Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester United – Watford FC

3:0

konec (1:0)

23.02.2020, 15:00 • Old Trafford, Manchester • 27. kolo • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 1.6 4.03 6.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Po Masinově zkratu při velmi bídné zpětné hlavičce mohl na Fostera běžet naprosto osamocený Ighalo, vyhnal se ale do ostrého úhlu, pak už jen trefil tyč z vnější strany!

80

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Mason Greenwood, přichází Tahith Chong.
Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Anthony Martial, přichází Odion Ighalo.
Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Abdoulaye Doucouré, přichází Tom Cleverley.

79

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Fred, přichází Scott McTominay.

77

Will Hughes na útočné polovině posunul míč Gerardu Deulofeovi, jehož technická střela dosedla na horní část spojnice břevna a vzdálenější tyče!

76

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Troy Deeney, přichází Danny Welbeck.

75

75. Mason GREENWOOD - 3:0

75

Manchester United právě vstřelil branku!
Domácí rozjeli rychlý brejk ve čtyřech proti třem hostujícím zadákům, MASON GREENWOOD si vyměnil míč s Brunem Fernandesem a nekompromisně zakončil pod břevno hostující branky! Krásný fotbalový moment.

69

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Roberto Pereyra, přichází Ismaïla Sarr.

67

Anthonyho Martiala při rychlém průniku na útočnou polovinu podrazil Craig Cathcart a hostující stoper se stává prvním žlutě napomenutým fotbalistou.

58

58. Anthony MARTIAL - 2:0

58

Manchester United právě vstřelil branku!
Fenomenální moment ANTHONYHO MARTIALA! Ten si naběhl na výbornou kolmici Bruna Fernandese, objevil se tváří v tvář Fosterovi, kterého zprvu nedokázal překonat, míč ale udržel na kopačce a ještě se vrátil před Fostera, kterého přelstil parádní technickou střelou nad ramenem!

52

52. Odvolaný gól Watfordu.

52

Watford právě vstřelil branku!
Hosté udeřili z následného rohového kopu, branka je ale odvolána videorozhodčím! Po rohu se totiž protlačil do zakončení Craig Dawson, paží nasměroval míč do tyče, odražený míč poslal do sítě Troy Deeney, kvůli nedovolené hře Dawsona rukou ale rozhodčí Atkinson po poradě s kolegy u videa branku neuznává!

45

Po ztrátě míče Willa Hughese na vlastní polovině mohli domácí vyrazit do rychlého brejku, Martial posunul míč k Brunovi Fernandesovi, jenž mohl přidat brzy druhou branku, ovšem špičkou kopačky píchl míč těsně vedle hostující branky.

42

42. Bruno FERNANDES - 1:0

42

Manchester United právě vstřelil branku!
Míč si vzal sám faulovaný BRUNO FERNANDES a po trochu neortodoxním rozběhu s ladným poskokem při závěrečném kroku poslal brankáře Fostera doprava a míč mu nasměroval do protipohybu.

40

40. Penaltový faul Fostera na Bruna Fernandese.

40

Domácí podnikli rychlý útočný výpad, Bruno Fernandes dostal kolmici za záda hostujících obránců, udělal kličku Benu Fosterovi a přes hostujícího brankáře přepadl, rozhodčí Atkinson okamžitě ukazuje na penaltový bod.

40

Penalta pro Manchester United!

38

Znovu v akci Daniel James, ten na zahuštěném prostoru v pokutovém území výborně přihrál do druhé vlny nabíhajícímu Fredovi, Brazilec ránou bez přípravy míjí branku.

30

Abdoulaye Doucouré si navedl míč na střelu levačkou a jeho prudkou ránu k bližší tyči David de Gea vyráží vedle branky!

17

Jamesův centr Ben Foster trochu nejistě vyrazil k naprosto osamocenému Wan-Bissakovi, ten si míč mohl v poklidu zpracovat, volil ale střelu z první, ta mu nevyšla a míč se dokutálel do boční sítě!

13

Druhá velká příležitost hostů! Pereyrovu přihrávku Hughes šikovně propustil v pokutovém území mezi nohama na Doucourého, ten se protlačil až před de Geu, také ale nedokázal vystřelit, pak už jen z ostrého úhlu mířil do boční sítě!

4

4. Po minele Matiće s Maguirem Deeney propásl šanci k zakončení.

4

První obrovskou šanci měli nečekaně hosté! Po ohromné minele Matiće s Maguirem, kteří se srazili na hranici vlastního pokutového území se volného míče ujal Troy Deeney, ovšem prováhal ideální pozici k zakončení a přes Luka Shawa pak už vystřelit nedokázal!

Manchester United – Watford FC

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 42. B. Fernandes (pen.), 58. Martial, 75. Greenwood (B. Fernandes)

Karty:   67. Cathcart (WAT)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 12:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:15.

Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (C), Shaw – Fred (79. McTominay), N. Matić – Greenwood (80. Chong), B. Fernandes, D. James – Martial (80. Ighalo).
Náhradníci: Romero – Bailly, Chong, Ighalo, Mata, McTominay, Williams.

Watford FC: Foster – C. Dawson, Kabasele, Cathcart, Masina – Capoue, Hughes – Pereyra (69. Sarr), Doucouré (80. Cleverley), Deulofeu – Deeney (C) (76. Welbeck).
Náhradníci: Gomes – Cleverley, A. Gray, N. Chalobah, Janmaat, Sarr, Welbeck.

Rozhodčí: Atkinson – Betts, Kirkup