Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Detva – MAC Budapešť

2:5

konec (0:0, 1:3, 1:2)

25.02.2020, 18:00 • Zimný štadión Detva • Skupina B • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 2.25 4.5 2.38 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V tretej tretine sa nenechali hostia zbytočne vyplašiť a smelo pokračovali za víťazstvom. V 50. minúte pridal štvrtý gól Stretch. Následne ešte dokázal Podešva znížiť, ale definitívnu bodku za stretnutím dal v 60. minúte gólom do prázdnej brány Kreisz. (20:21:25)

Koniec zápasu.

59:11

Budapešť dáva gól!
MAC dáva zrejme definitívnu a poslednú bodku za týmto duelom. Vyhodený puk neznamenal icing, k puku sa dostal v rohu klziska Sofron, posunul pred bránku na BRUNA KREISZA, ktorý zblízka skóroval.

59:03

Hostia sa oslobodili, ale zakázané uvoľnenie to nie je.

58:41

Zalivin je na striedačke, začína sa detvianska hra v šestici.

58:41

Hostia sa opäť previnili zakázaným uvoľnením a vhadzovať sa znovu bude pred Bálizsom.

58:22

Rozvoj akcie v podaní budapeštianskych hráčov nebol vôbec presvedčivý. Pískalo sa zakázané uvoľnenie a hra sa sťahuje pred Bálizsa.

57:56

Domáci ostali pri puku aj v záverečných sekundách presilovej hry. Od modrej čiary pálil Gachulinec, jeho zakončenie však bolo zblokované.

57:34

Detva udržala puk na hokejkách v útočnom pásme a z pravého kruhu znovu pálil Mons. Jeho strelecký pokus bol tento raz zblokovaný.

57:02

Z rohu klziska sa dokázal šikovne uvoľniť aj legionár Jevgenij Mons. Prekorčuľoval pred bránku, odkiaľ zakončoval, ale stanovený cieľ napokon minul.

56:18

Obrovskú možnosť mal v tejto chvíli Zdeněk Král, ktorý sa ocitol pri puku pred bránkoviskom. Premiešal a zakončoval, no vynikajúci Bálizs mu nedovolil skórovať.

56:03

Detva má presilovkovú možnosť. Scott Macaulay dostáva dve minúty za seknutie.

55:43

Strela z hokejky Gábora Bugára smerovala na hruď gólmana Zalivina a vypadla mu. Ihneď však domácemu brankárovi pomohli spoluhráči.

54:57

Krížna prihrávka Frederika Fekiača došla pred bránku na hokejku Surového, ktorý prikorčuľoval k bránke. Zakončoval však len priamo do betónov Bálizsa.

54:18

Detva podnikla rýchly protiútok, ktorý potiahol po krídle Klíma. Pred bránku mu okamžite šprintoval Král. Podarilo sa mu tečovať prihrávku, ale Bálizs podržal svoj tím.

54:02

Zo stredného pásma to vyskúšal nahodením na bránku Blake Orbán. Jeho tvrdá delovka letela priamo na Zalivinovu bránku. Detviansky gólman radšej podržal.

53:03

Detva dala gól!
Tak možno predsa len nie sú šance Detvy na vyrovnanie úplne stratené. MARTIN PODEŠVA si prebral puk na ľavom kruhu a vystrelil. Puk si nešťastne do bránky tečoval protihráč a Bálizsovu lapačku poriadne prekvapil.
Asistencie: Maroš Surový, Jevgenij Mons.

52:28

Od modrej čiary sa strelecky prezentoval Frederik Fekiač. Jeho strelecký pokus letel mimo priestoru bránky.

51:33

Do dobrého postavenia si spracoval prihrávku medzi kruhmi Rastislav Gašpar, ktorý sa snažil vykúpať brankára Bálizsa. Šiel k opačnej žŕdke, ale potom triafal iba do neho.

51:22

Do útočného pásma si nakorčuľoval Majoross, prihrávku od spoluhráča si však spracovať nevedel.

50:24

Detvania nahodili puk do útočnej tretiny a okamžite sa pokúšali za ním korčuľovať. Veľmi sa im však pri zadnom mantineli nepodarilo puk získať.

49:33

Budapešť dáva gól!
MAC pomerne rýchlo využíva ponúknutú presilovú hru a zvyšuje svoj náskok. Sofron vrátil puk na modrú čiaru SCOTTOVI MACAULAYOVI, ktorý tvrdou delovkou príklepom prestrelil nič nevidiaceho Zalivina.
Asistencie: István Sofron, CJ Stretch.

48:52

Po presilovke domáceho tímu je tu rovnaká príležitosť pre hostí. Dve minúty za hákovanie dostáva Ladislav Ščurko.

47:58

Trest Bodóa vypršal, ale Detva ešte ostala v pásme. K delovke od modrej čiary sa dostal Maroš Surový a preveril betóny Benceho Bálizsa.

47:17

Gachulinec si spracoval prihrávku na modrej čiare a okamžite nahadzoval. Prudká strela však opečiatkovala iba zadný mantinel.

46:54

Gachulinec dával krížnu prihrávku z ľavého kruhu na opačný kruh na hokejku Valenta, ktorý sa pokúšal strieľať z prvej, vôbec mu však delovka nevyšla.

45:58

Detva získava príležitosť na návrat do zápasu. Dve minúty za seknutie dostáva Chris Bodó.

44:26

Do vynikajúcej gólovej príležitosti dával Bodó puk pred bránku Tomášovi Klempovi. Jeho zakončenie z prvej však fantasticky betónom zastavil brankár Alexander Zalivin.

43:23

A Detvania zbierajú cenné sekundy vo svojom oslabení aj naďalej. Teraz sa im podarilo ideálne zdržať rozohrávku a bojovať o puk popri mantineloch..

42:49

Úvodná minúta oslabenia je v podaní Detvy celkom dobrá. Budapešť sa na dvakrát musela dostať do útočného pásma postupným útokom spoza Bálizsa.

41:55

Presilová hra pre tím Budapešti. Viktor Fekiač si posedí dve minúty za podrazenie.

41:38

Prihrávka z hokejky Klempu smerovala popred bránku, kde už korčuľoval Chris Bodó. Puku sa však zmocniť nedokázal.

41:00

Gašpar zamieril za dorážkou po strele od Valenta. Brankár Bálizs však puk okamžite prikryl a protihráčom nedovolil dorážať.

40:24

Budapešťanom sa vďaka práci Bugára podarilo dostať do útočnej tretiny. S pukom na hokejkách však dlho nevydržali.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Dnešné stretnutie sleduje 203 divákov.
V prostrednej tretine sme videli dohromady štyri góly. Najprv po zásahu Gašpara z 23. minúty domáci viedli, no ich radosť netrvala dlho. Hostia odpovedali tromi gólmi, presadili sa Klempa, Pitt a Stretch. MAC teda po 40 minútach vedie 1:3.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:44

Hostia už iba v závere druhej tretiny udržiavajú aktuálny stav. Nahodili puk do útočnej tretiny a odchádzajú striedať.

38:56

Budapešť dáva gól!
Hostia napokon dokázali využiť presilovku a ujímajú sa dvojgólového vedenia. CJ STRETCH na pravom kruhu rozmýšľal, čo urobí s pukom. Rozhodol sa však pre strelu švihom, ktorá prešla popri Zalivinovej vyrážačke.
Asistencie: Scott Macaulay, István Sofron.

38:14

Vynikajúcu krížnu prihrávku dostal na pravý kruh CJ Stretch, ktorý si to ešte pripravoval na švih, ale napokon trafil iba bočnú sieť!

37:40

Presilovú hru získavajú Budapešťania. Ladislav Ščurko dostáva dve minúty za podrazenie.

37:19

Spoza ľavého kruhu sa k delovke dostal Lukáš Lalík. Jeho tvrdý pokus Bálizs dostatočne videl a stihol eliminovať jeho strelu.

36:30

Budapešť dáva gól!
Hostia otáčajú skóre a v zápase sa dostávajú do vedenia. Veľmi zaujímavo a jednoznačne to urobil JOSH PITT, ktorý prenikol pomedzi dvoch obrancov akoby sa ani nechumelilo a strelou ponad lapačku prekonal Zalivina.
Asistencie: Scott Macaulay, Gábor Bugár.

35:44

Detvania v závere presilovky vytvorili poriadny kotoloč. Na strelu spoza ľavého kruhu si to pripravil Daniel Gachulinec. Jeho tvrdú delovku dokázal Bálizs zastaviť.

34:42

Po pravom krídle sa do útočného pásma pretlačil Surový, ktorý sa dostal aj do zakončenia z tesnej blízkosti, betónom však mieril iba priamo do Bálizsa.

34:05

Presilová hra pre tím Detvy. Blake Orbán je vylúčený na dve minúty za seknutie.

33:41

Kreisz sa snažil uvoľniť medzi kruhmi a počkal si na prihrávku spoluhráča. K streleckému pokusu sa však už nedostal.

33:14

V útočnom pásme Valent prenechal puk na hokejku Gašpara, ktorý sa vysunul do podobnej pozície, z ktorej skóroval, ale tentokrát mu to strelecky nevyšlo.

32:43

Útočné pásmo obkrúžil István Terbócs, ktorý napokon prišiel na pravý kruh a odtiaľ preveril gólmana Zalivina. Detviansky brankár musel podniknúť zákrok betónmi.

31:54

Špirko sa síce dotýkal puku v strednom pásme, no bolo to na hranici červenej čiary. Aj preto čiaroví rozhodcovia odpískali zakázané uvoľnenie.

30:52

Budapešť dáva gól!
MAC pomerne rýchlo využíva presilovú hru, neprešla jedna celá minúta. Sofron rýchlo otočil hru a puk medzi kruhmi posunul TOMÁŠOVI KLEMPOVI, ktorý vystrelil z kruhu a namieril ponad Zalivinovu lapačku.
Asistencie: István Sofron, Chris Bodó.

30:07

Prvá presilovková možnosť pre hostí a šanca na zníženie. Rastislav Gašpar dostáva menší trest za hákovanie.

30:02

Strelecký pokus z hokejky Blakea Orbána bol blokovaný a puk smeroval iba na zadný mantinel. Zalivin šiel na betóny,, no nemusel.

29:28

Detvianska rozohrávka z obranného pásma po dostriedaní teraz nebola veľmi úspešná. Skončilo sa to zblokovaním puku mimo hracej plochy.

28:54

Šikovnou strieľanou prihrávkou hľadal Ščučko pred bránkoviskom zaparkovaného Podešvu, ktorý však len tak tak minul puk!

28:22

Na opačnej strane to streleckým pokusom vyskúšal od modrej čiary Golian. Aj napriek tomu, že Čacho clonil, tak dokázal Bálizs pohotovo vytiahnuť svoju lapačku.

28:07

Do rýchleho útoku vyrazili hostia. Spomedzi kruhov sa prepracúval k strele Fejes, ale nedokázal byť presný.

27:50

Daniel Gachulinec sa ako obranca vydal na ofenzívny výlet a aj sa dostal do streleckej koncovky spomedzi kruhov. Jeho pokus však zblokoval Fejes na ochrannú sieť.

27:18

Do útočného pásma po krídle zamieril Terbócs. Následne hostia udržali útočnú tretinu a podarilo sa im strelou Brancea Orbána ohroziť Zalivina. Detviansky brankár však bol úspešný.

26:30

Detvanai zostali v útočnom pásme a od modrej čiary sa podarilo vystreliť Jendroľovi. Jeho strelecký pokus Bence Bálizs betónmi bezpečne vyrazil.

25:26

Puk sa na pravý kruh odrazil k CJovi Stretchovi, pred ktorým sa značne otvoril priestor a Stretch to vyžil. Svoju strelu však nasmeroval iba priamo na hruď Zalivina.

24:51

Ščurko zbytočne zabrzďoval akciu na modrej čiare. Svojím úkonom teda vystavil do ofsajdového postavenia.

24:31

Celkom si so svojimi spoluhráčmi z formácie teraz nerozumel Zdeněk Král, ktorého prihrávka z pravého kruhu šla do územia nikoho.

23:53

Po pravom krídle vykorčuľoval dopredu István Szücs, ktorému sa podarilo preveriť gólmana Zalivina strelou z kruhu. Detviansky gólman podržal vo výstroji.

23:12

Pomedzi dvoch protihráčov sa chcel predrať ofenzívne ladený obranca Golian. Puk si napokon nahodil na zadný mantinel a jeho spoluhráči oň bojujú.

22:43

A Detvanai jednoznačne ostali pri chuti. Na modrej čiare napriahol svoju hokejku Lukáš Lalík a tvrdo pálil. Jeho pokus Bálizs pokryť dokázal.

22:26

Detva dala gól!
Domáce mužstvo otvára skóre tohto duelu. Zaujímavo to vymyslel RASTISLAV GAŠPAR, ktorý sa predral popri ľavom mantineli, dostal sa bližšie pred bránku a nechytateľne zavesil ponad vyrážačku Bálizsa.
Asistencia: Daniel Gachulinec.

22:02

Hostia nahodili puk do útočného pásma a napokon sa Klempovi podarilo za bránkou ho vybojovať. Budapešťania sú však nie na dostrel brány.

21:23

Po pravom krídle dopredu s pukom smeroval Carlisle, ktorý sa pokúsil o možné nahodenie puku. To však Detvania zablokovali.

20:39

Do útočného pásma s pukom prekorčuľoval Ľupták. Následne však iba nahadzoval na zadný mantinel a jeho spoluhráčom sa puk nepodarilo zachytiť.

20:14

Kreisz chcel urýchlene rozohrávať z obranného pásma. Trochu to však prepískol a puk poslal von len na zakázané uvoľnenie.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Úvodná tretina teda veľa vzruchu nepriniesla. Žiaden tím sa nedostal do vyloženej stopercentnej šance. Detva nevyužila dve presilovky, a tak je stav po 20 minútach nedotknutý 0:0.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:33

V útočnom pásme si celkom nerozumeli Král s Podešvom. Smerovali už do vhodnej streleckej pozície, ale zle si prihrali.

18:58

Terbócs zachytil puk za detvianskou bránkou. Prekorčuľoval na ľavý kruh a odtiaľ strieľal. Jeho pokus však mieril iba priamo na Zalivinovu vyrážačku.

18:20

Puk vyletel po Terbócsovej strele na ochrannú sieť. Hra teda bola prerušená a vhadzuje sa pred brankárom Zalivinom.

17:47

V súbojoch o puk v útočnom pásme poriadne zabojoval Čacho a aj vďaka jeho práci mohli domáci zakončovať. Od modrej čiary sa to podarilo Gachulincovi. Bálizs betónom vyrážal.

16:50

Detvania vydolovali puk po súbojoch pri mantineli. Spomedzi kruhov sa podarilo vystreliť Gašparovi. Bálizs vyrážal pred seba, tam však domáci hráči na dorážku nečakali.

16:28

Do útočného pásma po krídle vyrazil Lalík, ktorý sa pokúsil vystreliť z ľavého kruhu. Jeho zakončenie bolo zblokované a letelo na zadný mantinel.

15:45

Po modrej čiare Golian nabíjal Turanovi, ktorý pálil okamžite z prvej príklepom. Jeho delovku Bálizs bezpečne zachytil. Neostáva už domácim veľa času.

14:58

Hostia dokázali vo vlastnom oslabení zaútočiť. Vhadzovalo sa v obrannom pásme Detvy a od modrej čiary strieľal Carlisle. Zalivin vyrážal a ihneď rozohrával.

14:31

Klímova prihrávka na modrú čiaru ušla Jendroľovi a Detvania museli po pobyte v útočnom pásme sami nútene opustiť tretinu súpera.

13:57

Druhá presilovka pre Detvu a znovu vylúčený Tomáš Klempa. Tentokrát dostáva trest za vyhodenie puku.

13:22

Podešva zachytil puk v útočnom pásme a posunul ho ľavý kruh Ščurkovi, ktorý okamžite strieľal. Jeho zakončenie však bolo zblokované na ochrannú sieť.

12:41

Šikovne sa dokázal po ľavom krídle uvoľniť Viliam Čacho, ktorý korčuliarsky predviedol dobrú prácu. Natlačil sa a zblízka ohrozil Bálizsa. Brankár MAC však bol pripravený.

12:14

Do protiútoku a črtajúceho sa prečíslenia vyrazila dvojica hosťujúcich hráčov. CJ Stretch potiahol útok po ľavom krídle a napokon sa rozhodol aj sám zakončiť. Zalivinovi puk vypadol, následne ho však skrotil lapačkou.

11:24

V útočnom pásme sa podarilo získať puk Rastislavovi Gašparovi, ktorý strieľal z ľavého kruhu. Jeho strelecké zakončenie však smerovalo iba priamo na Bálizsa.

10:46

Macaulay zaviezol puk do útočnej tretiny. Pred bránkou sa uvoľňoval Brance Orbán, ale vhodnú prihrávku nedostal.

09:35

Klempa smeroval s pukom do útočnej tretiny. Nepociťoval však dostatočnú podporu od spoluhráčov, a tak iba nahadzoval na zadný mantinel.

08:59

Zachytávanie puku Nándorom Fejesom na modrej čiare bolo podľa verdiktu čiarového rozhodcu už v strednom pásme, a tak sa pískal ofsajd.

08:30

Kreiszovi sa medzi kruhmi ukazoval CJ Stretch, ktorý si tam nakorčuľoval. Proti dvojici protihráčov však ustáť nedokázal.

07:49

Do útočného pásma zamieril s pukom Čenka. Ďaleko sa však pred bránku nedostal, puk mu hostia vypichli a rozohrávať mohli.

06:46

Prihrávku chcel Pitt dávať smerom do priestorov, kde si korčuľoval Terbócs. Detvianski obrancovia však vo dvojici zasiahli a nedovolili puku preniknúť.

06:20

Na ľadovej ploche ostal po zásahu pukom ležať Andrej Golian. Hlavný rozhodca už hru prerušil, no Golian je statočný a sám vstáva na ľad.

05:44

Na nových spoluhráčov zo striedačky teraz čakajú budapeštianski hokejisti, ktorí rozvíjajú novú akciu spoza brankára Bálizsa.

05:23

Z druhej vlny prišiel do útočného pásma Oliver Turan, ktorý si spracoval prihrávku medzi kruhmi a zakončením ohrozil bránku. Bálizs predviedol svoju vyrážačku a okamžite zasahoval.

04:42

O okamžitú strelu po buly sa pokúsil Král. Jeho strelecký pokus Bence Bálizs dokázal betónmi vytesniť, keďže si okamžite položil betóny na ľad.

04:28

Veľa priestoru na pravom krídle nemal Viktor Fekiač. Pred bránkovisko mu korčuľoval Čacho, ale bol výrazne tiesnený a nedokázal si spracovať prihrávku.

03:36

Už sú hokejisti MAC na ľade v plnom počte. Potrebovali však prestriedať, a tak iba odovzdali puk na hokejky detvianskych hráčov.

03:11

Po ľavom krídle si dopredu nakorčuľoval Zdeněk Král, ktorý sa dostal k strele z ľavého kruhu, ale mieril iba na zadné plexisklo.

02:48

Budapešťania hrajú vcelku dobre svoje oslabenie. Aj v týchto sekundách sa im znovu podarilo oslobodiť sa vyhodením puku.

02:28

Pod pravým kruhom bol s pukom na hokejke Maroš Surový, ktorý sa aj pokúšal zakončiť. Bálizs bol pripravený a dokázal strelu betónmi vyraziť.

01:55

Detva síce vyhrala buly v pásme a držala sa do týchto chvíľ. Prišla však nepresná prihrávka Turana, ktorú hostia vystihli a puk vyhodili.

01:24

Prvú presilovú hru v zápase si zahrajú hokejisti Detvy. Tomáš Klempa je dvomi minútami potrestaný za hákovanie.

01:14

Pri puku sú hokejisti Budapešti, ktorí rozbiehajú novú útočnú akciu spoza svojho gólmana. V bráne hostí chytá Bálizs, nie Bernard ako som pôvodne uviedol.

00:52

Na modrej čiare sa po prihrávke puku zmocnil Blake Orbán. Jeho tvrdú delovku Zalivin vyrazil a detviansky brankár si poradil aj s ďalšími dorážkami.

00:17

Budapešťania v úvodných sekundách tretiny získali puk, ale následne sa previnili zakázaným uvoľnením a hra sa sťahuje pred Bálizsa.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HC 07 WPC Koliba Detva: Zalivin (Mosný) – Lalík, Andersons, Golian, Turan, F. Fekiač, Jendroľ, Gachulinec – Ščurko, Klíma, Král – Gašpar, Valent, Ľupták – Mons, Podešva, Surový – Čenka, V. Fekiač, Čacho

MAC Budapešť: Bernard (Bálizs) – Bugár, Macaulay, Carlisle, Blake Orbán, Garát, Fejes, Schlekmann – Kreisz, Stretch, Sofron – Klempa, Majoross, Bodó – Brance Orbán, Pitt, Terbócs – Szücs, Nagy, Szigeti

Rozhodca: Výleta, Kókai – Rojík, Kis-Király.
Prajem vám príjemný utorkový večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 2. kola nadstavbovej časti Tipsport ligy, v ktorom v skupine porazených uvidíme aj duel medzi HC 07 WPC Koliba Detva a MAC Budapešť. Stretnutie sa začína o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

Detvania neodštartovali nadstavbovú časť príliš pozitívne. Hokejisti Detvy cestovali na východ Slovenska do Michaloviec. So Zemplínčanmi neodohrali vôbec vyrovnanú partiu, domáci ich absolútne demontovali a napokon odchádzali so srdca Zemplína s vysokým debaklom 10:2. Detva je teda v tabuľke skupiny na poslednom 12. mieste so ziskom 48 bodov a skóre 114:183.

Aj celok z hlavného mesta Maďarska mohol obstáť v prvom zápase nadstavbovej časti o niečo lepšie. Budapešťania držali s Miškovcom v maďarskom derby vyrovnanú partiu pomerne dlho. DVTK ich však napokon dvomi gólmi v tretej tretine prekonal a Budapešť teda napokon podľahla 2:0. V tabuľke sa Budapešť nachádza na 10. mieste so ziskom 51 bodov a skóre 139:186.

Oba tímy odohrali túto sezónu zatiaľ štyri vzájomné duely a zatiaľ vždy zvíťazil domáci tím. Detva porazila MAC 4:3 a 3:2 po predĺžení, Újbuda zase vybojovala víťazstvá 6:4 a 4:2.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HK Detva – MAC Budapešť

2:5

konec (0:0, 1:3, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 23. Gašpar (Gachulinec), 54. Podešva (Surový, Mons) – 31. Klempa (Sofron, Bodó), 37. Pitt (Macaulay, Bugár), 39. Stretch (Macaulay, Sofron), 50. Macaulay (Sofron, Stretch), 60. Kreisz (Sofron)

HK Detva: Zalivin (Mosný) – Lalík, Andersons, Golian, Turan, F. Fekiač, Jendroľ, Gachulinec – Ščurko, Klíma, Král – Gašpar, Valent, Ľupták – Mons, Podešva, Surový – Čenka, V. Fekiač, Čacho

MAC Budapešť: Bálizs (Bernard) – Bugár, Macaulay, Carlisle, Blake Orbán, Garát, Fejes, Schlekmann – Kreisz, Stretch, Sofron – Klempa, Majoross, Bodó – Brance Orbán, Pitt, Terbócs – Szücs, Nagy, Szigeti

Rozhodčí: Výleta, Kókai – Rojík, Kis-Király

Diváci: 203

Průběh zápasu
1. třetina
01:24 MAC 2 Klempa, hákování
13:57 MAC 2 Klempa, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Po 1. třetině
2. třetina
22:26 DTV 1:0 Gašpar (Gachulinec)
30:07 DTV 2 Gašpar, hákování
30:52 MAC 1:1 Klempa (Sofron, Bodó)
34:05 MAC 2 Blake Orbán, sekání
36:30 MAC 1:2 Pitt (Macaulay, Bugár)
37:40 DTV 2 Ščurko, podrážení
38:56 MAC 1:3 Stretch (Macaulay, Sofron)
Po 2. třetině
3. třetina
41:55 DTV 2 V. Fekiač, podrážení
45:58 MAC 2 Bodó, sekání
48:52 DTV 2 Ščurko, hákování
49:33 MAC 1:4 Macaulay (Sofron, Stretch)
53:03 DTV 2:4 Podešva (Surový, Mons)
56:03 DTV 2 Macaulay, sekání
59:11 MAC 2:5 Kreisz (Sofron)
Konec