Menu

Další

UFC

Song Yadong vs. Marlon Vera

Vítěz: S. Yadong (na body)

konec

17.05.2020, 03:15 • Florida, USA • David Suchý

Vítěz: S. Yadong (na body) (03:37:15)
První utkání hlavní karty je minulostí, dost možná se jedná o šokující rozhodnutí sudích. Song Yadong byl v prvním kole aktivnější, nicméně nadcházející dvě hrály ve prospěch Very. Ten zejména ve třetím kole předvedl celkem suverénní výkon, což mělo stačit na výhru. Nakonec tomu je naprosto opačně, všichni tři sudí se shodli na výhře Yadonga. Aby toho nebylo málo, tak Vera odmítl Yadongovi podat ruku, sám si byl totiž výhrou naprosto jistý.
Čekáme na vyhlášení vítěze, dojde totiž k rozhodnutí rozhodčích.

Konec zápasu.

04:30

Song Yadong přečkal hned dva čistě trefené lokty v krátkém časovém sledu, Vera má koncovku třetího kola pod kontrolou.

04:10

Navíc se Verovi povedl další takedown, na zemi navíc zásobuje soupeře několika údery.

03:47

Závěr zápasu je opravdu strhující. Sledujeme totiž řadu přestřelek, kterou nyní narušil klinč u pletiva, ve kterém je aktivnější Marlon Vera.

03:12

Další slušná přestřelka přímo ve středu oktagonu. Song Yadong investuje mnoho sil, avšak se mu to zatím vyplácí. Drtivá většina totiž našla svůj cíl.

02:36

Po hodně, hodně dlouhé době jsme sledovali low kick, a sice v podání Marlona Very. Song Yadong však začíná tlačit, to totiž hodně potřebuje.

01:54

Song Yadong naprosto ztratil rychlost, třetí kolo mu navíc vůbec nevychází. Vera tak nemá problém s krytem, sám si hledá místečko ke kombinacím.

01:14

Vera kontroloval pozici, současně to Yadong zkoušel up kicky. Oba se poté dostali zpět do postoje, což si vysloužilo několik tvrdých úderů.

00:47

Tohle může být zásadní okamžik zápasu. Vera totiž Yadonga strhl na zem, díky čemuž se dostal k úspěšnému takedownu. Málem se ocitl v plném mountu.

00:20

Vera doslova vletěl do svého soupeře, který schytal tvrdé koleno přímo do břicha. Oba bojovníci pracují u pletiva, aktivněji ale působí Marlon Vera.

Začalo 3. kolo

Skončilo 2. kolo

04:15

Parádní přestřelka u pletiva hrála ve prospěch Very, který dokonce tvrdě zasáhl loktem. Koncovka druhého kola má určitě grády.

03:47

Vera zkusil koleno, které Yadong určitě pocítil. Druhý jmenovaný se totiž současně pokoušel o takedown, koleno mu v tom ale znemožnilo.

03:14

Dobrá rychlost levé ruky v podání Yadonga, který se zdá být o něco aktivnější. Verovi toto kolo moc nevychází, soupeř působí chytřejším dojmem.

02:54

Song Yadong to najednou rozjel, v krátkém časovém sledu se prezentoval několika dobrými údery. Vera si zatím hledá prostor k lepší kombinaci.

Song Yadong vs. Marlon Vera

Vítěz: S. Yadong (na body)

konec