šormová - Tereza Dvořáková

Šormová

konec

30.05.2020, 21:03 • David Suchý

Vítěz: M. Šormová (na body) (21:18:51)
První ryze ženský duel v Oktagonu Underground je minulostí. Favorizovaná Magdalena Šormová nakonec dovedla tento zápas do vítězného konce, nicméně k této výhře nevedla zrovna snadná cesta. Tereza Dvořáková nepředvedla vůbec špatný výkon, ba naopak se prezentovala velice sympaticky. Nakonec zásadní zbraní v podání Šormové byly takedowny, které zřejmě rozhodly o osudu tohoto zápasu.

Konec zápasu.

2:23

Ani double leg takedown v podání Šormové sudímu nestačil k tomu, aby ho počítal za úspěšné. Sledujeme strhující koncovku třetího kola.

1:54

Navíc to v krátkém časovém sledu vypadalo na další úspěšný takedown, avšak Tereza Dvořáková předvedla o poznání lepší obranu a z těžké pozice se dostala na jedničku.

1:24

Šormová opět ve správnou dobu vsadila na pokus o takedown, který byl také v tomto případě úspěšný. Dvořáková má s obranou velké problémy.

0:52

Dvořáková se však prezentovala dobrým low kickem, který rozhodně musel bolet. Šormová se poté trefila povedeným hákem z ústupu.

0:26

První menší přestřelka, která ovšem byla rychle minulostí. Ani jedna ze zápasnic nepřidala nic moc zásadního, třetí kolo je tak hodně opatrné.

Začalo 3. kolo

Skončilo 2. kolo

2:24

Záhy při pokusu o takedown vsadila na nečekaný loket, který vyvolal krev v nosu Dvořákové. Předchozí takedown ale úspěšný nebude.

2:04

Po delší době také low kick, avšak velice dobrý nástup předvedla Tereza Dvořáková, která předvedla dobrou kombinaci. Šormová se však dostala z těžké pozice.

1:35

Hodně naivním takedownem to zkoušela právě Magdalena Šormová, která s touto snahou pochopitelně nebyla úspěšná.

1:11

Šormová ovšem kontruje maximálně přesnými údery, jeden z nich vytáhla také v tomto případě, jednalo se o pravý hák přímo na bradu.

0:38

Tereza Dvořáková pochopitelně bude muset zabrat, první kolo totiž získala její soupeřka. Podle toho se odvíjí úvod druhého kola, který je hodně aktivní, avšak bez úderu.

Začalo 2. kolo

Skončilo 1. kolo

2:47

Naskočený superman v podání Dvořákové, jenomže Šormová ihned poté přidala třetí úspěšný takedown, díky čemuž strhla vítězství v prvním kole na svou stranu. Navíc to bude s rozdílem dvou bodů.

2:08

Dobrý kryt předvedla Šormová, která se ihned záhy pokusila o levý hák, jenž byl velice dobrý. Tereza Dvořáková čeká na nějaký další povedený úder.

1:47

Aktivní pojetí bitvy pokračuje ve středu oktagonu, kde jsme viděli dva údery. Ani jeden však nebyl nikterak dramaticky vážný.

Magdalena Šormová - Tereza Dvořáková

Šormová

konec

Zpět na online