Menu

Fotbal

Liga mistrů

Real Madrid – Manchester City

1:2

konec (0:0)

26.02.2020, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Osmifinále • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 3.17 3.47 2.38 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Nastavují se tři minuty.

86

86. Červená karta

86

Domácí budou dohrávat v deseti! Gabriel Jesus se pokoušel o druhý gól v zápase, už se dostal před Sergia Ramose, který ho tak zastavil jen za cenu faulu, což znamená červenou kartu, protože tím zabránil nebezpečné gólové situaci!

84

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Isco, přichází Luka Jović.

84

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Lucas Vázquez.

83

83. Kevin De Bruyne - 1:2

83

Manchester City právě vstřelil branku!
Realu Madrid během pěti minut extrémně klesly šance na postup! KEVIN DE BRUYNE si jako správný kapitán poradil s penaltou bez problémů, protože zakončoval přesně k levé tyči. Thibaut Courtois navíc ani neodhadl směr střely.

82

82. Penaltový zákrok

82

Daniel Carvajal ve vlastní šestnáctce zastavil Raheema Sterlinga dost zbytečným skluzem, míč rozhodně netrefil, takže je tu penalta!

82

Penalta pro Manchester City!

78

78. Gabriel JESUS - 1:1

78

Manchester City právě vstřelil branku!
Citizens se dostávají ke klíčovému vyrovnání! Kapitán Kevin De Bruyne se přes čtyři hráče skvostně protlačil k centru, ke kterému se hraničním zákrokem při souboji se Sergiem Ramosem dostal GABRIEL JESUS, který dokázal hlavičkovat do protipohybu Thibauta Courtoise. Asistence: Kevin De Bruyne.

75

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Gareth Bale.

73

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Bernardo Silva, přichází Raheem Sterling.

60

60. ISCO - 1:0

60

Real Madrid právě vstřelil branku!
V druhém poločase zatím jistě dominoval Manchester City, ale nakonec se paradoxně do vedení dostává Real Madrid! Všechno to začalo lacinou ztrátou Rodriho, takže střelec gólů předal míč Viníciusu Júniorovi. Ten o něj málem přišel při souboji s Kylem Walkerem, ale nakonec se k němu se štěstím vrátil, takže ve volném prostoru okamžitě našel ISCA, který zakončil přesně k levé tyči. Asistence: Vinícius Júnior.

57

A další šance pro alžírského křídelníka! Ten dostal výborný pas do běhu, díky kterému se dostal za celou domácí obranu. Nejprve si myslel, že to byl ofsajd, ale ten postranní sudí nakonec nepotvrdil, takže zakončil. Belgický brankář je však opět připraven.

54

Rijád Mahríz se rozbíhal do nebezpečného útoku, Luka Modrić tak zatáhl za ruční brzdu, protože ho zastavil skluzem, za který nemohl čekat nic jiného než žlutou kartu.

48

Federico Valverde si dost zbytečně pomohl při souboji s Ilkayem Gündoğanem rukama, takže nemohl čekat nic jiného než žlutý kartónek.

45+2

Gabriel Jesus vybojoval nejspíš poslední rohový kop prvního poločasu. Ten samozřejmě rozehrává Kevin De Bruyne, který donutil k zákroku Thibauta Courtoise. Ten však srazil míč jen k brazilskému forvardovi, který okamžitě vypálil, ale mířil jen do Casemira, který uklidil balón do bezpečí na brankové čáře!

45+1

Nastavují se dvě minuty.

33

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Aymeric Laporte, přichází Fernandinho.

32

První problém pro hosty! Aymeric Laporte zůstává sedět na trávníku, za postranní čárou je už navíc připraven Fernandinho.

30

30. Ani Benzema neuspěl

30

Na velké šance je to už 1:1! Karim Benzema se po centru dostal k zakončení z hranice malého vápna, ale míč posílal jen do středu brány, kde se famózním zákrokem blýskl Ederson. Vinícius Júnior se pak ještě pokoušel o dorážku, ale to už se mu nepovedlo!

29

Benjamin Mendy si připsal již několikátý faul, tentokrát poslal k zemi Luku Modriće. Hlavní sudí tak sečetl všechny jeho prohřešky, a udělil mu žlutou kartu.

21

21. Jesus si vypracoval nadějnou příležitost, ale gólmana nepřekonal

21

První velká šance utkání se naskytla pro Gabriela Jesuse! Kevin De Bruyne dostal dost prostoru, který využil k dobrému pasu směřující na hrotového útočníka Citizens. Ten však po zaseknutí zakončil jen do rukavic Thibauta Courtoise.

Real Madrid – Manchester City

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 60. Isco (Vinícius Júnior) – 78. Jesus (De Bruyne), 83. De Bruyne (pen.)

Karty:   48. Valverde (REA), 54. Modrić (REA) – 29. B. Mendy (MAC)   86. Ramos (REA)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 4:5. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:10.

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Ramos (C), Varane, F. Mendy – Modrić (84. L. Vázquez), Casemiro, Valverde – Isco (84. Jović), Benzema, Vinícius Júnior (75. Bale).
Náhradníci: Aréola – Militao, Kroos, Bale, Marcelo, L. Vázquez, Jović.

Manchester City: Ederson – Walker, Otamendi, Laporte (33. Fernandinho), B. Mendy – Gündoğan, Rodri, De Bruyne (C) – Mahríz, Jesus, B. Silva (73. Sterling).
Náhradníci: Bravo – Sterling, Agüero, D. Silva, Fernandinho, Cancelo, Foden.

Rozhodčí: Orsato – Manganelli, Giallatini (všichni ITA)

Odveta: Úterý 17.03.2020 Manchester City - Real Madrid