Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Eintracht Frankfurt – SC Freiburg

3:3

konec (1:1)

26.05.2020, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • 28. kolo • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 2.1 3.59 3.69 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

Frankfurt právě vstřelil branku!
Vyrovnáno! Na Kostićův přetažený centr si naběhl TIMOTHY CHANDLER a americký obránce pár desítek sekund po nástupu na hřiště vyrovnává!

79

Frankfurt právě vstřelil branku!
Frankfurt dnes zahazuje neuvěřitelné tutovky, branky ale naopak střílí z velmi šťastných situací! Robin Koch nejdříve nedokázal odkopnout míč z hranice vlastního pokutového území, pak se k němu dostal zpět, ovšem v pokutovém území si s ním počínal natolik laxně, že mu jej DAJČI KAMADA ustřelil přímo do branky Freiburgu!

69

Freiburg právě vstřelil branku!
Hosté neuvěřitelně vyučují Frankfurt v efektivitě! Domácí propadli ve středu hřiště, Vincenzo Grifo přihrál do volného prostoru LUCASI HÖLEROVI, jenž tváří v tvář Trappovi nedal domácímu brankáři šanci zasáhnout!

67

Freiburg právě vstřelil branku!
Věřte nevěřte, Frankfurt už mohl vést minimálně 7:1, místo toho ale znovu prohrává!

Hosté skvěle sehráli standardní situaci, na Günterův centr si naběhl NILS PETERSEN a prudkým zakončením pokořil brankáře Trappa!

35

Frankfurt právě vstřelil branku!
Domácí se šťastně dostali k vyrovnání! Kamadovu střelu brankář Schwolow vyrazil jen do spoluhráče Kocha, od nějž si míče našel cestu k ANDRÉMU SILVOVI, jenž zakončoval takřka do prázdné branky!

28

Freiburg právě vstřelil branku!
Freiburg se ujímá vedení! Po pohledné souhře Güntera s Waldschmidtem se míče u rohu pokutového území zmocnil VINCENZO GRIFO, navedl si jej ke středu hřiště a skóroval svoji slabší pravačkou, když míč mimo dosah brankáře Trappa jemnou tečí nasměroval bránící Makoto Hasebe!

Eintracht Frankfurt – SC Freiburg

3:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 35. André Silva, 79. Kamada, 82. Chandler (Kostić) – 28. Grifo (Waldschmidt), 67. Petersen (Günter), 69. Höler (Grifo)

Karty:   30. Rode (FRN), 67. Ilsanker (FRN), 90+3. Hasebe (FRN), 90+5. Gaćinović (FRN) – 19. Waldschmidt (FRE)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 16:5. Střely mimo: 19:5. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:9.

Eintracht Frankfurt: Trapp – A. Touré (81. Chandler), Hasebe, Hinteregger (90. N'Dicka) – Rode (74. de Guzmán), Ilsanker, Kamada, Torró (46. Kohr), Kostić – Dost (74. Gaćinović), André Silva.
Náhradníci: Rönnow – Durm, de Guzmán, D. da Costa, Chandler, Gaćinović, G. Fernandes, N'Dicka, Kohr.

SC Freiburg: Schwolow – Schmid, Koch, Gulde, Günter – Sallai (59. Lienhart), Abraši (87. Frantz), Höfler, Grifo (82. Kwon Čang-hoon) – Höler, Waldschmidt (59. Petersen).
Náhradníci: Flekken – Heintz, Borrello, Frantz, Kwon Čang-hoon, Lienhart, Petersen, Tempelmann, Schlotterbeck.

Rozhodčí: Petersen – Pickel, Stein