Menu

Fotbal

FORTUNA:LIGA

SK Slavia Praha – FK Jablonec

5:0

konec (2:0)

30.05.2020, 20:00 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • 26. kolo • Adam Kolář

Tipsport: 1.3 5.54 11.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

78

78. Abdalláh Júsuf Hilál - 5:0

78

Slavia právě vstřelila branku!
Vzhledem k rozhodnutému stavu se hned několik domácích hráčů hnalo k balonu, přece jenom šlo o jednoduchou příležitost, jak si zlepšit bez většího tlaku osobní statistiky. Exekuce se nakonec ujal JÚSUF HILÁL, který poslal míč nechytatelně do šibenice. Gólman Hrubý i tentokrát tipl stranu správně, i tentokrát byl však úspěšnější střelec.

61

61. Stanislav TECL - 4:0

61

Slavia právě vstřelila branku!
STANISLAV TECL je za svůj dnešní velice dobrý a také velice bojovný výkon odměněn gólem. Stanciu si počínal velice rozvážně, když postupoval na bránu tváří v tvář Hrubému z levého křídla a ostrého úhlu. Nezazmatkoval totiž, adresoval přesný pas napříč malým vápnem na zadní tyč, kde měl Tecl opravdu snadnou úlohu a placírkou uklidil míč jednoduše do sítě.

56

56. Lukáš PROVOD - 3:0

56

Slavia právě vstřelila branku!
Jako kdyby si Nico Stanciu četl tento textový přenos a má slova o nepřesnosti chtěl vyvrátit. Rumunský fotbalista si totiž převzal míč ve středu hřiště a milimetrově přesnou přihrávkou vzduchem našel za obranou Jablonce v perfektně načasovaném náběhu LUKÁŠE PROVODA, který postupoval sám na bránu a zakončil zcela přesně a nezištně. Hrubý byl na jeho pokus krátký a Slavia vede 3:0.

29

29. Tomáš HOLEŠ - 2:0

29

Slavia právě vstřelila branku!
Sešívaní jdou do dvoubrankového vedení! Pohledná akce vedla po pravé straně, Tecl stříleným centrem našel ve vápně nepokrytého TOMÁŠE HOLEŠE a ten měl už poměrně snadnou úlohu, s níž si poradil náležitě, míč totiž uklidil bezpečně za záda přesouvajícího se Hrubého.

21

21. Nicolae STANCIU - 1:0

21

Slavia právě vstřelila branku!
Penaltu si vzal na starost NICOLAE STANCIU, který nezaváhal. Míč poslal ze svého pohledu doleva a přestože Hrubý vystihl směr rány, neměl příliš šancí na míč dosáhnout, neboť šlo o skvěle umístěnou dělovku.

SK Slavia Praha – FK Jablonec

5:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 21. Stanciu (pen.), 29. Holeš (Tecl), 56. Provod (Stanciu), 61. Tecl (Stanciu), 78. Júsuf Hilál (pen.)

Karty:   25. Kratochvíl (JAB), 85. Dočekal (JAB)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 6:1. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 18:8.

SK Slavia Praha: O. Kolář – Bořil (C), Kúdela (76. Frydrych), Zima, Coufal – Takács, Holeš (65. Traoré) – Masopust (65. Hellebrand), Stanciu (73. Júsuf Hilál), Provod – Tecl (65. Musa).
Náhradníci: Kovář – Frydrych, Hellebrand, Oscar, Musa, Júsuf Hilál, Traoré.

FK Jablonec: V. Hrubý – Li. Holík, Jeřábek, Štěpánek, Krob – Hämäläinen (77. R. Acosta), Považanec (C) – Pleštil (86. Černák), T. Pilík, Kratochvíl – Chramosta (66. Dočekal).
Náhradníci: Hanuš – R. Acosta, Černák, Breda, Peřina, Dočekal, Velich.

Rozhodčí: Královec – Nádvorník, Mokrusch (Ginzel)