Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – SD Eibar

5:0

konec (3:0)

22.02.2020, 16:05 • Camp Nou, Barcelona • 25. kolo • Martin Dvořák

Tipsport: 1.2 7.63 16.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Barcelona právě vstřelila branku!
Pro Eibar je to kruté... hosté nehráli vůbec špatně, přesto prohrávají již 0:5, když Martin Braithwaite znovu z levé strany přihrává do malého vápna, kde se ve skluzu prosazuje... nikoliv Leo Messi, ale ARTHUR.

87

Barcelona právě vstřelila branku!
Galapředstavení LIONELA MESSIHO dokonáno... Argentinská superhvězda dostala přihrávku z levé strany, na malém vápně si pak položil gólmana Dmitroviće a zakončil do prázdné.

40

Barcelona právě vstřelila branku!
LIONEL MESSI za čtyřicet minut kompletuje svůj hattrick! Ve vápně přihrává na střed Antoine Griezmannovi, který nakonec míč na branku nedostal. Ten se odrazil zpět k Messimu, který si z pravé strany již věděl rady a poslal míč do odkryté části branky.

37

Barcelona právě vstřelila branku!
Sergio Busquets (Barcelona) přihrál z levé strany Vidalovi, ten pouští míč ještě dál, kde si již naběhl LIONEL MESSI, který se dostal do vápna a z levé strany, přes bránícího Arbillu, poslal míč nechytatelně ke vzdálenější tyči.

14

Barcelona právě vstřelila branku!
LIONEL MESSI to opět bere na sebe, s míčem se dostal do vápna, střelou do protipohybu gólmana Dmitroviće, otevírá skóre zápasu!

FC Barcelona – SD Eibar

5:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 14. Messi (Rakitić), 37. Messi (Arturo Vidal), 40. Messi, 87. Messi, 89. Arthur

Karty:   64. Escalante (EIB), 85. Papakouli Diop (EIB)

FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué (68. Umtiti), Lenglet, Firpo – Rakitić, Busquets (58. F. de Jong), Arthur – Messi (C), Arturo Vidal, Griezmann (72. Braithwaite).
Náhradníci: Neto – Akieme, Fati, Roberto, Braithwaite, Umtiti, F. de Jong.

SD Eibar: Dmitrović – Tejero, Burgos, Arbilla, Cote – Papakouli Diop, Expósito (83. Cristóforo) – Orellana, Escalante (C), Inuj (66. De Blasis) – Enrich (66. Quique).
Náhradníci: Y. Rodríguez – Quique, P. Oliveira, P. León, Cristóforo, De Blasis, S. Álvarez.

Rozhodčí: Soto – Costoya, C. Álvarez

Diváci: 66 970