Menu

Florbal

Play-down Livesport Superligy florbalu

Black Angels – Sokoli Pardubice

5:4

po prodl. (1:0, 3:4, 0:0 - 1:0) Stav série: 1:0

07.03.2020, 16:00 • SH Děkanka • 1. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.45 6.2 3.84 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Poslední perioda tohoto zápasu nám přinesla taktickou bitvu, ani jeden z celků se totiž snažil neudělat chybu, což nakonec vedlo až k prodloužení. I tam jsme navázali na průběh ze třetí třetiny, jenomže v poslední minutě prodloužení přeci jenom rozhodl domácí Jakub Hromada, který tak svému celku vystřelil vítězství v prodloužení. (18:05:39)

Konec zápasu.

64:16

64:16 Jakub HROMADA - 5:4

64:16

Black Angels právě vstřelili branku!
Tak přeci jenom je v prodloužení rozhodnuto! K míčku se totiž dostal domácí JAKUB HROMADA, který nechytatelnou střelou vymetl šibenici.
Asistence: Jakub Boček.

62:49

Ani jeden z celků nechce udělat žádnou fatální chybu, pochopitelně tedy nesledujeme zrovna mnoho vyložených šancí.

61:47

Rozhodnout se pokusil hostující Savický, který si navedl míč do střelecké pozice, jenomže poté trefil pouze dobře postaveného Píchu.

60:51

I prodloužení je zatím hodně opatrné, oba celky mají za sebou své první ofenzivní výpady, avšak žádnou vyloženou šanci jsme zatím neviděli.

60:01

Začalo prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:00

Došlo ke srážce dvou protihráčů, na malý moment se tak přerušila hra.

57:44

Black Angels se povedl přechod na druhou stranu, kde si nakonec střeleckou pozici našel Matěj Boček, který ovšem trefil pouze pozorného brankáře.

56:29

Blíží se nám konec třetí třetiny, stále sledujeme nesmírně vyrovnanou bitvu, v posledních vteřinách zápasu se doslova bojuje o každý "míček".

54:19

Hosté se nyní dostali do přečíslení dvou na jednoho, rychlá souhra nakonec přinesla střelu, která ovšem putovala úplně mimo branku Black Angels.

53:23

Domácí se i nadále snaží tvořit hru, naopak Pardubice spíše vyčkávají na vhodné situace k protiútokům.

52:07

Šmíd je dnes hodně aktivní, tentokráte se mu povedlo tečovat střelu těsně před brankářem Matiášek, naštěstí pro domácí putoval míček vedle branky.

51:24

Už delší dobu čekáme na nějaké vážnější ohrožení jedné z branek, i nadále však sledujeme vyrovnanou podívanou.

50:00

Pěkná kombinace v podání Pardubic nakonec přinesla nahrávku před prázdnou branku, kde se Šmídovi nepovedlo najít místečko v domácí brance.

49:01

Důležitý zákrok si připsal domácí brankář Matiášek, který při tomto střeleckém pokusu dokonce zakročil maskou.

48:13

Hromada si zaslouží pochvalu, povedlo se mu totiž vydolovat míček, který se snaží nepustit zpět hladovým protihráčům.

47:20

Vyloučení v týmu Black Angels (Jakub Boček – 2 min., Držení).

46:26

Do nebezpečného úniku se před malým momentem dostal hostující Pakosta, který si již připravoval zakončení, jenomže na poslední chvíli se vrátil Kopecký.

44:41

Renčínovi se povedlo čistým způsobem obrat soupeře o míček, poté se pouštěl do rychlého protiútoku, kde ho dokázala eliminovat smečka protihráčů.

42:32

Domácí se opět dostali k nadějnému náporu, který přinesl řadu střeleckých pokusů, avšak ani jedna rána neskončila za Halešem.

41:25

Sledovali jsme standardní situaci v podání domácího celku. Nakonec to na sebe vzal Pícha, jehož střela golfákem nakonec směřovala úplně vedle.

40:10

I tentokráte vyznělo úvodní vhazování pro hostující celek, který se ihned pouští do první útočné akce.

40:01

Začala třetí třetina.
Je za námi také druhá třetina, která nám pro změnu nabídla hned sedm branek. Stále platí fakt, že sledujeme celkem vyrovnanou podívanou, ve které se oba celky přetahují ve vedení. Doufejme, že nám tato branková spoušť vydrží také do poslední třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

37:31

37:31 Matěj BOČEK - 4:4

37:31

Black Angels právě vstřelili branku!
Druhá třetina je z hlediska vstřelených branek hodně výživná! Jakub Boček dokázal obelstít jednoho z protihráčů, poté se mu navíc povedlo najít svého bratra MATĚJE BOČKA, jenž s přehledem překonal Haleše.
Asistence: Jakub Boček.

35:25

35:25 Přemek PAKOSTA - 3:4

35:25

Pardubice právě vstřelily branku!
Poprvé v tomto utkání jdou do vedení hostující hráči! Obrovskou chybu udělal domácí Neklan, jehož hrubice přinesla střelu do prázdné branky, o kterou se postaral PŘEMEK PAKOSTA.
Asistence: Petr Černý.

33:46

33:46 Jan KOUREK - 3:3

33:46

Pardubice právě vstřelily branku!
Hosté však bleskovým způsobem odpovídají! Autorem branky je JAN KOUREK.
Asistence: Vojtěch Kaluža.

33:19

33:19 Jan KOPECKÝ - 3:2

33:19

Black Angels právě vstřelili branku!
O několik vteřinek později jdou domácí opět do kýženého vedení! JAN KOPECKÝ to zkoušel střelou od mantinelu, navíc se nacházel ve značném úhlu. Jeho rána přesto proletěla až do branky.
Asistence: Vojtěch Ježek.

33:13

Nejprve se do zajímavé šance dostal Šmíd, avšak na Matiáška nevyzrál. Na opačné straně měl prázdnou branku domácí Boček, který jí však netrefil.

32:10

V posledních minutách sledujeme optickou převahu domácích hráčů, kteří jsou nyní o něco aktivnější. Zatím se však pátá přesná trefa tohoto duelu nekonala.

31:13

Již podruhé v tomto duelu jsme svědky zlomené hole. Tentokráte se o to postaral domácí Vaculík, který okamžitě musí upalovat pro novou.

30:25

Velice nepříjemně zkoušel zakončit také domácí forvard Hanák, který to zkoušel střelou v běhu, avšak ani on si na Haleše nepřišel.

29:02

Bočkovi se nádherným pasem povedlo najít Renčína, ten si však nevěřil na střelu z první, místo toho vypálil až po delší době, díky čemuž na Haleše nevyzrál.

28:13

Aby toho nebylo málo, tak se nám hra o poznání přiostřuje. I to patří k těmto bojům, dost možná se bude opět muset vylučovat.

27:13

27:13 Jan SAVICKÝ - 2:2

27:13

Pardubice právě vstřelily branku!
Jenomže o pár vteřinek později máme opět vyrovnáno! JAN SAVICKÝ měl ve středu hrací plochy celkem dost prostoru na zakončení, navíc bez větších problémů prostřelil domácího brankáře.
Asistence: Martin Zozulák.

26:45

26:45 Ondřej VACULÍK - 2:1

26:45

Black Angels právě vstřelili branku!
Tak přeci jenom se domácí prosazují při vlastním oslabení! Renčín totiž při rychlé akci svého celku dokázal najít naprosto volného ONDŘEJE VACULÍKA, který se střelou do poloprázdné branky nemýlil.
Asistence: Jakub Renčín.

25:38

Hostujícímu celku se tato přesilová hra zatím moc nedaří. Hněvkovský se navíc pokoušel zahrozit ve vlastním oslabení, nakonec se nejednalo o nic vážnějšího.

24:58

Vyloučení v týmu Black Angels (Jakub Boček – 2 min., Hrubost).

24:48

24:48 Václav OUBRECHT - 1:1

24:48

Pardubice právě vstřelily branku!
Jenomže rázem máme vyrovnáno! VÁCLAV OUBRECHT to udělal velice dobrým způsobem, poradil si totiž s přesilou protihráčů, načež se mu povedlo překonat Matiáška střelou do šibenice.
Asistence: Vojtěch Kaluža

23:58

Další zakončení tentokráte vyprodukoval domácí Bauman, který to zkoušel z velké vzdálenosti, avšak trefil pouze jednoho z blokujících hráčů.

22:23

Obrannou povinnost si splnil domácí Bouček, který dokázal eliminovat jednoho z protihráčů, načež se jemu samotnému povedlo přesně rozehrát.

21:29

O první střelecký pokus prostřední třetiny se postaral hostující Pakosta, který to zkoušel přímo z voleje, jenomže na Matiáška ani tentokráte nevyzrál.

20:10

Úvodní vhazování druhé třetiny vyznělo lépe pro Pardubice, které ihned zavezly míček směrem dozadu.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 8 – 7.
Je za námi první třetina, která nám nakonec přinesla jedinou branku, o kterou se postaral domácí Hromada. Zatím sledujeme celkem vyrovnanou podívanou, ve které jsme moc vyložených šancí neviděli. I tak měli oba brankáři celkem dost práce, uvidíme, co nabídne druhá třetina.

20:00

První třetina skončila.

19:11

Petržela pro změnu zkoušel domácího brankáře překvapit bekhendovým zakončením, jenomže Matiášek s tímto úmyslem počítal a míček chytá mezi betony.

18:11

Směrem dopředu se pokoušel vydat také hostující Formánek, avšak jeho střela ze značného úhlu nakonec brankáře neměla šanci vylekat.

17:50

Domácí hráči měli k dispozici standardní situaci, která byla rozehrána natolik špatným způsobem, že naopak málem přišlo nebezpečí pro brankáře Matiáška.

15:59

Po delší době se zaskvěl také domácí brankář Matiášek, kterému se v tomto případe povedlo podržet svůj celek ve vedení.

15:11

Zatím sledujeme celkem vyrovnané utkání, moc vyložených šancí není k vidění. I to jasně hovoří o tom, že ani jeden z celků nechce sestoupit.

14:19

Studený se pokoušel ohrozit branku soupeře, zdárně mu navíc sekundoval hostující Klein, který si nakonec pomohl čistým způsobem.

12:55

12:55 Jakub HROMADA - 1:0

12:55

Black Angels právě vstřelili branku!
Až nyní jsme se branky dočkali, do vedení se dostávají domácí hráči! JAKUB HROMADA se prodral podél levého mantinelu až do zakončení, které nebylo nikterak důrazné. I to stačilo k překonání Haleše, jenž nemá čisté svědomí.
Asistence: Jakub Renčín.

11:44

Do střelecké pozice se dostal domácí Straka, který však nevyprodukoval nic nebezpečného. Stále jsme branku neviděli, sledujeme rychlou protiakci.

10:00

Ježek se málem dostal do šance, jenomže nepřešel přes posledního hráče. Bylo to s faulem, domácí hráči tak budou rozehrávat z dobré pozice.

08:50

Fotbalovým způsobem to provedl Hromada, který raději zametl míček ven z hrací plochy. Nebezpečně a neúnavně ho totiž napadal Formánek.

07:40

Před malým momentem se blýskl hostující brankář Haleš, kterému se povedlo vychytat Studeného.

06:10

Pardubice se v úvodu tohoto zápasu snaží útočit díky rychlým protiútokům, domácí brankář Matiášek je však zatím pozorný.

05:11

Domácí Renčín to udělal šikovně, před brankou totiž hledal svého kolegu Bočka, jenomže tomu se nepovedlo trefit prázdnou svatyni.

04:33

Hra byla v krátkém časovém sledu opět pozastavena, míček se opět dostal ven ze hřiště. Tentokráte rozehrává Bauman, na hřiště zamířily čerstvé síly.

03:33

Hostující hráči v poklidu kombinují na vlastní polovině, což pochopitelně nevede k ničemu nebezpečnému. Soupeř se pokouší napadat tuto kombinaci.

02:22

Směrem dopředu to zkoušelo také hostující útočné komando, které se rovněž daleko nedostalo. Míček navíc skončil mimo hrací plochu, hrát budou Pardubice.

01:10

Do úvodního zakončení tohoto zápasu se dostal domácí Kopecký, kterému se však nepovedlo překonat Haleše. Pardubice tak rozehrávají od své branky.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Black Angels: Körber (Matiášek) – Bauman, Boček, Bouček, Ježek, Král, Straka, Vaculík – T. Hanák, Hněvkovský, Hromada – Jaroš, Kopecký, Neklan – Novotný, Pícha, Renčín – Studený.

Sokoli Pardubice: Haleš (Paukrt) – Klein, Oubrecht, Slabý – Bílý, Černý, Formánek – Kaluža, Kourek, P. Pakosta – Petržela, Prix, Savický – Šmíd, Teichman, Zozulák.

Rozhodčí: Martin Both a Vladimír Černín.
Papírovým favoritem celé série bude právě domácí celek tohoto zápasu, tedy Black Angels, které se v základní části umístilo o tři příčky výše. Pro Black Angels hrají také vzájemné zápasy, oba totiž dokázalo vyhrát. Oba navíc přinesly velkou porci branek, první duel totiž skončil poměrem 11:10, ten druhý rovněž s rozdíl o jednu branku, tentokráte však 10:9.
Florbalisté Black Angels se v základní části umístili na jedenácté pozici tabulky, přičemž na desátou Ostravu chyběla pouze lepší vzájemná bilance. Pro Black Angels to tak znamená skupinu o udržení, což si před tímto ročníkem určitě nikdo nepřál. O tomto osudu tak trochu rozhodl poslední duel, ve kterém domácí celek tohoto zápasu nestačil na pražskou Spartu, která vyhrála na nájezdy. Na opačné straně stojí Pardubice, které se pro změnu umístily na poslední pozici tabulky, přičemž z šestadvaceti duelů získaly pouze třináct bodů. Pardubice celkem slavily pouze ve čtyřech případech, což je rozhodně málo. Hostující tým tohoto zápasu tak bude muset zabrat, pakliže se tedy chce zachránit v soutěži.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům florbalu! Play-down Tipsport Superligy má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Black Angels a Sokoli Pardubice.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

Black Angels – Sokoli Pardubice

5:4

po prodl. (1:0, 3:4, 0:0 - 1:0) Stav série: 1:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Hromada (Renčín), 27. Vaculík (Renčín), 34. Kopecký (Ježek), 38. Boček (Boček), 65. Hromada (Boček) – 25. Oubrecht (Kaluža), 28. Savický (Zozulák), 34. Kourek (Kaluža), 36. P. Pakosta (Černý)

Black Angels: Matiášek (Körber) – Bauman, Boček, Bouček, Ježek, Král, Straka, Vaculík – T. Hanák, Hněvkovský, Hromada – Jaroš, Kopecký, Neklan – Novotný, Pícha, Renčín – Studený, Boček.

Sokoli Pardubice: Haleš (Paukrt) – Klein, Oubrecht, Slabý – Bílý, Černý, Formánek – Kaluža, Kourek, P. Pakosta – Petržela, Prix, Savický – Šmíd, Teichman, Zozulák.

Rozhodčí: Martin Both a Vladimír Černín

Diváci: 85

Průběh zápasu
1. třetina
12:55 BAN 1:0 Hromada (Renčín)
Po 1. třetině
2. třetina
24:48 PCE 1:1 Oubrecht (Kaluža)
24:58 BAN 2 Boček, Hrubost
26:45 BAN 2:1 Vaculík (Renčín)
27:13 PCE 2:2 Savický (Zozulák)
33:19 BAN 3:2 Kopecký (Ježek)
33:46 PCE 3:3 Kourek (Kaluža)
35:25 PCE 3:4 P. Pakosta (Černý)
37:31 BAN 4:4 Boček (Boček)
Po 2. třetině
3. třetina
47:20 BAN 2 Boček, Držení
Po 3. třetině
Prodloužení
64:16 BAN 5:4 Hromada (Boček)
po prodl.